eitaa logo
اشتباهِ خوب"
325 دنبال‌کننده
606 عکس
45 ویدیو
4 فایل
" در درونِ هر یک از ما کهکشانی ست به وسعتِ تمامِ آسمان..! و تنها ستاره ی آن یکی ست که رشد به سویَش و مقصد ، آغوشِ اوست.. =))🌌 https://daigo.ir/secret/6141690021
مشاهده در ایتا
دانلود
اشتباهِ خوب"
_
آن زمان که زبان عاجز از بیانِ کلمه ست چشم ها می لرزند.. چشم ها می‌لرزند و اشک ها، جمله‌بندی می شوند به این امید که شاید کسی زبانِ اشک بداند و رازِ قلب را بفهمد.. و این امید، راحتیست نه درد.. درد آنجایی خوانده میشود که نه لب فارسی می داند و نه چشم اشکی برای باریدن! آنجاست که کلمات راه گلویت را چفت می‌کند و هوای نفست را تنگ می‌کند؛ آنجاست که "بغض" در چشم هایت برق می زند درد آنجاست..! - Abr .  "𝒖 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒎𝒆" "𝑮𝒐𝒐𝒅 𝒎𝒊𝒔𝒕𝒂𝒌𝒆"
هدایت شده از اشتباهِ خوب"
شب؛ پایانیست بر روز تو، و آغازیست بر دلتنگی های بی قرار من:)! -مهران قدیری شب بخیر🎴  "𝒖 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒎𝒆" "𝑮𝒐𝒐𝒅 𝒎𝒊𝒔𝒕𝒂𝒌𝒆"
هدایت شده از  اشتباهِ خوب"
_
اشتباهِ خوب"
_
از هوایَت به من بگو آنجا چطور نفس میکشی؟ زندگی برایَت چطور میگذرد؟ حتما سختت است زندگی کنی با آدمانی که نه زبانشان زبانِ توست و نه خونِ در رگ هایشان از وجود و سرشت توست.. جایَت اینجا خالیست جایم کنارِ تو خالیست تپش و لرزش قلبَت از هیجانِ دوری و آینده ای نامعلوم و ترسِ سردِ خیابان ها تا به این شهر ها هم میرسد؛ زلزله هارا ببین چه گواهند! منتظرَت هستم.. کی از سفر باز می‌آیی؟ - Abr .  "𝒖 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒎𝒆" "𝑮𝒐𝒐𝒅 𝒎𝒊𝒔𝒕𝒂𝒌𝒆"
- صبح با تمام دلتنگی هایَش بخیر!
اشتباهِ خوب"
برای هر ستاره ای که ناگهان در آسمان غروب می کند، دلم هزار پاره است.. دل هزار پاره را خیال آنکه آسمان همیشه و هنوز پر ستاره است، چاره است.. - محمد زهری  "𝒖 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒎𝒆" "𝑮𝒐𝒐𝒅 𝒎𝒊𝒔𝒕𝒂𝒌𝒆"
اشتباهِ خوب"
_
تو را دوست دارم.. و شعرهایم را در وصف تو می سرایم همچون شاملو برای آیدا؛ با این تفاوت که شاملو برای کسی می سرود که او را داشت؛ اما من برای بزرگترین نداشته ی زندگی ام عاشقانه شعر می نویسم و بیتابانه دلتنگ می شوم.. راستش را بخواهی نه تو آیدایی و نه من شاملو؛ تو زیباترین پروانه ی رویاهای منی و من مجنون و دیوانه ی تو؛ میخواهم تا ابد از تو بگویم و به تو بیاندیشم.. ‌. بیا و بالهای پروانه ایت را بگشا و بر آسمان زندگی ام قدم بگذار، و پایان بخش دلتنگی های خزانم باش.. =)) - محسن مصطفی نژاد  "𝒖 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒎𝒆" "𝑮𝒐𝒐𝒅 𝒎𝒊𝒔𝒕𝒂𝒌𝒆"
کاش بعد این چندروزِ شلوغ فردا فرصت کنم صفحات بعدی کتاب رو بزارم =(
اشتباهِ خوب"
_
الان که فکر میکنم میبینم من هیچوقت ناراحتی بابت حرفایی که زدم نداشتم نمیشه گفت هیچوقت.. نه؛ قطعا یه جاهایی یه وقتایی یه سری کلمات ناخواسته زدم که بعدا آرزو کردم کاش زمان برمیگشت و من تو اون لحظه دستمُ میذاشتم روی دهن خودم تا سکوت کنم‌.. اما این زمانا هیچن، هیچ. درد این حرف زدن هیچِ در برابر دردِ حرف هایی که باید میزدم و نزدم و دیر شد. هرچی فکر کردم دیدم چقد ای کاش دارم بابت چیزایی که کاش تا قبل اینکه دیر میشد میگفتم. من همیشه در حقِ قلبم، بد کردم هنوزم که هنوزه بابت انتخاب عقلم برای سکوت پشیمونی ندارم چون میدونم.. میدونم سکوت، به صلاحم بوده و برای همین نگفتم اما این درد .. این دردِ لعنتیِ قلبِ دلتنگ.. ای کاش قبل اینکه باز بره بهش میگفتم چقدر دلتنگش شده بودم و هستم. کاش میگفتم که دوستش دارم کاش گفته بودم که منتظرش هستم تا هرزمانی که باشه اره.. من از این سکوت هم راضی ام و هم درد میکشم " اما ای محبوبِ ما بدان که گر ما ساکتیم پر از حرفیم پر از عشقیم پر از ساکِ پر از پروانه هاییم برایَت که اشاره کنی و پرِ پرواز دهیمَش در آسمانِ نه فقط تو؛ در آسمانِ محبوبم و من! " - Abr .  "𝒖 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒎𝒆" "𝑮𝒐𝒐𝒅 𝒎𝒊𝒔𝒕𝒂𝒌𝒆"