فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مثلچمرانبمیرید...🌱
🌹 سی ام خرداد؛ سالروز شهادت عالِمِ عامل و عارف مخلص؛ «دکتر مصطفی چمران» گرامی باد.
🙏شادی روحش:
«فاتحه با صلوات»
💖🌹💖🌹💖
🖼 برنامه مجلس برای مهار اجاره خانه چیست
با این قوانین فقط جنگ مالک و مستاجر به راه می افتد و حجم انبوهی هم به پرونده های قوه قضائیه اضاف میشود.نمیدانم آیا تعمدی در کار است که برخی قوانین خوب در کشورهای غربی در حوزه مسکن را اجازه نمیدهند در کشور ما تصویب و اجرا بشود . اما تا دلتان بخواهد قوانینی را اجرا میکنند مانند همین آزادسازی قیمتها که پدر ملت را در بیاورند.
داستان مسکن در جامعه ایرانی با این قوانین سطحی و ساده انگارانه هیچگاه حل نخواهد شد .
آمدم ای شاه پناهم بده....mp3
4.31M
«آمدم ای شاه پناهم بده»
🎙مرحوم محمدعلی کریمخانی
روحشان قرین رحمت الهی باد...
14.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا ما زمان پهلوی داشتیم ژاپن میشدیم!
🔥افت اینستا و تلگرام
🔻نظر سنجی ایسپا پیرامون استفاده از شبکههای مجازی، نشان میدهد که استفاده از #اينستاگرام، #تلگرام و اندکی واتساپ در کشور نسبت به قبل کاهش یافته که می تواند به دلایل مثبتی از این قبیل باشد:
🔸۱-حضوری شدن فعالیتهای اجتماعی بویژه مدارس و دانشگاهها
🔸۲- رشد استفاده از پیام رسانهای داخلی
✍حمیدرضا ابراهیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مادورو: رشد علمی و فناوری ایران مرا شگفت زده کرد
🔹رئیس جمهور ونزوئلا رشد علمی و فناوری ایران در سالهای اخیر را خیره کننده خواند.
« #فَاستَجَبنالَهُوَنَجَّيناهُمِنَالغَمِّ»...
کِی به دعای #اللّهمعجِّللِوَلیکَالفَرَج استجابت میبخشی و ناجی مصیبتهای دوران میشوی؟
#اینصاحبنا
#اللّٰھُمَعجِّلْلِّوَلیڪَالفࢪَج 🤲🌿🌹
☘🌹🍃🌙☘🌹🍃🌙☘🌹🍃
#امام_زمان
⭕️ چمرانی که نمیشناسیم
🔹 "چمران" را ما با تصویر و تصورات ذهنمان میشناسیم، خیلیهایمان با عکسهای قشنگ و برخیهایمان هم با دستنوشتههای شورانگیز و زندگینامهاش. ما اما با "زندگی و زیست چمران" بیگانهایم. برایمان این جملهی امام جذاب است که "مثل چمران بمیرید."، اما حواسمان نیست مثل چمران مردن، مقدمهاش مثل #چمران_زیستن است.
🔸 چمران را به ظاهر زندگی مادیاش که نگاه کنی چیزی ندارد، رسما باخته است. نه شغل ثابتی، نه درآمدی، نه پیشرفتی، نه اندوخته مالی درست درمانی. میگویند وقتی شهید شد وسایل خانهاش هم چیز قابل ذکری نبود. در زندگی خانوادگیاش هم فراز و فرود و ناکامی کم ندارد.
🔹 رک و روراست اگر امروز یک جوان #حزباللهی اینطور زندگی کند، یعنی در راه آرمان و انقلاب و معتقَداتش از آسایش و آرامش و ثبات و درآمد زندگیاش بزند، یک بار زنش رهایش کند برود، آنقدر درگیر جهاد فی سبیل الله _به معنای عامش_ بشود که بعد از چند دهه زندگی، نه اندوخته مالی داشته باشد و نه بار و بساط زندگی؛ سایرین او را چگونه قضاوت میکنند؟ همین جماعت حزباللهیها را میگویم. نمیگویند بی عرضه بود؟ اولویت نشناس بود؟ مدیر نبود؟
🔸 زندگی چمران را بدون ذکر نام بنویسید و بدهید به رفقای خودمان بخوانند، بگویید نظرتان درباره این مدل زندگی کردن چیست؟ خودتان یا فرزندانتان حاضرید اینطور زندگی کنید؟ بگویید الان یک نفر در سال ۱۴۰۱ میخواهد اینطور زندگی کند، میخواهد این مَنش را در زندگیاش پیاده کند، نمیخواهد همه زندگیاش خودش و زن و بچهاش شود، میخواهد وقتی همه دنبال خدمت به انقلاب با حقوق و بیمه و ثبات شغلی و مزایا هستند، مثل چمران زندگیاش را وقف دین خدا و انقلاب کند، چه جوابی میشنوید؟
🔹 چمران بهار ۱۳۳۹ وقتی داشت در آمریکا درس میخواند، وقتی رفقایش به دنبال زندگیشان بودند نوشت: "عالَم و مافیها مرا راضی نمیکند. مردم را میبینم که به هر سو میدوند، کار میکنند، زحمت میکشند، تا به نقطهای برسند که به آن چشم دوختهاند. ولی ای خدای بزرگ از چیزهایی که دیگران به دنبال آن میروند بیزارم. اگرچه بیش از دیگران میدوم و کار میکنم، اگرچه استراحت شب و نشاط روز را فدای فعالیت و کار کرده و میکنم، ولی نتیجه آن مرا خشنود نمیکند. فقط به عنوان وظیفه قدم به پیش میگذارم و در کشمکش حیات شرکت میکنم."
🔸 چند درصد یا چند دهم درصد از جوانهای ما حزباللهی حاضرند پا را از حد شعار_ استوری اینستاگرام و توییت و پیکسل روی کیف و امثال اینها_ فراتر بگذارند و مثل چمران زیست کنند؟ اولین نفرش خودِ نگارنده این سطور....
➖ توصیف این زمانه را باید سید مرتضی #آوینی بکند با آن قلم فاخرش:
🔺 "نگاهي به شهر بيندازيد! عقل غربي سيطره يافته و وجود بشر را در دائرهالمعارف خويش معنا کرده است. #بيدردي و لذتپرستي توجيهي عقلايي يافته است و از ميدانهاي ورزش تا کلاسهاي دانشگاه، «ربالنوع تمتع» است که پرستيده ميشود و باز در اين ميان، بسيجي حزبالله، تنها و غريب است و با آن چوب زيربغل و پاي مصنوعي و دست فلج و چشم پلاستيکي و موي کوتاه و محاسن و لباس ساده و فقيرانه و لبخند معصومانه، مظهري است از يک دوران سپري شده که با «خونين شهر» آغاز شد و در «والفجر ۱۰ » به پايان رسيد و بعد از «مرصاد»، از ظاهر اجتماع به باطن آن هجرت کرد و بيماردلان را در اين غلط انداخت که ديگر تمام شد!"
✅ مستضعفین tv