eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
415 دنبال‌کننده
90.3هزار عکس
64.4هزار ویدیو
315 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺کشف یک محموله سلاح و مهمات در ورودی مرزهای جنوب شرق کشور 🔹 فرمانده مرزبانی فراجا:شب گذشته مرزبانان هنگ مرزی جکیگور سیستان و بلوچستان از ورود یک محموله سلاح و مهمات به کشور که در یک خودروی تویوتا سوخت کش به طرز ماهرانه‌ای جاسازی شده بود جلوگیری کردند. 🔹در این خودروی سوخت کش، ۸۵ کلت کمری جنگی و مقادیری خشاب و فشنگ کشف و یک نفر متهم که راننده خودرو بود دستگیر شد.
🚨 حزب‌اللهی بودن را با همه‌ی تراژدی‌هایش دوست دارم! 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جرعه‌ای از زلال قرآن 📖 سوره حجرات آیه ۱۲ 💠 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضًا 💠 ای اهل ایمان! از بسیاری از گمان‌ها [در حقّ مردم] بپرهیزید! زیرا برخی از گمان‌ها گناه است ، و [در اموری که مردم پنهان ماندنش را خواهانند] جاسوسی و دخالت نکنید! از یکدیگر غیبت نکنید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا استفاده از شبکه‌های اجتماعی رایگان است⁉️ ⭕️ برای دریافت پاسخ این سوال، مستند رایگان (The Social Dilemma) ساخته کشور آمریکا را حتماً ببینید! 🔰 اگر برای محصولی پول نمی‌دهی یعنی خودت محصولی‼️
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قبل از بازی نیمه نهایی فوتبال ساحلی ایران و امارات شاهد یک صحنه عجیب بودیم. اگر واقعاً از قبل هماهنگ شده که اعضای تیم ملی سرود ملی را زمزمه نکنند جای تاسف داره و فدراسیون فوتبال باید جوابگوی این رفتار زشت باشد.🤔 این در حالی بود که بازیکنان امارات به شکلی یکدست و پر قدرت سرود ملی خود را خواندند.
1.7M
🎙 آیا نظام در حال مماشات با اغتشاشگران است؟! 🔰 کانال سید احمد رضوی👇 @s_a_razavi
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پویش زیبای عمامه بوسی ⭕️ هر طلبه معممی را در خیابان دیدید با احترام عمامه‌اش را ببوسید و فیلم بگیرید و منتشر کنید!
🚨 جانباز دفاع مقدس برای خواندن سرود ملی اینگونه خودش را به زحمت انداخته دیگه حرفی ندارم😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همخوانی سرود ملی جمهوری اسلامی ایران توسط ملی پوشان فوتبال ساحلی کشورمان در دیدار فینال جام بین قاره‌ای عده‌ای از تماشاچیان همزمان با پخش سرود ملی کشورمان با سوت زدن و سروصدا اعتراض خود را نشان دادند.🤔 🔰 پ.ن: وقتی میری در صحنه بین المللی دیگه خودت نیستی بلکه نماینده ایران اسلامی هستی. اگرم اعتقاد به نظامت نداری حق نداری در اون جایگاهی که همه‌ی دنیا دارن نگات میکنن حرکتی کنی که ملت و کشورت را تضعیف کنی! حق یک ملت را نباید با چهارتا دروغی که بهت گفتن نادیده بگیری!
رضا پهلوی بخواند؛ سیاهه کشتارهای پدر و پدربزرگش در سیستان و بلوچستان ▪️شما به رای مردم هم رحم نکردید! 🔹رضا پهلوی بعد از اغتشاشات چند هفته اخیر در زاهدان، به تازگی در توئیتی به این اتفاقات اشاره کرده و نوشته که «ملت ایران دو جمعه خونین در زاهدان و خاش را هرگز فراموش نخواهد کرد.» 🔹اگرچه بخشی از اتفاقات اخیر در زاهدان ناشی از فعالیت برخی گروه‌ها در حمله به کلانتری و فرمانداری بوده، اما به نظر می‌رسد شاهزاده خود باید اقدامات پدر و پدربزرگش را در مناطق بلوچستان و سیستان به یاد بیاورد. 🔹در دوره پهلوی اول، رضاشاه برای اینکه حاکمیتش را بر سیستان و بلوچستان تثبیت کند، بدون هیچ اقدام زمینه‌ای، دست به انجام کارهای تحکمی زد و در این مسیر متوسل به خشونت هم شد. 🔹ارفع در کتاب «در خدمت پنج سلطان» آورده است: گزارش‌های متعدد در دست است که نشان می‌دهد نیروهای نظامی با خشونت با مردم رفتار نموده‌اند و این برخوردهای خشن یکی از عوامل مخالفت مردم بلوچستان با سجل احوال بود. 🔹در سال ۱۳۱۲ سرتیپ البرز که سابقه اعدام چهل نفر از اقوام لر را داشت با عنوان فرمانده تیپ مکران به بلوچستان رفت. او در بلوچستان با خشونت بسیار با مردم برخورد کرد؛ به گونه‌ای که به «البرز قصاب» معروف شد. 🔹او حتی در یک ماجرا در حالی که به مردم و سران بلوچی که به کوهی پناه برده بودند قول داد و سوگند خورد که کاری با آن‌ها ندارد، ۷۴ نفر از آنان را کشت. 🔹این جنایت به قدری برای مردم وحشتناک بود که آن منطقه را ترک کردند و به آن سوی مرزها رفتند. 🔹در دوره پهلوی دوم نیز اسدالله علم وزیر دربار «امیرحسین خزیمه علم» را که شوهر خواهرش بود به عنوان نماینده مردم زابل در دوره شانزدهم از صندوق‌های رای بیرون کشید و راهی مجلس کرد. 🔹مردم زابل به آیت‌الله میرزا ابراهیم شریفی رای داده بودند، اما علم از صندوق‌ها بیرون آمد. 🔹با روی کارآمدن دولت مصدق مردم امیدوار شدند که این بار می‌توانند آیت‌الله شریفی را به مجلس بفرستند، اما نخست‌وزیری مصدق هم نتوانست راهگشا باشد. 🔹مردم در روز ۱۹ بهمن ۱۳۳۰ در خیابان‌های زابل حضور پیدا کردند. اما ماموران حکومتی به سوی مردم شلیک کردند و افراد بسیاری کشته و مجروح شدند.