🔴زاکانی باید انصراف بده، مصاف باید منحل بشه، یامین پور رو اخراج کنید، مجری به افق فلسطین رو ممنوع الکار کنید، ثابتی چرا تو مجلسه اونم بندازید بیرون، اصلا هرچی انقلابی هست رو اخراج کنید، به جاش این دوزاری های نمک نشناس رو برگردونید دانشگاه اسمشم بذارید «ویفاق میلی»!
🔹«یاس»
🔴 به قرارگاه سایبری بپیوندید
از برادرت راضی شو!
🔸️از ويژگي هايى كه در روايات امام صادق (علیه السلام) و از رفتار خود آن حضرت است، اهتمام خاص به شيعيان است. امام صادق (علیهالسلام) به صورت هاى مختلف تلاش كرد كه شيعیان هر كدام به فكر همديگر باشند و یکديگر را دوست بدارند. فكر سختى ها و گرفتاري هايشان باشند و با هم همدردى كنند. همه عالَم شيعه را يك پيكر بدانند؛ حتى امام اموالى را قرار داد براى اينكه اگر سر قضيه¬ای مالى بين دو شيعه اختلاف شد، از آن مال صرف كنند براى اينكه اختلاف آن ها حل بشود.
🔸️در روایت است که دو نفر از شيعيان سر يك قضيه مالى با هم اختلاف پيدا كردند. كارشان به كشمكش افتاد و نتوانستند با هم كنار بيايند. يكى از شيعيان رسيد و آن كسى را كه طلبكار بود و مى خواست حقش را بگيرد، برد منزلش و پول جلويش گذاشت و گفت: «اين را بگير و از برادرت راضى شو؛ خوب نيست اختلاف باشد.» به طلبکار برخورد و گفت: «من گدا نيستم كه تو به من مال مى دهى؛ مى خواستم حقم را بگيرم!»
🔸️گفت: «اين پول را امام صادق (علیه السلام) داده و فرموده اگر بين دو شيعه اختلاف شد، با اين پول اختلاف شان را حل كن.» فرد طلبکار به گريه افتاد و عذرخواهى كرد و گفت: «من از او راضى شدم.» ببينید امام تا كجا به فكر شيعيانش است که اگر سر مسئله اى اختلاف كردند و نتوانستند حلش کنند، حضرت پول گذاشته اند تا اختلاف بين دو شيعه باقی نماند.
۱۳۸۶/۰۸/۱۴
#معارف_اهل_بیت
#امام_صادق
📱 @mesbahyazdi_ir
گلچین پیام ها
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
مردم مظلوم غزه و لبنان ، دارند چوب محافظه کاری های نابجای ما را می خورند.
-۱۲ فرمانده یگان رضوان حزب الله توسط رژیم صهیونیستی در حمله دیروز به ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسیدند.
🌀 هر روز که می گذرد ، شاهد جنایت ها و وحشیگری های بیشتر رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان هستیم ، اما برخی مسئولین در جمهوری اسلامی همچنان مشغول چرتکه انداختن هستند که آیا صلاح است پاسخ ترورها و جنایات صهیونیست ها را بدهیم یا نه ؟!
- این حضرات برای اینکه افکار عمومی مردم را مدیریت کنند و وانمود کنند که ما هم مانند شما خواهان نابودی اسرائیل هستیم ، وعده برخورد قاطع با صهیونیست ها را می دهند اما آن را به " زمان مناسب " و " مکان مناسب " ! حواله می دهند.
آقایان مسئول!
اگر چرتکه انداختن های دو ماهه و استخاره کردن هایتان به پایان رسیده ، بیش از این با افکار عمومی مردم بازی نکنید و فرمان دو ماه قبل رهبری نظام را اجرا کنید.
مردم مظلوم غزه و لبنان ، دارند چوب محافظه کاری های نابجای شما را می خورند.
● دکتر کامران غضنفری/ نماینده تهران
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝بـــسیـــــــار مــهـــــم!
🔻این سخنرانی #شهید_بهروز_مرادی برای ساعاتی قبل از شهادتش در شلمچه میباشد ...
⁉️چرا شهدا آینده رو می دیدند؟
⁉️قضیه چیست؟
⏰ لطفاً ۲ دقیقه وقت بگذارید
┄┄┅┅┅❅❀❥🇮🇷❥❀❅┅┅┅┄┄
@AMIRKABIR_IRAN
🔴 ابراهیم عقیل حالا پس از سالها، دوباره کنار رفیق شهیدش، عماد مغنیه است
✅#اخبار_جبهه_مقاومت👇👇
┄┅═✧☫✧═┅┄
🆔️ @akhbarmoghavmat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عشق روغن فروش
ای دل اگر عاشقی کنی و جوانی
عشق محمد بس است و آل محمد
🟢 اگر عاشق امام زمانی و دوست داری این عشق، دوطرفه باشه، یه صلوات بفرست و این پسترو ارسال کن برای همه عاشقای اهل بیت(علیهم السلام)
@sulook