🌷نکته تفسیری صفحه ۱۶۳🌷
🌷 اگر مردم ایمان می آوردند... :
خدای بزرگ در کتاب خود از اقوام زیادی سخن گفته است؛ به ویژه از چند قوم طغیانگر که دعوت پیامبرانشان را با لجاجت هرچه تمام تر رد کردند و آنان را دروغ گو شمردند؛ اقوامی مانند قوم نوح، قوم لوط، قوم عاد و قوم ثمود که هر یک با پیش آمدن بلایی از آسمان یا زمین نابود شدند و خشم و نفرین پروردگار گرفتارشان کرد. این آیه توضیح می دهد که سرانجام شوم آن اقوام، نتیجه ی اعمال و رفتار خود آنان بوده و ایشان می توانستند با پذیرفتن دعوت پیامبران و داشتن ایمان و تقوا، نه تنها در جهان آخرت سرانجام نیکویی داشته باشند، بلکه در زندگی دنیایی شان نعمت ها و برکات الهی را از آسمان و زمین به سوی خود جلب کنند. آری، این قانون قطعی خداست که انسان ها تنها در سایه ی ایمان و تقوا، به بهترین زندگی دست پیدا می کنند و تا زمانی که دستورهای او را به کار نبندند، زندگی سخت و رنج آوری خواهند داشت.
قرآن از زبان حضرت هود نقل می کند که به قومش فرمود: «ای قوم من، از پروردگارتان آمرزش بخواهید و به پیشگاه او توبه کنید تا باران آسمان را پی درپی بر شما بفرستد و نیروی شما را بیفزاید.» همچنین از قول حضرت نوح نقل می کند که آن حضرت به قوم خود فرمود:
«از پروردگارتان آمرزش بخواهید؛ زیرا او بسیار آمرزنده است. آمرزش بخواهید تا باران آسمان را پی درپی بر شما نازل کند و مال و فرزندتان را زیاد کند و برایتان باغ هایی سرسبز و نهرهایی پرآب قرار دهد.» در آیه ی 124 سوره ی طه نیز می خوانیم:
«هر کس از یاد من روی ¬گرداند، زندگی سختی خواهد داشت.»
در تاریخ آمده است که شخصی از امیر مؤمنان علی پرسید: «چه چیزی جلوی برکات آسمان را می گیرد؟» حضـرت فرمود: «شرک به خدا.» او پرسید: «چه چیزی برکات آسمان را بر مردم می گشاید؟» فرمود:
«اعتقاد به «لا اِلهَ اِلا الله» و یگانه پرستی.» به همین سبب در روایات میخوانیم که پس از ظهور امام زمان و عالم گیر شدن دین اسلام، سراسر زمین پر از امنیت و نعمت خواهد شد. آری، ایمان و پذیرفتن دعوت پیامبران و تقوا و پرهیز از آنچه خدا را به خشم می آورد، دو عامل اساسی در پدید آمدن سعادت انسان در زندگی دنیا و آخرت است. البته باید به یاد داشته باشیم که ادّعای ایمان و تقوا، با داشتن آن متفاوت است. بنابراین اگر کسانی که خود را مسلمان می نامند، به احکام اسلام بی توجّه و از تقوای الهی بی بهره باشند، از این برکات نیز محروم خواهند ماند.
❤️امیر المومنین علیه السلام عامل به علم بود
#نهج_البلاغه
🌟ایها الناس انى والله ما احثکم على طاعه الا و اسبقکم الیها و لا انهاکم عن معصیه الا واتناهى قبلکم عنها
💠اى مردم، به خدا سوگند من شما را به هیچ طاعتى وادار نمى کنم مگر این که پیش از شما خودم به آن عمل مى کنم و شما را از معصیتى نهى نمى کنم، مگر اینکه خودم پیش از شما (از آن) کناره گیرى مى کنم."
📘#خطبه_175
⚜️حکایتهای پندآموز⚜️
✨شکرنعمتنعمتتافزونکند ...✨
✍️مسمع نقل می کند: ما در سرزمین منی محضر امام صادق بودیم، مقداری انگور که در اختیار ما بود، می خوردیم، گدایی آمد و از امام کمک خواست. امام دستور داد یک خوشه انگور به او بدهد! گدا گفت: احتیاج به انگور ندارم اگر پول هست بدهید! امام فرمود: خداوند به تو وسعت دهد. گدا رفت و امام چیزی به او نداد.
گدا پس از چند قدم که رفته بود پشیمان شد و برگشت و گفت: پس همان خوشه انگور را بدهید! امام دیگر آن خوشه را هم به او نداد. گدایی دیگری آمد. امام سه دانه انگور به ایشان داد. گدا گرفت و گفت: سپاس آفریدگار جهانیان را که به من روزی مرحمت کرد خواست برود، امام فرمود: بایست! (برای تشویق وی) دو دست را پر از انگور نمود و به او داد. گدا گرفت و گفت: شکر خدای جهانیان را که به من روزی عطا فرمود.
امام باز خوشش آمد، فرمود: بایست و نرو! آن گاه از غلام پرسید: چقدر پول داری؟ غلام: تقریباً بیست درهم. فرمود: آنها را نیز به این فقیر بده! سائل گرفت. باز زبان به سپاسگزاری گشود و گفت: خدایا! تو را شکر گزارم، پروردگارا این نعمت از تو است و تو یکتا و بی همتایی. خواست برود، امام فرمود: نرو! سپس پیراهن خود را از تن بیرون آورد و به فقیر داد و فرمود: بپوش! گدا پوشید و گفت: خدا را سپاسگزارم که به من لباس داد و پوشانید. سپس روی به امام کرد و گفت: خداوند به شما جزای خیر بدهد. جز این دعا چیزی نگفت و برگشت و رفت.
📜راوی می گوید: ما گمان کردیم که اگر این دفعه نیز به شکر و سپاسگزاری خدا می پرداخت و امام را دعا نمی کرد، حضرت چیزی به او عنایت می کرد و همچنان کمک ادامه می یافت. ولی چون گدا لحن خود را عوض کرد بجای شکر خدا، امام را دعا نمود به این جهت کمک ادامه پیدا نکرد و حضرت احسانش را قطع نمود.
📚 بحار جلد۷ صفحه۲۸۵ و ج۱۲ ص۳۴۱
#همسرانه
🔴 #نوع_پوشش_در_خانه
💠 زوجین نباید در خانه به بهانهی راحتی و کار و بیحوصلگی از بدترین، زشتترین و کهنهترین لباسها به عنوان #لباس خانگی استفاده کنند.
💠 برای لباس داخل خانه هم باید هزینه کرد و #مرتب و منظم بود. میتوان در خانه با پوشیدن لباسهای شیک، تمیز، خوشبو اما راحت، آسوده زندگی کرد و لحظات شیرین را برای خود و همسرتان رقم بزنید.
💠 عدم نظافت و پوشش مناسب در خانه، ناخودآگاه از محبوبیّت شما میکاهد.
◽️◼️◻️◾️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸رفتارهای رسانهای را بلند بگویید!
▫️یک روش ساده برای آموزش غیرمستقیم مدیریت رسانه به کودکان.
▫️با این روش میتوانید به سادگی الگوسازی کنید.
🎙به بیان:
حجت الاسلام مصطفی طالبی
#مدیریت_رسانه
1.15M
💫✨ پرسش و پاسخ
موضوع: کم حرفی شوهر
سلام من ۳۱ سالمه و خانمم ۲۶ سال خدا را شکر مشکلی توی زندگیمان نیست فقط یک مسئلهای که هست که هم منو رنج میده هم خانمم رو اینه که من خیلی اهل صحبت کردن نیستم و خانمم خیلی بابت این کارم غر میزنه و میگه تو به من علاقه نداری بااینکه واقعا دوستش دارم ولی نمیدونم باید در مورد چی باهاش صحبت کنم لطفا مرا راهنمایی کنید
پاسخ «استاد کاظمیان»
📸 #عکس_نوشت | ادعای آمریکا و دولتهای غربی در مبارزه با تروریسم وقاحت آمیز است
🔻 رهبر انقلاب: آمریکا و انگلیس و برخی دولتهای غربی دیگر، با پروندهی سیاه و محکومکنندهی خود در رفتارهای تروریستی، داعیهی مبارزه با تروریسم را نیز به ادعاهای گزاف خود افزودهاند!
🔻رهبر انقلاب: تروریستهایی که در دههی۱۳۶۰ هزاران نفر را بیرحمانه به خاک و خون کشیدند و از جمله در یک حادثه ۷۲ نفر از نخبگان علمی و سیاسی و مسئولان بلندپایهی کشور، و در حادثهای دیگر، رئیسجمهور و نخستوزیر کشورمان را به شهادت رساندند، اکنون در حمایت دولتها و دولتمردان اروپایی و زیر حمایت آنان زندگی میکنند. باچنین رفتارهایی، ادعای مبارزه با تروریسم، بسی وقاحتآمیز است. ۱۳۹۰/۴/۳
📷 تصویری از سخنرانی آیتالله خامنهای در مراسم دومین سالگرد شهادت شهیدان رجایی و باهنر در مدرسه عالی شهید مطهری. ۱۳۶۲/۶/۸
علل ناراحتی حضرت.mp3
759.1K
⁉️ #پرسش_پاسخ_مهدوی
🔉علت ناراحتی امام زمان (عج) درچیست ؟ آیا بخاطر تنهایی خود عذاب میکشد و ناراحت است ؟
🎤 #ابراهیم_افشاری
کودکان تقریباً هر وقت که در کنار شما باشند، در حال حرف زدن هستند. حتی سوال خاصی هم ندارند.
قطعا از شنیدن این همه صحبت های بی ربط کلافه میشوید. اما اگر می خواهید در آینده نه چندان دور و دوران نوجوانی که گوشهای زیادی برای شنیدن حرفهای فرزندانتان داوطلب هستند، باز هم برای حرف زدن، شما را انتخاب کنند:
«امروز مشتاقانه حرف هایشان را گوش کنید»