eitaa logo
🌹گلچین مجازی🌹
83 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
5.7هزار ویدیو
9 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠شیطان ما را مشغول یکان های زندگی() می کند و از هزارگان() باز می دارد.💠 💎یکی از مکاید شیطان که ما را از تعالی در جهت انسانی بازداشته پرداختن به و غفلت از مسئولیت ها و است. 💮خیلی از ما مسلمان ها ⚡حاضریم چهل سال، بکنیم اما در یک شرکت نکنیم؛ (با وجود اینکه می دانیم ثواب آن یک نماز بیشتر است) ⚡حاضریم شب را تا صبح عبادت کنیم اما حاضر نیستیم یک زنگ به کسی که از ما بریده، بزنیم و رفع کدورت کنیم یا دل یکی از ارحام را که بر اثر سوءتفاهم از ما رنجیده بدست بیاوریم. در حالی که بزرگان ما فرموده اند: 💎یک از سالها عبادت بالابرنده تر است و 💎یک چهل سال عبادت را خنثی می کند.
🌟 عليه السلام: 💎 و را از سينه خود درو كن تا بدخواهى برای تو از سينه ديگران ريشه كن شود. 📗 حکمت ۱۷۸ نهج البلاغه
🌹دستخط شهید مدرس رحمه الله تعالی و سه توصیه به دخترشان
14.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤حجت الاسلام والمسلمین عالی 🔶️خود بیداری سحر در سحر یه فضیلت عظیم است... اگر حال داشتید دعایی یا نمازشبی بخوانید، نور علی نور است... ‎‎‌‌‎‎‌┄┅═✧🌺یازهرا🌺✧═┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تاثیرات عجیب روی انسان 🎤حجت الاسلام والمسلمین عالی ‎‎‌‌‎‎‌┄┅═✧🌺یازهرا🌺✧═┅┄
🔰انجام کار فرهنگی؛ وظیفه‌ای همگانی 🔹اگر ما واقعاً "تابع وظيفه" هستيم هر كدام‌مان بايد سعى كنيم از همين امروز يك مقدارى بر فعاليت ‏ مان بيفزاييم. ⁉️ يعنى چه كنيم؟ ✍بيشتر مطالعه كنيم، بيشتر سعى كنيم، سعى كنيم كتاب بخوانيم، کتاب‌های مفيد را بشناسيم ، جلسات مذهبى داشته باشيم؛ نگوييم آقا! ما چند سال رفتيم جبهه جنگيديم، بارمان را بستيم، ما كه ديگر كافر نمى‏ شويم؛ نه بابا! ايمان اين‏جور نيست كه يك‏دفعه بيايد و برود. با شبهات، با شكوك، با بحث ‏هايى كه در روزنامه‏ ها و در رسانه‏ هاى گروهى مطرح مى‏ شود و حتى در فيلم‏ هاى سينمایى، آرام‏ آرام ايمان ما را مى‏ دزدند. بايد با كار فرهنگى و با كار علمى در مقابلش مقاومت كنيم و بر قوت ايمان خودمان بیفزاییم. ✅ اهميت دادن به كار فرهنگى چه به‌صورت فردى از قبيل مطالعه، پرسش و پاسخ، شركت در جلسات مذهبى و چه به‌صورت گروهى با برنامه ‏ريزى‏ هاى سازمانى، گذاشتن کلاس‌های عقيدتى، کلاس‌های سياسى و دورنماى آموزش حتى با مدرك براى اينكه سطح معلومات دينى ما ارتقاء پيدا بكند اين يك "وظيفه" است. (ره)
💢 آره بابا !خیالت تخت، خبر واقعیه فقط روزش رو تعیین نکرده که اونم بعد ۱۰۰ سال مشخص میشه😂
🔺دولت سازندگی به ریاست آقای هاشمی رفسنجانی معتقد بود برای توسعه اگر عده ای مردم لابلای چرخ اقتصاد لِه بشوند ایرادی ندارد؛ آن تفکر البته تا سال پیش هم سر کار بود اما رئیسی اعتقادی به بدبخت کردن مردم ندارد، بلکه میخواهد آنها را از باتلاق چندین ساله امثال روحانی و هاشمی بیرون بکشد.
🔷واقعیت زن زندگی آزادی در غرب و ایران . دولتمردان ملعون آمریکا و انگلیس با کمک عمله های جیرخواره و وطن فروشی هم چون مسیح علینژاد، علی کریمی و... ... دنبال تحقق بردگی زنان ایرانی هستند و با این وضعیت می‌خواهند برای بانوان عزیز ایران نسخه آزادی بپیچد‼️ قابل توجه زنانی که چشم بسته اراجیف این مدعیان دروغین حامی زن را باور و آنها را منتشر مینمایند.
. ♦️جمهوری اسلامی ایران در محبت ملت ایران ریشه دارد و این محبت برآمده از ایمان، امید و اراده، ناگسستنی است. 🔹این پیوند عمیق مردم و نظام، همان قدر که دل دوستان را شاد می کند، تودهنی به دشمنان یاوه گوی انقلاب است. ♦️آمریکا، انگلیس و اسرائیل، از ملت ما عصبانی باشند و از این عصبانیت بمیرند.
چند نفر از ما این خبر را نشر دادیم و به افراد نا امید گفتیم ⁉️ دیروز با سفر به یزد ، 76 که خط تولید آن شده بود ، دوباره شد و باعث شد صدها کارگر به محل کار خود برگردند. 👈 رهبری عزیز در دیدار با مداحان فرمودند دشمن در پی تزریق در جوانان ماست و به ما فرمان دادند. وقتی می بینیم دشمن با تمام قوا در حال تخریب دولت و همچنین تضعیف همه ارکان نظام است و طوری القا می کند که به این دولت هم امیدی نیست ، چرا ما نباید چنین خبرها و حرفهای مثبت و امید دهنده ای را نشر دهیم ⁉️ 👈 اگر واقعا می خواهیم کنیم ، بد نیست بدانیم که رهبری در بیانیه گام دوم صریحا فرمودند اولین و فوری ترین جهاد ما ، امید دادن است . چقدر در طول روز در جهت گفتن نقاط مثبت نظام و کارهای امید بخش دولت می نویسیم و می گوییم⁉️ ✅ قبول داریم دولت در برخی موارد کم کاری دارد و نتوانسته انتظارات را براورده کند ،اما نباید به این معنا باشد که گویا هیچ کاری نکرده است . آن افرادی هم که خود را انقلابی می دانند اما با افراط گری خودشان این دولت را همان دولت روحانی می دانند و مردم را نا امید می کنند باید بدانند که رهبری با آنها اتمام حجت کرده و فرمودند هرکس مردم را ناامید کند چه بخواهد چه نخواهد در زمین دشمن بازی کرده است. ✍️ احسان عبادی