eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
416 دنبال‌کننده
90.3هزار عکس
64.6هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفتار دولت سوریه با مردمش را تائید نمی‌کنیم، اما نمی‌توان منکر نقش آن در مبارزه با اسرائیل شد 🔸عراقچی در گفت‌وگو با الغد: جنگ فعلی را ایران و حزب الله آغاز نکردند بلکه حماس بر اساس تصمیم خودش عملیات ۷ اکتبر را اجرا کرد. 🔸حماس برای انجام این عملیات هیچ مشورتی از ما نگرفت. 🔸ورود حزب الله به جنگ برای حمایت از غزه هم بصورت یک تصمیم مستقل از سوی رهبرانش انجام شد. 🔸بیش از دو میلیون نفر در غزه محبوس هستند. 🔸حزب الله برای دفاع از غزه هزینه سنگینی پرداخته است. 🔸اسرائیل بیش از ۱۴ ماه است که در غزه می‌جنگد اما نتوانسته است حماس را شکست دهد.
💢 نامه الهام علی‌اف به پزشکیان رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در نامه‌ای خطاب به همتای ایرانی خود: قدردان ایران و شخص شما برای رای دادن به انتخاب جمهوری آذربایجان به عنوان عضوی از سازمان همکاری‌های اقتصادی گروه دی-۸ در یازدهمین نشست این سازمان در ۱۹ دسامبر در قاهره هستم. اطمینان خود را نسبت به تداوم اقدامات مشترک برای تقویت بیشتر همکاری میان آذربایجان و ایران ابراز می‌دارم.
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥زن ایرانی در قبل از انقلاب و بعد از انقلاب اینکه گفته شده در دوران جمهوری اسلامی کرامت انسانی به زن ایرانی بازگردانده شد یعنی چه؟ یعنی‌اینکه از استفاده ابزاری در کاباره ها، جشنواره‌های رقص، مسابقات دختر شایستگی و‌ بهره کشی جنسی در کانون های فساد رسمی نظیر شهرنو ها و حضور در تبلیغات جنسی در تلویزیون،سینما و بیلبوردهای شهری در قبل از انقلاب به امکان کسب کرسی‌های دانشگاه‌های برتر کشور تغییر کرد و استعدادهای بالقوه ایشان در فعالیت‌های ارزشمندی چون فعالیت های دانش‌بنیان و مشارکت گسترده در امور سیاسی و‌اجتماعی به فعلیت و‌ شکوفایی رسید.
17.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در سرزمین‌ چشم و دل سیرها در متروی مونترال مرد کانادایی در حال عکسبرداری مخفیانه از دختران نوجوان بود که با واکنش برخی مسافران روبرو شد... ▪️نکته اول: به تجربه ثابت شده که هر چقدر ولنگاری در پوشش زنان بیشتر شود به همان اندازه ناهنجاری جنسی نیز در مردان و جامعه افزایش پیدا می‌کند ▪️نکته دوم: حتی در جوامع کاملاً آزاد و لیبرالی مثل کانادا هم «نهی از منکر» تا حدودی پذیرفته شده است و الا آن جوان به خودش اجازه نمیداد که به زور عکس‌ها را از گوشی مرد پاک کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژوزفین گیلبیو، افسر سابق اینتل آمریکا: من شاهد بودم که اسرائیل کودکان را زنده زنده می‌سوزاند، شما اهمیتی به اخلاق و انسانیت نمی‌دهید، شرم بر شما باد. شما میلیاردها دلار به اسرائیل می‌فرستید. ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴خداییش شبکه سه صَدِ خود را در یلدا، برای مادری گذاشت ▪️این حرفهایی که می‌شنویم در اینستاگرام تابو است ▪️جریان غرب گرا بنیان‌های خانواده را نشانه می‌گیرد. «درخانه سگ و گربه بیارید»، «مادر شدن مانع پیشرفت است» و ده‌ها مطلب دیگر را تکرار می‌کنند تا در یک کلمه اهمیت«مادر شدن» را کمرنگ کنند. و در اینستا هم در حال تمسخر مادری توسط بلاگرهای طنزنما هستیم. کاش همه از این شبکه سه یاد بگیرند. به خدا ارزش دارد که یکی از مهم‌ترین ویژه برنامه سال خود را «مادرانه» بکنید. این فرصت سوزی نیست بلکه خود خود فرصت است. مطمئن باشید هیچ چیزی مانند پرداختن به نقش «مادران» امثال مسیح علی‌نژاد را زجر نمی‌دهد و پروژه هایشان را سست نمی‌کند. و حرف‌های آن ‌ها را بین بانوان ایرانی بی‌اعتبار نمی‌کند. بخشی از صحبت‌های یکی از مادران در شبکه سه: به همه زنان توصیه می‌کنم طعم شیرین مادر شدن را لمس کنند. زمانی که من به اردوی تیم ملی دعوت شدم، برگه سنوگرافی پسرم آمد. با افتخار تصمیم گرفتم بعد از تولد فرزندم ورزش حرفه‌ای را ادامه بدهم. ✍ عالیه سادات
🔴 شمار مجروحان حمله موشکی به تل آویو به 30 نفر رسید 🔹منابع عبری زبان از افزایش شمار مجروحان حمله موشکی انصار الله یمن به تل آویو به 30 نفر خبر دادند. 🇮🇷
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بحران اقتصادی به بخش کشاورزی اسرائیل رسید؛ رسانه صهیونیستی از خسارات بی‌سابقه می‌گوید! 🔹شبکه صهیونیستی آی 24: صنعت کشاورزی اسرائیل با ضرر و زیان‌های کمرشکنی مواجه می‌شود، محاسبات نشان می‌دهد جنگ، 70 درصد به صنعت کشاورزی زیان وارد کرده است. 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 | شهید سپهبد سلیمانی عزیز: تلقین ترس به جامعه یک خیانت است...
🔴پرده برداری و انتقاد شدید از سیستم درمانی آمریکا توسط پروفسور زنکوس، استاد دانشگاه کلمبیا 🔹اگه به کشتن برای پیشبرد اهداف سیاسی، تروریسم گفته میشه؛ پس کشتن برای کسب سود هم تروریسم نامیده میشود. 🔹صنعت انکار مراقبت‌های بهداشتی! که سالانه ۶۸ هزار آمریکایی رو می‌کشه تا بتونن میلیاردها دلار درآمد کسب کنند، تروریست هستند. و همینطور سیاستمدارانی که به اونها اجازه میدن تا ما رو بکشند. 🔹اگه دولت می‌تونه از کلمه تروریست برای برچسب زدن به قاتل یک نفر استفاده کنه، پس مردم هم می‌تونن از اون برای برچسب زدن به کسانی استفاده کنند که با کشتن هزاران نفر از ما، ثروتمند میشوند.
🔴 مداحان و شاعران اهل بیت(علیهم السلام)فردا،با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند 🔹در آستانه سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (علیها‌السّلام) جمعی از مداحان اهل‌ بیت (علیهم‌السّلام) با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد. 🔹این دیدار صبح یکشنبه ۲ دی ماه در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار می‌شود و در این مراسم تعدادی از ذاکرین به مدیحه‌سرایی و بیان فضائل و مناقب اهل‌ بیت عصمت و طهارت (علیهم‌السلام) خواهند پرداخت.
🔴هدف از توطئه جدید علیه منطقه، تجزیه کشورهای عراق، سوریه، لبنان و اردن است 🔹‌آیت الله سید یاسین الموسوی امام جمعه بغداد با اشاره به تحولات اخیر سوریه گفت: تعدادی از دولتها به طور مستقیم و آشکارا در سرنگونی نظام سوریه دخالت کردند که همان آمریکا، اسرائیل و ترکیه هستند. 🔹‌وی افزود: دولت عراق در حال مذاکره با دولت جدید سوریه بر اساس دو شرط است؛ حفظ وضعیت امنیتی در مرزها و حفظ یکپارچگی سوریه. 🔹‌مدرس حوزه علمیه نجف اشرف با بیان این که عراق به شخص و شکل نظام حاکم در سوریه اهمیت نمی دهد، بیان داشت: مسئله مهم برای ما در امان ماندن عراق از خطر نیروهای حاکم در سوریه است. 🔹‌الموسوی تاکید کرد: حاکمان جدید در سوریه نباید ابزاری در دست آمریکا، اسرائیل یا ترکیه در جهت تهدید عراق باشند. 🔹‌امام جمعه بغداد با اشاره به توطئه جدید دشمنان علیه منطقه تصریح کرد: هدف این توطئه تجزیه کشورهای منطقه از جمله عراق، سوریه، لبنان و اردن است و تقسیم این کشورها هم بر اساس سهم خواهی آمریکا و کشورهای غربی خواهد بود.