مداحی_آنلاین_اخلاق_کریمانه_امام_هادی_استاد_فاطمی_نیا.mp3
2.76M
🏴 #شهادت_امام_هادی(ع)
♨️اخلاق کریمانه امام هادی(ع)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤استاد #فاطمی_نیا
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همسران_فاطمی
#مهارتهای_همسرداری
✅ مدارا ... مدارا
🔰پاداش صبر بر بداخلاقی همسر
🎙 حجتالاسلام والمسلمین #عباسی_ولدی
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💡 دعا هنگام گرفتاری 💡
✍️ خلاصه بیانات استاد میرباقری در این ویدیو:
در روایتی زیبا از امام هادی سلام الله علیه نقل شده است که فرمودند:
هر گاه مشکلی براتون پیش آمد که راه حلش براتون دشوار بود این دعا را بخوانید:
یَا مَنْ یَكْفِی مِنْ كُلِّ شَیْءٍ وَ لَا یَكْفِی مِنْهُ شَیْءٌ اكْفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ
(ای خدایی که از هر چیزی بی نیازی و همه به تو نیازمندند، در مورد آنچه مرا غمگین و نگران کرده است، یاری ام فرما .)
📚منبع: کافی، ج 2 ص 560
و ...
#دکترمیرباقری
#دعا #گرفتاری
🧠 عــقلا چنین کاری نمیکنند!!!
🏢 فرض کنید با صرف هزینههای زیاد و ایجاد زیرساخت مناسب ، موسسهای تاسیس نمودهاید که هدف آن تبیین مبانی اسلام و انقلاب است. آیا اجازه میدهید افراد خداناباور و ضد انقلاب آزادانه در موسسهی شما رفت و آمد داشته باشند ، به تبلیغ جریان خود بپردازند ، ضد جریان شما فعالیت کنند و از موسسهی شما به عنوان یک پایگاه به سود خود بهره ببرند؟
❌ نه تنها شما ، بلکه عقلای عالم چنین اجازهای نمیدهند!
🤔 حالا باید دید که چه میشود مستکبرین جهان با صرف هزینههای سرسام آور و مهیا کردن زیرساخت عظیم ، تعدادی شبکهی اجتماعی تاسیس کردهاند و به ما اجازه میدهند در آن به تبلیغ اسلام و انقلاب بپردازیم!
✅ به نظر میآید از چند حالت خارج نباشد ؛
1⃣ ؛ یا اهل باطل عاجز هستند از اینکه با مخالفین خود برخورد کنند و جلوی فعالیت آنان را در بستری که خود ساختهاند ، بگیرند!
2⃣ ؛ یا مستکبرین عالم احمقند و از حداقلی های عقل مداری تهی هستند!
3⃣ ؛ یا فعالان فرهنگی در این شبکه های اجتماعی اثرگذار نیستند و اصلا ارزش توجه و عکس العمل نشان دادن توسط جریان باطل را ندارند!
4⃣ ؛ یا فعالان فرهنگی در عین حال که اثرگذاری نسبی دارند اما سودآوری آنها برای مستکبرین و شبکههای اجتماعیطان بیش از ضرر آنهاست ، لذا بودن و فعالیت آنها برای جریان باطل به صرفه تر است!
⁉️ به نظر شما کدامیک از گزینه یا گزینه ها صادق هستند؟
📍پ.ن : ما مخالف حضور فعالین فرهنگی در زمین دشمن نیستیم ، لکن کیفیت حضور را بسیار مهم میدانیم و موافق حضور #هوشمندانه در زمین دشمن هستیم.
✍️ میلاد خورسندی
🌺نکته تفسیری صفحه ۶۷:🌺
برندگان واقعی:
در جهان، مسابقات زیادی برپا میشود؛ ولی جایزه ی این مسابقات ـ هر قدر هم ارزشمند باشد ـ دست بالا تا هنگام مرگ برای انسان مفید است. آیا شما مسابقهای را میشناسید که جایزه ی آن برای مردگان نیز سودمند باشد؟!
بدون شک جز یک مسابقه، هیچ مسابقه ای چنین ویژگیای ندارد، و آن مسابقه ی رسیدن به سعادت ابدی است؛ بهشتی که وسعت آن، مانند وسعت آسمانها و زمین است. تاکنون فضای اطراف ما به محدوده ی میلیاردها سال نوری رصد شده و معلوم نیست چه مقدار دیگر از فضا از معلومات بشـر پوشیده مانده است. به راستی اگر ما را به مسابقهای فرا خوانند که جایزه ی آن یک ویلای چند هزار متری باشد، ما چگونه خود را برای شرکت در آن آماده میکنیم؟ خدای بزرگ در این آیات، همه ی ما را به مسابقه برای رسیدن به بهشت بیکران و آمرزش و مهربانی خود فراخوانده و از هماکنون برندگان نهایی این مسابقه را معین فرموده است. برندگان این مسابقه، پرهیزکاران هستند؛[1] کسانی که بزرگترین دغدغهشان، حفظ خویشتن از عذاب خدا و جلب رضایت اوست. دو رشته ی مهم از این مسابقه، اینهاست:
1.انفاق؛ چه در حال راحت و آسایش، و چه در حال سختی و پریشانی. پرهیزکاران در قبال فقرا و بینوایان جامعه بیتفاوت نیستند. از رنج آنان رنج میبرند و با خوشحالیشان خشنود میشوند. آنان برای خشنود کردن خدا، از مال و ثروت خویش به راحت چشم میپوشند و با انفاق آن، اندوختهای بزرگ برای روزی که هیچکس مال و ثروتی در دست ندارد، فراهم میکنند.[2]
2.کظم غیظ و بخشش مردم: کظم غیظ، به معنای فرو بردن خشم است. یکی از ویژگیهای مؤثّر در رسیدن به سعادت ابدی، تسلّط بر خویشتن در هنگام خشم است. خشم، یکی از نیروهایی است که خدا برای دفاع انسان از جان و مال و خانوادهاش به او عطا کرده و باید در مقابل دشمن فعّال شود؛ ولی بر افروخته شدن آن در موارد غیرضرور، بسیار خطرناک است و چه بسا مایه ی جنایاتی شود که پشیمانیِ پس از آن، سودی نداشته باشد. خدای بزرگ و پیشوایان معصوم، همه ی ما را به کظم غیظ سفارش کردهاند. امام صادق علیه السلام می فرماید: «هیچ بندهای خشم خود را فرو نمیخورد مگر اینکه خدا در دنیا و آخرت بر عزت او میافزاید.» [3]
امّا نحوه ی جبران اشتباهات در مسابقه ی سعادت ابدی، نکته ی آخریست که در این آیات طرح شده است. همه ی ما ممکن است اشتباه کنیم و خدای ناکرده مرتکب گناه شویم؛ ولی خدای مهربان، راه توبه را برای همه ی بندگان خود باز گذاشته و به آنان توصیه کرده است که هرگز از رحمت او نومید نشوند؛ به شرط اینکه این پشیمانی و توبه، حقیقی باشد و انسان تصمیم بگیرد که دیگر به گناه باز نگردد.
[1] - درباره برخی از ویژگیهای پرهیزکاران ذیل آیة 177 سورة بقره نیز سخن گفته شد. برای آگاهی تفصیلی از ویژگیهای متّقین، خواندن خطبة 193 نهج البلاغه بسیار مفید است.
[2] - دربارة فضیلت، شرایط و تأثیر صدقه و انفاق در صفحات 44 تا 46 مفصّلاً مطالبی عرضه شده است
[3] - کافی،ج2، ص110
🔔اگر پايان كار را مى ديديد...:
#نهج_البلاغه
💌لَوْ رَأَى الْعَبْدُ الآجَلَ وَمَصِيرَهُ لاََبْغَضَ الاَْمَلَ وَغُرُورَهُ
🌐«اگر انسان، سرآمد زندگى و عاقبت كارش را مى ديد، آرزوها و غرورش را دشمن مى شمرد»
📘#حکمت_334
موضعگیری رهبر انقلاب درباره اهانت جنونآمیز نسبت به قرآن کریم در چندکشور اروپایی
اهانت جنونآمیز به قرآن با شعار آزادی بیان نشان میدهد هدف حملات استکبار، اصلِ اسلام و قرآن است.
علیرغم توطئه استکبار، قرآن روزبهروز پرفروغتر شده و آینده از آن اسلام است. همه آزادیخواهان جهان باید درکنار مسلمانان با سیاست پلید توهین به مقدسات و نفرتپراکنی مقابله کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⭕️🔴
یه آمار وحشتناک 😔
چرا آخه ؟؟؟
#تلهپیری #بحرانجمعیت