🔸#پندانه
در همه احوال و اوضاع رعایت همدیگر را بکنید؛ به هم کمک کنید، عون و بازوی یکدیگر باشید، به خصوص در راه خدا و در راه انجام وظیفه؛ چه پسر در راه خداست، دختر به او کمک کند؛ چه دختر در راه انجام وظیفه و در راه خداست، پسر به او کمک کند. هر کدام مجاهدت می کنند، آن دیگری به او کمک کند.
"رهبر معظم انقلاب"
منبع: مطلع عشق، صفحه ۸۱
🔷🔶🔹🔸
#فرزند_پروری
✅✅✅✅✅✅✅
والدین محترم:
آیا میخواهید کودکتان در آینده با شما صمیمی باشد؟
منظور از کودک، کودکی ثانویه ( ۶تا۱۱سالگی) است.
سه روش ایجاد صمیمیت با کودک:
👈الف) روزانه، يك گفتگوي دوستانه همراه با تماس چشمی داشته باکودکتان باشيد.
👈 ب) در طول روز حداقل یک زمان را با بازی کردن با کودک بگذرانید.
👈 ج) سه زمان موثر روز را با او باشيد:
۱. دقايق اوليه اي كه از خواب بيدار مي شود.
۲. دقايق اوليه اي كه از مهدكودك يا مدرسه برمي گردد.
۳. دقايق اوليه اي كه دارد به خواب مي رود.
🖍 نکته اول: زمان خواب از بهترین زمانهاست که می توانید جایی در ذهن کودکتان باز کنید و طرحواره پدر یا مادر مهربان را در ساخت شناختی کودکتان بدرستی بسازید.
🖍 نکته دوم: هیچ مصیبتی بدتر از این برای کودک نیست که وقتی از خواب برمی خیزد، والدین، حضور فیزیکی در منزل نداشته باشند، این عدم حضورِ مادر، به مراتب سنگینتر و دردناکتر از عدم حضور پدر، در روح و جان کودک تاثیرات بد میگذارد.
🔷🔶🔹🔸
🔴شهید مدرس
خطاب به رضاخان ملعون
«قبر من هر جا که باشد
زیارتگاه مردم می شود
اما تو در جایی می میری
که نه آب باشد و نه آبادانی! »
👆کاشمر آرمگاه آیت الله
شهید #سیدحسن_مدرس
💢 سالروز شهادت آیت الله مدرس
🔰دهم آذرماه یادآور شجاعت، ایستادگی و دلاوریهای مردی است که تمامقد در برابر زورگوییها و استبداد ایستاد تا نماد واقعی یک نماینده مردمی در مجلس شود.
امام خامنه ای:
🔸مجلس باید مجلسی باشد که بتواند در مقابل زورگوییها و زیادهخواهیها و مرعوب کردنها و تطمیع کردنهای قدرتمندان جهانی بایستد و مصالح کشور و ملت را محاسبه کند و دنبال آن برود. امام رضواناللهعلیه بارها اسم «#مدرس» را میآوردند.
مگر خصوصیت مدرس چه بود؟
🔹از مدرس عالمتر هم داشتیم. مدرس خصوصیت عمدهاش این بود که هیچ عامل ارعاب و تهدید و تطمیع و فریبگری در او اثر نمیکرد.
همان وقتی که علیالظاهر فضا را بر ضد او آنچنان متشنج کرده بودند که علیهش شعار میدادند، او ایستاد و حرف خودش را زد. این خصوصیت یک نمایندهی خوب در مجلس است.
🔻بعضیها زود مرعوب میشوند! من بارها عرض کردهام که قدرتهای استکباری- یعنی همین قدرتهای سلطهگر جهانی- که مرتب روی این کشور و آن کشور دست میاندازند و دولتها و ملتها را زیر یوغ خودش میکشانند، عمدهی کارشان از ترساندن میگذرد. قدرت واقعیشان آن قدر نیست که بر زبان میآورند.
بیانات در دیدار کارگزاران حج 26/11/1378
💠☀️ به نام پروردگار آمرزنده و مهربان
با نام یگانه معبود جهان
امروز را آغاز میکنیم
خدایا امروز
به زندگیماڹ سرسبزی وخرمی ببخش
از نعمتهای بیکرانت سیرابمان کن
به قلبمان مهربانی
به روحمان آرامش
و به زندگیمان محبت عطاکن
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز پنجشنبه زیبایتان به خیر
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز پنجشنبه :
لااِلهَ اِلَّا الله المَلک الحقُّ المُبین ( معبودی جز خدا نیست پادشاه حق آشکار )۱۰۰مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(256)🌹را تلاوت کرده و به پیامبران، اماممان و خانم فاطمه الزهرا(س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
4_5832655202460632829.mp3
1.83M
🔸ترتیل صفحه 256 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۵۶🌷
شکر نعمت، نعمتت افزون کند:
همه ی ما از کودکی آموخته ایم که در برابر لطف و مهربانی دیگران، از آنان تشکّر کنیم. بی شک هر چه لطف شخصی بزرگ تر باشد، تشکّر بیشتری برای سپاسگزاری از او لازم است. در این حال چگونه می توان از خدای بزرگ که تمام زندگی و هستی ما به لطف او فراهم آمده تشکّر کرد و شکر نعمت هایش را به جای آورد؟ خداوند در این آیه اعلام کرده که اگر نعمت هایش را شکر کنیم، آن ها را زیادتر می کند. به راستی شکر خدا چیست و چگونه می توان نعمت های او را سپاس گفت تا آن ها را بر ما زیاد کند؟ از مجموع آیات قرآن و روایات معصومین فهمیده می شود که شکر خدا، سه مرحله دارد که اگر هر سه مرحله طی شود، شکر واقعی او انجام شده است.
نخستین مرحله ی شکر، «شکر قلبی» است. در این مرحله، انسان هر نعمتی را که دارد، از خدا می بیند و در دل خود، از لطف او سپاسگزار است. به فرموده ی امام صادق، «کمترین حدّ شکر این است که نعمت را از خدا بدانی.» دوّمین مرحلهی شکر، «شکر زبانی» است. در این مرحله، انسان با زبان خود از نعمت های خدا تشکّر می کند و او را سپاس میگوید. البتّه این شکر نیز در جای خود لازم است؛ به ویژه گفتن عبارت «اَلحَمدُ لِله رَبِّ العالَمین» . هرچند این دو مرحله، لازم و اساسی است، سوّمین مرحله ی شکر یعنی «شکر عملی» ، مهم ترین و والاترین مرحله ی آن محسوب می شود. در این مرحله، انسان باید به خوبی بیندیشد که هر نعمتی برای چه هدفی به او داده شده است و آنگاه آن را در مسیر همان هدف به کار ببندد. به راستی چرا خدا به ما توان دیدن و نعمت شنوایی و قدرت سخن گفتن بخشیده است؟ آیا جز برای این بوده که شکوه و عظمت او را در این جهان ببینیم، راه زندگی را بشناسیم و با این وسایل، در مسیر تکامل و سعادت گام برداریم؟ آیا با شکر زبانی نعمت بینایی و به کار بستن آن در مسیر گناه و نافرمانی، شکر آن به جای آورده شده است؟ امام صادق در این باره فرموده است: «[یکی از نمودهای] شکر نعمت، پرهیز از گناهان است.» رابطه ی «شکر» و «زیاد شدن نعمت ها» نیز از همین فرموده روشن می شود؛ زیرا هر گاه انسان نعمت های خدا را در مسیر مشخّص آن صرف کند و در راه خلاف آن به کار نگیرد، ثابت کرده که لیاقت آن نعمت را دارد، و این شایستگی باعث لطف و بخشش بیشتر خدا می شود. باغبانی که میبیند گل ها و گیاهان یک قسمت باغ، از خاک و آب آن به خوبی بهره می گیرند و رشد می کنند و گل می رویانند و میوه می دهند، به رسیدگی بیشتر به آن قسمت از باغ مشتاق تر می شود؛ امّا گیاهانی از خاک و آب باغ به خوبی استفاده نکنند، کم کم مورد بی توجّهی باغبان قرار می گیرند و حتّی ممکن است که کنده یا سوزانده شوند.
«بـسوزنـد چـوب درخـتـان بـی بَر
سزا خود همین است مَر بی بری را»!