eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
409 دنبال‌کننده
90.6هزار عکس
65.2هزار ویدیو
317 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
اصلاح طلبان و انتخابات ۱۴۰۰ فراموش نکنید قبلا چی گفتند!
اگه ما اصلاح طلبا بودیم ژاپن میشدیم!)
سفارت علیا حضرت ملکه بریتانیا در تهران! عنوان عجیب استفاده شده برای سفارت انگلیس در تهران توسط وزارت امور خارجه!
اعلام آمادگی تهیه کننده گاندو برای منتشر کردن مستند برجام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا ارزانی دلیل اصلی قاچاق است؟ وقتی جناب روحانی تمام واقعیت را نمی‌گوید استاد رائفی‌پور
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نتیجه اجرای ۳۹ بند FATF، در کشور FATF در حال اجراست! در سال ۹۵ دولت روحانی، ۳۹ بند از ۴۱ بند FATF را اجرا کرد. فقط ۲ بند از آن آجرایی نشده!!! سخنان روشنگرانه و کوبنده سعید جلیلی در مورد FATF صورت مسئله ای که تحریف شد! اصلا بحث پیوستن و نپوستن نیست! از ۴۱بند توافق با FATF، تنها ۲ بند آن اجرا نشده؛ بعد عده ای میگویند چرا به آن نمیپیوندیم؟!سوال اینست پس از اجرای ۳۹ بند از توافق، چه اتفاق مثبتی افتاده است؟!
مرغ و مذاکره ! حالا فهمیدید لیبرال یعنی چه؟ لییرال به ما وعده رفاه میدهد!بعد به اسم رفاه بهتر خلع سلاحمان میکنه اون وقت با صف های مرغ عزت ما را لگد مال سلاحمان را که هم ازمون گرفته ! حالا بازم به دنبال مذاکره مجدد!همون مرغ را هم میخوان پر بدن بره که حتی نتونیم بریم تو صفش!
واکسن آسترازنکا و ‌لختگی خون همین که الان وارد کردن میخوان به ملت تزریق کنن! پ؛ن؛الان باید جلوی انها را گرفت!بعد هزینه سازی کردن و ضربه به ملت زدن دیگه جلوی انها گرفته بشه یا نشه ارزش انچنانی نداره!مثل همون برجام! خسارت برجام را شاید بشه جبران کرد ولی واکسن را نمیشه!
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای سانسور شهید آوینی در تلویزیون! 🔹گفتند در روایت فتح یکی تصویر جنگ نباشد یکی هم صدای آقا مرتضی
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آقای روحانی قائل است که صدای نقد مردم را باید شنید!
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری نماینده مجلس از رانت ۳۰۰ هزار میلیاردی! ⭕️ پور ابراهیمی: 🔸 این فاجعه است که ما ارز ۴۲۰۰ بدهیم اما مردم کالا را با دوبرابر نرخ آزاد تهیه کنند!!!