حرف ایران ثابت شد: آمریکا برای هیچ کشوری قابل اعتماد نیست
🔹مسعود براتی، کارشناس مسائل بینالملل: درخواست تضمین چین و روسیه از آمریکا در برجام، حرف و خواسته اصلی ایران را به اثبات رساند که آمریکا قابل اعتماد نیست و این موضوع تنها تصور ایران نیست و ثابت کرد که مطالبه ایران یک مطالبه درست و واقعی بوده است.
🔹بیاعتمادی به آمریکا برای همه طرفها اثبات شده و دیگر هیچ طرفی به قولهای آمریکا اعتمادی ندارد.
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنترل نیروگاه هستهای «زاپوروژیه» به دست روسیه افتاد
🔹روسیه اعلام کرد نیروهای گارد ملی اوکراین که از نیروگاه هستهای در زاپوروژیه نگهبانی میکردند، سلاحهای خود را به زمین گذاشتند و گارد ملی روسیه کنترل آن را بهدست گرفت.
🔹«والاستریتژورنال» هم نوشته ولیعهد سعودی و ولیعهد ابوظبی از گفتوگوی تلفنی با بایدن که قصد داشت درباره وضعیت اوکراین و احتمال افزایش تولید نفت گفتوگو کند، خودداری کردند و با پوتین تلفنی گفتوگو کردند.
@ghotbnama
تحلیل دکتر سعدالله زارعی در مورد مذاکرات هسته ای
نظام اسلامی بطور خیلی طبیعی ، با هدفگذاری لغو "کامل" و "همیشگی" تحریم ها وارد مذاکرات شده و به چانه زنی پرداخته است .
طرف مقابل یعنی آمریکا و اروپا هم با هدفگذاری توقف "کامل" و "دائمی" فعالیت هسته ای - نظامی و صنعتی - ایران و حتی فراتر از آن - موشکی و منطقه ای - وارد مذاکره و چانه زنی با ایران شده است .
در این بین دو طرف دو دسته خط قرمز داشته اند ؛ قطعی و قابل مذاکره .
در استراتژی ، خطوط قرمز قطعی ملاک هستند و به هیچ وجه نباید به مذاکره گذاشته شوند و هیچ عبارتی در متون نباید راهی را فراروی ورود طرف مقابل به این خطوط باز کند . عدم ورود به بحث موشکی و کلا" نظامی غیر اتمی و نیز عدم ورود به مباحث منطقه ای ، و همینطور حق هسته ای شدن خطوط قرمز قطعی ایران بوده و هستند .
در تاکتیک خطوط قرمز هسته ای ایران همان بوده و هست که رسما" از سوی ایران اعلام شده است .
طرف مقابل هم دو دسته خطوط قرمز دارد ؛ خطوط استراتژیک و خطوط تاکتیکی که به آن اشاره نمی کنم .
خب ما وارد مذاکره شده ایم . برای چه ؟
برای دو هدف ؛
۱ - طرف مقابل را از ورود به خطوط قرمز استراتژیک خود منصرف گردانیم ؛
۲ - در خصوص رفع تحریم ها ، به موافقت طرف مقابل دست پیدا کنیم .
در موارد استراتژیک ، اصل ما عدم مذاکره است . در مورد هسته ای ، اصل ما مذاکره است و در این خصوص بارها رهبری اعلام کرده است ما مذاکره را کنار نمی گذاریم . در حالی که در موارد استراتژیک اجازه مذاکره نداده اند .
خب پس ما اصل مذاکره در باره هسته ای مان را پذیرفته ایم و این به معنای مسامحه در زمان و مسامحه در موارد هسته ای است یعنی وقتی به سمت فرودگاه رفته ایم این تسامح را پذیرفته ایم .
در زمان ورود به مذاکره بطور طبیعی ما هر دو دسته خطوط قرمز خود را یک جا بعنوان "خطوط قرمز" جمهوری اسلامی اعلام کرده ایم طبعا" طرف مقابل هم همین کار را کرده است این همان مانع حداکثری از یک سو و مطالبه حداکثری از سوی دیگر است .
رهبر معظم انقلاب هم بطور طبیعی یک جا این خطوط قرمز را اعلام فرموده اند و در دستورات خصوصی به تیم مذاکراتی ایران هم همین ها را فرموده اند اما با همین توضیح که برخی خطوط اعلامی و مطالبه ای از جنس استراتژی و برخی از جنس تاکتیکی بوده اند .
اگر ما فرض کنیم همه خطوط اعلامی و دستوری از جنس راهبردی هستند ، اصلا" ورود به مذاکره معنا ندارد چرا که عدم عبور دو طرف از همه خطوط قرمز اعلامی خود ، مذاکره را بی معنا و در واقع تبدیل به کنفرانس اعلام مواضع می کند که در این صورت مسافرت رفتن و رودررو نشستن نمی خواهد ؛ هر کس در پایتخت خود و از طریق ویدئو کنفرانس یا از طریق رسانه مواضع خود را به گوش طرف مقابل می رساند و سپس بلندگوی خود را خاموش می کند .
الان تیم مذاکره کننده می گوید ؛ من مذاکراتم را کرده ام و در مجموع توانسته ام این مقدار از هدف مذاکراتی را در مقابل این مقدار تسامح در باره خطوط قرمز تاکتیکی آماده کنم و طرف مقابل بیش از این راه نداده است . حالا شما به من بگویید این مقدار دستاورد را در برابر این مقدار تسامح به نفع کشور می دانید یا نه ؟ اگر سر جمع به نفع می دانید و اجازه می دهید من متن توافق را امضا می کنم اگر نه اعلام می کنم هدف مذاکراتی کشور من تامین نشده و لذا متن فعلی قابل امضا نیست .
@ghotbnama
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستوراعزام به اوکراین با انتخاب فرماندهان این جبهه
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢فرارو: چین - «ایالات متحده 336 آزمایشگاه در 30 کشور تحت کنترل خود دارد، از جمله 26 آزمایشگاه تنها در اوکراین. این کشور باید گزارش کاملی از فعالیتهای نظامی بیولوژیکی خود در داخل و خارج از کشور ارائه دهد و خود را تحت راستیآزمایی چندجانبه قرار دهد.»
@ghotbnama
رهبر انقلاب: تخصیص بودجه سنگین برای جهاد تبیین کار غلطی است
🔻حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری: در جنگهای سخت با سلاحهای قدیمی دیگر نمی شود جنگید. امروز با شمشیر و با نیزه و این چیزها نمیشود به جنگ توپ و موشک و اینها رفت. درجهاد تبیین هم همین جور است.
🔹به نظر من امروز آن چیزی که میتواند به بهترین وجهی به صورت یک سلاح مؤثری عمل کند، تبیین مفاهیم عالی اسلامی است در زمینههای مختلف.
🔹حکمرانی در منطق اسلام از بن و بنیاد با حکمرانی های رایج جهان متفاوت است. نه شبیه سلطنت است، نه شبیه ریاست جمهوریهای امروز دنیاست، نه شبیه فرماندهیهاست، نه شبیه رؤسای کودتاگر است، شبیه هیچ کدام از اینها نیست. یک چیز خاصی است متکی به مبانی معنوی.
🔹بایستی در جهاد تبیین راه پیشرفت و تعالی مادی ملت از بیراههها و کجراههها جدا بشود. بدانیم که اگرجهاد تبیین به درستی صورت نگیرد، دنیامداران حتی دین را هم وسیلهی هوسرانی و شهوترانی خودشان قرار خواهند داد.
🔺طبیعت این کار یک طبیعت غلطی است که یک بودجهی سنگینی را بهعنوان جهاد تبیین بگذارند.
@ghotbnama
همه چیز درباره دو استان جدا شده از اوکراین؛ پوتین دست روی کجا گذاشت؟
بر اساس گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این دو استان که در مجموع به عنوان منطقه " دونباس" شناخته می شوند - در شرق اوکراین و در نزدیکی مرز با روسیه قرار دارند. نیمی از این منطقه هم اینک در کنترل شورشیان جدایی طلب طرفدار روسیه و نیمی دیگر در کنترل ارتش اوکراین است. صنایع اصلی مستقر در این منطقه شامل استخراج زغال سنگ و تولید فولاد است.
این منطقه به روی هم بیش از 3.6 میلیون نفر جمعیت دارد که اکثریت آنها روس تبار بوده و به زبان روسی سخن می گویند. بخش بزرگی از جمعیت کنونی این منطقه نتیجه مهاجرت کارگران روسی برای کار در معادن و صنایع فولاد آنجا پس از جنگ جهانی دوم و در دوران اتحاد جماهیر شوروی سابق است.
دولت روسیه در سال های اخیر بیش از 720 هزار پاسپورت روسی را برای حدود یک پنجم از جمعیت دونباس صادر کرده و بر این اساس آنها هم اینک شهروند روسیه محسوب می شوند و به همین دلیل هم روسیه خود را برای مداخله نظامی در آنجا برای حفاظت از جان و مال اتباعش محق می بیند.
بحران منطقه دونباس از آوریل سال 2014 آغاز شد، یعنی همزمان با ضمیمه کردن شبه جزیره کریمه به خاک روسیه، جدایی طلبان طرفدار روسیه در این دو استان اوکراین علم شورش برداشته و با تصرف ساختمان های دولتی خود را " جمهوری های مردمی" اعلام کردند.
ارتش اوکراین اقدام به مقابله کرد و از آن سال یک جنگ داخلی در این منطقه جریان دارد که منجر به مرگ بیش از 14 هزار نفر از دو طرف در 8 سال گذشته شده است.
@ghotbnama
انتظار مقام معظم رهبری از مسئولین ودست اندرکاران جهاد تبیین چیست؟
(بیانات در دیدار خبرگان ۱۹ اسفند)
- در مجلس بودجه ی سنگینی (تخصیص دادند بنده خیلی سازگار نیستم با این سبک برخورد با جهاد تبیین.
- مشکلات فضای مجازی باید برطرف شود.
- ضرورت نوآوری و سخن نو در عرصه ی جهاد تبیین
- عرصه های تبیین: بیان مواضع عالی اسلامی در: مسائل معرفتی، سبک زندگی و آیین های حکمرانی ضرورت جداسازی راه پیشرفت از کجراهه ها و بیراهه ها در عرصه ی جهاد تبیین
- اگر جهاد تبیین به درستی صورت نگیرد دنیامداران حتی دین را هم وسیله ی هوسرانی خودشان قرار خواهند داد.
@ghotbnama
امپراطوری رسانههای غربی در مدیریت افکار عمومی
🔹 هفتهی پیش، روسیه به اوکراین حمله کرد. عربستان چندین بار یمن را بمباران کرد. آمریکا حمله هوایی دیگری به سومالی داشت. و رژیم اشغالگر اسرائیل باز حملات موشکی مرگبار علیه سوریه انجام داد.
🔸 در تحقیقی که الن مکلئود، تحلیلگر آمریکایی انجام داده، از دوشنبه دوم تا یکشنبه ۸ اسفند، پنج رسانه بزرگ آمریکایی، یعنی نیویورک تایمز، واشنگتن پست، فاکس نیوز، CNN و MSNBC در مجموع در طول یک هفته ۱۳۰۱ مطلب جداگانه به این چهار جنگ اختصاص دادند که از بین آنها ۱۲۹۸ مطلب مربوط به حملهی روسیه به اوکراین، دو مطلب مربوط به موشکباران سوریه توسط اسرائیل و یک مطلب مربوط به حملهی هوایی آمریکا به سومالی بود.
🔹 هیچ مطلبی هم در مورد چهار شبانهروز حملهی پیاپی سعودیها به یمن منتشر نشد. در حالیکه فاکس نیوز با ۳۰۸ مطلب (هر نیم ساعت یک محتوا) در مورد اوکراین سردمدار بود، تنها واشنگتن پست دو مطلب به موشکباران سوریه اختصاص داد و فقط نیویورک تایمز، یکبار حمله هوایی به سومالی را پوشش داد.
🔸 پوشش رسانهای MSNBC از جنگ اوکراین در طی هفت روز، بیشتر از تمام پوشش جنگ یمن توسط این شبکه در طی هفت سال بود. جدا از مسئلهی پوشش، نکتهی دیگری که اهمیت حیاتی دارد، زاویه دید و لحن پوشش خبری جنگهاست.
🔹 امروز رسانهها سرشارند از تصاویر حملات وحشیانهی روسها، آن هم نه با لحنی بهظاهر بیطرف و گزارشگر، بلکه کاملاً از نگاهی عاطفی و همراه با همدردی. در واقع این اولین بار است که جنگ را از نگاه قربانیان آن میبینیم.
🔸 هرگز چنین رویکردی را در گزارشگری از جنگهایی که کشورهای غربی یا متحدانشان شروع کردند و درگیرشان هستند، شاهد نبودهایم و نخواهیم بود.
🔹 برای نمونه، هنگامی که آمریکا به افغانستان حمله کرد، مدیر CNN به تمام کارکنان آن ابلاغ کرد که رنج مردم افغانستان را کماهمیت جلوه بدهند چرا که تمرکز زیاد روی نتایج حمله یا سختیهای مردم گمراهکننده است.
🔸 یا ژولین آسانژ و چلسی مینینگ بهدلیل نشان دادن تصاویر قربانیان جنگهای آمریکا به حبس محکوم شدند. مثال دیگر اینکه رسانههای جریان اصلی هرگز حتی از کلمه اشغال در مورد فلسطین استفاده نمیکنند. در حالیکه در جنگ اوکراین، قربانیان در مرکز توجه قرار گرفتهاند.
🔹 یا مثلاً اینکه با وجود ممنوعیت مطلق و احکام سنگین برای استفاده از کوکتل مولوتوف در کشورهای غربی یا سرزمینهای اشغالی، شاهد گزارشهای ستایشگرانه رسانهها از ساختن و استفاده از کوکتل مولوتف در اوکراین هستیم.
🔸 هرچند در این روزها شاهد عریان شدن نژادپرستی نهادینه و شرمآور غربیها درباره این بحران بودیم. گفتمان رایج نه تنها سعی دارد جنگ را امری عادی، طبیعی و مرسوم در کشورهای جنوب جهانی جلوه بدهد و از این طریق جنگ در اوکراین را استثنایی کند، بلکه اعمال خشونت بر مردم غیرسفید را هم عادیسازی کرده و بدین ترتیب جان آنها را کماهمیت شمرده و ازشان انسانیتزدایی میکند. اما مسئله فقط نژادپرستی نیست.
🔹 از خاطر نبریم که بمباران و جنگ و کشتار در یوگوسلاوی، که کشوری اروپایی و سفید مشابه اوکراین است، نه تنها مذموم نبود بلکه ستایش شده و مدام از لزوم آن سخن میرفت.
🔸 متخصصان رسانه معتقدند که هم میزان پوشش خبری و اهمیتی که به جنگها داده میشود و هم در نحوه و کیفیت این پوشش دو اصل اساسی نقش عمده ایفا میکنند:
۱- چه کسی مرتکب این اعمال میشود.
۲- چه کسی قربانی آنهاست.
🔹 اگر عامل جنگ از دشمنان باشد، خصوصاً دشمنی به بزرگی روسیه، و با نشان دادن خباثتها و جرایم آنها بشود سرمایه سیاسی جمع و دشمن را بیاعتبار کرد، قربانیان در رسانهها اهمیت پیدا میکنند و جانشان باارزش میشود. بهویژه اگر که مانند اوکراین این قربانیان متحد و طرفدار آمریکا باشند.
🔺 اما اگر بهدست آمریکا یا متحدانش کشته شوید، نباید انتظار هیچ شکلی از حمایت یا همدلی از سوی رسانهها را داشته باشید. مخصوصاً اگر کمونیست، مسلمان یا نماینده هر شکل دیگری از «جانهای بیارزش» برای رسانهها باشید.
@ghotbnama
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ بسیار اثرگذار. نسبت به بعضی جملات وتصاویر عذرخواهی میکنم.
▫️ لطفا کلیپ را در تمام گروه های مجازی انتشار دهید تا مردم متوجه نقشه های شیطانی و شوم غربی ها شوند؛ قطعا پشت این کارها مطالعات علمی روانشناسی و جامعه شناسی و روانشناختی و ......جهت تهاجم فرهنگی و از هم پاشیدن سنت و فرهنگ اصیل اسلامی است🤔
🤦🏻♂️ متاسفانه کم کم دارند فرهنگ غرب وحشی را در ممالک اسلامی به جای فرهنگ غنی اسلامی جا میاندازند و برخی از سلبریتی ها هم بخاطر چند دلار کمکشان میکنند.
@ghotbnama
هدایت شده از حسنوند
تصویری معنادار از حضور فرمانده کل و فرمانده نیروی هوافضای سپاه و سخنگوی دولت بر پیکر شهدای پاسدار مظلوم حمله رژیم صهیونیستی به حومه دمشق