eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
411 دنبال‌کننده
90.5هزار عکس
64.9هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
امیدوارم ناهید کیانی فردا طلایی شود؛ نعمت‌زاده: به خودم باور داشتم و دنبال طلا بودم بسیار خوشحالم. از همه مردم ایران ممنونم که برای من انرژی مثبت فرستادند. و دعایم کردند. تکواندوکار اسپانیایی سخت‌ترین حریفم بود و وقتی او را بردم، فکر کردم که به فینال می‌رسم. البته می‌توانستم حریف چینی را هم شکست دهم اما در راند دوم، فکر می‌کنم که داور اشتباه کرد. البته الان دیگر مهم نیست. شاید قسمتم این بوده که در این دوره و حالا که ۱۸ ساله‌ام مدال برنز بگیرم و در دوره بعد برای طلا بجنگم. خانواده به خصوص پدر و مادرم خیلی مرا حمایت کردند. ضمن اینکه از زحمات مربیانم نیز سپاسگزارم. خیلی‌ها پشتم بودند که حالا من توانسته‌ام به مدال المپیک برسم. من به تمام توانایی‌هایی خودم باور قلبی دارم و در تک تک لحظاتی که تمرین می‌کردم، هدفم مدال طلای المپیک بود. من با ۱۸ سال سن در گرند پری که سطح خیلی بالایی دارد، توانستم مدال با ارزشی بگیرم و می‌دانستم که اینجا هم حرف برای گفتن دارم. از همه مردم ایران می‌خواهم که همه برای ناهید کیانی عزیز دعا کنیم که او بتواند فردا مدال طلا را به دست آورد. مي ‌خواهم با خانواده‌ام به مسافرت بروم ‌ و چند روز استراحت کنم. دو سال است که ساعت ۱۱ شب را ندیده‌ام و روتین خیلی منظمی داشتم تا بتوانم این مدال را به دست آورم. مبینا در پاسخ به این سوال که فکر می‌کند این مدال چقدر برای زنان ایران الهام بخش است، ادامه داد:زنان سرزمینم بهترین هستند و من در کنار آنها یک قدم کوچک برداشتم.
جهش 24 پله ای به لطف طلا و برنز؛ 🌍 جدول لحظه‌ای مدال های المپیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 نعمت‌زاده: با امام زمان عهد کرده بودم مدال بگیرم مدالم را تقدیم مردم ایران و آقا امام زمان کنم 🥉مبینا نعمت‌زاده امشب در رده‌بندی وزن -۴۹ کیلوگرم مسابقات تکواندو المپیک پاریس مدال برنز را بر گردن آویخت. ‌🇮🇷
📸 پرچم اباعبدالله (ع) برگردن محمدهادی ساروی 🔺پرچم اباعبدالله الحسین (ع)، هدیه وزیر ورزش و جوانان بر گردن محمد هادی ساروی پس از کسب مدال طلای المپیک
26.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ارتش چه برنامه‌ای برای سواحل مکران دارد؟ 🔹فرمانده کل ارتش با اشاره به ساخت بیمارستان در کنارک و جاسک: امیدوارم این بیمارستان‌ها خدمتی به مردم شریف این خطه بکند و بخشی از توان رزمی نیروی دریایی ارتش هم که موضوع بهداشت و درمان مربوط می‌شود تأمین شود.
🇮🇷🇵🇸پیام فرمانده کل سپاه به «یحیی سنوار» رئیس جدید دفتر سیاسی حماس فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: 🔹برادر عزیز و مجاهد نستوه جناب آقای حاج یحیی ابراهیم سنوار زید عزه العالی، خبر انتصاب جنابعالی به ریاست دفتر سیاسی جنبش اسلامی، مردمی و جهادی حماس از سوی اعضای رشید و بصیر شورای رهبری مقاومت فلسطین، چونان باران رحمت و انوار حیات بخشی بود که پس از شهادت اسوه تقوی و جهاد و ابوالشهدا حاج اسماعیل هنیه دل مؤمنان و موحدان و مجاهدان را تسکین داد و دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیان بی شرم آن را در نگرانی شدید فرو برد. 🔹این انتخاب نشان داد اگر مردی پس از سال‌ها مجاهدت مخلصانه، ندای ارجعی رب الارباب را عاشقانه و مشتاقانه لبیک گوید، پرچم پر افتخار مجاهدت او بر زمین نمی‌افتد و مجاهد مخلص و بصیر دیگری راه او را قوی تر ادامه می‌دهد. 🔹جنابعالی که از درس آموختگان مکتب مجاهدان و عصاره شهیدان عظیم الشان بزرگ هستید، به حول و قوه الهی با پشتیبانی ملت بزرگ فلسطین و همراهی امت اسلام، تداوم بخش راه شهیدان و مجاهدان و تحقق بخش وعده آزادی کامل فلسطین عزیز با مرکزیت قدس شریف خواهید بود. 🔹اینجانب و سایر برادران جهادی شما در سپاه پاسداران به تاسی از قرآن کریم و پیامبر عظیم الشان (ص) و رهنمودهای حضرت امام خميني (ره) و تحت رهبری حضرت امام خامنه‌ای دامت برکاته، مثل همیشه از هیچ کمکی به شما و سایر مجاهدان مقاوم دریغ نخواهیم کرد و آن را بعنوان فریضه ای پر افتخار نصب العین خواهیم داشت. 🔹رجاء واثق دارم جهاد کنونی فرزندان فلسطین بخصوص مردان و زنان غزه عزیز که با صبر و استقامت شان معادلات جهان را به نفع امت اسلام تغییر داده‌اند، با مدیریت قوی شما به نتیجه برسد و ریشه رژیم جنایتکار صهیونیستی به زودی از خاک مقدس فلسطین کنده شود.
🔻عربستان: ترور هنیه نقض آشکار حاکمیت، تمامیت ارضی و امنیت ملی ایران است 🔹معاون وزارت خارجه عربستان تصریح کرد که ترور اسماعیل هنیه در تهران، نقض آشکار حاکمیت، تمامیت ارضی و امنیت ملی ایران، حقوق بین الملل و منشور سازمان ملل متحد و همچنین تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه است.
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یحیی السنوار، جانشین شهید هنیه و رئیس دفتر سیاسی حماس: ما صدها کیلومتر تونل و هزاران موشک داریم؛ اگر ایران نبود به اینجا نمی‌رسیدیم 🔹برخلاف برادران عرب، ایران به ما پول و اسلحه و تخصص داد. دولت‌‌های عربی درهایشان را به روی ما بستند و گفتند اول با آمریکایی‌ها صحبت کنید.
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روزنامه‌ای که دار و ندارش را خرج دروغ‌سازی علیه ایران می‌‌کند
24.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥇مراسم اهدای مدال طلا به هادی ساروی؛ الکسانیان نقره را درآورد، هادی از او برای عکس درخواست کرد