eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
416 دنبال‌کننده
90.4هزار عکس
64.6هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴فایننشال تایمز: دولت انگلیس از اقدام برای اعلام سپاه به عنوان سازمان تروریستی، می‌ترسد 🔹نشریه انگلیسی فایننشال‌تایمز نوشته:تصمیم شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی بعید است که قریب‌الوقوع باشد؛ وزارت خارجه انگلیس، نگران اقدام تلافی‌جویانه تهران علیه اتباع دوتابعیتی انگلیس و ایران است؛ همچنین این اقدام، هرگونه امیدهای آینده در خصوص‌تلاش‌های دیپلماتیک برای نجات توافق هسته‌ای با ایران را پیچیده خواهد کرد.
نفوذ این شکلیه دوستان
⭕️ انتقام آغاز شده، دیگر آرامش ندارید! 🔻سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در سفر به بغداد گفت: به دشمن می‌گوییم که شکست شما و انتقام از آمریکا شروع شده و شما درون خانه‌های خودتان هم دیگر آرامش ندارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اجرای آهنگ حامد زمانیشون در تجمع ضد ایرانی شهر "استراسبورگ" فرانسه یه خلاقیت ندارن میخوان انقلاب کنن 😂😂
⭕️️غولِ نساجیِ ایران و خاورمیانه که سال‌ها تعطیل بود و دولت‌ها عاجز از رفع مشکلاتش بودن، چند ماهیه با صدها کارگر به مدار تولید برگشته و به زودی به دورانِ اوجِ تولیدِ خودش برمیگرده. ✍‌ حمید لشگری
🚨 بدون شرح😐
🛑 اولین سالگرد ارتحال آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی(ره) در قم برگزار می‌شود 🔹 مراسم اولین سالگرد ارتحال مرجع فقید، مرحوم آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی(ره) روز پنجشنبه ۲۹ دی ماه در مسجد امام حسن عسکری علیه‌السلام قم برگزار می‌شود. 🇮🇷
تصویری زیبا از بارش برف در روستای اورامان(هورامان) کردستان ☃️ 🆔
🔴‏رابط بسیار مهم اینترنشنال در ایران و تامین کننده بخش موثری از محتوای شبکه سعودی، داماد یکی از اپوزوسیون‌های خارج نشین، رابط سرویس جاسوسی در تهران، عنصر اصلی گروه جوانان محلات و پخش کننده پول بین اراذل و اوباش؛ همه این‌ها یک نفر بودند که اخیرا بازداشت شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاج قاسم هم حقوق جانبازی داشت هم حق پرستاری، اما کارت بانکیش رو داد و گفت: خرج درمان جانبازهایی کن که توانش رو ندارن 🔹حاج قاسم سلیمانی از ناحیه دست راست، بازو و پای چپ، صورت و چشم و ریه و سایر نقاط بدن مجروح شده بود و جانباز هفتاد درصدی بود. هم حقوق جانبازی داشت هم حق پرستاری اما حتی یکبار هم از آن استفاده نکرد. 🔹سردار سلیمانی کارت بانکی را که به عنوان جانبازی به وی تعلق گرفته بود را از همان اول به بنیاد شهید کرمان واگذار کرد و به آقای حسنی‌سعدی گفته بود: این حق من نیست از این پول به افرادی کمک کن که پول کرایه، هزینه دارو درمان ندارند و هنوز آن کارت در بنیاد شهید است.