ایران وعده سورپرایز داد؛
صهیونیستها را غافلگیر میکنیم!
نمایندگی ایران در سازمان ملل در پاسخ به سوال خبرنگار وال استریت ژورنال در خصوص اقدام تنبیهی تهران:
▫️پاسخ ما باید دو نتیجه در بر داشته باشد. نخست اینکه طرف متجاوز به دلیل ترور و نقض حاکمیت کشور ما مجازات شود.
▫️ دوم اینکه باید قدرت بازدارندگی ایران را تقویت کند و پشیمانی شدید رژیم اسرائیل را به همراه داشته باشد تا از تکرار هرگونه تجاوز در آینده جلوگیری شود.
▫️پاسخ ایران در شرایطی خواهد بود که رژیم صهیونیستی کمترین احتمال را میدهد. یعنی درست در زمانی که چشمانشان به آسمان و صفحه رادار است، از زمین متحیّر شوند و شاید هم ترکیبی از این دو.
#طریق_الاقصی #غزه
🎙شهید مهدی زین الدین:
🔹هرکس شب جمعه شهدا را یاد کند شهدا نیز او را نزد اباعبدالله یاد خواهند کرد...
شهدا را یاد کنیم با ذکر صلوات 🤲
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 از اینستاگرام فاصله بگیرید، همه چیز رو متلاشی میکنه…
🍃🌹🍃
🎙 استاد عزیزی
#روشنگری | #تربیت_فرزند
🔰 خداحافظی با وزیری که دیپلماسی انرژی را احیا کرد
🔸وزارت نفت جواد اوجی دیروز به پایان رسید و حال یک کارنامه ۳ ساله از او باقی مانده. اگر از امور و آمار روتین گذر کنیم، در حوزه دیپلماسی انرژی یک تغییر ریل اساسی رخ داد، به گونهای که حتی محسن پاکنژاد وزیر جدید نفت نیز خود را دنبالهروی آن معرفی کرد.
🔸افزایش تولید نفت یکی از اقدامات مثبتی بود که از ۲.۱ در خرداد ۱۴۰۰ به ۳.۴ در تیر ۱۴۰۳ رسید و ۱.۳ میلیون بشکه در روز افزایش داشت. البته این اتفاق به پشتوانه بازارسازی نفت و افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین سالانه صادرات نفت و رسیدن به عدد ۱.۵۵ میلیون بشکه در روز رخ داد.
🔸در این دوره صنعت نفت ایران با حضور در پروژههای خارجی از تعمیرات پالایشگاه ونزوئلا و صادرات فراورده و تجهیزات در بازار کارائیب تا صادرات کاتالیست به روسیه، به یک صنعت بینالمللی تبدیل شد و در هر سفر خارجی، صدور خدمات فنی و مهندسی ایرانی یکی از محورهای اصلی گفتگو بود.
🔸امضای ۲۵ قرارداد به ارزش ۱۰.۴ میلیارد دلار و ۶۶ تفاهمنامه به ارزش ۶۲ میلیارد دلار با کشورهای خارجی آن هم در شرایط تحریم یک رکورد بیسابقه محسوب میشود.
🔸امضای ۳.۵ میلیارد دلار قرارداد توسعه میادین با روسیه و افزایش ۲۰۰ هزار بشکهای تولید نفت در تعامل با روسها، ۲ برابر شدن فروش نفت به چین نسبت به دوره برجام و جهش صادرات خدمات فنی و مهندسی از هیچ به ۱.۵ میلیارد دلار از نکات جالب توجه است.
🔸احیای روابط گازی با ترکمنستان و پاکستان، وصول بخشی از طلب گازی از عراق، فروپاشی ادعای ۳۲ میلیارد دلاری کرسنت، بازگشت اموال بابک زنجانی و امضای توافق راهبردی انتقال گاز از روسیه تنها مرور تیتروار برخی از این اقدامات است./ خط انرژی
📝 #یادداشت_سیاسی | کابینه چهاردهم
▪️نمایندگان مجلس به همه وزرای پیشنهادی دولت رأی اعتماد دادند. حتماً در این ماجرا نشانه همدلی مجلس و دولت هویداست که امیدواریم مردم عزیز ایران به زودی شاهد ثمرات این همدلی🤝 باشند. اما جلسه رأی اعتماد کابینه #دولت_چهاردهم نکات قابل ملاحظه ای را داشت که به جهت تنویر افکار بایستی آن ها را طرح کرد.
🔷احترام به جمهور
🔹برخی از وزرای جناب رئیس جمهور، پیش از این، مواضع و عملکرد تندی داشته اند و آنجا که نتیجه انتخابات علیرغم میل شان بوده است توان احترام به آن انتخابات، رأی مردم و منتخبین را نداشته اند. لذا با باور به ارتجاعی بودن چنین مواضع و رفتاری، امروز همگی با هر سلیقه سیاسی بایست برخلاف مشی چنین افرادی به رئیس جمهور منتخب و کابینه پیشنهادی اش احترام بگذاریم و موفقیت آن ها در خدمت به مردم را آرزو🤲 کنیم.
🔶هزینه رهبری
🔸اقدام آقای پزشکیان در جلسه رأی اعتماد در نسبت دادن معرفی وزرا به مقام معظم رهبری در ذهن افراد کم اطلاع و بی اطلاع دو پیامد دارد،
۱- درصورت عدم رأی نمایندگان به وزرای پیشنهادی، این به معنای تقابل مجلس با رهبری بود.
۲- و اکنون با رأی آوری همه اعضای کابینه، مسئولیت متوجه رهبری است نه رئیس جمهور.
اما توجه به مشی رهبری ناقض چنین تحلیل های است.
🔷مشی رهبری
🔹این که رهبری در بین چند گزینه پیشنهادی رئیس جمهور ، نظر مشورتی دهند چندان دور از ذهن نیست اما مشی رهبری به هیچ عنوان معرفی فرد نیست. لذا نسبت دادن انتخاب وزرا به رهبری آن هم به گونه ای که کلیت کابینه با ایشان هماهنگ شده است یک بی اخلاقی از سوی رئیس جمهور است.
لذا باتوجه به مطلب اخیر، مسئولیت این کابینه در درجه اول متوجه شخص رئیس جمهور و در درجه دوم متوجه نمایندگان مجلس است.
🔶بی اعتمادی در پی رأی اعتماد
🔸مجلس دوازدهم علیرغم همه ی سوابق سؤ و تند افرادی همچون ظفرقندی و صالحی امیری، به آن ها رأی اعتماد داد، چهره هایی که ثابت کرده اند چندان متخلق به آداب و معاشرت سیاسی نیستند و فرآیندهای سیاسی و قوانین را مادامی پذیرا هستند که مطابق میل شخصی و حزب سیاسی شان باشد؛ در غیر این صورت رفتار متفاوتی از خود بروز می دهند. رأی اعتماد به چنین اشخاصی، کاهش اعتماد به برخی نمایندگان را به دنبال خواهد داشت.
🔷نادیده انگاری معیارها
🔹نشست و برخاست و تعامل با سلایق مختلف در عرصه سیاسی امری پذیرفته است اما این تعامل هیچ گاه نبایست منتهی به نادیده انگاری معیارها شود، ضمن این که انتظار شناخت و رعایت اصول و معیارها از افرادی در سطح نمایندگی مجلس بیش از دیگران است. لیکن رأی به وزیری که به هنگام شعله فتنه ها نه تنها همتی بر خاموشی آتش🔥 نداشته است که از آتش بیاران معرکه بوده است قابل تأمل است.🧐
این رأی نشانگر این است که نمایندگان مجلس در تشخیص و تفکیک بعضی مسائل موفق نبوده اند که مثال بارز آن این است که وفاق و وحدت منافاتی با رعایت استانداردها و معیارها ندارد.
🔶موقعیت پرتناقض
🔸رأی اعتماد به وزیری که مجلس را فاقد مشروعیت می داند نیز موقعیت جالبی را ایجاد می کند، یک موقعیت متناقض (پارادوکسیکال)،
هم برای آن وزیر، که در طلب کسب رأی اعتماد از مجلسی است که آن را مشروع نمی داند.
هم برای آن مجلس که به چنین وزیری رأی اعتماد می دهد.
این یک تناقض سیاسی است که برای ناظرین پیام هایی را دارد که ...
بگذریم.
فقط از نماینده ای که گاه بر سر انتصاب یک مدیر شهری که در حیطه وظایف نمایندگی اش هم قرار ندارد، شهری را مشغول می سازد انتظار است بر سر انتخاب وزیر که در حدود وظایفش قرار دارد، سنجیده تر اقدام کند.
🔷بازی «نمی گذارند»
🔹به هر روی اینک، مجلس به تمام کابینه پیشنهادی رأی اعتماد داده است. جدای از همه نقدها، معنای مترتب بر چنین اعتمادی این است که عزم مجلس بر تعامل بی چون و چرا با دولت است و اینک بنا بر منطق جناب رئیس جمهور توپ در زمین دولت است که با تلاش رفع مشکلات کند و سرگرم بازی قدیمی و خیالی «نمی گذارند» نشود.