لحظاتی با سردار شهید حاج رضا چراغی
یادش گرامی وراهش پررهرو
باذکر صلوات
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ 👆👆
May 11
❤️🍃❤️
#هردوبدانیم
يكى از مهمترين نكات ايجاد رابطه خوب با فرزندتان ، همسرتان يا دوستتان اين است كه هميشه براى شروع
احساسات افراد را تاييد كنيد
مثلا به #همسرتان بگوييد :
ميدونم از اينكه دير اومدم عصبانى هستى ،
ميدونم الان از دستش عصبانى هستى ،
ميدونم دلت شكسته
يا به فرزندتان بگيد :
ميدونم #ميترسى يا ميدونم #عصبانى شدى كه بيشتر تو پارك نمونديم ...
❗️شايد باور نكنيد اما در بيشتر مواقع تاييد احساس ديگران #معجزه ميكنه..
✨﷽✨
✅ روزه داری
✍در روايت داريم : چه روزه داراني که از روزه جز تشنگي و گرسنگي چيزي بدست نمي آورند . در زمان پيغمبر چون ساعات اذان مشخص نبود پيش پيامبر مي آمدند و اجازه مي گرفتند .خانمي به پيامبر گفت : دختر من روزه است . آيا مي تواند افطار کند . پيامبر گفت : خير او روزه نيست . او چيزي خورده است . مادر گفت : من خودم ديده ام که روزه است . گفت : او غيبت کرده است وغيبت يک جور گوشت مرده خوردن است . نميگويد روزه او باطل است . پيامبر مي خواهد بگويد : آثار را کاهش مي دهد .
من به دو حديث اشاره مي کنم . پيامبر به جابر بن انصاري مي فرمايد : اين ماه مبارک رمضان است . هرکس روزه بگيرد و شب هم عبادت کند و شکمش را از حرام کنترل کند و قواي جنس اش را از حرام کنترل کند و زبانش را کنترل کند همين طور که از ماه رمضان خارج مي شود از گناه هم خارج ميشود . جابر از اين حديث خوشش آمد . جابر گفت : چقدر اين حديث قشنگ است . پيامبر گفت : حديث قشنگ است ولي شرط هاي آن مشکل است . سه شرط مهم در اينجا نقل شده است .
🔸امام صادق (ع) : وقتي روزه مي گيرید ،
▫️گوش شما هم بايد روزه بگيرد . اگر کسي روزه گرفت و حرام گوش کرد ، فايده هم ندارد .
▫️چشم شما هم بايد روزه بگيرد .
▫️موي تو هم بايد روزه بگيرد . يعني مو را بايد از نامحرم پوشاند .
▫️حجاب بايد رعايت بشود و فرمود :
▫️پوست شما هم بايد روزه باشد .
روزهايي که روزه هستي ، نبايد مثل ساير ايام باشد و بايد روي شما تاثير بگذارد .
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
✨﷽✨
🌼توفیق خواندن قرآن رو باید از خداوند بخواهیم،
✍امام على عليه السلام: بدانيد كه اين قرآن، خيرخواهى است كه خيانت نمی ورزد و راهنمايى است كه گمراه نمی كند و گويندهاى است كه دروغ نمىگويد. هيچ كس با اين قرآن نمىنشيند، مگر آن كه با افزايشى يا كاهشى، از نزدش بر می خيزد: افزايش در هدايت، يا كاهش در نابينايى [و گمراهى].
بدانيد كه هيچ كس، با برخوردارى از قرآن، فقير نيست، و هيچ كس با محروميت از قرآن، توانگر نيست. پس شفاى دردهاى خود را از قرآن بجوييد و در سختی ها و گرفتارى هايتان، از آن كمك بخواهيد؛ چرا كه در آن ، درمان بزرگترين دردهاست و آن، درد كفر و نفاق و انحراف و گمراهى است...
و بدانيد كه قرآن، شفاعت كننده اى است كه شفاعتش، پذيرفته می شود و گوينده اى ( شاكى و خصمى) است كه سخنش تصديق می شود. هر كس كه قرآن در روز قيامت، برايش شفاعت كند، شفاعت می شود و هر كس كه قرآن در روز قيامت، از او شكايت كند، محكوم میگردد
📚نهج البلاغه، از خطبه ١٧۶