eitaa logo
گُلابَتون
3.1هزار دنبال‌کننده
6هزار عکس
1هزار ویدیو
38 فایل
اینجا پاتوقِ مجازیِ ماست🏡📱 حسینیه انقلاب اسلامی دختران قم🇮🇷 اولین مجموعه‌ی فرهنگی_تربیتیِ مردمی و خودجوش و کاملا دخترانه در کل کشور...✌️🏻 ما عادت داریم اولین و جذاب‌ترین کارهای بزرگ و دخترونه رو تو کل شهر برپا کنیم😊 💌 ارتباط با ما: @hs_qom
مشاهده در ایتا
دانلود
گُلابَتون
ادامه... صدای قشنگ اذان رو همه مون شنیدیم، دونه دونه رفتیم وضوهامون رو گرفتیم و با چادرهای رنگی تو صف مرتب نشستیم. جیغ خوشحالی سمانه تو صف جلویی حواسم رو پرت کرد! مگه چی شده بود؟ چی دیده بود که می گفت وایی چه قشنگه! یک دفعه جانمازمتری جلوی پام سر خورد و چشم هام گرد شد! من و مامان مسجد که میریم مهرهامون رو روی جانماز های سبز خیلییی بلندددد و طولانی مسجد میزاریم. ولی اینجا خاله ها صورتیش رو برامون گذاشتن. اخه صورتی هم خیلی دخترونه است و هم به رنگ چادر گلگلی‌ نمازم میاد🌸 پشت سر خاله نماز جماعت می‌خوندیم و من موقع قنوت از بین دست هام به خط های خوشگل جانماز صورتی متری نگاه میکردم. اخه تو فکر این بودم که یعنی میشه برای مسجد محله مون هم از این جانمازها بگیریم؟! 😇 بعد از نماز خاله‌های مهربون با هدیه‌های قشنگی که از طرف حضرت زینب(س) برامون گرفته بودن، غافلگیرمون کردن. 🤩🎁 یه هدیه کاربردی قشنگ. صابون گلگلی🧼🌸 2⃣/3⃣ 💗🌼💗🌼💗🌼💗🌼💗🌼💗 @golabbaton95 (سلام الله علیها)
📸| جشن میلاد حضرت زینب‌(س) در هیأت کودک شکوفه های حسینیه انقلاب 💗🦋🎉 ادامه‌..‌. نوبتی هم باشه نوبت بازیه😍 اولیش بازی زباله دان تاریخ بود که عکس محصولات اسرائیلی رو با کمک نی انداختیم تو زباله دان تاریخ 🪣. باورم نمیشد خیلی از محصولاتی که توی آشپزخونه دیدم یا خوراکی هایی که از مغازه اکبر آقا میخریم، مال اسرائیل بدجنسن.😡✊ فردا قبل مدرسه با سمانه قرار گذاشتیم تا بریم به اکبر آقا بگیم این خوراکی ها رو نیاره. چون ما از این ها نمی خریم و دوست نداریم پول هامون تو جیب دشمنای بدجنس بره. بازی بعدی دقت بالایی میخواست. خدا خدا میکردم برنده بشم‌. خاله ها سه تا جدول درست کرده بودن و عکس پرچم کشورهای ظالم دنیا یعنی اسرائیل و آمریکا و انگلیس رو بالای جدول ها زده بودن. خاله اسم کشورها رو می گفتن و ما می پریدیم روی پرچم شون و شعار می دادیم. صدای مرگ بر آمریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل فضای حسینیه رو پر کرده بود.🇱🇷😤💪 همینجور که مشغول بازی بودیم، یه بوهای خوبی از آشپزخونه به مشاممون رسید. خادم های پذیرایی سریع رفتن کمک خاله‌ها و سینی سیب زمینی سرخ کرده های خوشمزه رو آوردند و دادن دستمون.🍟 این خوشمزه‌ترین سیب‌زمینی سرخ شده‌ای بود که تو عمرم خورده بودممم😋 صدای سرود آقا اجازه که یک دفعه پخش شد، همه مون سرود رو زیر لب زمزمه کردیم و یک صدا از ته دل با امام زمان مون صحبت کردیم. ادامه دارد... 3⃣/3⃣ 💗🌼💗🌼💗🌼💗🌼💗🌼💗 @golabbaton95 (سلام الله علیها)
گُلابَتون
ادامه... بعد خاله سرود دختر ایران رو گذاشتن و ماهم با غرور خاصی نسبت به دختر بودن مون نسبت به ایرانی بودن‌مون سرود رو یک صدا می‌خوندیم و فریاد می‌زدیم من با اصالتممممم دختر ایراااااااانمممممم دختر ایراااااااااااانم😎🧕 از صدای زنگ در فهمیدیم که جشن تموم شده دیگه..😢 یکی یکی پدر ها و مادرها دنبالمون میومدن و باید از همدیگه خداحافظی میکردیم. ولی تا مامان باباهامون بیان ما بیکار نموندیم و برگه های رنگ آمیزی آزادی فلسطین🇵🇸 رو به امید آزادی هرچه زودتر بچه‌های فلسطینی از شر دشمن‌های بدجنس رنگ کردیم... 🤲 انقد بهم خوش گذشته بود که دلم نمیخواست زودی برگردم خونه. برای همین ۵ تا برگه رنگ آمیزی انجام دادم و ششمی رو که میخواستم شروع کنم؛ مامان با یه تاکیدی اسمم رو صدا زد که فهمیدم خیلی سرپا منتظر مونده و وقته رفتنه! 😔❤️ پایان. 3⃣/3⃣ 💗🌼💗🌼💗🌼💗🌼💗🌼💗 @golabbaton95 (سلام الله علیها)
گُلابَتون
یادآوری #توسل_فی_المجلس✨ ✨🔻شب سی‌ و سوم چله؛ متوسل به امام هادی(علیه السلام) 💚 صلوات خاصه حضرت
یادآوری ✨ ✨🔻شب سی‌ و چهارم چله؛ متوسل به امام حسن عسکری (علیه السلام) 💚 صلوات خاصه حضرت زهرا (س) https://eitaa.com/golabbaton95/8891 💚 متن سوره مبارکه حشر https://eitaa.com/golabbaton95/8895 💚 صوت سوره مبارکه حشر https://eitaa.com/golabbaton95/8896 💚 متن سوره مبارکه نصر https://eitaa.com/golabbaton95/8897 💚 فرازی از دعای جوشن صغیر وَ وَجَّهْتَ ما سَدَّدَ اِلَی مِنْ مَکائِدِهِ اِلَیهِ وَرَدَدْتَهُ عَلَیهِ وَلَمْ یشْفِ غَلیلَهُ وَلَمْ تَبْرُدْ حَزازاتُ غَیظِهِ وَقَدْ عَضَّ عَلَی اَنامِلَهُ وَاَدْبَرَ مُوَلِّیاً قَدْ اَخْفَقَتْ سَرایاهُ فَلَک الْحَمْدُ یا رَبِّ مِنْ مُقْتَدِرٍ لا یغْلَبُ وَذی اَناةٍ لا یعْجَلُ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَاجْعَلْنی لِنَعْماَّئِک مِنَ الشّاکرینَ وَلاِلاَّئِک مِنَ الذّ اکرینَ اِلهی وَکمْ مِنْ باغٍ بَغانی بِمَکایدِهِ وَنَصَبَ لی اَشْراک مَصایدِهِ وَوَکلَ بی تَفَقُّدَ رِعایتِهِو اَضبَاءَ اِلَی اِضْباَّءَ السَّبُعِ لِطَریدَتِهِ انْتِظاراً لاِنْتِهازِ فُرْصَتِهِ وَهُوَ یظْهِرُ بَشاشَةَ الْمَلَقِ وَیبْسُطُ لی وَجْهاً غَیرَ طَلِقٍ فَلَمّا رَاَیتَ دَغَلَ سَریرَتِهِ وَقُبْحَ مَا انْطَوی عَلَیهِ لِشَریکهِ فی مِلَّتِهِ واَصْبَحَ مُجْلِباً لی فی بَغْیهِ اَرْکسْتَهُ لاُِمِّ رَاْسِهِ واَتَیتَ بُنْیانَهُ مِنْ اَساسِهِ فَصَرَعْتَهُ فی زُبْیتِهِ وَرَدَّیتَهُ فی مَهْوی حُفْرَتِهِ وَجَعَلْتَ خَدَّهُ طَبَقاً لِتُرابِ رِجْلِهِ و آنچه را از نیرنگ هایش به جانب من هدف گرفته بود به سوی خودش بازگردانی و علیه او به کار بستی، ولی عطش کینه اش فرو ننشست، و سوزش دل برامده از خشمش سرد نشد درحالی که از غیضش بر من انگشت به دندان گزید و پشت کرده پا به فرار نهاد و سپاه و نفراتش تارومار شد، پس تو را سپاس ای پروردگار از توانایی ات که شکست نپذیرد، و بردباری ات که شتاب نپذیرد، بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست و مرا در برابر نعمت هایت از شاکران و در برابر عطاهایت از ذاکران قرار ده، خدایا چه بسیار متجاوزی که با نیرنگ هایش به من ستم کرد، و دام های شکارگیرش را در راهم نهاد، و توجه جستجوگرانه اش را بر من گماشت و در کمین من نشست همچون کمین گذاردن درنده ای برای شکار خویش برای به دست آوردن فرصت مناسب درحالیکه درحالی که خوشرویی چاپلوسانه نشان داده و به سختی گشاده رویی می نمود پس چون حیله گری نهادش، و زشتی پندار نهفته اش را آن هم بر زیان هم کیشش مشاهده نمودی درحالی که سپیده می کرد به امید آنکه در ستمش بر من هجوم آورد پس تو او را سرنگون ساختی و ریشه اش را از بیخ وبن برکندی، و او را در چاهی که برای من کنده بود و در ژرفای گودالش در انداختی، و گونه اش را همپای خاک پایش قرار دادی دعاهاتون مستجاب به خیر ✨ 🪴@golabbaton95