هدایت شده از محمد امیرخانی فَرُّخَد
بیوگرافی حسن روحانی پس از انقلاب
با پیروزی انقلاب، حسن روحانی در اولین اقدام در سال ۱۳۵۸، به ساماندهی ارتش آشفته و پادگانهای از هم پاشیده پرداخت.وی در سال ۱۳۵۹ به نمایندگی مجلس شورای اسلامی انتخاب شد و در پنج دوره قانونگذاری به مدت بیست سال (از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۷۹) فعالیت نمود. او نایب رئیس اول مجلس (در دورههای چهارم و پنجم) و رئیس کمیسیونهای دفاع (دورههای اول و دوم) و سیاست خارجی (دورههای چهارم و پنجم) بود. عضویت و ریاست شورای سرپرستی سازمان صدا و سیما از سال ۱۳۵۹ تا سال ۱۳۶۲ نیز از دیگر مسئولیتهای وی در دوران پس از انقلاب بوده است.
در دوران جنگ ایران و عراق، روحانی مسئولیتهای متعددی، از جمله عضویت در شورای عالی دفاع (از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۷)، عضویت در شورای عالی پشتیبانی جنگ و رئیس کمیسیون اجرائی آن (از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۷)، معاونت فرماندهی جنگ (از سال ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۴)، ریاست ستاد قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء (از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۶) و فرماندهی پدافند هوایی کل کشور (از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۷۰) را برعهده داشت. روحانی بین سالهای ۱۳۶۷ تا ۱۳۶۸ به معاونت جانشین فرماندهی کل قوا منصوب شد.
بعد از پایان جنگ، حسن روحانی به همراه تعدادی از فرماندهان سپاه و ارتش، نشان درجه دو فتح و در مراسم دیگری در سالروز آزادسازی خرمشهر، به همراه جمعی دیگر از فرماندهان و مسؤولان پشتیبانی جنگ، نشان درجه یک نصر را از آیتالله خامنهای فرمانده کل قوا، دریافت کرد.
روحانی پس از بازنگری قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و تشکیل نهاد شورای عالی امنیت ملی، سمت نمایندگی آیتالله خامنهای را در این شورا تاکنون در اختیار داشته و به مدت ۱۶ سال (از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۴) در دورههای ریاست جمهوری اکبر هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده است. وی همچنین به مدت ۱۳ سال (از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۶ و از ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۴) مشاور امنیت ملی رئیس جمهور وقت بوده است.
روحانی از سال ۱۳۷۰ به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب و تاکنون در این سمت فعالیت دارد. وی ریاست کمیسیون سیاسی-امنیتی-دفاعی این مجمع را نیز برعهده دارد.
روحانی در انتخابات میاندورهای سومین دوره مجلس خبرگان رهبری در ۲۹ بهمن ۱۳۷۸، از حوزه انتخابیه استان سمنان به نمایندگی مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد. در سال ۱۳۸۵ نیز به عنوان نماینده استان تهران به عضویت دوره چهارم این مجلس برگزیده شد. سمتهای وی در مجلس خبرگان، ریاست کمیسیون سیاسی-اجتماعی این مجلس (از ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۵ و از ۱۳۹۲ تاکنون) و عضویت هیأت رئیسه و ریاست دفتر دبیرخانه این مجلس در تهران (از ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۷) بوده است.
حسن روحانی در کنار مسئولیتهای اجرایی، به فعالیتهای علمی نیز پرداخته است. وی از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۸، عضو هیأت امنای دانشگاههای تهران و منطقه شمال بوده و از سال ۱۳۷۱، ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک را برعهده دارد. وی با مرتبه علمی استاد پژوهشی، دارای کتب و مقالاتی به زبانهای فارسی، انگلیسی و عربی است. سه فصلنامه علمی-پژوهشی به زبانهای فارسی و انگلیسی (فصلنامه راهبرد، فصلنامه بینالمللی روابط خارجی و فصلنامه Iranian Review of Foreign Affairs) با مدیر مسئولی وی منتشر میشود
هدایت شده از محمد امیرخانی فَرُّخَد
امام على عليه السلام:
سرزمين ها با وطن دوستى، آباد شده اند
عُمِّرَتِ البُلدانُ بِحُبِّ الأَوطانِ
تحف العقول صفحه207
پس کسانی که عزم آبادانی وطن رو ندارند ایرانی نیستند و وطن دوستی ندارند
هدایت شده از سادات سیّدحسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ ببینیم این دو خواهر چگونه زندگی
می کنند.!!؟؟!!.
‼️ این نمونه ها را برای فرزندانمان بگذاریم تا متوجّه نعمت های الهی بشوند.!!!.
هدایت شده از سیدحسین سادات
📌 اقتصاد سیاسی تورم در ایران
🔹لودویک فون میزس، اقتصاددان نامدار مکتب اتریشی، زمانی گفته بود، نکته مهمی که در مورد تورم باید به خاطر داشته باشیم این است که دلیل آن قضا و قدر نیست و مثل فلان بیماری یا فاجعه طبیعی از آسمان نازل نمیشود، بلکه در واقع نوعی «سیاست» (policy) است؛ «سیاستی» که اهالی دولتها بنا به دلایل بهظاهر موجه به شهروندان تحمیل میکنند.
🔹ریچارد کانتیلون، اقتصاددان ایرلندی-فرانسوی، به ما آموخته است که افزایش حجم پول در اقتصاد (یا همان تورم) باعث اثرات متفاوتی در بخشهای مختلف اقتصاد میشود. در واقع آنهایی که زودتر پول جدید را دریافت میکنند، از جیب آنهایی که در آخر پول به آنها میرسد سود میبرند. به عبارتی چیزی به ثروت جامعه اضافه نمیشود؛ ولی جیب آنهایی که اول صف دریافت پول جدید ایستادهاند، پرتر و جیب تهصفیها خالیتر میشود.
🔹شاید پیامد افزایش عرضه پول در کوتاهمدت، افزایش سطح عمومی قیمتها نباشد، ولی بههمخوردن محاسبه عاملان اقتصادی و مخدوششدن تخصیص منابع در اقتصاد و «سرمایهسوزی» پیامد ناگزیر آن است. طبیعی است پدیدهای که چنین تاثیر گستردهای بر کل اقتصاد دارد و شیوه توزیع منابع را تغییر میدهد و جامعه را به برندگان و بازندگان تقسیم میکند، نمیتواند «سیاسی» نباشد. تورم یا همان افزایش حجم (عرضه) پول در اقتصاد را باید از منظر سیاسی و مناسبات قدرت نیز بررسی کرد.
🔹سوال اینجاست که چرا با تورم مزمن چنددههای در کشورمان روبهرو هستیم؟ باید گفت مناسبات سیاسی-اقتصادی باعث استمرار تورم شده است. روشن است که نزدیکی به دولت و بانکها (خلقکنندگان پول در سیستم دستوری رایج در جهان) میتواند قدرتی بیبدیل در اختیار افراد و گروهها قرار دهد تا منافع خود را دنبال کنند. امکان استفاده از اعتبار ارزان بانکی یا حتی تاسیس بانک (همان «بانکزدن») را باید شیوهای معرکه دانست تا گروههای ذینفع با خیال راحت بتوانند منابع لازم برای پیگیری اهدافشان را از جیب بقیه تامین کنند.
🔹ائتلاف میان گروههای ذینفع و مقامات رسمی برای دریافت «اعتبار ارزان بانکی» تجربه غریبی نیست؛ ماجرای تسهیلات تکلیفی و تصویب فلان ماده و تبصره برای آنکه وام ارزان شامل حال برخی شود را همه میدانیم. هرجا منبع قدرتی باشد، رقابتها، چانهزنیها و همکاریها برای دسترسی به آن شکل بگیرد و در اینجا هم قضیه متفاوت نیست؛ شبکههای ذینفع اقتصادی-سیاسی قدرتمند پیرامون بانکها شکل میگیرد که هر روز قدرت بیشتری میگیرند. اگر هم مشکلی به وجود آمد میتوان به مداخله بانکمرکزی امیدوار بود.
🔹از ماهیت تورمزای پول دستوری (دولتی) بگذریم که کم و بیش همهجای دنیا حاصلی جز تورم ندارد، بهاصطلاح «قرارداد اجتماعی» میان شهروندان و دولت در ایران منطق تورم را با شدت بیشتری بازتولید میکند. کاری به موفقیت دولتهای ایران در انجام وظایفشان نداریم؛ ولی دولتی که براساس متن قانون اساسی باید مسکن، خوراک، پوشاک، بهداشت، درمان، آموزش و پروش و امکانات تشکیل خانواده را فراهم سازد و برای همه مردم ایجاد اشتغال کند طبیعی است که دولتی بزرگ و پرخرج خواهد بود. روشن است که این دولتها برای تامین مخارج خود بهسراغ سیاستهای تورمی خواهند رفت و برای این دولتها حتی بودجه زیاد هم کم است.
🔹دولتها برای کسب محبوبیت سیاسی سراغ جذب نیروی انسانی بیش از حد نیاز، تعریف پروژههای عمرانی سیاسی-نمایشی در کشور و البته پخش پول (بخوانید اعانهدادن) بین مردم میروند. بوروکراتهای دولتی گذشته از اجرای سیاست کلی دولت خود بازیگری مهم به حساب میآیند که سعی میکنند در راستای رشد و بهبود جایگاه شغلی و افزایش ابتکار عمل خود فعالیت کنند که بر کسری بودجه دولتی و به دنبال آن تورم خواهد افزود.
🔹اهالی پارلمان هم برای رایآوردن در انتخابات چهارساله به سراغ فشار آوردن بر دولت و بانکها میروند و طبیعی است که بخواهند با تخصیص اعتبار به پروژهها و بخشهای خاص نشان دهند که میخواهند استاندارد زندگی مردم حوزه انتخابیه خود را بهبود بخشند.
🔹وانگهی وقتی اهالی مجلس برای کسب محبوبیت سیاسی، قوانینی در مورد حمایت از فعالان فلان بخش یا امهال بدهی آنها یا بازخرید فلان محصولات وضع میکنند حاصل چیزی جز فشار بر بانکمرکزی و سیستم بانکی نخواهد بود و خود را در تورم نشان خواهد داد.
🔹همه این موارد را کنار ایده اقتصاد اتریشی بگذاریم که بانکهای مرکزی با بحران ذاتی دانش و انگیزه روبهرو هستند و حتی در بهترین حالت با بانکداری مرکزی مصلحتسنجانه نمیتوان به ثبات اقتصادی و اشتغال و... رسید. تغییر این وضعیت نیازمند ایجاد تحول اساسی در قرارداد اجتماعی میباشد.
هدایت شده از محمدعلی
سلام طرح تعاونی در بعضی از استانها به خصوص خراسان جنوبی باتوجه به سابقه قبلی قطعا با مشکلاتی همراه هست قبلاً شرکتهای تعاونی زیادی تشکیل شده و متاسفانه به شکست ختم شده لذا مردم در سطح روستاها نگاه مثبتی ندارند چنانچه بتوانید آموزش به مردم داده بشه وکارکسب راه اندازی ومتقاضیان به درآمدی برسند وکم به کم توجیح بشن برای تشکیل تعاونی ممکنه بیان پاکار در بحث مشاغل خرد باتوجه به اینکه بهزیستی و کمیته امداد جامعه هدف شون کوچکتر هست یعنی بیشتر از افراد مددجوی تحت پوشش شون حمایت میکنن می توانید از تسهیلات قرض الحسنه بسیج سازندگی هم استفاده کنید
هدایت شده از خبر فوری و مهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 بسیار مهم
واژگان عجیب و جدید رهبر معظم انقلاب در مورد حرامخواری خواص!
«حیوان جلّال» سانسور شده در رسانهها!
جلّال: حیوانی است که عادت به خوردن نجاست کرده...
🔥 صرفاً جهت اطلاع 👇
http://eitaa.com/joinchat/2363949065C888149b305
🏅ناصرالدین شاه و کاغذپاره های چرند
🔹جناب "امین الضرب" در سال ۱۲۵۷ه.ش. در نامهای به ناصرالدین شاه، فواید بانک را بر میشمارد و پیشرفت غرب را ناشی از تأسیس بانک میداند و تقاضای بانکی دولتی و قوی میکند.
او میگوید: به وسیله بانک است که سرمایه مردم یک جا و یک کاسه میشود.
🔸امّا نامه او اثری نبخشید.
زیرا ناصرالدین شاه، احداث بانک را در ایران، به مثابه سمّ قاتل میدانست و میگفت:
پول کاغذی اسباب فریب و کلاهبرداری است و مردم خیلی باید احمق باشند که کاغذ پارههای چرند را به جای #نقره_و_طلا قبول کنند.
🏛البته نخستین بانک را کسی تأسیس کرد که احتیاج به ارائه ادلّه اقتصادی و کسب اجازه از پیشگاه ملوکانه را نداشت.
آقای طامس، وکیل انگلیسیِ بانک خاورِ لندن به تهران آمد تا مقدّمات تأسیس شعبه بانک مزبور را در کشور ما فراهم نماید.
کار این بانک در سال ۱۲۶۶ شمسی در تهران آغاز شد.
📚منبع : پول و تورم، فرخ قبادی، فریبرز رئیس دانا، ص۱۲۸، به نقل از خاطرات سیاسی، امین الدوله، ص۱۲۳💠
@alimohammadrezaie
هدایت شده از مهردادمرتضوی
خدامرادی گلپایگان اصفهان:
بنده خانم خدامرادی هستم مدیر بازرگانی شرکت فناب صنعت گلپا زرع
ما ۱۵ مدل دستگاه سرشاخه خرد کن تولید میکنیم
09022720020فردا با بنده جهت مشاوره و توضیحات عملکرد و شناخت محصولات تولیدی این شرکت تماس بگیر ید
عامری:
09022720020
با سرکار خانم خدامرداری تماس بگیرید.
🔴 رابطه دلار با طلا
🔹️ 100 سال پیش یک انس طلا برابر با 20 دلار بود...
‼️ الان یک انس طلا برابر با 1900 دلار شده
☑️ این در حالیست که با یک انس طلا همان کالایی که 100 سال پیش میشد بخری، الان هم میشه خرید، پس طلا پول واقعیست و تورم و ربا در آن نیست...
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🔹 در زمان پیامبر (ص) طبق یک روایتی با 1 دینار طلا یک گوسفند می خرید، یک دینار برابر با 2.5 گرم طلاست... بعد از 1400 سال میشه با 2.5 گرم طلا یک گوسفند خرید.. تورم صفر درصد.
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
‼️ الان هم ارزش دلار نسبت به طلا در حال کاهش است.. مردم عزیز وقتی یک انس طلا را با 1800 دلار میشد بخری و الان با 1900 دلار هم نمیشه خرید این یعنی ارزش دلار در حال کاهش جهانی است...
‼️ طبق نقشه گلوبالیست ها و چینی ها دلار در حال سقوط است و سرمایه دار ها در حال خرید طلا هستن و دلار هاشون رو در بازار به شما مردم می فروشند... مثل قضیه بورس که سرمایه دار ها فروختن و خارج شدن ولی تازه وارد ها داشتن همون سهام هارو می خریدن و به خاک سیاه نشستن... یک بار دیگه دارید گول می خورید... باید کاری کنیم دلار در ایران از آقایی بیفتد... این پول و سایر ارز ها برای سرمایه گذاری امن نیست... به زودی دلار تبدیل به کاغذ پاره میشه.. بعدا سکته نکنید...
✍ #شبکه_نفوذ و افزایش تقاضا برای خرید دلار باعث افزایش قیمت آن در کشور شده و الا در خارج از کشور دلار در حال کاهش است امروز هم بن سلمان گفته بود میخواهد با ارز هایی هر کشوری مبادله کند و دلار را حذف کند...
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران هم در امتداد صهیونیزم بین الملل با چاپ اسکناس ربوی ملت ایران را با چالش دایمی اقتصادی روبرو می کند
✍ #سید
#بحران_های_ساختگی_اسکناس_دلار_ریال
#بحران_اقتصادی #دلار#ریال #طلا
هدایت شده از حاج عباس
سلام به کسی میگندعالم دینی، که شب، سیر نخوابه، همسایه اش گرسنه بخوابه، چقدر تحریف میکنید،
هدایت شده از نادر کنعانی
درود بر شما
می تونید از آقای دکتر محمودزاده 09126815598
و یا جناب دکترفلاح 09127667702
که از اساتید و متخصصین انگور هستند راهنمایی بگیرید.
هدایت شده از Saleh Amirkhani
💥متقاضیان خورده چوب برای مالچ💥
🌷 عزیزانی که مستند(خاک را ببوس) رو دیدن یا قبلا طی تجارب شخصی همانند مستند(بازگشت به بهشت)از خورده چوب جهت پوشش کف باغ استفاده میکنن؛
♦️ جناب آقای شاپور حکمی شلمزاری اعلام آمادگی کامل جهت تهیه خرده چوب و مالچ چوبی برای پوشش خاک باغات را نموده اند.
🌾 این کارآفرین بزرگ کشور عزیز ایران در زمینه تهیه خشکاله و خشکماند و همچنین توليد خوراک دام تشکیل شده از پسماند مواد آلی و پسماند کشاورزی از هسته خرما و بلوط وسایر نهاده ها فعالیت داشته و از صاحب نظران میباشند.
👈آیدی شاپور حکمی شلمزاری
@DABIR137
👈شماره تلفن
۰۹۳۵۴۱۸۰۱۲۲
هدایت شده از Dr.mohammad
🌺 آورده اند که خلیفه هارون الرشید در یکی از اعیاد رسمی با زبیده زن خود نشسته و مشغول بازي شطرنج بودند .
🌺 بهلول بر آنها وارد شد و دید در حال بازی هستند ، در آن حال صیادی بر هارون وارد شد و به احترام خلیفه ، خم شد و به سجده در آمد و زمین را بوسه داد و ماهی بسیار فربه قشنگی را که برای خلیفه آورده بود تقدیم نمود .
🌺 هارون چون در آن روز سرخوش بود
از این احترام و سجده کردن و تعظیم صیاد خوشش آمد ، لذا امر نمود تا ۴۰۰۰ درهم به صیاد انعام بدهند .
🌺 زبیده خاتون که همسر خلیفه بود به عمل شوهرش اعتراض کرد و به هـارون
گفت : این مبلغ برای این صیاد زیاد است به جهت اینکه تو باید هر روز به افراد لشگری و
کشوري انعام بدهی و چنانکه تو به آنها از این مبلغ کمتر بدهی خواهند گفت که ما به قـدر صـیادي هـم در نزد خلیفه ارزش نداشتیم و دارای احترام نیستیم
و اگر زیاد بدهی خزینه تو به اندك مدتی تهی خواهد شد .
🌺 هارون سخن زبیده را پسندیده و گفت الحال چه کنم ؟
گفت صـیاد را صـدا کـن و از او سـوال نمـا ایـن ماهی نر است یا ماده ؟
🌺 اگر گفت نر است بگو پسند ما نیست واگر گفت ماده است باز هم بگـو پـسند مـا نیست
او مجبور می شود ماهی را پس ببرد وانعام را بگذارد .
🌺بهلول که شاهد این جریان بود ، از روی نصیحت به هارون گفت : فریب زن نخور
مزاحم صیاد نشو ولی هارون قبول ننمود .
🌺لذا صیاد را صدا زد و به اوگفت : ماهی نراست یا ماده ؟
🌺صیاد باز زمین هم زمین را بوسید و عرض نمود این ماهی نه نراست نه ماده بلکه خنثی است .
🌺هارون از این جواب و احترام و به سجده افتادن صیاد ، در مقابل او خوشش آمد و امر نمود تا چهار هزار درهم دیگر انعام به او بدهند .
🌺صـیاد پولها را گرفته ، در بندي ریخت و موقعی که از پله هاي قصر پایین می رفت یک درهم از پولها به زمـین افتاد . صیاد خم شد وپول را برداشت . زبیده به هارون گفت :
🌺این مرد چه اندازه پست همت است که از یک درهم هم نمی گذرد . هارون هم از پـست فطرتـی صـیاد بدش آمد و او را صدازد و باز بهلول گفت مزاحم او نشوید .
هـارون قبـول ننمـود و صـیاد را صـدا زد و
🌺گفت : چقدر حقیری که حاضر نیستی حتی یک درهم از این پولها قسمت غلامان من شود .
🌺صیاد باز زمین ادب بوسه زد و عرض کرد : من پست فطرت نیستم . بلکه نمـک شناسـم واز ایـن جهـت پول را برداشتم که دیدم یک طرف این پول آیات قرآن و سمت دیگر آن اسـم خلیفـه اسـت و چنانچـه
روي زمین بماند شاید پا به آن نهند واز ادب دور است .
🌺خلیفه باز از سخن صیاد خوشش آمد و امر نمود چهار هزار درهم دیگر هم به صیاد انعام دادند!
سپس به بهلول گفت : من از تو دیوانه ترم
به جهت اینکه سه دفعه مرا نصیحت کردی
و من حرف تو را قبـول ننمـودم و حـرف این زن را به کار بستم و این همه متضرر شدم😂
🌸🌺🌸
داستان_کوتاه
اولین روزی که آقای راجرز میخواست به عنوان کشیش به کلیسای شهر کوچکشان برود اتفاق عجیبی افتاد و درست جلو خانهاش مردی را دید که شباهت زیادی با خودش داشت، آقای راجرز به او سلام کرد و پرسید: تو کیستی؟
مرد با نزاکت پاسخ داد: من ابلیس هستم
آقای راجرز چند لحظه مبهوت به ابلیس خیره ماند و تصور کرد به درجۀ بالایی از روحانیت رسیده که توانایی دیدن ابلیس را دارد، این احتمال با وجود مرگ کشیش قبلی شهر در روز گذشته در او تقویت شد و سرشار از غرور و قدرت به سمت ابلیس رفت و گلوی او را گرفت و گفت: سالهاست دنبالت بودم تا خفهات کنم
چند لحظه که گلویش را فشار داد ابلیس نیمه جان روی زمین افتاد و در آخرین لحظه به کشیش گفت: دیوانه اگر من بمیرم چطور میخواهی مردم را موعظه کنی؟؟
سوال ابلیس بسیار منطقی به نظر آمد طوری که آقای راجرز از کشتن او منصرف شد و به سمت کلیسا راه افتاد، ابلیس دوباره گفت: لطفا مرا روی زمین رها نکن میدانی که من از جنس خاک نیستم و اگر روی زمین باشم میمیرم
آقای راجرز که به شدت نگران مردن ابلیس شده بود پرسید: چکار میتوانم برایت انجام دهم؟؟
ابلیس لبخندی زد و گفت: من دیده نمیشوم، سنگین هم نیستم و قول میدهم که مزاحمتی برایت نداشته باشم فقط اجازه بده روی دوش تو سوار شوم
آقای راجرز که دوست نداشت شغل و جایگاه تازهاش را از دست بدهد قبول کرد که ابلیس روی دوشش سوار شود. ابلیس راست میگفت نه سنگین بود و نه مزاحمتی ایجاد میکرد، آقای راجرز هم دیگر به ابلیس فکر نکرد فقط در آستانۀ ورود به کلیسا از او پرسید: تو که اگر روی زمین باشی میمیری پس تا حالا کجا بودی؟
ابلیس گفت: روی دوش کشیش قبلی بودم که دیروز مُرد سپس با هم وارد کلیسا شدند...
هدایت شده از نیما
🔰 همیشه دوست داشتم شعر «هر دم از این باغ بری میرسد» را صرفاً برای تصمیمات عجیب اجنبیها بخوانم. اما این نسیمی که اخیراً به اسم #مولدسازی دمیده شده، واقعاً همه را مدهوش کرده است!
حالا چه شده؟
حضرات سران قوا نشستهاند به هیاتی متشکل از معاون اول رییسجمهور و چند وزیر و نماینده، اختیاراتی دادهاند که هوش از سر هر هوشیاری میپرد!
اختیارات چیست؟
🔸 این هیات حق دارد هر کدام از اموال دولتی را که تشخیص دهد، به عنوان #اموال_مازاد شناسایی کند!
🔹 به محض تشخیص! کارشناسان منتخب هیات حق دارند اموال را ارزیابی کنند. هیات حق دارد نظر کارشناس را نپذیرد و خودش قیمت گذاری کند!
🔸 بعد از ارزیابی، اموال با مزایده یا «مذاکره» به فروش میرسد!
🔹 هیچ کس حق اعتراض به تصمیمات هیات را ندارد، و الا به ۵ سال انفصال از خدمات دولتی محکوم میشود!
🔸 هیات در مورد تصمیمات خود، #مصونیت_قضایی دارد!
🔹 تمام قوانین مغایر تصمیم هیات، #موقوف_الاجرا میگردد!
🔸 اگر زمینی نیاز به تغییر کاربری داشت، موضوع به کمیسیون ماده ۵ ارجاع میشود. حتی اگر کمیسیون مخالفت کرد، مرجع صدور پروانه، باید پروانه را طبق نظر هیات صادر کند!
🔹 تمام آراء قضایی که قبلاً علیه دولت صادر شده، سریعا بازبینی میشود.
🔸 برای پروندههای مد نظر هیات، شعبه مخصوص در دادگاهها تشکیل و ظرف سه ماه حکم صادر میکند.
🔹 اداره ثبت طبق نظر هیات، ظرف مدت یکماه برای اموال معرفی شده، سند رسمی صادر یا اصلاح میکند.
🔺 هر جای مصوبه مولدسازی را نگاه کنید از غصه دق میکنید!
مجلس را نابود کردند، شورای نگهبان را بیاعتبار کردند، قانون اساسی را لگدمال کردند!
والله، بالله، تالله!
این آغاز #دیکتاتوری است. به خدا قسم با اجرای این مصوبه، چیزی از #جمهوریت باقی نمیماند.
آقایان! عزیزان! گرامیان!
جناب شاه مخلوع هم مصونیت قضایی داشت. جناب شاه هم هر جا هوس میکرد، مجلس را کنار میگذاشت و #دستور_ملوکانه میداد! شاه هم قوانین را با اراده شخصی موقوفالاجرا میکرد! شاه هم تشخیصش بر تمام «ساز و کارهای قانونی» ارجحیت داشت! شاه هم بدون دلیل قانونی، با مخالفین تصمیمش برخورد میکرد! شاه هم، شاه هم ، شاه هم ...
شما به یک گروه که مسبب وضعیت موجود و بیچارگی مردم هستند، #اختیارات_ملوکانه دادهاید!
خب این با آن چه فرقی دارد؟ برای ایجاد جمهوریت، اینقدر خون ندادیم که اینگونه یکشبه بر باد رود!
واقعاً متحيرم!
واقعاً خجالت زدهام!
واقعاً شرمگینم!
و از لگدمال شدن «قانون»، عصبیام!
من صدای شکسته شدن استخوانهای جمهوریت را میشنوم!
نکنید! نکنید! نکنید!
《وکیل شکریان》
هدایت شده از مهدی مهدی نژاد
📩 سیاستهای اصل ۴۴ با دقت و فکر انتخاب شد و باید به آن عمل بشود/ دولتها به این سیاستها درست عمل نکردند / اجرای اصل ۴۴ باید با رعایت نظم و انضباط کاری مدیریت شود
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها: اینکه ما سیاستهای اصل۴۴ را مطرح کردیم بر خلاف تصور بعضی از برادران خوب، میبینم بعضی از عناصر خوب و خوشنیت اعتراض میکنند به سیاستهای اصل۴۴، این اعتراض درست نیست، این سیاستها با دقت انتخاب شد، با فکر انتخاب شد، افرادی که وارد بودند در مسائل اقتصادی و علاقمند به عدالت اجتماعی و بهجد دنبال عدالت اجتماعی بودند همه تأیید کردند این را، منتها خب عمل نشده متأسفانه دولتها درست عمل نکردند. خیلی کم عمل شده. چندین دولت اینجور پشت سر هم عمل نکردند. به این سیاستهای اصل۴۴ باید عمل بشود. منتها دقت بشود البته، مراقبت بشود، مدیریت بشود، نظم و انضباط کاری ملاحظه بشود و این کار انجام بگیرد. ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از سیدحسین سادات
▪️مفهوم عدالت از دید ارسطو
عدالت فضیلت کامل است چون عدل ورزیدن مستلزم بهکار بردن همه فضایل است. عدالت از این جهت نیز فضیلت کامل است که آدمی آن را نه تنها در خویشتن بلکه در ارتباطش با دیگران نیز تحقق میبخشد عدالت یگانه فضیلتی است که خیرش اختصاص به فرد نداشته بلکه دیگران نیز از آن سود می برند زیرا چه بنابر وظیفه قانون گذاری یا یک فرد جامعه وجودش برای دیگران خیر و مفید است
" #ارسطو #اخلاق_نیکوماخوس"
#افلاطون موضوع عدالت را مفهومی اجتماعی سیاسی میداند عدالت به هر معنایی که باشد میتواند یکی از ویژگی های جامعه و نیز فرد انسانی باشد.
به باور افلاطون عدالت نه تنها جزئی از فضیلت انسان است بلکه خصیصه ای است در وجود مردمان که آن ها را مستعد برقرار کردن روابط سیاسی با یکدیگر به منظور تشکیل جامعه های سیاسی می سازد.
#ارسطو نیز مانند #افلاطون عدالت را دارای ویژگی عمومی و به عنوان فضیلت کامل و فراگیر لحاظ میکند. گرچه ارسطو هم درکتاب سیاست خود و هم در کتاب اخلاق نیکوماخوسی راجب عدالت حرف میزند
از دید ارسطو عدالت ملکه ای است که افراد را قادر به انجام دادن اعمال عادلانه میکند و یا به تعبیر دیگر عدالت آن صفتی است که ما را آماده اعمال درست میکند..
ارسطو عدالت را دو نوع میداند. عام و خاص..
عدالت عام معادل فضیلت در بستر اجتماعی اش شکل میگیرد. در کتابش اینگونه میگوید: عدالت محتوای هر فضیلت است. عدالت به معنای عام همان اطاعت از قانون است و انسانی که مطیع قانون نباشد ظالم است. پس این نوع عدالت به معنای احترام و رفتار درسا در تقابل با قوانین است شخصی که آنرا رعایت کند عادل است یا دوباره میتوان به #افلاطون برگشت جوهر عدالت این است هرکسی وظیفه خود را به درستی انجام دهد. عدالت یعنی فضیلتی که عمل افراد و مجموعه ها را هدایت کند
عدالت خاص. یا جزئی که دو گونه است
عدالت توزیعی.
و عدالت جبرانی
عدالت توزیعی به باور ارسطو این عدالت مهمترین و مؤثرترین نوع شمرده میشود زیرا توزیع درآمد.ثروت و مشاغل براساس شایستگی افراد و جامعه انجام میپذیرد و این شایستگی در طبیعت افراد نهفته است.. همه ی انسانهای آزاد برابر لحاظ میشوند. به بیانی راحتر اینکه عدالت توزیعی معطوف انصاف یا تساوی سهم ها《ثروت، دارایی ها 》بین دونفر است.
بنگرید به دیدگاه #آکوئیناس که《اعتقاد داشت الزامات عدالت توزیعى زمانى محقق مى شوند، که هر کس به سهم خود برسد، یعنى هر کس بر حسب منزلت مقام و کارکرد خود به سهم و حق خود برسد؛ اما عدالت در باب مجازاتها عدالت کیفرى یا اصلاحى زمانى محقق مى شود که در حد امکان خسارات وارده به خاطر خطا و اشتباه جبران شود و خساراتى که به خاطر کارهاى خطا پرداخت مى شود متناسب با جرم باشد، البته خود عدالت ایجاب مى کند که هیچ جرمى، هیچ قتلى و هیچ تجاوزى علیه دیگران انجام نگیرد. 》
اما عدالت جبرانی این نوع عدالت اصلاح کننده ی بی عدالتی در عقود و معاملاتی است که بین افراد رخ میدهد ..
عدالت جبرانی بردو نوع است آزادانه و اختیاری هستند و بعضی چیزها غیر اختیاری
مواردی مانند خرید و فروش .ضمانت برای دیگری. قرض. امانت اختیاری اند
به این دلیل که فرد آزادانه آنرا انتخاب کرده.
اما از معاملات غیر ارادی بعضی نهانی اند مواردی مانند. دزدی. فریب دیگری..قتل. در عدالت جبرانی برابری میان افراد رعایت میشود. البته با تناسب عددی ..
هدایت شده از احمدرضا خدابخشی
1. آقای مهندس بیانی مدیرکل سازمان منابع طبیعی استان تهران در گروه هستند و سال گذشته دبیر پویش ایران سرسبز بودند و اگرنباشند از ایشان خواهش میکنم عضو شوند و با ایشان تماس بگیرید. آقای احمدی نیز که قبلا مدیر ایلام بوده اند الان دبیر طرح کاشت هستند.2. بهترین کار این است که نهالستان ها را از نزدیک ببینید و خودتان نهالستان ایجاد کنید و خودکفا شوید در هرسال بتوانید به همه نهال بدهید. در این طرح پیش بینی شده هر روستا که مقتضی و شرایط موجودباشد از خودش نهالستان داشته باشد. /درخدمتیم/
هدایت شده از A. Yosef
آقای جبرائیلی! همین ۴ قلم؛ یعنی داشتن یک زندگی عادی!
✍️مصطفی داننده
طی روزهای اخیر فیلمی از« یاسر جبرائیلی» رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام منتشر شده است که در آن گفته میشود « مردم ایران فقط در ۴ قلم کالا مشکل دارند که شامل مسکن، سلامت، خودرو و غذا میشود.»
همین ۴ قلم که آقای جبرائیلی به آن اشاره کردند شامل همه زندگی مردم میشود و بسیاری امروز به خاطر همین ۴ قلم، زندگیشان به مشکل اساسی خورده است و هرکاری میکنند که وضعیت به سامانی داشته باشند، نمیشود که نمیشود. اصلا بسیاری از جوانان به خاطر همین مسکن، غذا، خودرو و سلامت، زندگی مشترک را آغاز نمیکنند و از آن هراس دارند.
در این سالها بارها تکرار کردهایم که تنها خواسته مردم از دولتها، داشتن یک زندگی عادی است. حالا زندگی عادی چیست؟ همین که در این ۴ قلمی که جبرائیلی به آن اشاره کرده است، مشکل نداشته باشند
این که یک فرد بعد از سالها کار نمیتواند یک خودرو برای خودش داشته باشد یا داشتن خانه حتی در جنوبیترین نقاط شهرها که قیمت پایینتری نسبت به دیگر نقاط دارند، تبدیل به آرزو شده است یعنی در جامعهای زندگی میکنیم که شرایط غیر عادی است.
وقتی پدر خانواده مجبور است برای خریدن یک لپتاپ ساده یا یک تبلت وام بگیرد یا بخشی از حقوق چندماه خود را پس انداز کند تا یک خواسته فرزندش را برآورده کند، یک ما عادی نیستیم.
این که قیمت یکی از بیکیفیتترین خودروهای جهان، در ایران نزدیک به 300 میلیون تومان است، یعنی وضعیت زندگی ما عادی نیست. همین پراید که الان تبدیل به الماسی دست نیافتنی شده است، راهکاری بود برای کمک به زندگی بخشی از مردم. توصیه بخشی از مردم به آنهایی که دخلشان به خرجشان نمیرسید، این بود که یک پراید لیزینگ کنند و بعد از کار با چرخی در شهر، کسریهای زندگی خود را جبران کنند اما حالا باید چند وام بگیرند تا بتوانند یک پراید ساده و بدون آپشن! بخرند.
حالا اینها مسائل اقتصادی است. در جنبههای دیگر زندگی هم مسیر عادی بودن را طی نمیکنیم. زندگی عادی، باید کمترین چالشهای فرهنگی و اجتماعی را داشته باشد. کدام جامعه را سراغ دارید که این چنین دچار دو قطبیهای بیشمار باشد؟ در زمانهای که بسیاری از کشورها درگیر موضوعات اساسی هستند ما در ایران همچنان درگیر سانسور، بگیر و ببند و صیانت هستیم. جهانیان در حال صدور تولیدات فرهنگی خود هستند و ما فکر فیلتر کردن هستیم.
زندگی عادی، باید مسئولینی داشته باشد که فکر نکنند با شعار دادن میشود مشکلات کشور را حل کرد. هیچ کجای دنیا حتی سادهترین کارها هم با حرف زدن حل نشده است. امیدوارم به مرحلهای برسیم که مردمی بودن را در بهبود زندگی مردم جستوجو کنیم نه با حرکات پوپولیستی.
امیدوارم به زمانی برسیم که شایستگی دلیل انتخاب افراد برای مسئولیتهای مختلف باشد نه انقلابی بودن یا فارغ التحصیلی از دانشگاه امام صادق(ع).
هدایت شده از Mohammad Reza . P
🌺🌺🌺🌷☘🌷🌺🌺🌺
مدعیان توسعه روستایی و
و تعصبات آنها
(خیلی خلاصه و فشرده)
🌷
#مدعیان توسعه روستایی افرادی هستند
که با توسعه روستایی در اشکال مختلف سرو کار دارند.
اما عموما نه خودشان روستایی اند و نه با سبک و نظام سنتی زندگی و همچنین
#دانش_بومی و
#مدلهای_خود_مدیریتی و فقر آنان آشنا هستند.
بسیاری از آنان باسیاستهای ستادی و یکسویه وتنفیذی و از بالا به پایین و نه
#ترویجی و
#ارشادی و
برخی بعنوان کارکنان
صحرایی در سازمانهای بزرگ دولتی و غیر دولتی بویژه توسعه تشخیصی ..!
و نه
#تقاضا_محور کار می کنند.
تجربه مستقیم و بی واسطه اکثر مدعیان توسعه روستایی که دارای منشاء شهری هستند، به دیدارهای کوتاه و سریع از مراکز روستایی محدود
میشود (درطرحها و نگاه).
برخورد این افراد بانگاهی مثبت ازسوی نگارنده،دلسوزانه اما
#سیاحت گونه است؛
#روستاگردی!!
سیاحت گونگی توسعه روستایی درکشورما بنا به این دلائل :
*سیاستهای سازمانهای رسمی، متمرکزو انعطاف ناپذیر است.
*سیاستهای خیرخواهانه سازمانهای غیردولتی و بازهم متمرکزو این یکی انطباق ناپذیر که در فضایی بسیار متراکم از
#روشها و تشکیلات جریان دارد.
اینان در تماس بامردم فقیر دچار چندین خطای راهبردی شده اند؛
1-جهت گیری آمایشی یعنی شهری؛
راه آسفالته و کنارجاده و بلوار سازی وکاشت درختان غیرمثمر درحاشیه و..
2-جهت گیریهای پروژه ای و طرحی ؛
توجه به مکانهایی که پروژه درآنجا ظرفیت اجرا دارد..!؟
3-جهت گیریهای شخصی؛
ارائه خدمات به پذیرندگان روشها و نظرات آنها و محرومیت جمعیت عظیمی از روستاییان که از چنین خصلتی برخوردار نیستند و حرفهائی برای گفتن دارند!
4-جهت گیریهای فصلی؛
اجتناب ازشناخت کامل زندگی روستایی درتمام فصول بویژه زمستان..!؟
5-جهت گیری دیپلماتیک؛
عدم پذیرش کسانیکه که ازروشهای آنان انتقاد دارند و پیشنهاد تغییرمی دهند.!!؟
6-جهت گیری حرفه ای؛
مصلحان و مدعیان توسعه روستایی قادربه شکستن چارچوبه های تخصصی خویش و بومی سازی آن نیستند که اگربشکنند بایستی روستارا برای همیشه فراموش کنند، ناگزیرندبا تطمیع و توجیه و استفاده ازهروسیله ای برای رسیدن به اهداف که برای آنها"هدف وسیله را توجیه میکند" چند نمونه ای را کارکنند و حتی گاه مشاهده میشود از بیرون ازمرزها تحت عنوان طرحهای بین المللی، ساختارزندگی مردم را تغییردهند بدون تبیین "نشانگان پایداری توسعه منابع انسانی" وفقدان قابلیتهای
#ارتباطی
#تعمیم ساختاری و پذیرش مردمی طرح
#حرکت درجهت "بیکارکردن خویش " که مهمترین راهبرد یک تسهیلگر روستایی و #مروج روستایی و کشاورزی است.
7-جهت گیریهای تحصیلی..!!🌳
متاسفانه این موضوع که مدعی توسعه روستایی چه تحصیلاتی دارد و دانش خویش را ازکجا و ازچه منابعی اخذکرده است نقش بسیارمهمی در تصمیمات و نگرش اودارد؟
اینکه بگوییم مردم روستایی "نمی دانند"
تا اینکه سوال کنیم کشاورزان ما چه می دانند و چرا؟؟
فاصله ای است بین "
#ساختن"و " درک دانش بومی و
#تخریب" کردن آنچه دارند..
🥦
#سنگال پدیده اعجاب برانگیز توسعه روستایی و ملی معرفی شده است؛
ترجمه شعرجنبش ملی توسعه در این کشور بیانگر نکاتی فوق العاده راهبردی و مردمی است:
*بسوی مردم باید رفت
دربین شان زندگی کرد.
از آنها یاد گرفت!
به آنها یاد داد!
باآ نچه که میدانند شروع
و با آنچه که دارند بنا کرد!
کارها را باآنها سبک سنگین کرد
زندگی را باآنها ادامه داد و...
بااحترام به همه کنشگران و مروجین روستایی بویژه جوانان روستایی و اساتید و پیشکسوتان حاضر در گروه،
و عرض ارادت و فروتنی
خدمت آنها که:
هم درد روستا دارند و هم درک درستی از آن!
و چقدر تلخ است درد روستا را داشته باشی و درک درستی از آن نداشته باشی!
و ناجوانمردانه آنکه، درک روستا را داشته باشی اما درد آن را نه!
خیانت آلود متاسفانه،
نه درد روستایی را دارند و نه درک درستی از توسعه روستایی !!
اما از این وزارتخانه به آن وزارتخانه از این نهاد به آن نهاد، در به در دنبال قرارداد و رانت و گرفتن امتیاز و..
(می تواند، ادامه داشته باشد...)
پوررمضان
دانشجوی دکترای مکانیزاسیون
☘️
هدایت شده از مهدی مهدی نژاد
💔 ۵۴ پروژه شکست خورده سیستان( از نگاه مردم)
این طرحها با بودجه های میلیاردی به جمع کثیری از مردم سیستان ضرر وارد کرد و عده ای مهاجرت کردند و عده ای ناامید شده و جان دادند.
۱. نیم لوله
۲. کیان آباد
۳. شهرک دامداران نیاتک
۴. طرح ۴۶۰۰۰ هکتاری
۵. گلخانه های طرح قوسی
۶. تسطیح اراضی لوتک
۷. دیوار مرزی
۸. چاه نیمه چهارم
۹. حوضچه ۸۰۰ هکتاری زهکشی پشت ادیمی
۱۰. درختکاری میل نادر
تعاونی ها شکست خورده
۱۱. تعاونی مسکن نیروی انتظامی
۱۲. تعاونی مسکن شهرداری زابل
۱۳. تعاونی مسکن علوم پزشکی زابل
۱۴. تعاونی مسکن دانشگاه زابل
۱۵. بسته اشتغال استانداری سال ۱۴۰۰
۱۶. وامهای خود اشتغال روستایی کارا
۱۷. صندوق های مالی خرد تاک
۱۸. صندوق های مالی خرد زنان روستایی
۱۹. صندوقهای مالی آسمان بنیاد برکت
۲۰. صندوقهای مالی بنیاد علوی
۲۱. صندوق های مالی خرد سپاه
۲۲. صندوقهای مالی خرد منارید
۲۳. دایک مرزی در تالاب
۲۴. دایک داخل تالاب کوه خواجه
۲۵. کارت مرز نشینان
۲۶. کارخانه کاشی
۲۷. کارخانه لاستیک
۲۸. کارخانه خودرو
۲۹. پارک ملت زابل
۳۰. دانشگاه علوم پزشکی محمد آباد
۳۱. طرح فاضلاب شهر زابل
۳۲. طرح تصفیه خانه ۶۴ هکتاری پساب زابل
۳۳. هامونک تفریحی چاه نیمه
۳۴. کمربندی آیت ا... سیستانی
۳۵. کارخانه شیر محمد آباد و زهک
۳۶. کمپ اشتغال و ترک اعتیاد محمد آباد
۳۷. تعاونی مسکن مهر ۱
۳۸. چاه آب ژرف
۳۹. انتقال آب چاه نیمه به زاهدان
۴۰. پوشاک ماهپوش اوشیدا در هامون
۴۱. پارک غدیر و خصوصی سازی شکست خورده اش
۴۲. کشتارگاه صنعتی محمد آباد و خصوصی سازی
۴۳.خانه مطالبه گران ( همین یکی بلوار کارگر)
۴۴. طرح معیشت جایگزین سازمان ملل
۴۵. فیدر ۲ ( ورودی آب به چاه نیمه یک از هیرمند)حدود ۷۰ میلیارد نیمه کاره رها شد
۴۶. ایستگاه پمپاژ حجم آب مرده چاه نیمه ۴ حدود ۶۰ میلیارد بدون کارایی
۴۷. برداشتن ۷۰ ایستگاه موتور خانه از روی رودخانه مشترک
۴۸. تخصیص بودجه طرح ۱۲ هزار هکتاری پایلوت در شهرستان هامون که بنا بود قبل طرح ۴۶ هزار هکتاری اجرا بشه که آیا این طرح در منطقه از حیث علمی جواب میده یا نه پولش رو گرفتن اونقدر معطل کردن که ۱۲ هزار هکتار شد ۳ هزار بعدش ایستگاه رو پیمانکار اجرا نکرده بود طرح ۴۶ هکتاری بدون مطالعه اجرا شد
۴۹. انتقال اب از چاه نیمه یک بوسیله کانال تا رودخانه هیرمند از کنار کفتارگی واز رودخانه با لوله که کانال تا نزدیک هیرمند اجرا شد بعد از وسط رها شد
۵۰. ایجاد شهرکهای صنعتی با واگذاری زمینهای ملی و تسهیلات کلان بدون نظارت در شهرک محمد اباد حدود ۶۰ پروژه کارخانه شکست خورده در زهک ۱۶ پروژه شکست خورده و یا ناقص
۵۱. حفر کانال مرزی افغانستان با هزینهای هنگفت در سیستان ماسه بادی خیز بعد یکسال کانالها پرشد بودجه هم مفت هدر رفت.
۵۲. مالچ پاشی غیر اصولی بر روی ماسه بادیها سالهای متمادی با بودجه بی حساب بدون نتیجه و ثمر
۵۳. ایجاد کافردم در ابتدای ورودی رودخانه مشترک به هیرمند داخلی باهزینه های هنگفت و سپس حذف ان بعد چند سال با هزینه های هنگفت
۵۴. درختکاری قسمت جنوب شرقی کوه خواجه
اگر موارد این چنینی در اطراف شما اتفاق افتاده است به لیست اضافه کنید .
✅ این لیست توسط مردم تهیه شده است و هیچ جهت گیری تخریب و بردن نام کسی را ندارد و صرفا جهت عبرت گیری و تفکر بیشتر و شکست برنامه ریزی های بالا به پایین بدون در نظر گرفتن نظرات مردمی و دانشگاهی میباشد .
هدایت شده از کانال دکتر ابوالحسنی
بیاندیشیم:
《متأسفانه گروهی بدنبال سیاستزدگی و گروهی بدنبال سیاستزدائی، دائما تبدیل فضای فرهنگی کشور را به سکوت مرداب گونه یا تلاطم گردابوار، میخواهند تا در این بلبشو، فقط صاحبان قدرت و ثروت و تریبون، بتوانند تأثیرگذار و جریانساز باشند و سطح تفکر اجتماعی را پائین آورده و همه فرصت ملی را هدر دهند و اعصاب ملت را بفرسایند و درگیریهای غلط و منحط قبیلهای یا فرهنگ فاسد بیگانه را رواج دهند و در نتیجه صاحبان خرد و احساس، ساکت و مسکوت بمانند و صاحبدلان و خردمندان، برکنار و در حاشیه مانده و منزوی، خسته و فراموش شوند. در چنین فضائی، جامعه به جلو نخواهد رفت و دعواها، تکراری و ثابت و سطحی و نازل میگردد، هیچ فکری تولید و حرف تازهای گفته نمیشود، عدهای مدام خود را تکرار میکنند و عدهای دیگر تنها غرب را ترجمه میکنند و جامعه و حکومت نیز که تابع نخبگان خویشاند، دچار انفعال و عقبگرد میشوند.》
❓️آیا میدانید این جملات متعلق به کدام حکیم فرزانه است؟
راهنمایی: دقیقا امروز ۲۰سال از بیان این جملات گذشته است. تاریخ بیان این جملات، ۱۶ بهمن سال ۱۳۸۱ میباشد.