eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
416 دنبال‌کننده
90.3هزار عکس
64.5هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاج قاسم سلیمانی: حقیقت آرام‌آرام، با صبر خودش را دارد نشان می‌دهد...
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیس عقیدتی سیاسی ارتش: مشارکت در انتخابات کلید حل مشکلات است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برای پرچم کشورم می‌جنگم 🔹 مرگا به من که با پر طاووس عالمی یک موی گربه وطنم را عوض کنم
🔴انصارالله: برای پذیرایی از ناو آمریکایی آماده‌ایم 🔹محمد علی الحوثی، عضو دفتر سیاسیِ انصارالله به آمریکا هشدار داد که نیروهای مسلح این کشور برای «پذیرایی از هر ناو هواپیمابری» که وارد منطقه شود، آماده‌اند. 🔸پس‌از حملهٔ نیروهای مسلح یمن به ناو هواپیمابرِ آیزنهاور، پنتاگون در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ناو هواپیمابر روزولت جایگزین این ناو شده و هفتهٔ آینده در خاورمیانه مستقر می‌شود.
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرلشکر سلامی: در شب‌های قبل از عملیات وعدۀ صادق مقامات قدرت‌های بزرگ با شهید امیرعبداللهیان تماس می‌گرفتند و از او تمنا می‌کردند که یا عملیات نکنید یا آرام عملیات کنید 🔹امیرعبداللهیان توانسته بود مشروعیت حملۀ ما را به جهان تفهیم کند. او با مقامات خارجی گفت‌وگویی درخشان و سرشار از اقتدار داشت و من از صلابت او لذت می‌بردم.
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرلشکر سلامی: راه صادراتِ نفت ما باز شد چون هرکسی کشتی ما را گرفت کشتی او را گرفتیم و هرکسی کشتی ما را زد کشتی او را زدیم 🔹پرچم ایران امروز بر بلندای کشتی‌های تجاری و نفتکش ما در اهتزاز است و خطوط کشتی‌رانی ما از خطوط هر قدرت و کشور دیگری در جهان امن‌تر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اختلافات شدید کابینه رژیم صهیونیستی به قاب تلویزیون‌های عبری کشیده شد! 🔹حمله شدید "بن‌گویر"، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به "رونین بار" رئیس دستگاه اطلاعاتی شاباک در آنتن زنده شبکه ۱۴ عبری:«رونین بار» رئیس دستگاه اطلاعاتی شاباک مدام من را تهدید می‌کند که اگر شرایط تغییر نکند، زندانی‌های فلسطینی را آزاد خواهد کرد! 🔹من با او حتی قبل از ۷ اکتبر اختلاف داشتیم و او عمدا این کارها را با من می‌کند!
📲یک فعال حقوق بشر برای این تصویر نوشت: 🔹دقیقاً ۹ ماه پیش بود که کودکان یک کنفرانس مطبوعاتی به زبان انگلیسی برگزار کردند تا به جهان التماس کنند که بمباران را متوقف کنند. 🔹از آن زمان تاکنون بیش از ۱۵۰۰۰ کودک کشته شده‌اند. هیچکس گوش نکرد.
باقری: لبنان قطعا یک جهنم بدون بازگشت برای صهیونیست‌‍‌هاست سرپرست وزارت امور خارجه: 🔹در عرصه لبنان مقاومت به عنوان یک بازیگر فعال هم در عرصه بین‌المللی یا میدان و هم در عرصه دیپلماسی نقش‌آفرینی‌هایی داشته که بازدارندگی ایجاد کرده است. 🔹لبنان قطعا یک جهنم بدون بازگشت برای صهیونیست‌‍‌هاست.