eitaa logo
گفتمان ۲۰
10.1هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
18.2هزار ویدیو
375 فایل
اگر من بخواهم یک توصیه به شما بکنم، آن توصیه این خواهد بود که بصیرت خودتان را زیاد کنید؛ بلاهائى که بر ملتها وارد می­شود، در بسیارى از موارد بر اثر بى‌بصیرتى است. (امام خامنه‌ای) ارتباط با مدیر @Mpalaz @Hasan_A_T
مشاهده در ایتا
دانلود
28.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شوق دیدار ✍🏻 دستخط علامه مصباح یزدی در بازدید از یادمان شلمچه 🔺️ به مناسبت هفته دفاع مقدس ╔══💠❄️  🆔 @gofteman20 🆔 https://rubika.ir/gofteman20 ╚══💠❄️
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلمی جالب از نبرد و باطل در کره خاکی! 🔹️راستی ما در کدام طرف ایستاده‌ایم؟ در هر طرفی که ایستاده‌ایم فقط تماشاچی هستیم یا نقشی فعال داریم؟
🇮🇷 🖼 | واقعیت امروز جامعه
🇮🇷 📝 نعمت «امنیت» 🍃🌹🍃 🔻در لابه‌لای خبرهای دیروز، خبر انفجار تروریستی در پاکستان با بیش از ۵۰ کشته و ده‌ها زخمی به چشم می‌خورد. خبرهایی از این جنس شاید تازگی نداشته باشد و به دلیل تکرار آن، برای مخاطب به نوعی عادی‌انگاری شده باشد؛ چراکه هر از چند گاهی در گوشه و کنار جهان و در منطقه غرب آسیا چنین حوادث تروریستی‌ای روی می‌دهد؛ اما این از عمق فاجعه و آثار دهشتناک آن جنایت نمی‌کاهد. 🔸هفته گذشته اما وزارت اطلاعات کشورمان از خنثی‌سازی ۳۰ انفجار هم‌زمان در تهران و بازداشت ۲۸ تروریست خبر داد. به دلیل اقتدار نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران و اشراف و رصد اطلاعاتی آنها، برای مردم این خبر خیلی عجیب به نظر نمی‌آید؛ اما ساده هم نباید از کنار آن گذشت! چراکه هدف دشمن از ۳۰ انفجار تروریستی هم‌زمان در مراکز پرجمعیت تهران، از یک سو شکستن اقتدار امنیتی و ارائه‌ تصویری بی‌ثبات از کشور، و از سوی دیگر ایجاد یأس و هراس در جامعه و تحریک به بلوا و اعتراض بود که دقیقاً برای مقطع سالگرد اغتشاشات سال گذشته طراحی و برنامه‌ریزی شده بود. 🔹تصور کنید اگر اشراف نیروهای امنیتی نبود و فقط ۱۰ گروه از این تروریست‌ها موفق به عملیات می‌شدند، چه تبعات و خساراتی به جان و مال مردم و چه خدشه‌ای به امنیت و آرامش جامعه وارد می‌شد! با توجه به ناکامی های پی در پی دشمنان ملت ایران، راهبرد امروز آنان مهار ایران است. اگر جمهوری اسلامی به حال خود رها شود، هم تقویت ساخت درونی را در عرصه‌های مختلف دنبال می‌کند و هم روز به روز نفوذ منطقه‌ای‌اش را بیشتر می‌کند. 🔺دشمنان ملت ایران دو راهبرد بی‌ثبات‌سازی و مشغول‌سازی ایران اسلامی را در چارچوب جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی ایران دنبال می‌کنند و برای نیل به اهداف شوم خود، از قدرت رسانه به منزله ابزار جنگ شناختی و ادراکی بهره می‌برند که مقابله و مواجهه مستمر و جدی‌ای را در عرصه رسانه می‌طلبد تا همان‌طور که به همت و مجاهدت سربازان گمنام امام زمان(عج) در انجام عملیات‌هایشان با شکست مواجه شدند، در جنگ رسانه‌ای هم با شکست‌های سنگین تری مواجه شوند. ✍🏻علی حیدری
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 میلاد پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله سنگ تمام بگذاریم ▫️استاد 🔹 مَا اختَلَطَ حُبّي بِقَلبِ عَبدٍ إلاّ حَرَّمَ اللّه ُ جَسَدَهُ عَلَى النّارِ . 🔸 رسول خدا صلي الله عليه و آله : دوستى من ، با قلب بنده اى آميخته نمى شود ، مگر آن كه خداوند ، پيكرش را بر آتش ، حرام خواهد كرد . ................................ کانال حوزه مجازی مهندس طلبه👇 🆔 @onlinehawzah_com
شگرد خودروسازان برای توقف ریزش قیمت خودرو 🔹درحالی در بازار خودرو خریداران منتظر کاهش بیشتر قیمت هستند و هنوز بازار خرید خودرو راکد است، خودروسازان با کند کردن روند عرضه خودرو در تلاش هستند، روند ریزشی قیمت خودرو را متوقف کنند.
روایتی جالب از همسر شهید «مصطفی صدرزاده» مهدی عرفاتی: 🔹می‌گفت چند روز پیش به قاب عکس‌ش نگاه کردم و گفتم: آقامصطفی! حساب‌ش دستته چند شاخه گل بدهکاری!؟ آخه مصطفی رسمِ محبت‌ش این بود که لااقل هفته‌ای یک‌بار برام شاخه گلی می‌خرید و هدیه می‌داد… 🔹فاطمه‌اش از اونور اتاق گفت: مامان! خرج بابا زیاد میشه! اگر بخواد همهٔ این مدت رو جبران کنه باید یه دسته‌گل شیک برات بفرسته! 🔹امروز صبح بدون هیچ برنامهٔ قبلی از جایی زنگ زدن و دعوتمون کردن برا مراسم بزرگداشت مصطفی. به محض ورودمون به مراسم، یک نفر با این دسته‌گل جلو آمد و گفت این رو آقامصطفی برای همسرش فرستاده! 🔸این حرف‌ها رو دیروز همسر بزرگوار شهیدمصطفی صدرزاده نقل می‌کرد. توفیق داشتیم ساعاتی در منزل این شهید باکرامت تنفس کنیم و فیض ببریم. 🔸اینکه میگن شهدا زنده هستند، به اعتبار لفظ و کلام و تشبیه و استعاره نیست. شهدا صرفا ناظر نیستند، حاضرِ فعال‌اند؛ مثل همین مصطفی صدرزاده. 🔸به قول همسرش، آقامصطفی در لحظه‌لحظه زندگی با آنهاست و حضورش را کاملا ملموس احساس می‌کنند.
رد گمانه‌زنی‌ها درباره اسامی بانک‌های در آستانه انحلال 🔹بانک مرکزی، گمانه زنی‌های انجام شده از سوی برخی رسانه‌ها و کانال‌های تلگرامی درباره اسامی بانک‌ها و موسسات اعتباری در آستانه انحلال را تکذیب کرد. 🔸مدیر نظارت بر بانک‌ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی در برنامه میز اقتصاد گفته بود: هم اکنون ۳ موسسه و یک بانک نیز در آستانه حل و فصل نهایی قرار دارند.
دلسوزانه با خانم علم‌الهدی درباره ماجرای بانوی اوّل 🔹خانم جمیله علم‌الهدی همسر آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور کشورمان صبح امروز در همایش زنان تاثیرگذار که در مشهد مقدس برگزار می‌شود در واکنش به اظهارنظری که ایشان را بانوی اول کشور معرفی می‌کرد، گفتند که در ساختار جمهوری اسلامی‌، بانوی اوّل همسر رهبر معظم انقلاب هستند. 🔹این گفته‌ی خانم علم‌الهدی با واکنش‌های عمدتاً منفی نیروهای انقلابی مواجه شد که به نظر می‌رسد واکنش کاملاً معقولی است؛ به دلایل و توضیحات ذیل: 🔹۱- خانم جمیله علم‌الهدی فارغ از آنکه دختر چه کسی و همسر چه کسی است، خود جایگاه علمی قابل احترامی دارد؛ ایشان دکترای خود را در سال ۱۳۸۰ در رشته فلسفه تعلیم و تربیت از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرده و هم‌اینک نیز استاد دانشگاه شهید بهشتی است. خانم علم‌الهدی یکی از صاحب‌نظران حوزه‌ی آموزشی خود و همچنین مباحث مربوط به حوزه زنان است. 🔹۲- همچنانکه گفته شد، خانم علم‌الهدی به جهت صاحب‌نظر بودن در برخی موارد، همچون دیگر افراد جامعه می‌تواند دیدگاه‌های خود را مطرح کند و با اقبال یا نقد معمول مواجه شود؛ همچنانکه پیش از ریاست‌جمهوری آیت‌الله رئیسی نیز او نقش نسبتاً فعالی را در حوزه اجتماعی ایفا می‌کرد و کسی هم نمی‌توانست از این جهت به ایشان خرده بگیرد. 🔹۳- با این حال، اینکه تصوّر شود با ریاست‌جمهوری یک فرد در ایران، برای همسر ایشان، جایگاه بخصوصی به لحاظ ساختار قانون اساسی کشور ایجاد می‌شود، قطعاً خطاست. البته خانم علم‌الهدی در مراسم امروز عنوان می‌کند که برخلاف معرفی ایشان به عنوان بانوی اول در جشنواره، این عنوان متعلق به وی نیست؛ امّا مسئله اینجاست که اساساً چنین جایگاه و عنوانی در کشور وجود ندارد که متعلق به همسر رئیس‌جمهور باشد یا ایشان بتواند آن را از آنِ شخصیت دیگری بداند. 🔹۴- یکی از مزیّت‌های دولت آیت‌الله رئیسی در طول یک سال و نیم گذشته دوری این دولت از حاشیه و تمرکز آن بر کار و خدمت بوده است؛ قطعاً این را هم می‌فهمیم که رقبا و بعضاً مخالفان این دولت از تلاشی برای حاشیه‌سازی‌های گاه و بیگاه و بی‌بنیاد برای آن فروگذار نمی‌کنند، امّا مسئله اینجاست که نباید مباحثی که اصلاً نه صحیح است و نه ضرورتی برای طرح آن وجود دارد، مثل همین بحث انتزاعیِ بانوی اوّل، موجب شود که بدخواهان دولت دستاویزی برای حاشیه‌سازی پیدا کنند. 🔹۵- همچنانکه جمهوری اسلامی همان دموکراسی غربی نیست و بر مبنای اسلام و عدالت و شئونات شرعی و واقعی افراد، و نه نسبت‌های فامیلی و ... استوار است، به همان دلیل هم چیزی به نام بانوی اوّل نه در آن وجود دارد و نه نیازی به چنین عناوین من‌درآوردی هست. لذا اصل طرح این بحث، یا مباحثی که شائبه‌ی در میان بودن تمایل به طرح آن را، از ناحیه‌ی هر کس که باشد، به میان بکشد، حتماً غلط است. 🔹۶- طی هفته‌های گذشته برخی رسانه‌ها با اقداماتی که ظاهرش رنگ و بوی حمایت از خانم علم‌الهدی داشت، عملاً به نحوی به مسئله‌ی فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی ایشان ورود کردند که بیش از آنکه جاذبه‌ی جدّی برای مخاطب داشته باشد، تولید شائبه و دافعه می‌کرد. احتمالاً –و یا به تعبیر بهترش، امیدواریم که- این اقدام مورد تایید خانم علم‌الهدی هم نبوده (باشد)؛ امّا از تیم رسانه‌ای رئیس‌جمهور انتظار می‌رود که در مواجهه با چنین اتفاقاتی، این رسانه‌ها که قاعدتاً بدخواه دولت هم نیستند را توجیه کند که حمایت از دولت، از روش درست‌تر و نه مباحث سوررئال، حتماً نتیجه بهتری خواهد داشت.
16.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همراهی پلیس سوئد با قرآن‌سوزی دوباره 🔹پلیس سوئد دو نفر را که امروز شنبه سعی داشتند جلوی سوزاندن قرآن را بگیرند، بازداشت کرد. 🔹مراسم سوزندان قرآن توسط یک مهاجر عراقی الاصل به نام سالوان مومیکا سازماندهی شده بود. 🔹گزارش شده است که فضای خشم و نارضایتی در این منطقه حاکم بود.
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسامی متخلفان بورسی به‌زودی منتشر می‌شود رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار: 🔹همین روزها اسامی متخلفان بورسی را منتشر می‌کنیم. این تخلف مربوط به اسفند پارسال است. 🔹اوراق سلف مسکن به افراد اجازه می‌دهد متراژ مشخصی از یک ملک را که امروز قیمت‌گذاری‌شده بخرند و در سر رسید مشخص ملک را تحویل گیرند یا آن را بفروشند. 🔹بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد که خروج فولاد و سیمان از بورس کالا، بازار این محصولات را متلاطم خواهد کرد بنابراین هیچ تصمیمی در این زمینه گرفته نشده و این قضیه کاملا منتفی شده است. 🔹ایراداتی که دوستان می‌گیرند بعضا به دلیل عدم آشنایی آن‌ها از مکانیزم‌های بازار سرمایه و بورس کالا است که از آن‌ها دعوت کردیم تا با برگزاری جلسات کارشناسی اگر اصلاحی لازم است انجام شود.
واکنش «بهادری» به ادعای مخالفت رئیسی با شفافیت سخنگوی دولت: 🔹رییس‌جمهور بار‌ها بر ضرورت مبارزه ساختاری و ریشه‌ای با فساد و ایجاد شفافیت در همه ارکان اجرایی تأکید کرده و اراده مصمم دولت مردمی برای تحقق شفافیت با اقداماتی مانند صدور برخط مجوزهای کسب‌وکار، حذف امضاهای طلایی، انتشار عمومی صورت‌های مالی شرکت‌های دولتی و انتشار لیست بدهکاران بانکی، قابل ارزیابی است که پیش از این در هیچ دوره‌ای سابقه نداشته است. 🔹از سوی رییس‌جمهور هم هیچ مخالفتی در این خصوص به مجلس و مجمع اعلام نشده است.