eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
416 دنبال‌کننده
90.3هزار عکس
64.5هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فردی در سوئد در کتاب اطلس جهان چاپ سال ۱۹۲۶ که در یک مغازه عتیقه‌فروشی پیدا کرده، می‌گردد که نام آن سرزمین در سال ۱۹۲۶ فلسطین بوده یا اسرائیل؟
🚨 توییت سرباز اسرائیلی به زبان فارسی، حامی جنبش زن، زندگی، آزادی 👈 روشنه؟
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ " جنگ آخرالزمـــــــــــانی " جنگ خانواده دارها با بی خانواده ها... 🔗لینک دانلود با کیفیتهای مختلف https://www.aparat.com/v/zx1gA
بعد از اعلام سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از احتمال حمله زمینی به غزه این پیام به تلفن همراه صهیونیست ها ارسال شد ‏"ברוכים הבאים לשדה המוקשים "עזה מקבלת אותך בברכה" ‏אתה תחזיר "או מת, שבוי או מושבת". ‏עזה מחכה לך‌‌ به میدان مین خوش آمدید "غزه از شما استقبال می کند" شما «مرده، اسیر یا از کار افتاده» باز خواهید گشت.غزه منتظر شماست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ♻️ غواصان حزب‌الله در اعماق دریا منتظر دریافت فرمان 🔹 ۱۸ ساعت زیر آب با نماز، تلاوت قرآن و زیارت عاشورا؛
🔴نفوذ رزمندگان مقاومت به ۲ شهرک صهیونیست‌نشین 🔹یک یگان از رزمندگان مقاومت موفق شدند وارد شهرک‌های صهیونیست‌نشین سدیروت و نیرعام در مجاورت نوار غزه شوند. 🔹هم‌اکنون درگیری‌های شدیدی میان آنها و نظامیان صهیونیست در جریان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اولین تصاویر از تبادل آتش در مرز جنوب لبنان و شمال فلسطین اشغالی
المنار: پرچم حزب‌الله در موضع نظامی «الراهب» متعلق به ارتش رژیم صهیونیستی در مجاورت خط مرزی لبنان برافراشته شد.
🔴| نیروهای مقاومت یک تانک مرکاوای اسرائیلی را در پایگاه الراهب هدف حمله قرار دادند 🔹موشک دقیقا با هدف برخورد کرد و سرنشینان تانک کشته یا زخمی شدند.
📸 حمله اسرائیل با فسفر سفید به منازل عیتا الشعب در جنوب لبنان
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻حزب‌الله تانک مرکاوای اسرائیل را هدف قرار داد 🔹رادیو ارتش رژیم اسرائیل از شلیک موشک ضدزره سومی به سمت مواضع ارتش این رژیم در شمال فلسطین اشغالی خبر داد. 🔹حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که مجاهدان مقاومت یک تانک مرکاوای اسرائیلی را در پایگاه الراهب هدف حمله قرار دادند.