5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نابود_کردن_حشرات
سلام سلام، امان از دست این #هزار_پا و #کرم_گلدون، هزار پا و کرم از جمله #آفتهایی هستن که وقتی داریم گلدون میخریم از وجودشون تو گلدون گلمون بی خبریم🧐، گلدونمون رو با کلی ناز و کرشمه میاریم میذاریم گوشه پذیرایی بعد موقع آبیاری میبینیم این مهمونهای ناخونده راه افتادن تو خونه و از خودشون دارن پذیرایی میکنن🙄، والا مهمونم اینقدر پرو😁، سوالی که خیلیهاتون ممکنه بپرسید اینه، آیا وجود کرم و هزارپا برای گیاه مشکل زا هست؟ بله دوست خوبم کرم و هزارپا وقتی مواد غذایی داخل خاک تموم بشه شروع میکنن به تغذیه از ریشه گیاه و در طولانی مدت گیاه رو خراب میکنن.
اما روشهای مبارزه:
روش خونگی: استفاده از تشت پر از آب مثل ویدئو، منتها روی سطح خاک دو تا سه سانت سنگ بریزید که وقتی گلدون رو میذارید تو آب هزارپا میاد رو سطح خاک که نفس بکشه ولی چون سنگه، خفه میشه، اینکار رو تا سه مرتبه هر دو هفته یبار تکرار کنید که بچههاشونم که از تخم در اومدن نابود بشن (به مدت یک تا دو ساعت گلدون تو آب بمونه)
استفاده از سم: میتونید از سم سِوین یا آیکون به روشی که روی خود سم گفته، سه بار با فاصله هر ده روز یبار و البته با رعایت نکات بهداشتی یعنی بیرون از خونه با استفاده از ماسک و دستکش، مصرف کنید.
تعویض خاک: اگر با هیچکدوم از این روشها از بین نرفتن، در نهایت خاک گیاه رو با یه خاک بهداشتی تعویض کنید.
نکته: استفاده از سم و تعویض خاک ممکنه به خود گیاه شوک وارد کنه و گیاه بی حال بشه مخصوصا اگر گیاه حساسی باشه.
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه ایده برای مرتب کردن گلای روندتون,میتونید تو سایز کوچیکتر برای گلدونای کوچیکتر هم درستش کنید,تزئینشم به سلیقه ی خودتون هست حتی میتونید ریسه ی چراغ دورش بزنید تو شب خیلی زیبا میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
در این صبح زیبا🌸
آرزو میکنم✨
نه حسرت گذشته✨
غمگینتون کنه✨
ونه غم آینده نگرانتون🌸
در حال زندگی کنید✨
و لحظههاتون✨
پر از آرامش باشه🌸
صبح جمعه تون زیبا 🌸
#صبح_بخیر
کلسیم
کلسیم یکی از سه ماده مغذی ثانویه است. مانند عناصر غذایی اولیه (نیتروژن ، فسفر و پتاسیم) ، این عناصر برای رشد سالم گیاه ضروری هستند. با این حال ، آنها در مقادیر کمتر مورد نیاز هستند.
کلسیم دیواره های سلولی گیاهان را در کنار یکدیگر نگه می دارد و همچنین باعث فعال شدن آنزیم های خاص گیاهی می شود که این آنزیم ها سیگنال هایی را به سلول های گیاهی می فرستند؛ که باعث افزایش رشد گیاه می شود
منیزیم
به طور کلی منیزیم یک ماده ی مغذی و ضروری است که برای طیف وسیعی از فرایندهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی اساسی در گیاهان کاربرد دارد. تاثیر این عنصر در گیاهان را در فرایندهایی مانند سنتز کلروفیل، تولید، حمل و نقل، فعال سازی آنزیم و سنتز پروتئین می توان مشاهده نمود.
گوگرد
گوگرد نقش مهمی در تعادل آب درگیاه و همچنین خاک دارد. سولفور دارای نقش های متعددی در گیاه بشرح ذیل می باشد:در ساختار اسید های آمینه و پروتئین ها نقش دارد
در تشکیل کلروفیل ضروری است
در سنتز روغن به ویژه محصولات روغنی نقش دارد در متابولیسم ازت فعال است
درخت «عرعر» بومی کشور چین است. به علت مصرف بیرویه آب های زیرزمینی، افزایش آفات و حشرات و مسمومیت برخی حیوانات باید از کاشت آن جلوگیری کنیم همچنین بعضا باعث ایجاد آلرژی و سردرد در انسانها نیز میشود.
*درخت کاج بومی نیمکره شمالی است. میتوان گفت به نوعی به معضل بزرگی برای طبیعت ایران تبدیل شده است چراکه کیفیت خاک را تغییر میدهد و باعث نابودی برخی گونههای ارزشمند بومی نیز میشود همچنین شاهد افزایش آفات و برخی بیماریها براثر کاشت این درخت هستیم.
* درخت سرو نقرهای بومی کشور آمریکا است. متاسفانه این گونه به علت راحتی کاشت و داشت به مقدار زیادی کاشته میشود این در حالیست که با کاشت این گونه هم کیفیت خاک تغییر میکند و برخی گونههای ارزشمند بومیمان را از دست میدهیم.
* درخت زیتون تلخ بومی کشور استرالیا است. رشد و تکثیر این گونه بسیار سریع است به طوریکه میتواند به نابودی برخی گونههای بومی ایران منجر شود همچنین دارای میوههای سمی است و بعضا باعث ایجاد آلرژی در افراد نیز میشود.
* درخت اکالیپتوس نیز بومی کشور استرالیا است. ریشههای حجیم و قوی دارد، بدین جهت بافت خاک را تغییر میدهد همچنین با ریشههایی که دارد میتواند باعث تخریب آسفالت و آسیب به شبکه فاضلاب شهری شود. نکته حائز اهمیت این است که رقابت شدید با گونههای بومی دارد.
* درخت پالونیا بومی کشورهای شمال آمریکا، چین، لائوس و ویتنام، و مناطق دیگر شرق آسیا، بهویژه ژاپن و کره است و برای ما گونه مهاجم غیربومی محسوب میشود. مصرف آب آن بسیار زیاد است و در عین حال بسیار سریع رشد میکند. دارای چوب نامرغوبی است و احتمال سقوط آن در معابر نیز وجود دارد.
#زیباترین گل دنیا ( #منقار_درنا )
🕊 #استرلیتزیا که معروف به گل #پرنده_بهشتی هست مناسب مناطق معتدل و گرم هست مثل شمال کشور که بیرون خونه میکارن و همیشه سرحال و شادابه و زمستون گل های به شکل پرنده در حال پرواز به رنگ نارنجی میده
اگه شمال کشور زندگی میکنید 👇
🤓تا حدودی سرما رو تحمل میکنه (تا دمای ده درجه )ولی بهتره اگه خیلی سرد شد یه پلاستیک اگه تو فضای بازه شب ها بکشید روش یا اگه تو گلدونه به داخل گلخونه منتقل شه
👈داخل خونه هم میشه نگهش داشت
نور کافی میخواد تا بتونه گل بده و آبیاری منظم
💧پرنده بهشتی نباید خاکش خشک خشک بشه ،نم خاکش که داره میره باید آبیاری شه
آفتاب تند نخوره
✅شاخه بریده این گل تو گلفروشی ها زیاد دیده میشه در سبد گل ها و حتی دسته گل عروس هم استفاده میشه
⬅️تیر و مرداد یعنی تابستون گیاه بخواب میره و نباید آبیاری شه
🍃یک قسمت خاک یاغچه،یک قسمت پرلیت و یک قسمت پیت ماس براش خاک مناسبیه
در ترکیب خاکش کود گوسفندی بریزید تا گل بده
🌱از کاشت بذر یا جدا کردن پاجوش تکثیر میشه
😍از سال سوم گل میده و بهتره هر سال بهار گلدونش بزرگ شه و از #گلدون_عمیق براش استفاده شه
.
🍀زمان مناسب مصرف کود فروت ست
🌱اولین مرحله دو هفته پس از برداشت محصول (قبل از برگ ریزان) و در فصل سرد، محلول پاشی توسط فروت ست در باغات انجام شود تا زمان کافی برای تأثیر گذاری بر فعالیت های درخت مانند جوانه زنی، گلدهی و میوه دهی را داشته باشد.
🌱مرحله دوم در ابتدای فصل یعنی در اوخر زمستان یا اوایل بهار زمانی که جوانه ها پیش از فعال شدن ریشه به فاز تورم میروند و نمیتوانند به میزان مناسب از مواد موجود در خاک استفاده کنند و قبل از گل دهی به روش محلول پاشی مصرف شود. استفاده از کود فروت ست پس از برداشت محصول به منظور کاهش استرس درختان و برای تقویت آنها میباشد که بسیار توصیه میشود.
🌱 مرحله سوم بعد از تشکیل میوهها برای افزایش اندازه، طعم و کیفیت میوه محلول پاشی انجام شود.🍀