هدایت شده از زمانه
793.7K
✅ #جلسه_مجازی_زمانه
🔺 #بشنوید l دکترمحمدصادق کوشکی پاسخ میدهد:
1️⃣ اهمیت پرتاب ماهواره نور چیست؟
#موازنه_اطلاعاتی #رصد_دشمن
#کاهش_هزینه #ابرقدرتی_منطقه_ای
【 #زمانه: پاتوق تحلیلگران】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
هدایت شده از زمانه
600.9K
✅ #جلسه_مجازی_زمانه
🔺 #بشنوید l دکترمحمدصادق کوشکی پاسخ میدهد:
2️⃣ جایگاه ماهواره نظامی در ساختار دفاعی چیست؟
3️⃣ حوزه ی فعالیت ناوگان پنجم سنتکام در خلیج فارس کجاست؟
【 #زمانه: پاتوق تحلیلگران】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
هدایت شده از زمانه
379.9K
✅ #جلسه_مجازی_زمانه
🔺 #بشنوید l دکترمحمدصادق کوشکی پاسخ میدهد:
4️⃣ راز نگرانی و ناراحتی رژیم صهیونیستی از پرتاب ماهواره نور چیست؟
【 #زمانه: محفل نخبگانی و پاتوق اساتید دانشگاه】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
هدایت شده از زمانه
1.04M
✅ #جلسه_مجازی_زمانه
🔺 #بشنوید l دکترمحمدصادق کوشکی پاسخ میدهد:
5️⃣ کاربردها و دستاوردهای غیرنظامی ناشی از قرارگرفتن ماهواره مستقل بومی در مدار زمین چیست؟
#هدایت_ناوبری / #هواشناسی
#مخابرات / #امنیت_ارتباطات
#سیگنال_های_تلویزیونی
#خنثی_سازی_توطئه_رسانه_تی
#نوید_بخش_جهش_علمی
#فریاد_مستقل
【 #زمانه: محفل مدیران کانال های فضای مجازی】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
هدایت شده از زمانه
513.3K
✅ #جلسه_مجازی_زمانه
🔺 #بشنوید l دکترمحمدصادق کوشکی پاسخ میدهد:
6️⃣ آیا قبل از دولت روحانی پرتاب ماهواره نداشتیم؟ تفاوت آن با پرتاب نور چیست؟
7️⃣ سرانجام ماهواره زهره و سینا چه شد؟
【 #زمانه: محفل مدیران کانال های فضای مجازی】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
هدایت شده از زمانه
849K
✅ #جلسه_مجازی_زمانه
🔺 #بشنوید l دکترمحمدصادق کوشکی پاسخ میدهد:
8️⃣ در شرایط سخت اقتصادی ، آیا ساخت ماهواره بر قاصد و ماهواره نور توجیه دارد؟ بودجه ساخت ماهواره نور از کجا تامین شد؟ پرتاب ماهواره ایجاد هزینه یا صرفه جویی و سرمایه گذاری؟
【 #زمانه: محفل تحلیلگران سیاسی】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
چندروزپیش جایی درجمع تعداد قریب به 150نفرسخنرانی باموضوع عراق درحال ارائه تحلیل بودم که سوالی مبنی بربرجام واقدام اخير آمریکا پرسیده شده آیا درست است که آمریکا حاضر است دوباره به برجام برگردد وشکایت ازطرف شورای امنیت وازاین حرف ها....
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که؛
🔻در حالی به ۱۸ اردیبهشت ماه ۹۹ یعنی دوسالگی خروج رسمی آمریکا از برجام، بازگشت تمامی تحریم ها و افزودن بی سابقه ترین تحریم ها علیه ایران نزدیک می شویم، که بعضی از اخبار حکایت از آن دارد که مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا ادعا دارد آمریکا می تواند از مکانیسم حل اختلاف گنجانده شده در برجام موسوم به مکانیسم ماشه استفاده کند تا به زعم خود مانع از لغو تحریم تسلیحاتی ایران براساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل بشود.
🔹 براساس بند ۵ ضمیمه B قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل که برجام به عنوان سند پیوست آن صادر شد، ایران تا پنج سال از خرید تسلیحات متعارف از سایر کشورها منع شد. این بند از قطعنامه ۲۲۳۱ در ۱۸ اکتبر ۲۰۲۰ (۲۷مهر ۹۹) منقضی خواهد شد و از این تاریخ به بعد ممنوعیت فروش تسلیحات متعارف به ایران برداشته خواهد شد.
🔹همین امر بود که مایک پمپئو اخیرا در بیانیه ای گفت : «کشور پیشتاز جهان در حماییت از تروریسم و ضد یهود نباید اجازه خرید و فروش سلاح های متعارف را داشته باشد.» نیویورک تایمز در گزارشی از نقشه جدید مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا علیه ایران خبر داده و گفت: پمپئو به دنبال عذر و بهانهای قانونی است که با اتکا به آن، دولت واشنگتن را همچنان یکی از طرفین برجام جا بزند آن هم با این نیت که به عنوان ذی نفع، شورای امنیت سازمان ملل را برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، تحت فشار قرار دهد.
🔹 نیویورک تایمز در ادامه اضافه کرد، پمپئو برای تحقق این مساله طرحی را تدوین کرده است که با مخالفت متحدان اروپایی واشنگتن روبرو خواهد شد و طبق آن آمریکا ذاتا یکی از مشارکت کنندگان در برجام تلقی خواهد شد و هدف آن استفاده از تهدید مکانیسم ماشه است که میتواند همه تحریمهای قبل از امضای برجام را علیه ایران مجددا اعمال کند و اگر تحریم های تسلیحاتی در شورای امنیت تمدید نشود واشنگتن از این حق ادعایی خود به عنوان یکی از طرفهای توافق استفاده کند. این روزنامه در ادامه گزارش خود میگوید، کل این درام پاییز سال جاری و چند هفته قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا میتواند به نمایش درآید؛ یک جنگ بالقوه با ایران در بحبوحه کارزار و مبارزات انتخاباتی ترامپ.
🔹 جدای از بررسی حقوقی امکان فعال سازی مکانیسم ماشه توسط آمریکا و حتی کشورهای اروپایی، آنچه اهمیت دارد این است که، در این سو در شرایطی که آمریکا تمامی تحریم را بازگردانده و تحریم های ثانویه نه تنها به قوت خود باقیست که تشدید هم شده و اروپا نیز در این مسیر راهبرد فشارحداکثری کاملا همسو و هماهنگ با آمریکا عمل می کند، فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران تاثیرات مضاعف اقتصادی برای ایران نخواهد داشت. نباید از ترس مرگ خودکشی کند و برای عدم تمدید تحریم های تسلیحاتی شورای امنیت از چماق مکانیسم ماشه بترسد و تن به برجام های جدیدی بدهد.
@ghotbnama
🔴 هدف آمریکا از توسعه پایگاه نظامی در ۱۱۵ کیلومتری مرزهای ایران چیست؟!
🔻 پایگاه رسمی دولت آمریکا در ۲۶ آوریل ۲۰۲۰ از پیمانکارانی که توانایی طراحی و ساخت باند هواپیما در پایگاه نظامی الحریر در نزدیکی شهر اربیل، واقع در اقلیم کردستان عراق را دارند، دعوت به همکاری کرده است.
🔹پایگاه نظامی الحریر در ۷۵ کیلومتری شرق اربیل و ۱۱۵ کیلومتری مرزهای ایران قرار دارد و ضمن آنکه نزدیکترین پایگاه نظامی آمریکایی به مرزهای جمهوری اسلامی ایران است، مجهز به سامانههای دفاعی و جنگندههای هجومی و رادارهای پیشرفته و سیستمهای شنود آمریکایی میباشد.
🔹همزمان شدن جابجاییها و اقدامات جدید آمریکا در عراق با افزایش تحرکات نیروهای تروریستی به ویژه عناصر داعش در استانهای مختلف این کشور، ظنّ تلاش واشنگتن برای ناامن سازی مجدد عراق و ایجاد بهانه برای دور زدن مصوبه پارلمان و تداوم حضور در این کشور را به شدت تقویت کرده است.
@ghotbnama
نوکری در برلین..
🔶 در هفته ای که گذشت، آلمان ، حزب الله لبنان را در فهرست گروه های تروریستی خودش وارد کرد. از بین کشورهای اروپایی، آلمان از دولی است که بیشترین حمایت ها را از رژیم صهیونیستی داشته است تا آنجا که برای ایران شرط بهبود تجارت با اروپا را، به رسمیت شناختن اسراییل می داند.
🔸اما دلیل این اقدام دولت آلمان، آن هم در حالی که حزب الله به عنوان بخشی از حاکمیت سیاسی لبنان هم در دولت وزیر دارد و هم در مجلس نماینده، چیست؟
1⃣ از یک طرف فشار آمریکا به عنوان کشور تداوم بخش اسراییل و انگلیس به عنوان کشور موسس این رژیم منحوس و از طرف دیگر فشارهای خود اسراییل بر دولت آلمان به عنوان دولتی که کمترین استقلال سیاسی را در بین دول اروپایی از خود دارد. تا آنجا که صدر اعظم آن قادر به پاسخگویی به رسوایی شنود از خودش در برابر ایالات متحده نیست.
2⃣ از نگاه امریکا و انگلیس تروریست اعلام کردن حزب الله باید همان کارکردی را داشته باشد که تروریستی اعلام کردن سپاه در ایران داشت. در هر دو کشور هدف دوقطبی بر سر معیشت بوده و هست. در شرایط فعلی لبنان که اوضاع اقتصادی چندان مناسب نیست و کرونا نیز بر رکود اقتصادی افزوده است، غرب به دنبال دوگانه سازی در افکار عمومی لبنان است تا حزب الله را عامل بحران سیاسی و اقتصادی در این کشور معرفی کند.
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺|شایعه ترور سرداران سپاه از کجا آب میخورد؟
#سردار_حاجی_زاده
@ghotbnama
#میهمان_داریم
🔻 میهمان این هفته قطب نما جناب دکتر حسین ظفری
🔹دکترای آیندهپژوهی از دانشگاه تهران
🔹استادیار مدیریت بحران
🔹عضو هیات علمی دانشگاه
🔹 نویسنده و کارشناس صداوسیما
🔻 #موضوع : آینده پژوهی در پساکرونا
باحضور استادظفری
✅ با تشکر از استاد ظفری جهت قبول زحمت و تشکر از شما مخاطبین جهت همراهی.
@ghotbnama
فایل اول؛
1⃣ ماهیت شناسی بحران کرونا
2⃣ نوع حکمرانی ج ا ایران و مقایسه
3⃣ اتفاقات در دنیای پساکرونا
@ghotbnama
🔺 فایل دوم؛ دکتر ظفری تبیین میکند:
🔹 مدل حکمرانی ج ا ایران در بحران کرونا ؛ کنشگری مردم و مدیریت حاکمیتی
سلام..
با تشکر از جناب دکتر ظفری که دعوت ما را پذیرفتند...
بدون شک استفاده از فرمایشات ایشان موجب غنای تحلیل اساتید محترم خواهد شد.
استفاده از مطالب قطب نما در نشریات و فضای مجازی بدون ذکر منبع بلامانع است.
@ghotbnama
اخبار رسیده از عراق حاکی از این است که احتمال حملات گستردهتر داعش به حرمین در عراق وجود دارد و این یعنی داعش دربستر انتخابات واختلافات تقریبا دوباره در حال بازیابی خود است. واختلافات رافرصتی برای عرض اندام خود می بیند.
❌این امر زیر سایه وضعیت سیاسی متشنج عراق و اختلافات پیش آمده درباره نخست وزیری الکاظمی، شدت بیشتری پیدا کرده است
❌و صد البته نباید از نقش آمریکا در این بازیابی خطرناک غافل شد
اما به مجرد بروزوظهور داعش شاهد رصد دقیق ودفع حمله داعش توسط حشد شعبی عراق در استانهای بابل، صلاحالدین و کربلا طی ۴۸ ساعت گذشته بوده ایم.
🔹 نیروهای حشد شعبی یک شنبه شب یک حمله عناصر داعش در منطقه جرف الصخر در استان بابل را دفع کرده اند.
🔹نیروهای حشد شنبه شب نیز مانع نفوذ یکدر. گروه داعشی در صحرای النخیب. شده و با تعقیب این عناصر آنها را وادار به فرار کرده بودند.
🔹برخی منابع همچنین از درگیری نیروهای حشد با عناصر داعش در منطقه «مکیشیفیه» در حومه سامرا خبر دادهاند.
🔹حشد شعبی عراق همچنین طی درگیری با عناصر باقیمانده داعش در استان صلاح الدین در روز یک شنبه، چهار تن از آنها را از پای درآورد.
🔹براساس گزارشها، نیروهای حشد از دوشنبه هفته گذشته درگیری شدیدی با عناصر داعش در صلاح الدین داشتند که تا روز شنبه ادامه داشت.
🔹همچنین در درگیری شدید نیروهای حشد با عناصر گروه تروریستی داعش در منطقه العظیم در دیالی طی یکشنبهشب، دو نیروی عراقی شهید و ۷ نفر دیگر نیز مجروح شدهاند.
@ghotbnama
مهم وخواندنی
🌐 عملیات از پشت خیمه واژگون
✍️با اعلام استعفای «موسوی لاری»، نائب رئیس «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان»، رسما خیمه این شورا پایین کشیده شد. هر چند که «شورا»، همان سال 94 و 96 با اعلام حمایت از «ائتلاف پارلمانی امید» و «حسن روحانی» به پایان رسیده بود. اما این «ساختار شورا» نبود که به بنبست رسید، بلکه «مرام بیمرامی» میوه تلخ خود را در منزجر کردن مردم داد و اصلاحطلبان را از چشم مردمی که از پشت هم اندازیهای آنها خسته شده بودند، انداخت.
♦️میشود همه تقصیرها را گردن روحانی انداخت که حالا با وقاحت، او را «نامزد اجارهای» مینامند، پس از آنکه دولت را «رحم اجارهای» خواندند! یا میشود شورای نگهبان را مقصر جلوه داد و یا مردم را فاقد درک سیاسی خواند که رای ندادند! اما این ادعاها مسموع نیست. آنها سال 92 عارف (رئیس شورا) و سال 96 اسحاق جهانگیری را در میدان رقابت داشتند؛ همچنان که در مجلس دهم اکثریت شدند و در انتخابات اخیر، به جای یک لیست، چند لیست با حضور کسانی چون مجید انصاری، افشانی، مقیمی و... ارائه کردند.
🔹افراطیون مدعی اصلاحات، با این حال شهامت نداشتند رسما به نام شورا از لیست حمایت کنند و حتی عارف (رئیس شورا و رئیس فراکسیون امید) حاضر نشد مجدداً نامزد انتخابات شود. او هم از نارضایتی و انزجار مردم خبر داشت و هم «بیمرامی» سران شورا را تجربه کرده بود که تقصیر همه بدعملیهای خود را گردن او انداختند.
♦️کسی که راه را بیراهه رفته، لاجرم دنده عقب میگیرد تا به مسیر برگردد. اما گردانندگان طیف اصلاحطلب (ورشکستگان به تقصیر) همچنان در حال و هوای فرافکنی و متهم کردن دیگران به سر میبرند. طنز سیاه آنان، عملیات روانی علیه مجلسی است که هنوز تشکیل نشده است! آنها پس از انتخابات، به جای اینکه از نمایندگان همسو بخواهند فرصت باقیمانده را به خدمت مردم بگذرانند، به ترور شخصیت مجلس جدید همت گماشتند.
🔹یک روز قالیباف را میزنند، و روز دیگر جبهه پایداری را، روز سوم پای احمدینژاد را وسط میکشند و پس زمینه همه تحلیلهای قالبی خود، مثل «ایگل کارتون کارتون گالیور» (من مییدوونم درست نمیشه!) یکسره تکرار میکنند که مجلس جدید، هیچ کاری نمیکند و به درد مردم نخواهد خورد.
♦️در این میان، انتخاب رئیس مجلس، منحصرا در صلاحیت منتخبان جدید است و «ورشکستهها» جوش زیادی میزنند. ضمن اینکه نیروهای انقلابی با وجود همه سنگاندازیها توانستند در انتخابات به همدلی برسند و از این پس هم میتوانند درباره «تیم هیئترئیسه» تفاهم کنند.
🔹مدعیان اصلاحات بهجای اینکه حساب دولت و مجلس مستقر را پس بدهند، به دولت اسبق و مجلس آینده حمله میکنند. مردم اکنون با گرفتاریهای بیسابقهای که حاصل ائتلاف روحانی و خاتمی است، دست به گریبانند؛ اما باید از احمدینژاد که هفت سال قبل دولت را تحویل داده، بترسند.
♦️مدعیان اصلاحات میگویند پنجاه نفر «احمدینژادی»(!) به مجلس راه یافتهاند و سپس مدعی میشوند که آنها میخواهند ریاست را دست بگیرند و مجلس را به قهقرا ببرند. به سایر منتخبان میگویند مراقب باشید و با آنها فاصلهگذاری کنید! و به آنها میگویند با قالیبافیها(!) کار نکنید و به پایداریها میگویند شما با هیچ یک از این دو نمیتوانید کار کنید!
🔹اولا اغلب مدیران دولت نهم و دهم - که شماری از آنها در مجلس جدید حضور دارند- مدیرانی خبره و خدمتگزار بوده، با حلقه انحرافی فاصلهگذاری کرده و پای نظام ایستادهاند. اغلب پنجاه منتخب، در طیف نیروهای انقلابند نه حلقه کذایی که حتی با آقای احمدینژاد روراست نبودند. ثانیا حتی اگر این پنجاه نفر یک کاسه تیم ویژه احمدینژاد هم بودند که اغلب نیستند، چگونه میتوانند در جمع مجلس 290 نفره، رئیس بگمارند؟!
♦️ائتلاف نیروهای انقلاب با عبرتآموزی از همه تجارب تلخ و شیرین گذشته، خوب میداند که همدلی و همافزایی چه ظرفیت بزرگی برای خدمت فراهم میکند و افتادن در دام تمایزطلبی و تفرقه چگونه میتواند فرصتها را مایه خسارت قرار دهد. آنها بدون آنکه نیاز باشد روزانه پاسخ افراطیون مدعی اصلاحات را بدهند، با تداوم مانور وحدت و همدلی و اولویت قائل شدن برای برنامهریزی و خدمتگزاری، تفاوت دو مدل سیاستورزی را به نمایش بگذارند.
🔹اما مدعیان اصلاحطلبی دو راه بیشتر ندارند؛ یا در انحرافات بزرگ خود تجدیدنظر میکنند و به سمت نظام و مردم بازمیگردند؛ یا اینکه مرتکب خیانتهای جدید میشوند و تاوان میدهند. اولی مایه احیا و دومی موجب نابودی است.
#محمدایمانی
@ghotbnama
🔴 اولویت مجلس آینده چیست؟
🔻 #زمانه l فریدون آدمیت در صفحه ۴۴ از کتاب ایدئولوژی نهضت مشروطیت ایران ،از قول حاجی معین التجار از نمایندگان فعالی مجلس اول شورای ملی ، جمله زیبایی را نقل میکند که برای نمایندگان مجلس یازدهم شورای اسلامی ج.ا. ایران قابل تامل است: او میگوید :
"فعلا" اصلاح عمل مالیه از همه چیز مقدم تر است.
🔻شاید یادآوری این جمله برای جمیع اصولگرایان و نمایندگان مجلس انقلابی یازدهم مفید فایده باشد .
🔹آنها باید مراقب باشند تا در دام اصلاح طلبان رادیکال برای فرافکنی موضوعات و ایجاد تنش های روز افزون بین مجلس با دولت گرفتار نشوند .
اولویت ها می بایست بر اساس رونق تولید ملی ، مبارزه با فساد ، کنترل نقدینگی سرکش و کمک به دولت ( در عین نظارت کامل بر آن) طراحی شوند.
@ghotbnama
تحرکات خزنده داعش در عراق
درباره تحرکان اخیر داعش و حمله به مواضع حشدالشعبی در جنوب تکریت چند نکته مهم قابل ذکر است:
1⃣ فعالیت هستههای پنهان داعش در عراق به دلیل خلا سیاسی و همچنین بحران ویروس کرونا در این کشور، تا حدی افزایش یافته است.
2⃣ داعش موفق به یارگیری و یا حداقل جلب بیطرفی برخی مناطق سنینشین عراق به ویژه در استان صلاح الدین شده است.
3⃣ نقش آمریکا در تحرکات اخیر داعش قابل ملاحظه است، زیرا طبق گزارشهای میدانی، پوشش و تسهیل لازم را جهت جابجایی و سازماندهی این عناصر از نقاط مختلف عراق و نیز از سوریه به داخل خاک عراق انجام داده است.
4⃣ هدف آمریکا در شرایط فعلی عبارت است از اعمال فشار بر عراقیها در چند مساله: امتیازگیری از دولت جدید الکاظمی، تداوم پروژه تضعیف حشدالشعبی (که اخیرا شاهد انشعاب چهار تیپ عتبات بود)، طفره رفتن از اجرای مصوبه پارلمان عراق مبنی بر خروج از عراق به بهانه احیای داعش.
5⃣ در مجموع اوضاع میدانی تحت کنترل است و عملیات گستردهای برای پاکسازی عناصر این گروه در مناطق شمالی و غربی در حال اجراست.
@ghotbnama
پرده آخر مجلس دهم؛ انتقام از شورای نگهبان!
🔹نمایندگان مجلس دهم در روزهای پایانی عمر این مجلس مصوباتی برای محدود کردن نقش نظارتی و تضعیف شورای نگهبان در قالب طرح اصلاح قانون انتخابات و تغییر نحوه انتخاب حقوقدانان آن داشتند.
🔹طراحان طرح اخیر اصلاح قانون انتخابات عمدتا نمایندگانی هستند که صلاحیت آنها برای ورود دوباره به نهاد قانون گذاری تایید نشده و حالا به جای پاسخگویی درباره عملکرد خود و درست در شرایطی که کشور به دلیل تحریم و کرونا با مشکلات عدیده اقتصادی مواجه است، سیاسی کاری را برگزیدهاند.
🔹نمایندگان مجلس دهم طبق این طرح احراز اعتقاد و التزام عملی به اسلام را از عهده شورای نگهبان خارج کرده و مصوب کردند که عدم اعتقاد داوطلب به اسلام با اقرار او و عدم التزام عملی داوطلب به اسلام با حکم قطعی دادگاه صالح مبنی بر فساد مالی یا اخلاقی وی به اثبات میرسد.
🔹یکی دیگر از مواردی که در این طرح به تصویب رسید محدود کردن نظارت استصوابی شورای نگهبان بود. همچنین ملاک رسیدگی شورای نگهبان برای تعیین صلاحیت نامزدها فقط مراجع چهار گانه شد و گزارشهای خارج از مراجع چهارگانه قابل استناد و عمل نیست.
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برگزاری جلسه محاکمه ۲۱ نفر از متهمان اخلال در نظام ارزی کشور به اتهام خرید و فروش ۴۸ میلیون دلار ارز
@ghotbnama