▪️بسمالله▪️
#حجره_دلنوشته_ها
🔰عزیزان من! بنده درباره حوزه و دنیا و کار طلبگی حرفهای زیادی در دل و بر زبان دارم.
♻️ من نسبت به مسائل روحانیت، علاقه عمیقی از نوع علاقه انسان به نفس و متعلقات خودش دارم.
😞 گاهی که راجع به مسائل حوزه علمیه فکر میکنم، حقیقتا یک حالت سراسیمگی پیدا میکنم.
❌ ما امروز در قبال حوزهای که میراث دوازده قرن است، وظیفه داریم.
💢 حیات مستمر و تاریخی حوزه، وابسته به #جهاد و #تلاش افراد است.
⭕️ بار سنگینی بر دوش دارید وبرای تحمل آن، #بنیه_معنوی_قوی_ای لازم است.
💠 پروردگارا! ما را بر آنچه که از ما سؤال خواهی کرد در قیامت موفق و قادر بگردان...
⚜ گفتمان ولایت 🌱
نخستین تشکل مستقل ولایی طلاب خواهر ✌️
💠 نرمافزار بله:
https://ble.im/goftemanevelayat
💠 نرمافزار ایتا:
https://eitaa.com/goftemanevelayat
💠 نرمافزار سروش:
https://sapp.ir/goftemanevelayat
کانون گفتمان ولایت
☑️اسم تو میبارد از نفس باران
🔸مداح: سیدمجیدبنی فاطمه🎤
⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
شهادت جانسوز بیبی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تسلیت باد.
⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
▪️بسمالله▪️
#حجره_خودسازی
#راه_های_جلوگیری_از_تسلط_شیطان
🔳 «قَالَ الصَّادِقُ جَعْفَرُ بْنُ مُحَمَّدٍ ع مَنْ لَمْ یَکُنْ لَهُ وَاعِظٌ مِنْ قَلْبِهِ وَ زَاجِرٌ مِنْ نَفْسِهِ وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ قَرِینٌ مُرْشِدٌ اسْتَمْکَنَ عَدُوَّهُ مِنْ عُنُقِه»
شافی، صفحهی 652
🔰فی الفقیه، عن الصّادق (علیهالسّلام) [حضرت امام جعفر صادق علیهالسّلام فرمودند]: «من لم یکن له واعظ من قلبه و زاجر من نفسه و لم یکن له قرین مرشد استمکن عدوّه من عنقه».
1⃣ اولین چیزی که موجب میشود که انسان بتواند در مقابل دشمنش - که مراد، شیطان است - ایستادگی کند و مانع بشود از تصرف دشمن و تسلط دشمن، [این است که «واعظ من قلبه»؛ از قلب خود واعظی برای خود داشته باشد.
💢 قلب متذکر بیدار، انسان را نصیحت میکند، موعظه میکند.
⏪ یکی از بهترین وسائلِ اینکه انسان قلب را وادار کند به موعظهی خود و فعال کند در موعظهی خود، همین دعاهاست، دعاهای مأثور - صحیفهی سجادیه و سایر دعاها - و سحرخیزی؛ اینها دل انسان را به عنوان یک ناصح برای انسان قرار میدهد. اول این است: «واعظ من قلبه».
2⃣ [دوم اینکه «و زاجر من نفسه»؛ از درونِ خود یک زجرکنندهای، منعکنندهای، هشداردهندهای داشته باشد.
3⃣ اگر این دو تا نبود، «و لم یکن له قرین مرشد»، یک دوستی، همراهی که او را ارشاد کند، به او کمک کند، راهنمائی کند، این را هم نداشته باشد - که این، سومی است - که اگر چنانچه از درون، انسان نتوانست خودش را هدایت کند و مهار نفسِ خودش را در دست بگیرد، [باید] دوستی داشته باشد، همراهی داشته باشد، همینی که فرمودند: «من یذکّرکم اللَّه رؤیته»، که دیدار او شما را به یاد خدا بیندازد؛
❌ اگر این هم نبود، «استمکن عدوّه من عنقه»؛ خود را در مقابل دشمنِ خود مطیع کرده است؛ دشمنِ خود را مسلط کرده است بر خود و بر گردن خود، که سوار بشود.
📛 که [منظور از] دشمن، همان شیطان است.
🔱 اینها لازم است. از درون خود، انسان، خود را نصیحت کند. بهترین نصحیت کنندهی انسان، خود انسان است؛ چون از خودش انسان گلهمند نمیشود. هر کسی انسان را نصیحت کند، اگر قدری لحن او تند باشد، انسان از او گلهمند میشود؛ اما خود انسان، خودش را نصیحت کند؛ دشنام بدهد به خودش، ملامت کند، سرزنش کند خودش را؛ اینها خیلی مؤثر است. موعظه کند، زجر کند. در کنار اینها، یا به جای اینها اگر نبود، آن وقت دوست، رفیق، که دستگیری کند انسان را.
١٣٨٩/١٠/٢۶
⚜ گفتمان ولایت 🌱
نخستین تشکل مستقل ولایی طلاب خواهر ✌️
💠 نرمافزار بله:
https://ble.im/goftemanevelayat
💠 نرمافزار ایتا:
https://eitaa.com/goftemanevelayat
💠 نرمافزار سروش:
https://sapp.ir/goftemanevelayat
▪️بسمالله▪️
#حجره_اندیشه
#حوزه_انقلابی
#طلبه_انقلابی
#انقلاب_اسلامی
⛔️ #کج_فهمیدن، #ساده و #سطحی_فهمیدن، #کُند و #ناهوشمندانه_فهمیدن، #غافل_ماندن از #مسایل_جاری_عالم_و_کشور، از جملهی #زیانبخش_ترین چیزهایی است که ممکن است #حوزهی_علمیه با آن روبهرو بشود.❌
‼️اینهاست که زمینه را فراهم میکند، تا یک عده آدمِ بددلِ سوءنیتدارِ احیاناً تحریک شده به وسیلهی اجانب، در حوزهی علمیه راه بیفتند و حرفهایی را مطرح کنند؛ کمااینکه در این چند سال، برخی از نمونههایش را دیدید که بحمداللَّه سینهی ستبر انقلاب زد و بسیاری از این نمونهها را از سر راه برداشت؛ لیکن نمیشود گفت که این چیزها تمام شده است. 💠
١٣۶٩/١١/۴
⚜ گفتمان ولایت 🌱
نخستین تشکل مستقل ولایی طلاب خواهر ✌️
💠 نرمافزار بله:
https://ble.im/goftemanevelayat
💠 نرمافزار ایتا:
https://eitaa.com/goftemanevelayat
💠 نرمافزار سروش:
https://sapp.ir/goftemanevelayat
🌸بسم الله🌸
#حجره_پرسمان
#اسلام_جدایی_سیاست_قداست_دین
❓❓❓اگر اسلام را از سیاست جدا بدانیم، قداست دین بهتر حفظ نمیشود؟
↩↩↩سال های متمادی سعی کردند که مقوله ی دین را از مقوله ی سیاست جدا کنند.
با اینکه انقلاب اسلامی پیروز شده و سیاست دینی در کشور، محور همه ی فعالیت هاست و مسئله ی الهام گیری و سرچشمه پیدا کردن سیاست از دین- نه دین از سیاست؛ بلکه سیاست ازدین- جزو عرف های رایج ملت های مسلمان شده، هنوز دارند تلاش می کنند، بلکه بتوانند این عرف را بشکنند...
✳️اولین حادثه ای که در اسلام، در دورانی که پیغمبر از فشار مخالفان در مکه خلاص شد، اتفاق افتاد چه بود؟ تشکیل حکومت.
🔰پیغمبر به مدینه آمد و حکومت تشکیل داد.
🔰پیغمبر نیامد مدینه که بگوید من عقاید شما را اصلاح می کنم، احکام دینی را برایتان بیان می کنم، شما هم یک نفر را به عنوان حاکم برای خودتان انتخاب کنید؛ چنین چیزی نبود
🔰 پیغمبر آمد و ازمه سیاست را به دست گرفت.
🔰ایشان از اول که وارد شد، خط مشی نظامی، سیاسی، اقتصادی و تعامل اجتماعی را طراحی کرد.
⁉️چطور این دین به خط مشی های سیاسی و نظامی و اقتصادی و اجتماعی کاری نداشته باشد و در عین حال، دین همان پیغمبر باشد؟!
۱۳۸۵/۸/۱۷
امام خامنه ای مد ظله العالی
📚 ولایت فقیه، کانون عزت و اقتدار، ج ۵،ص۱۵
⚜گفتمان ولایت🌱
نخستین تشکل مستقل ولایی طلاب خواهر✌️
💠نرم افزار بله:
https://ble.im/goftemanevelayat
💠نرم افزار ایتاء:
https://eitaa.com/goftemanevelayat
💠نرم افزار سروش:
https://sapp.ir/goftemanevelayat
🌸بسم الله🌸
#حجره_کتاب
#ره_رهرو_رهبر
📚 درباره کتاب
🌠این اثر براساس بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی بهنحو بسیار جامعی به شخصیت و مکتب امام خمینی قدس سره الشریف پرداخته است.
💥ضرورت تالیف
💫اهمّیّت شناخت امام، راه او، شخصیت او، مکتب سیاسی او، خطّ او
💫آشنایی با وصیتنامهی او
💫جلوگیری از تحریف شخصیّت و راه او، اصول سیاسی- فکری او و ...
✨همه برای پیمودن صحیح مسیر و راه انقلاب لازم و ضروری است و باید ترسید از زمانی که امّت امام، با معارف فکری او بیگانه شوند.
🌟از این رو مجموعه بیانات و پیامهای رهبر معظّم انقلاب دربارهی امام خمینی (قدّسسرّه الشریف) یکی از بهترین منابع برای شناخت این شخصیّت عظیم و راه و مسلک اوست.
📜روش تنظیم محتوای آن براساس تاریخی است البته در پایان کتاب فهرست جامع موضوعی را شامل می شود.
📕فصول یازده گانه:
🖍 شخصیت امام
🖍 خطّ امام
🖍 امام و انقلابِ اسلامی
🖍 انحرافات و دشمنیهای با امام، انقلاب و خط امام
🖍 خدمات امام، آثار و برکات وجودی ایشان
🖍 وصیتها و درسهایی که امام آموخت
🖍 علل و تفاسیرِ صحیحِ برخی مواضع و بیانات امام
🖍 روابط متقابل، بین امام و دیگران
🖍 امام و حوزه
🖍 خاطرات و نکات تاریخی مربوط به اثر حضور امام
🖍 بررسی ابعاد مختلف رحلت امام و مراسم سالگرد
✂بریده ای از کتاب
«امام خمينى، يك حقيقت هميشه زنده است. نام او پرچم اين انقلاب، و راه او راه اين انقلاب، و اهداف او اهداف اين انقلاب است.» «راه او راه ما، هدف او هدف ما، و رهنمود او مشعل فروزندهى ماست.»
«اگر ملّت ایران بخواهد به آن هدفها برسد، بخواهد این راه را ادامه بدهد، باید راه امام بزرگوار را درست بشناسد، اصول او را درست بشناسد، نگذارد شخصیّت امام را تحریف کنند، که تحریف شخصیّت امام، تحریف راه امام و منحرف کردن مسیر صراط مستقیم ملّت ایران است. اگر راه امام را گم کنیم یا فراموش کنیم یا خدای نکرده عمداً به کنار بگذاریم، ملّت ایران سیلی خواهد خورد.»
«آن راهی که میتواند مانع از این تحریف بشود، بازخوانی اصول امام است.»
📓کتاب با دو تصویر جلد متفاوت چاپ و منتشر شد.
📝مهدی مطهری و همکاران
#انتشارات_انقلاب_اسلامی
⚜گفتمان ولایت🌱
نخستین تشکل مستقل ولایی طلاب خواهر✌️
💠نرم افزار بله:
https://ble.im/goftemanevelayat
💠نرم افزار ایتاء:
https://eitaa.com/goftemanevelayat
💠نرم افزار سروش:
https://sapp.ir/goftemanevelayat
🌸بـــسمالله🌸
#حجره_سیره_شناسی_امامین_انقلاب
#سید_علی_خامنه_ای
#دوران_کودکی
😊سید علی آقا، از کودکی قبا میپوشید؛ و با همین لباس هم بازی میکرد؛ میدوید و راهی مدرسه میشد. او عمامه هم داشت. هوا که گرم بود عمامه نمیگذاشت، اما زمستانها یا هنگامی که با پدر به مسجد میرفت، عمامهای که مادرش میپیچید، بر سر میگذاشت.
⚽️ «بله؛ بازى هم مىكرديم. منتها در كوچه بازى مىكرديم؛ چون در خانه جاى بازى نداشتيم و بازیهاى آن وقت بچهها فرق مىكرد. يك مقدار هم بازیهاى ورزشى بود؛ مثل واليبال و فوتبال و اينها كه بازى مىكرديم.
🏐 من آن موقع در كوچه، با بچهها واليبالبازى مىكردم؛ خيلى هم واليبال را دوست مىداشتم.😇 الآن هم اگر گاهى بخواهيم ورزش دستهجمعى بكنيم البته با بچههاى خودم به واليبال رو مىآوريم كه ورزش خيلى خوبى است.
🌺 چيزى كه مىدانم براى شما جالب است، اين است كه من همان وقت، معمّم بودم؛ يعنى در بين سنين ده و سيزدهسالگى ـ كه ايشان سؤال كردند ـ من عمامه به سرم و قبا به تنم بود!😀 قبل از آن هم همينطور. از اوايلى كه به مدرسه رفتم، با قبا رفتم؛ منتها تابستانها با سرِ برهنه مىرفتم، زمستان كه مىشد، مادرم عمامه به سرم مىپيچيد. مادرم خودش دختر روحانى بود و برادران روحانى هم داشت، لذا عمامه پيچيدن را خوب بلد بود؛ سرِ ما عمامه مىپيچيد و به مدرسه مىرفتيم.
😥 البته اسباب زحمت بود كه جلوِ بچهها، يكى با قباى بلند و لباس نوع ديگر باشد. طبعاً مقدارى حالت انگشتنمايى و اينها بود؛ اما ما با بازى و رفاقت و شيطنت و اينطور چيزها جبران مىكرديم و نمىگذاشتيم كه در اين زمينهها خيلى سخت بگذرد.»😌
✨این قبا، لباس گشادی بود که تا زیر زانو میرسید و تجزیه شده لباس کهنه پدر یا دیگر پارچهها بود که مادر میبرید و با آن چرخ خیاطی سینگر سیاه رنگ میدوخت. پدر چند قبای بَرَک وصلهپینه شده داشت. یکی دامنش، یکی آستین و سرشانهاش بازسازی شده بود. پدر اینها را میپوشید و عقیده داشت قبا بایستی کثیف یا پاره نباشد؛ پوشیدن قبای وصلهدار عیب نیست. همین قباها، بالاپوشهای آتی پسران بود.
🌀«[اما پدرم] عباهای خوب میپوشید. تا یادم هست... زمستان عباهای نایینی و تابستان عباهای خاشیه خوب میپوشید... مقید بود عبای خوب بپوشد.»
✳️ قبای سیدمحمد، سیدعلی و بعدها سیدهادی، اگر چه ریشهای در باورهای مذهبی پدر داشت، اما با دوران خلع لباس روحانیان، لباس متّحدالشکل و تحدیدها و تهدیدهای رضاشاهی هم بیارتباط نبود؛ سیدجواد دوست نداشت لباس تحمیلی رضاشاه را به تن فرزندان خود کند.
♦️سیدعلی هر روز پسکوچههای خانه تا مدرسه دیانتی را که در بازار سرشور بود، با علاقه میرفت و باز میگشت. او دستمالی با خود داشت که دفتر و کتابش در آن پیچیده شده بود. کفشهایش، یارای جنب و جوش او را نداشتند. کفش او در تابستانها «گیوه» و در زمستانها «میرزایی» بود؛ پاپوش طلبهها و روحانیان آن زمان؛ کفشهایی ساده، ارزان و بیبند. پدر، کفش بنددار نمیخرید.
👞«آرزوی کفش بنددار به دلمان بود؛ تا الآن هم من کفش بنددار نپوشیدهام؛ یعنی این آرزو برآورده نشد.»
👈 نداری پدر که ریشه در زندگی زاهدانه و دنیاگریزانه داشت، نمیگذاشت برخی خواستهای بچهها، حتی در خرید کفش بر مدار میل کودکانه آنها بگردد. زندگی سیدعلی و خانواده به سختی، اما در اوج عزّتمندی میگذشت...
⚜ گفتمان ولایت 🌱
نخستین تشکل مستقل ولایی طلاب خواهر ✌️
💠 نرمافزار بله:
https://ble.im/goftemanevelayat
💠 نرمافزار ایتا:
https://eitaa.com/goftemanevelayat
💠 نرمافزار سروش:
https://sapp.ir/goftemanevelayat
کانون گفتمان ولایت
بیانیه «گام دوم انقلاب» خطاب به ملت ایران
⚜ گفتمان ولایت 🌱
نخستین تشکل مستقل ولایی طلاب خواهر ✌️
💠 نرمافزار بله:
https://ble.im/goftemanevelayat
💠 نرمافزار ایتا:
https://eitaa.com/goftemanevelayat
💠 نرمافزار سروش:
https://sapp.ir/goftemanevelayat
🌸بـــسمالله🌸
#حجره_خانه_داری
#تربیت_فرزند
☸️یادگیری #مهارت_جدید در کودکان
❓چرا یادگیری مهارت جدید، موجب افزایش اعتماد به نفس در کودک میشود؟
1⃣ کودک #احساس_با_ارزش_بودن و مورد قبول واقع شدن میکند.
2⃣ از اینکه انتظارات والدین را بهخوبی برآورده میکند، #خوشحال است.
3⃣ #احساس_خیلی_خوبی_در_رابطه_با_خودش پیدا میکند؛ احساس خوب موفقیت در انجام هرکاری و مواجهه با هر چالشی.
❓❓ عکسالعمل والدین در طول روند یادگیری مهارت جدید چگونه باشد؟
1⃣ پرهیز از تعریف بیش از حد!
🔻هیچ شکی نیست که تمجید و تشویق موجب سرعت گرفتن روند یادگیری و همچنین مشتاقتر شدن کودک میشود. ولی گاهی تشویق بیش از حد، نتیجهی معکوس دارد. بهعنوان مثال وقتی کودک کار خود را بهدرستی انجام نداده و حتی خودش هم نسبت به کاستیهای کار اطلاع دارد، بهجای تعریف و تمجید بیش از حد، به او بگویید: "میدانم که توانایی تو خیلی بیشتر از این است و دفعهی بعدی مطمئناً نتیجهی بهتری خواهی گرفت. من به بودن تو افتخار میکنم".
2⃣ به جای تاکید بر نتیجه، بر تلاش وی تمرکز کنید.
🔸هیچگاه ستایش و دوست داشتن کودک را منوط بر کسب نتیجه نکنید؛ در اینصورت کودک احساس میکند تا وقتی موفقیت نهایی را کسب نکند، از اعتبارش نزد شما کاسته میشود.
3⃣ خودتان بهترین الگوی او باشید.
🔺کودک رفتار شما را بهخوبی زیر نظر دارد و از رفتار شما میآموزد؛ وقتی شما در انجام کارهای خود دقت و تلاش داشته باشید، کودک نیز سعی میکند کارهای خود و مهارتهای مختلف را بهدرستی انجام دهد.
4⃣ از کلمات منفی بهشدت پرهیز کنید!
🔹مادامی که کودک مهارت جدید میآموزد، از بهکار بردن کلمات و جملاتی که حس خوبی به کودک نمیدهد، پرهیز کنید. مثلاً استفاده از عبارتهایی مثل "تو خیلی تنبلی" یا "بیدقت هستی" و ... این پیام منفی شما را به کودک منتقل و بر این اساس کودک نیز همانگونه عمل میکند.
⚜ گفتمان ولایت 🌱
نخستین تشکل مستقل ولایی طلاب خواهر ✌️
💠 نرمافزار بله:
https://ble.im/goftemanevelayat
💠 نرمافزار ایتا:
https://eitaa.com/goftemanevelayat
💠 نرمافزار سروش:
https://sapp.ir/goftemanevelayat
🌸بـــسمالله🌸
#حجره_دلنوشته_ها
🌺عاقبت با لطف حق دوران مهدی میرسد🌺
🌺بلبل خوش نغمه از بستان مهدی میرسد🌺
🌺میدهد این دل گواهی پیر ما سید علی🌺
🌺پرچم از دست تو بر دستان مهدی میرسد🌺
⚜ گفتمان ولایت 🌱
نخستین تشکل مستقل ولایی طلاب خواهر ✌️
💠 نرمافزار بله:
https://ble.im/goftemanevelayat
💠 نرمافزار ایتا:
https://eitaa.com/goftemanevelayat
💠 نرمافزار سروش:
https://sapp.ir/goftemanevelayat
🌸بـــسمالله🌸
#حجره_خودسازی
#حازم_ترین_صالح_ترین_و_بهترین_مردم
💠 عَن النَّبیّ صلّیاللهعلیهوآله
[این روایت] دنبالهی روایت قبلی [از پیامبر گرامی اسلام صلیاللهعلهوآله است].
🔰وَ أَحزَمُ النّاس أَکظَمُهُم لِلغَیظ
🔺حزم به معنای دوراندیشی و احتیاط و رعایت همهی جوانب زندگی است. حازم کسی است که در هر قدمی که برمیدارد و هر حرکتی که انجام میدهد، همهی جوانب آن را ملاحظه میکند.
👈 میفرمایند حازمترین مردم آن کسی است که خشم خود را، غیظ خود را فرو ببرد. چرا این [شخص] حازم است؟ برای اینکه غیظ و خشم پردهای بر روی عقل انسان میکشد.
♨️ انسان در حال عصبانیت از تصرف عقل خود خارج میشود؛ وقتی انسان از تصرف عقل خارج شد، کارهای بیرویه، کارهای غلط، حرفهای نابجا، تصمیم نادرست از او سر میزند. پس انسان اگر بخواهد حزم را رعایت کند و مراعات جوانب گوناگون زندگی را بکند و مواظب باشد که خطا و اشتباه نکند، یکی از راههای مهمش این است که وقتی عصبانی شد کظم غیظ کند؛ یعنی نگذارد که این عصبانیت در حرف او، در عمل او، در رفتار او، در اقدام او اثر بگذارد؛ [راهش] این است؛ این درس بزرگی است.
⭕️[یکوقت ما] عصبانی میشویم، یک حرف بیرویهای از دهانمان خارج میشود.
حالا عصبانی شدن هم انواع و اقسامی دارد؛ بعضیها عصبانیتهای عارضی [دارند]؛ به قول این جوانها جوگیر میشوند؛ یک جایی در یک جمعیتی قرار میگیرند که آنها نسبت به یک جهتی یک جهتگیریای دارند، این شخص هم جوگیر میشود و [عصبانی میشود] در واقع اگر تنها بود عصبانی هم نمیشد اما در آن جو عصبانی میشود و وقتی عصبانی شد آنوقت هرچه از دهانش بیرون بیاید بر زبان جاری میکند؛ اشتباهات فراوان، خطاهای فراوان.
🔰وَ أَصلَحُ النّاس أَصلَحُهُم لِلنّاس
صالحترین مردم آن کسی است که بیش از دیگران به صلاح مردم کار کند. همه میخواهیم از عباد الله الصّالحین باشیم انشاءالله.
✅اگر میخواهید از بندگان صالح باشید تا آن جایی که از دستتان برمیآید به صلاح مردم عمل کنید، کار کنید، اقدام کنید.
🔰وَ خَیرُ النّاس مَن إِنتَفَعَ بِهِ النّاس
این «خیر» هم برای تفضیل است؛ یعنی بهترین مردم کسی است که دیگران از وجود او منتفع بشوند؛ برای رفع گرفتاریهای دنیوی و اخرویشان به او مراجعه کنند و او نفع ببخشد به مردم. این [شخص] را میگویند بهترین مردم است.
١٣٩٢/١٠/١٨
⚜ گفتمان ولایت 🌱
نخستین تشکل مستقل ولایی طلاب خواهر ✌️
💠 نرمافزار بله:
https://ble.im/goftemanevelayat
💠 نرمافزار ایتا:
https://eitaa.com/goftemanevelayat
💠 نرمافزار سروش:
https://sapp.ir/goftemanevelayat
🌸بـــسمالله🌸
#حجره_اندیشه
#عمار_همیشه_کار_سخت_تر_را_انجام_میداد
🍃مَا خُيِّرَ عَمَّارٌ بَيْنَ أَمْرَيْنِ إِلَّا اخْتَارَ أَرْشَدَهُمَا...
🔍عمار همیشه کار سختتر را انجام میداد. بین دوکار خیر، کار سخت تر را انجام میداد.
🔅این حدیث در صدد این است که یک ضابطه کلی به ما بدهد.
👈 ضابطه کلی این است که انسان در امور خیر سراغ کار سخت تر برود.
⭕️در مواجهه با جبهه عظیمی از دشمن که با ابزارهای سخت و نرم در مواجهه با پرچم برافراشته اسلام قرار گرفته بعضی کارها آسان است و بعضی کارها سخت. در بعضی کارها پیدا کردن یار لازم است ، فحص لازم است، مطالعه و بررسی لازم دارد و ... ولی ما معمولا سراغ کارهای سهل میرویم.❗️
❌امروز حوزه های علمیه خصوصا حوزه علمیه قم وظایف سنگینی برعهده دارند که کارهای سختی هم هست.
‼️اینکه شاگردانی بپرورانیم کارخوبی است ولی کار آسانی است. من نمیگویم درس ندهند ولی از کارهای سخت نباید غفلت کرد.
⁉️امروز ابزار دشمن برای تغییر باورها چیست؟
⁉️ما برای جلوگیری از تغییر باورهای مردم چه باید بکنیم؟
🚫انجام دادن آن هم نوشتن کتاب نیست؛ بنشینیم و کتابی درباره ولایت فقیه بنویسیم؛ اینها کار سهل است.
✅ کار سخت این است که راه دشمن را بشناسیم. راه نفوذ به او را بفهمیم. میلیونها دانشجو مشتاقند یک تعریف درست از اسلام بشنوند ببینیم چگونه میشود این را انجام داد.
مَا خُيِّرَ عَمَّارٌ بَيْنَ أَمْرَيْنِ إِلَّا اخْتَارَ أَرْشَدَهُمَا ... این درس است برای ما...
١٣٩۵/١/٢٢
⚜ گفتمان ولایت 🌱
نخستین تشکل مستقل ولایی طلاب خواهر ✌️
💠 نرمافزار بله:
https://ble.im/goftemanevelayat
💠 نرمافزار ایتا:
https://eitaa.com/goftemanevelayat
💠 نرمافزار سروش:
https://sapp.ir/goftemanevelayat
🌸بسم الله🌸
#حجره_پرسمان
⭕️چرا رهبر که همۀ مشکلات را میداند، خودش آنها را حل نمیکند؟
⭕️«مدیریت با مُدل تقوا» مردم را قدرتمند میکند تا خودشان مشکلات را حل کنند
📌رسالت انبیاء این نیست که خودشان عدالت را برقرار کنند، بلکه «انبیاء» مردم را رشد میدهند تا خودِ مردم بتوانند قسط و عدل را برپا کنند. قرآن میفرماید: «...لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ» مجریِ قسط، خود مردماند، منتها انبیاء بسترسازی میکنند؛ این یعنی نوعی «مدیریت ولایی» در ارتباط با جمع.
🔻چرا پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) همۀ مشکلات جامعۀ خودشان را حل نکردند؟ الان رهبر انقلاب که همۀ مشکلات را میدانند چرا مشکلات را خودشان حل نمیکنند؟
📌سیستم مدیریت ولایی اساساً اینگونه است که سعی میکند مردم را «قدرتمند» کند تا مردم خودشان در یک «حرکت جمعی» بتوانند روی پای خود بایستند، یعنی میدان میدهد که خودِ مردم رشد کنند و قدرت پیدا کنند تا بتوانند مشکلات را حل کنند. این روش، تنها روش پایدار برای برقراری عدل در یک جامعه است.
🔻«انتخابات» کمترین نوع مشارکت مردم در ادارۀ جامعه است، «مردمسالاریِ دینی» فقط پای صندوق رأی نیست، وقتی مردم اقتصاد خودشان را، خودشان اداره کنند این میشود «مردمسالاریِ دینی در بخش اقتصاد»
📌تمرکز قدرت و ثروت، فسادزا است و این فساد، با قانون و نظارت هم قابلکنترل نیست. «ادارۀ جامه با مُدل تقوا» یعنی نگذارید تمرکز قدرت و ثروت، در جامعه فساد پدید بیاورد. برای تمرکززداییِ قدرت و ثروت، دولت باید کوچک شود و قدرت مردم افزایش یابد وگرنه فساد ریشهکن نمیشود.
📚منبع: @Panahian_ir
⚜گفتمان ولایت🌱
نخستین تشکل مستقل ولایی طلاب خواهر✌️
💠نرم افزار بله:
https://ble.im/goftemanevelayat
💠نرم افزار ایتاء:
https://eitaa.com/goftemanevelayat
💠نرم افزار سروش:
https://sapp.ir/goftemanevelayat
🏴بسم الله🏴
#حجره_کتاب
#میزبانی_از_بهشت
📚میزبانی از بهشت
📝پنج روایت از پنج دیدار
🌟محدوده خیابانِ ابوذر مشهد، در محله احمدآباد، در شبِ جمعه ۱۳۷۶/۱/۷، میزبان مهمان عزیزی بود که بیسروصدا به خانه خانوادههای شهدا سر میزند. ایام دید و بازدیدِ عید است و آن شب، رهبر انقلاب به خانه پنج خانواده از حقداران انقلاب رفتند که فرزندانشان را بر سر این حمایت اهدا کردهاند.
💫 دیدار از خانوادههای
🌹شهید حمیدرضا سمرقندی
🌹شهیدان مجتبی و محسن عاشوری
🌹شهیدان مسعود و مهدی میرزایی
🌹شهید غلامحیدر رستمی
🌹شهیدان محمد محسن و حمید سماعی
📜در هر پنج روایت، متن صحبتهای رهبرمعظم انقلاب در منزل شهدا، عیناً نقل شده و با رنگ متفاوت قلم، از باقی متن متمایز شدهاست.
#انتشارات_صهبا
⚜گفتمان ولایت🌱
نخستین تشکل مستقل ولایی طلاب خواهر✌️
💠نرم افزار بله:
https://ble.im/goftemanevelayat
💠نرم افزار ایتاء:
https://eitaa.com/goftemanevelayat
💠نرم افزار سروش:
https://sapp.ir/goftemanevelayat
🌸بـــسمالله🌸
#حجره_سیره_شناسی_امامین_انقلاب
#سید_علی_خامنه_ای
#زمينه_های_گرايش_به_علوم_حوزوی
🌳پدر، مادر و آباء اهل علم
🍃برخورداری از سلسله خانوادگی باشرافتی که همگی اهل علم و اجتهاد بودند، طبیعیترین زمینه برای انتخاب مسیر نورانی تحصیل علوم دینی است؛ هرچند جایگاه روحانی و معنوی پدر، و فضل و کمالات مادر مشوقی قوی در این طریق محسوب میشود.
✳️ من در مشهد متولد شدم، در يك خانوادهى روحانى، پدرم... از علماى معروف مشهد بودند و من در زير سايهى پدرى كه خود روحانى بود و علاقهى به رشتهى روحانيت و تبليغ و تدريس علوم دينى داشت، شروع به خواندن مقدمات علوم اسلامى آغاز كردم، در حالى كه هنوز دورهى دبستان را به پايان نرسانده بودم.
🔆البته پدرم در من اثر داشت، مادرم در من خیلی اثر داشت. از جمله شخصیتهایی که عمیقاً روی من اثر گذاشته، مادرم است، خانم خیلی مؤثّری بود.
🌀 حالا چون در این منزل هستیم و اینجا هم که ما نشستهایم اتاق والدهی ماست، ذکر خیری از والدهمان بکنیم. والدهی ما، عربی رسمی (درس رسمی عربی) نخوانده بود، اما چون خودِ ایشان متولّد نجف بود و با محیط عربی خو داشت و مراجعه و سؤال زیاد کرده بود، همهی متون عربی (قرآن، حدیث و دعا) را میفهمید. گاهی اوقات که جاهایی را اشتباه میکرد (به خاطر اینکه یک لغت را نمیدانست) تذکّر مختصری میدادیم، فوراً میفهمید.
♻️لذا ایشان در همهی قضایای گوناگون، چون اهل دعا و امور عبادی بود، هیچ وقت ما احساس درماندگی روحی در ایشان نکردیم. تکیهاش به همین دعاها بود. با حدیث هم خیلی مأنوس بود. هر چه میشد، میگفت: «این مطلب، حدیثی است.» و برای آن یک حدیث در ذهنش داشت!
⚜ گفتمان ولایت 🌱
نخستین تشکل مستقل ولایی طلاب خواهر ✌️
💠 نرمافزار بله:
https://ble.im/goftemanevelayat
💠 نرمافزار ایتا:
https://eitaa.com/goftemanevelayat
💠 نرمافزار سروش:
https://sapp.ir/goftemanevelayat
اول، دوم و سوم اسفندماه؛
مستند «روایت رهبری» از شبکه اول و مستند سیما پخش خواهد شد
مستند «روایت رهبری»، روایتی از وقایع مربوط به انتخاب حضرت آیتالله خامنهای بهعنوان رهبر جمهوری اسلامی ایران است. این مستند در سه قسمت تهیه و تولید شده است و از اول اسفندماه از شبکههای «اول» و «مستند» سیما پخش خواهد شد.
روزها و ساعات پخش این مستند به شرح ذیل است:
* شبکه اول سیما :یکم تا سوم اسفندماه، ساعت ۱۹:۳۰
* شبکه مستند سیما: یکم تا سوم اسفندماه، ساعت ۲۲، تکرار روز بعد ساعت ۱۵