eitaa logo
گل نرگس
1.8هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
35.4هزار ویدیو
139 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⚪️ 2.دومین الگوی شایع بیماری، وسواس و متعاقب آن اقدام جبری به است. ✍️ و این وسواس متضمن یک خطر یا خشونت است. 🌺 مثل ( باز ماندن شیر گاز، کلید برق و....) و عمل جبری به شکل چندین بار برگشتن به خانه و سرزدن به اجاق صورت می گیرد ، 🔶 که در این نوع ، وسواس عدم اعتماد به نفس دارد و همیشه به خاطر فراموشی کاری خود را سرزنش می کند.
2️⃣. 🔴 🔻 ☑️ در این اختلال ۴ الگو عمده علائم وجود دارد ⤵️⤵️ ⚪️ شایعترین الگو ، وسواس آلودگی و متعاقب آن اقدام به شست و شوی است. ⚪️ وسواسی از چیزی می ترسد که احتراز از آن بسیار مشکل است (مثل تجسم ادرار و مدفوع داشتن وسواس) و عمل وسواسی به شکل شستن و تمیز کردن در می‌آید.👌 ✍️ و در واقع بیمار از فرط شست و شو پوست دستش را می کَنَد .
⚪️ سومین الگوی وسواس که شیوع آن کمتر است و تکراری مزاحم بدون عمل وسواسی است، ✍️ محتوای این افکار اغلب روی عمل جنسی یا پرخاشگری یا آسیب رساندن است که از نظر بیمار غیر قابل تحمل و شرم آور است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 (قابل توجه وسواسی ها) سخنرانی: استاد فرحزاد🔰 مدت زمان: پنج دقیقه و 14 ثانیه🔰
⚪️ 4.چهارمین الگو نیز وسواسی است، آنها خیلی وقت صرف می کنند و به کندی کارهایشان را انجام می دهند. 🌺 = گاهی علائم بیمار ترکیبی از دو یا چند الگوی بالایی است و معمولاً ۵۰ درصد بیماران وسواسی علائم دارند. 📚 منبع: وسوسه و وسواس در اسلام نوشته شیخ محمود اردکانی بهبهانی مجمع ذخائر اسلامی.
😈 😈 سؤال165: روز گذشته به افتادم و یک لحظه کردم که یک قطره از من خارج شد. 💧 خودم را آب کشیدم💦 تا اگر هنوز لباسم را نجس نکرده،❌ مانع نجاست شوم.😔 با توجّه به اینکه هستم، تصمیم گرفتم چون به صد در صد بودن این قضیه مطمئن نبودم، به آن اعتنا نکنم. ❌ ✍️در نتیجه لباس‌هايم را آب نکشیدم. ❌ اما متأسّفانه هنوز پس از يك روز نتوانسته‌ام از این فکر رهایی پیدا کنم😫 و وقتی آن لحظه‌ي سرفه کردن را در ذهن مرور می‌کنم فکر می‌کنم کم کاری کرده‌ام.👁👁 و باید همه چیز از جمله لباس‌هایم را آب می‌کشیدم. 😪 گاهی احتمال نجس بودن قضیه در نظرم بسیار می‌شود. چگونه باید مطمئن شوم که کارم اشتباه بوده یا نه؟🙄 نمازهایی که بعد خوانده‌ام چه می‌شود؟🤔 لباس‌ها و اشیایی که با آنها تماس داشته‌ام پاک است یا نجس؟🤭 ° به این گونه چیزها ترتیب اثر ندهید.❌ لازم نبوده خود را آب بکشید❌ ، لباس‌های شما است ✅ و نمازهای گذشته قضا ندارد ❌ و نباید خود را یا لباس‌های خود را آب بکشید.
‏فیلم از طرف زهرا رمضانی
۱ 🗣 هر ارتباطی ، سنگ بنایی دارد؛ همان خشت اول که اگر کج گذاشته شود؛ دیوار آن ارتباط، تا ثریا کج بالا رفته، و بالاخره فروخواهد ریخت. ▪️خشت اول در و تحکیم روابط دوستی، چیست؟ 🎤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدام به نفع جامعه است؟ تحمیل یک‌ فرد (ولو فرد اصلح) از سوی حاکمیت، یا انتخاب توسط مردم ولو انتخابی نادرست؟
فلینظرالانسان الی طعامه....سرنوشت جنین وغذاها
52.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆مستند بسیار مهم «آدرس غلط»؛ اگر میخواهید دلیل تورم‌ها و اختلاس‌ها و منشأ مشکلات اقتصادی کشور را بدانید، حتما ببینید. از آنجا که دانستن حق مردم است لطفاً در انتشار عمومی آن کوتاهی نکنید.
❇️ مصرف زکات فطره ❇️ ➖➖➖ 💠 سوال : فطریه را می شود به خانمی که خودش سید نیست ولی شوهرش سید است و قاعدتا بعدش فطریه را صرف در امورد بچه های سید خود و شوهری میکنه ؟ 💠 پاسخ : ✍🏼 آیت الله خامنه ای: اگر خود زن فقیر باشد و شوهر نفقه اورا به خاطر فقر یا غیر آن ندهد، اشکال ندارد. ✍🏼 آیت الله مکارم شیرازی: چنانچه فقیر و نیازمند باشد می توان به او داد و او تملیک نموده و به مصرف آنها می رساند و اشکالی ندارد. ✍🏼 آیت الله سیستانی: اشکال ندارد ✍🏼 آیت الله وحید: اگر خانم فقیر است و شوهرش توانایی مخارج او را ندارد ✍🏼 آیت الله شبیری : اگر خود آن خانم مستحق دریافت فطریه است، می تواند آن را تملک کند سپس برای آنان مصرف نماید. ✍🏼 آیت الله فاضل : دادن فطریه غیر سید به خانمی که سید نیست و فقیر باشد و شوهرش مخارج و نفقه او را نمی دهد، یا نمی تواند بدهد اشکال ندارد و چنانچه خانم غیر سید به عنوان فقیر، زکات فطره را برای خودش بگیرد و مالک شود و بعدا ملک خود را برای بچه هایش که سید هستند مصرف کنند اشکال ندارد. 📝 استفتائات موجود در واحد پاسخ به سؤالات اداره تبلیغ اینترنتی حوزه های علمیه ➖➖➖➖➖
💰💰💰کفاره و زکات فطریه 💰💰💰 ⁉️سوال: آيا مي شود زکات فطريه و کفاره را به اولاد فقير خود داد؟ 📝آیات عظام خامنه ای، سیستانی و وحید خراسانی: انسان نمى تواند مخارج كسانى را كه مثل اولاد خرجشان بر او واجب است از زكات فطره و کفاره بدهد، ولى اگر مخارج آنان را ندهد، ديگران مى توانند به آنها زكات فطره و کفاره بدهند. 📝آیت الله مکارم شیرازی: زکات را نمى توان به فرزند و همسر و پدر و مادر داد، ولى اگر آنها بدهکار باشند و نتوانند بدهى خود را بپردازند زکات را به مقدار اداء دین مى توان به آنها داد. احتیاط آن است که کفاره را مطلقا به واجب النفقه ندهد. -------------------------------- منبع: استفتاء از سایت مراجع معظم
ارسال فطریه زکات به شهر دیگر 💠 ✳️ آیا می‌توان زکات فطره را به شهر دیگری که فقرای زیادی در آن زندگی می‌کنند، فرستاد؟ ✳️ 🔺🔺🔺🔺🔺 ✴️ آیت الله خامنه ای: در صورت وجود مستحق در شهر بنا بر احتياط واجب به شهر ديگرى نفرستد. ✴️ آیت الله مکارم شیرازی : احتیاط واجب آن است که زکات فطره را در همان محل مصرف کند، مثلاً نمى تواند براى بستگانش که در شهر دیگرى هستند بفرستد، مگر این که در آن محل مستحقّى پیدا نشود و هرگاه با وجود مستحق فطره را به جاى دیگرى ببرد و تلف شود ضامن است، ولى حاکم شرع مى تواند با توجّه به مصالح نیازمندان اجازه دهد آن را به محلّ دیگرى ببرند ✴️ آیت الله وحید خراسانی : اگر در محلّ خودش مستحق پيدا شود ، احتياط واجب آن است كه فطره را به جاى ديگر نبرد ، و اگر به جاى ديگر ببرد و تلف شود ، بايد عوض آن را بدهد. ✴️ آیت الله سیستانی : به احتیاط واجب جایز نیست
دکتر محی الذین فصیحی هرندی عضو انجمن درد در آمریکا وتخصص اندوسکوپی دیسک وکانال نخاعی حتما بببنید👌🏻👌🏻
استفاده از اینترنت وای فای دیگران بدون اجازه و رضایت و راه جبران آن