📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲
میلادی: Sunday - 10 March 2024
قمری: الأحد، 29 شعبان 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا آغاز ماه مبارک رمضان
▪️10 روز تا رحلت ام المومنین حضرت خدیجه علیه السلام
▪️15 روز تا ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام
▪️18 روز تا اولین شب قدر
▪️19 روز تا ضربت خوردن امام علی علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
🔗 ایتا : https://eitaa.com/gooorrrran
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌺🌺🌺
🌺
🌺
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
با سلام خدمت همه دوستان و سپاس جهت شرکت در ختم قرآن
ان شا الله که مورد قبول پروردگار و امام عصر(ع) قرار گرفته باشد
ان شا الله اگر عمری باقی ماند جلسه دوم ختم قرآن به صورت هر روز یک صفحه از قرآن به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (ع) ، آمرزش اموات و سلامتی همه مریض ها و ..........از تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲ مصادف با اول ماه مبارک رمضان هر شب بعد از ساعت 12 به کانال و گروه ارسال خواهد شد
ان شاءالله که همه مون به واسطۀ این کار بزرگ به آرزوها و خواسته های قلبی مون برسیم.
خادمان شما : بیانی، زارع
🌺
🌺🌺
🌺🌺🌺
🌺🌺🌺🌺
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
به جمع ما بپیوندید
در ایتا 👇👇👇
🆔https://eitaa.com/gooorrrran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖قرائت ترتیل سوره مبارکه زلزال
🎙استاد محمود خليل الحصری
🗓روایت ورش از نافع
⚜طریق شاطبیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقطع پر نفس حاج علیرضا رضایی
سوره مبارکه #قمر #الرحمن
مقام: #رست
#تلاوت
#قرآن
#آموزش_قرآن
#رمضان
#رضایی
🆔 https://eitaa.com/gooorrrran
هدایت شده از کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
محفل انس با قرآن کریم
نهمین سالگرد استاد حاج محمد کاظم حسن زاده رحمةالله علیه
با حضور اکثر اساتید و شاگردان استاد
برگزار می شود
یکشنبه 1402/12/20
ساعت 19:30 الی 22
آدرس :بعد از میدان فجر خیابان وحید نبش وحید 22 مسجد شمس الشموس
منتظر قدوم گرم شما هستیم
🆔https://eitaa.com/gooorrrran
هدایت شده از کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
381864_305.mp3
5.58M
تلاوت آیات انتهایی سوره فتح
بمناسبت نهمین سالگرد استاد مرحوم حاج کاظم حسن زاده( ره)
🆔https://eitaa.com/gooorrrran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁🌹 سوره مبارکه واقعه با صدای جاودانه استاد مرحوم شیخ محمد صدیق منشاوی
👏👏👏
توصیههای تغذیه ای برای روزه داری در ماه مبارک رمضان
١٩ اسفند ١۴۰٢ بازدید: ١۰٧
43.jpg - 27.56 kBمتخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بهتر است روزه داران در ایام ماه مبارک رمضان سه وعده غذایی شامل افطار، شام و سحر را مصرف کنند اما اگر با توجه به شرایط و توان جسمانی، وعده شام حذف شد مشکلی برای فرد ایجاد نمی شود.
دکتر کیهان گنودی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه بهتر است غذای مصرفی در وعده سحری خصوصیات و ویژگی وعده ناهار را داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری شود خاطر نشان کرد: با توجه به ساعت صرف افطار و تا وعده سحری می توان در فاصله افطار تا سحر یک وعده غذایی مثل شام سبک را صرف کرد کــه البته این به وضعیت خود شخص و تمایل او به صرف غذا بستگی دارد.
وی تصریح کرد: در زمان افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروه های غذایی شیر و لبنیات (مانند شیر و ماست و پنیر) میوه ها و سبزیها و نان و غلات (مانند برنج و نان) توصیه می شود؛ علاوه بر آن مصرف شیر گرم و فرنی و یــا شیر برنج در هنگام افطار مناسب است. استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ، آش، حلیم بــدون روغن (حلیم منبع خوبی از مواد نشاسته ای، فیبر، پتاسیم و منیزیوم است) و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح فرد روزه دار می شود.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه استفاده از سبزیها و میوه ها در هنگام افطار و همچنین در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به دلیل اینکه منبع خوبی از فیبر هستند، برای دستگاه گوارش مفید بوده و از بروز یبوست می جلوگیری می کند گفت: سبزی ها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تامین ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می کنند.
وی با تاکید بر اینکه مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمی شود افزود: مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین موجب ورود قند خون به داخل سلول ها و در نتیجه کاهش قند خون می شوند. به این ترتیب مصرف مـــواد غـــذایی شیرین و حاوی قندهای ساده مثل شیرینی و شکلات در وعده سحری موجب می شود شخص زودتر گرسنه شود.
دکتر گنودی با بیان اینکه یبوست یکی از مشکلات شایع در ماه مبارک رمضان است و می تواند باعث هموروئید (بواسیر) و سوء هاضمه همراه با احساس پری معده شود اظهار کرد: دلیل اصلی بروز این عارضه، مصرف زیاد غذاهای تصفیه شده مثل نانهای تهیه شده از آرد سفید(نان لواش و فانتزی) و کاهش مصرف آب و غذاهای حاوی فیبر (میوه و سبزی)است و برای درمان آن لازم است مصرف آب و استفاده از نان های سبوس دار(نان سنگک و جو) و میوه ها و سبزی ها مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه سوء هاضمه و نفخ از دیگر مشکلات روزه داران است که به دلیل مصرف زیاد غذاهای چرب، سرخ کردنی و ادویه دار، غذاهایی مثل تخم مرغ، کلم، عدس، نوشابه های قندی گازدار مثل کولاها ایجاد می شود خاطر نشان کرد: برای پیشگیری از این مشکل، از مصرف غذاهای چرب و نوشابه های گازدار و مصرف آب به جای آن ها باید اجتناب شود.
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تعریق زیاد، ضعف، کاهش انرژی، سرگیجه، رنگ پریدگی و حالت غش که ممکن است هنگام بعداز ظهر در ماه مبارک رمضان اتفاق بیفتد از علائم افت فشارخون است بیان داشت: این مشکل به دلیل مصرف کم مایعات و نمک ایجاد می شود و خنک نگه داشتن فرد و افزایش مصرف مایعات و نمک از راهکارهای درمان آن است.
دکتر گنودی با بیان اینکه روزه داران به دلیل عادت به کافئین و تنباکو و قطع آن، خستگی و عدم استراحت و خواب کافی به علت فعالیت زیاد یا افت فشارخون ممکن است دچار سردرد شود اظهار کرد: بهتر است از ١ تا ٢ هفته قبل از ماه مبارک رمضان مصرف مواد حاوی کافئین و تنباکو را کاهش داده و نوشیدنی ها و چای های گیاهی فاقد کافئین جایگزین آن شود.
وی با بیان اینکه افت فشار خون از دیگر مشکلات برخی روزه داران است که ضعف، سرگیجه، خستگی، عدم تمرکز، تعریق، لرزش، کاهش فعالیت و قدرت جسمانی، سردرد، طپش قلب از علائم آن محسوب می شود افزود: این امر به دلیل استفاده از قندهای ساده در وعده سحر ایجاد می شود و روزه داران باید از مصرف غذاها و نوشیدنی های حاوی قندهای ساده در این وعده خودداری کنند.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه گرفتگی عضلات به دلیل کم آبی می تواند در ماه مبارک رمضان برای روزه داران ایجاد شود اظهار کرد: همچنین افرادی که مبتلا به مشکلات و زخم های گوارشی هستند برای روزه داری باید با پزشک خود مشورت کنند.
دکتر گنودی بروز سنگ کلیه را از دیگر مشکلات روزه داران در ماه مبارک رمضان برشمرد و گفت :این عارضه ممکن است در افرادی که مایعات کم مصرف می کنند اتفاق بیفتند بنابراین توصیه می شود که مایعات زیاد مصرف کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | ترتیل صفحه ۱۵ قرآن کریم شامل آیات ۹۴ تا ۱۰۱ سوره مبارکه بقره
💫 امام علی (ع) میفرمایند: «اَلا لا خَیرَ فی قِراءَةٍ لَیسَ فیها تَدَبُّرٌ» آگاه باشید در قرآن خواندنی که تدبر در آن نباشد، خیری نیست. (اصول کافی ۱/۳۶)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅 يَا عِبَادِ لَا خَوْفٌ عَلَيْكُمُ الْيَوْمَ وَلَا أَنْتُمْ تَحْزَنُونَ ﴿۶۸﴾
🔸 (آن روز خطاب شود) الا ای بندگان (صالح) من، امروز شما را هیچ ترس و حزنی نخواهد بود.
🔅 الَّذِينَ آمَنُوا بِآيَاتِنَا وَكَانُوا مُسْلِمِينَ ﴿۶۹﴾
🔸 آنان که به آیات ما ایمان آوردند و تسلیم امر ما شدند.
🔅 ادْخُلُوا الْجَنَّةَ أَنْتُمْ وَأَزْوَاجُكُمْ تُحْبَرُونَ ﴿۷۰﴾
🔸 (به همه خطاب رسد که) شما با همسرانتان مسرور و شادمان در بهشت جاوید وارد شوید.
💭 سوره: زخرف
🆔 https://eitaa.com/gooorrrran
مباحثه را می توان "بازگویی ایات قرآن برای دیگران" تعریف کرد، تقویت بیان و حافظه گفتاری ، گویا و روان شدن زبان برای ایات، ثبت و ضبط ایات در ذهن، توجه به اشکالات،، شکوفا شدن استعداد، بالا رفتن اعتماد به نفس و.کاهش استرس، از جمله فوایدی است که بر مباحثه متربت است،
همچنین لازم است اخلاق هم بحث پسندیده باشد. ؛ زیرا انسان از اخلاق طرف مقابل تاثیر می پذیرد
تأثیر در سرعت یادگیرى:
مباحثه نه تنها محفوظات را در ذهن منقّش مى کند، بلکه بسیارى از ایات سخت و مشابه را در ذهن حفاظ ماندگار مى سازد. همچنین مباحثه، یادگیرى را به نوع محکمى تقویت مى کند. بدین وسیله است که حافظ کم کم در مى یابد که استعداد و توان یادگیرى و یادآورى بالایى دارد، در هر مباحثه که یک حافظ بتواند در ارائه محفوظات موفق شود، علاقه وى به مباحثه افزون مى شود و این امر مرتباً بر سیستم یادگیرى او تأثیر مى گذارد.
شکوفا شدن استعدادها:
گاهى اوقات فردى احساس حقارت مى کند، ولى با مباحثه پى به استعدادها و تواناییهاى خویش مى برد و زمینه بروز استعدادها برایش فراهم مى شود و به خودشناسى بیشترى مى رسد. مباحثه اثر عمیقى در شکفتن استعداد و توانایی دارد. استعددهاى حفاظ بتدریج در طول مباحثات مکرر رخ مى نماید وحفاظ احساس مى کند هر روز با کمک مباحثه توانایى بیشترى دارد.
شناخت اشتباهات خویش:
برخى اوقات حفاظ گمان مى کند صفحات و ایاتی که حفظ کرده صحیح بوده است. در صورتى که با مباحثه، متوجه اشتباه خویش مى شود. آگاهى یافتن از نقاط ضعف باعث مى شود حافظ به سوى یادگیرى بیشتر و برطرف کردن سریع تر اشکالات پیش رود و توفیق خود را در مباحثات بعدى تضمین کند،
حافظ باید اتصال آیات رو همزمان با حفظ آیات برقرار کند، وگرنه بعد از حفظ دچار مشکل خواهد شد. منظور از اتصال آیات این است که حافظ بتواند آیات رو پیوسته و بدون کمک کسی یا بدون اینکه نیازمند نگاه به مصحف باشد به راحتی تلاوت کند.
هنگامی که حفظ یک صفحه رو به پایان رسوندید، قبل از اینکه از اون صفحه از خودتون آزمون بگیرید و تمرین و تکرار کنید، از ابتدای هر آیه به میزان یک سوم خط، انتخاب کنید و به ذهن سپاری مجدد کنید، سلسله و ترتیب آیات رو به همین شکل تلاوت کنید تا انتهای صفحه، وقتی که مطمئن شدید اول آیات رو فراموش نمیکنید، و ترتیب آیات رو درست حفظ کردید اقدام به اجرای تمام صفحه کنید.
ما مشاهده میکنیم که خیلی از حفاظ حفظ خوبی دارند، ولی ابتدای بسیاری از آیات رو باید کمک کنیم بهشون، این به دلیل این است که در لحظهی حفظ، دقت به اتصال این حلقهها و دانههای تسبیح به همدیگه نداشتند. پس دقت کنید وقتی صفحهای حفظش تموم شد، ابتدای هر آیه به مقدار یک سوم خط رو جدا کنید، جا و تصویرشو به ذهن بسپارید و از اول صفحه تا انتهای صفحه بدون اشکال قرائت بفرمایید، و بعد اقدام به تلاوت تمام صفحه کنید.
مثلا؛👇👇
ختم الله علی قلوبهم...
و من الناس من یقول...
یخادعون الله والذین امنو...
فی قلوبهم مرض...
به همین ترتیب از ابتدای آیات چند کلمه را از اول صفحه به انتهای صفحه تلاوت کنید.
توکل کردن واقعی چیست؟
مشکلات زندگی زمانی آغاز میشود که ما از منبع عشق الهی فاصله میگیریم و ظرف وجودمان را از عشق خالی و با نفرت، کینه، حسرت، نگرانی و غم پر میکنیم، ما فراموش میکنیم که اگر اکنون در این جایگاه قرار داریم، اگر عزیزانمان سالم هستند، اگر اینهمه نعمت در زندگی داریم همه از طرف پروردگارمان به ما داده شده است، فراموش میکنیم تنها کسی که میتوانیم در اوج مشکلات به او تکیه کنیم و روی کمکش حساب کنیم خداست.
توکل کردن یعنی در گرفتاری ها آرام و رها هستی، تلاش می کنی و نتیجه پایانی را به خدا میسپاری، نگران نیستی و ایمان داری او بهترین اتفاق را برایت در نظر خواهد گرفت، انسان در سختی هاست که می تواند توکل واقعی اش را محک بزند، که چقدر خداوند را به عنوان تنها قدرت زندگیش باور کرده است، که چقدر پذیرفته است که کسی هست که هر لحظه عاشقانه حمایش می کند.
💐💐💐
💐💐
💐
برای دیگران حفظیات خود را قرائت کنید✅
لازم است که حافظ قرآن برای حفظ تنها متکی به خودش نباشد، بسیار عمل مناسبی است که حافظ قرآن هنگام قرائت آیه هایی که حفظ کرده، به وسیله شخص و یا تطبیق دادن با نسخه ای که از روی آن اقدام به حفظ کرده، حفظیات خود را بررسی کند و بهترین حالت آن است که شخص بررسی کننده نیز در حال حفظ همین بخشها بوده باشد. در این حالت است که حافظ احتمالاً از بخش های فراموش شده خویش مطلع گشته و یا از بخشهایی که جا به جا می خواند، آگاه گردد. در حالی که قبلاً نسبت به آنها وقوف نداشته است. چون بسیاری از ما گمان می کنیم که درست حفظ کرده ایم، اما هنگامی که آن را با نسخه تطبیق می دهیم، خطاهایمان آشکار می شود. چون شخصی که در حال حفظ است به خطاهای خود آگاه نیست و نمی داند که چه اشتباهاتی دارد، مگر این که تطبیق داده شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدای پای رمضان میاد😍😍
#استقبال_از_ماه_مبارک_رمضان
نوید تابش ماه صیام می آید
شمیم رحمت حق بر مشام می آید
گمانِ یأس، گناه است آنکه را امشب
به درگه کرمِ "ذوالکِرام" می آید
ز آستانه ی رحمت گذشتن از عصیان
بشارتی است که بر خاص و عام می آید
دو صد گناه، به یک "یا اِلٰه" می بخشند
دو صد جواب به هر یک سلام می آید
ز مرحمت "رمضان المبارک" اش خوانند
مه صیام که با احترام می آید
گشوده است درِ فیض و بندگان، همه را
پیِ شتابْ بر این در پیام می آید
✍مرحوم حاج سیدرضاموید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 سوره مبارکه قمر ، استاد مرحوم سید متولی عبد العال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرازهای زیبای سوره مبارکه شعراء ، استاد مرحوم شیخ محمود محمد رمضان 🌹🌹🌹