✍️ #شهید_حاجقاسمسلیمانی
🔻شما اگر به سیر حوادث در تاریخ اسلام نگاه بکنید، میبینید امیرالمؤمنین (ع) به رسولاللّه (ص) اقتدا کرد. وقتی امیرالمؤمنین (ع) موعظه میکند، وقتی نامه مینویسد، وقتی خطبه میخواند، مبنا و مصداق اساسی او، زمان پیامبر، عمل پیامبر و سیرهی پیامبر (ص) است. امام مجتبی و سیدالشهدا (ع) وقتی میخواستند به کسی اقتدا کنند و سیرهی او را مبنا قرار بدهند، خود امیرالمؤمنین (ع) را بهعنوان یک شاهد عینی و نزدیکتر که سیرهی رسولاللّه (ص) را بهصورت عملی بیان کرده بود و پیاده کرده بود، مبنا قرار میدادند.
#سردار_دلها...
🇮🇷
۱۲ مهر ۱۴۰۰
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم | به سوی تو قدم قدم ...
🔺 زائران پیاده مشهدالرضا در مسیر حرم مطهر
۱۲ مهر ۱۴۰۰
۱۲ مهر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 ۱۳ راهکار انس کودکان با امام زمان(عج)
۱۲ مهر ۱۴۰۰
۱۲ مهر ۱۴۰۰
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۰
میلادی:Tuesday 05 october 2021
قمری: الثلاثاء ۲۸ صفر ۱۴۴۳
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا اَرْحَمَ الرّاحِمین (۱۰۰ مرتبه)
- یا الله یا رحمان (۱۰۰۰ مرتبه)
- یا قابض (۹۰۳ مرتبه) برای رسیدن به حاجت
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅وقایع مهم روز:
⬛️شهادت حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم (۱۱ ه ق)
⬛️شهادت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام(۵۰ ه ق)
✳️هجرت حضرت امام خمینی( ره) از عراق به پاریس (۱۳۵۷ه ش)
🇮🇷روز نیروی انتظامی
⏳⏳🗓روز شمار تاریخ:
⬛️⏳۰۲ روز تا شهادت حضرت امام رضا علیه السلام (۲۰۳ه ق)
⬛️⏳۰۳ روز تا شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام به روایتی
⬛️⏳۱۰ روز تا شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت ولی عصر عج الله تعالی فرجه الشریف (۲۶۰ ه ق)
💐⏳۱۲ روز تا ازدواج رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها
۱۳ مهر ۱۴۰۰
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(198)🌹را تلاوت کرده و به پیامبران و امامان و خانم فاطمه الزهرا(س) و خانم معصومه (س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
۱۳ مهر ۱۴۰۰
4_5951791079786284386.mp3
1.74M
🔸ترتیل صفحه 198 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
۱۳ مهر ۱۴۰۰
نکته تفسیری صفحه ۱۹۸:
مؤمنان و سرنوشتی باورنکردنی:
این آیات به ویژگی های مردان و زنان باایمان اشاره می کند و سرنوشت شیرین آنان را بیان می فرماید. آیه ی 68 همین سوره می گوید: «خداوند به مردان و زنان منافق و به کافران وعده داده که به آتش دوزخ می روند و همیشه در آن می مانند. همان برایشان بس است و خدا لعنتشان کرده و عذابی پایدار برایشان خواهد بود.»
آیه ی 72 نیز در باره ی سرانجام مؤمنان و چنین است: «خدا به مردان و زنان مؤمن وعده داده که به باغهایی از بهشت وارد می شوند که از زیر درختان آن، نهرهایی جاری است و همیشه در آن خواهند ماند. همچنین وعده داده که در باغ های «عدن»، خانه های نیکویی خواهند داشت؛ و نیز خشنودی خدا را خواهند داشت که از هر نعمتی بالاتر است، و این سرنوشت، رستگاری واقعی است.»
نعمت هایی که در این آیه به آنها اشاره شده، امکاناتی رؤیایی است که هر کس آرزوی داشتن آنها را دارد. البته ما به درستی نمی دانیم که این نعمتها چگونه هستند، و تنها می توانیم شبحی از آن را در ذهنمان تصوّر کنیم. قرآن کریم در این باره فرموده است: «هیچ کسی نمیداند که در بهشت چه نعمتهایی برایش در نظر گرفته شده؛ نعمتهایی که مایهی شادمانی و روشنی چشم هاست.»[1]
در میان نعمت هایی که در آیه ی 72 به آنها اشاره شده است، دو نعمت درخشش ویژه ای دارد. نخست، «خانه های پاکیزه در باغهای عَدن است». برخی از مفسران قرآن[2] معتقدند که «عَدن»، محل خاصی از بهشت است که از سایر باغهای بهشت، برتری ویژهای دارد. در روایتی از پیامبر اسلام می خوانیم: «عَدن، سرای پروردگار است که هیچ چشمی ندیده و [حتّی چگونگی آن] به فکر کسی نرسیده است.»[3] در حدیث دیگری از همان حضرت می خوانیم: «هر کس دوست دارد همانند من زندگی کند و همانند من بمیرد و در باغ مخصوص من که پروردگارم به من وعده کرده، ساکن شود، باغیکه خدا درختانش را به لطف خاص خود به وجود آورده، باید علی بنابیطالب، و پس از او، فرزندان [معصوم] او را دوست بدارد.»[4] دومین نعمت ویژه ای که در این آیات به آن اشاره شده، خشنودی خداوند است؛ نعمتی که به فرمودهی این آیه، از تمام نعمت های بهشت برتر است. آری، رضای خدا، برترین هدف آفرینش انسان است؛ زیرا در آن حال، انسان به مقامی میرسد که خدای جهان آفرین ـ که به هیچکس نیازی ندارد ـ به بندهی خود افتخار میکند و از او راضی و خشنود می شود و او را مورد لطف ویژهی خود قرار می دهد. در حقیقت، تمام نعمتهای بهشت، نتیجهی این نعمت بزرگ است، و در آن حال، انسان احساسی دارد که بی شک در این جهان به طور کامل تجربه کردنی نیست. انسان هر قدر هم در دنیا خوب باشد، پیوسته این ترس را دارد که مبادا سرانجام به مقصد اصلی نرسد و شیطان او را از سعادتش بازدارد؛ امّا در بهشت احساس میکند که از تمام خطرات گذر کرده و به منطقهی امن خدا وارد شده است و هرگز وضعی پیش نخواهد آمد که خدا از او خشمگین شود. به همین سبب، در روایت زیبایی از پیامبر می خوانیم: «هنگامی که بهشتیان وارد بهشت می شوند، خدا می فرماید: آیا چیزی میخواهید تا بر نعمتهایتان بیفزایم؟ آنان می گویند: پروردگارا، آیا نعمت دیگری هم مانده است؟ او می فرماید: آری، خشنودی من، و اینکه هیچگاه از شما خشمگین نخواهم شد.»[5]
[1] - آیه 17سورة سجده
[2] - ر.ک به تفسیر الکشاف ذیل آیة مورد بحث
[3] - تفسیر نمونه، ج8، ص38
[4] - تفسیر کنز الدقائق، ج6، ص439
[5] - تفسیر المیزان، ج9، ص348
۱۳ مهر ۱۴۰۰
۱۳ مهر ۱۴۰۰
۱۳ مهر ۱۴۰۰
✨﷽✨
🏴مدارا با مردم ...
✍پیامبر اکرم (ص) فرمودهاند:
{من حرم الرفق ، فقد حرم الخیر کله}.
هرکس مدارا نداشته باشد، از زندگی خیر و خوشی نمیبیند.
💥تردیدی نیست که افراد در زندگی ، در راهها و کارها ، دچار لغزش و اشتباه میشوند و چیزهایی بر سر راهشان قرار میگیرد . آری، انسان ، در جامعهٔ آرمانی و با انسانهای معصوم ، زندگی نمیکند . هرکس نسبت به دیگران ، در هر درجه از مراقبت و تعهد شناسی باشد ، ممکن است دچار خطا و لغزش شود ، و در دوستیها و ارتباطها ، دچار کوتاهی یا زیادهروی گردد ؛ چنانکه دیگران نسبت به او نیز چنیناند . این دست مسائل ، نباید در روابط خانوادگی و گروهی و اجتماعی تأثیری منفی داشته باشد ، چون جریانی است همگانی و همه جایی و هر کس که از دیگران لغزشهایی میبیند ، خود نیز ممکن است در برابر دیگران به همان لغزشها دچار گردد .
👌اینجا است که اصل "تحمل خطاها و لغزشها" پیش میآید ، و در تحکیم روابط ، نقش آفرین است ، پس این آموزش که یاد شد ، در روابط اجتماعی ، آموزشی حیاتی است و رویگردانی از آن ، موجب تنهایی انسان میشود ، زیرا معاشرتی که در آن هیچگاه لغزش روی ندهد و ناهنجاری رخ ننماید ، اندک است . پس اینگونه انسانهای زودرنج و نازک بین ، از واقعیت ها و عینیت های حیات انسانی بدورند ، و باید از آن فاصله بگیرند ، مگر به رعایت اصل مهم تحمل روی آورند .
📚 كتاب الحیات ، استاد حکیمی ، ج ٩ ، ص 64٩
🏴شهادت پیامبر اکرم (ص) و شهادت
امام حسن مجتبی (ع) تسلیت باد
۱۳ مهر ۱۴۰۰