استاد محمد بدر حسین
آشنایی با قاریان
زندگی نامه 👇
«محمد بدرحسین» در سوم ژانویه سال ۱۹۳۷ میلادی در شهر «السنطه» در مرکز طنطا، از توابع استان غربی در خانوادهای مذهبی به دنیا آمد، پدرش حافظ قرآن بود و در میان عامه مردم به زهد و پارسایی شهرت داشت.
پدر محمد همواره از خداوند متعال میخواست تا پسری به او عنایت کند تا به وی قرآن را آموزش دهد و او را به سمت حفظ قرآن رهنمون سازد، اما نمیدانست پسری که خداوند به او ارزانی داشته روزی یکی از بزرگترین و مشهورترین قاریان جهان اسلام خواهد شد.
پدرش هنگامی که محمد ۱۴ سال داشت او را به مکتبخانه نزد یکی از اساتید مسلط بر علم قرائت قرآن برد تا قرآن کریم را حفظ کند و علوم و فنون تلاوت این کتاب آسمانی را فراگیرد، آری نبوغ و استعداد زایدالوصف این نوجوان و اجرای دقیق درسهایی که استادش به وی آموخته بود باعث شد تا استادش پی به این نکته ببرد که شاگردش روزی یکی از قاریان معروف جهان اسلام خواهد شد.
محمد بدرحسین خاطرات دوران نوجوانی خود را اینگونه بازگو میکند: پیشرفت کار من در فراگیری و حفظ قرآن کریم در مکتبخانه بسیار خوب بود و من بر تلاش خود برای تحقق این امر که روزی یکی از قاریان بزرگ شوم، میافزودم.
وی میافزاید: گیرنده رادیو تنها وسیله سرگرمی من بود که در مقابل آن مینشستم و از تلاوت نابغههای قرائت مصر چون «مصطفی اسماعیل»، «عبدالفتاح شعشاعی»، «محمود علی البناء»، «عبدالباسط محمد عبدالصمد» و دیگر قاریان مشهور استفاده میکردم.
پدرم نیز هر آنچه را در راه فراگیری کلام الهی و رسیدن به مدارج عالیه قرائت قرآن نیاز داشتم برایم فراهم میکرد و در این راه پشتوانه اصلی من بود، وی در کنار من مینشست و به طرز قرائت و اداء من توجه میکرد و اگر در جایی مشکلی داشتم مرا راهنمایی میکرد.
محمد بدرحسین آنگاه به چگونگی پیوستن خود به دانشگاه الازهر اشاره میکند و در این باره میگوید: از آنجایی که پدرم با استادان، علماء و دانشمندان علوم دینی و قرآنی نشست و برخاست داشت، دوست میداشت که من نیز با رفتن به الازهر یکی از تحصیلکردگان علوم دینی شوم، از این رو شرایطی را فراهم کرد که من وارد دانشگاه الازهر شوم و به فراگیری دروس دانشگاهی در زمینه علوم دینی مشغول شوم.
وی میافزاید: با پیوستن من به دانشگاه الازهر من به فراگیری علوم قرآنی به صورت آکادمیک پرداختم و به لطف اینکه حافظ قرآن بودم و با تلاش و کوشش توانستم مدارج ترقی را در آنجا گذرانده و با معدل ممتاز فارغالتحصیل شوم.
عشق و علاقه بیحد و حصر و بسیار زیاد محمد بدرحسین به تلاوت قرآن سبب شد وی از سبک مرحوم استاد «مصطفی اسماعیل» تقلید کند و در محافل ترحیم و مناسبتهای دینی به تلاوت قرآن کریم بپردازد.
وی در این باره میگوید: از هر فرصتی برای تلاوت قرآن حتی برای پنج دقیقه نیز استفاده میکردم، در ابتدا به علت اینکه مکانهایی که در آنها به تلاوت قرآن میپرداختم محل تردد بزرگان قرائت مصر بود و من اینک در جای آنها مینشستم و قرآن تلاوت میکردم مضطرب بودم، اما با عنایت خداوند کار تلاوت من تا جایی خوب پیش رفت که بعضی دوستان به من پیشنهاد دادند که وارد رادیو شوم.
ورود به رادیو
بدرحسین ادامه میدهد: وقتی تشویقهای دوستان خود را مبنی بر اینکه من توانایی تلاوت قرآن در رادیو را دارم دیدم با توکل به خداوند متعال در سال ۱۹۶۱ میلادی و در حالی که ۲۴ سال بیشتر نداشتم تقاضای خود برای ورود به رادیو را به هیئت داوری قاریان رادیوی مصر ارائه دادم و این امر همزمان شد با تقاضای ۱۶۰ قاری دیگر که خواهان ورود به رادیو بودند.
وی میافزاید: هیئت داوری رادیو نیز پس از برسیهای فراوان از آن تعداد، فقط چهار نفر را واجد شرایط برای قرائت در رادیو اعلام کردند که یکی از آنها من بودم و سه نفر دیگر نیز عبارت بودند از «راغب مصطفى غلوش»، «عبدالعزیز علی فرج» و «محمد ساعی نصرالحرزاوی».
محمد بدرحسین درباره امتحان ورودی به رادیو نیز چنین میگوید: به طور واقع باید گفت که قاری که بتواند از آزمون هیئت داوران رادیو که متشکل از افرادی چون مرحوم «عبدالحلیم محمود» رئیس این هیئت «أحمد السنوسی» از موسیقیدانان و تاریخدانان، «محمدحسن الشجاعی»، «هارون الحلو» از شاعران برجسته مصر، همچنین «عبدالحمید الحدیدی» و «أمین عبدالحمید» از کارشناسان رادیو بود سرافراز و موفق بیرون بیاید، یک قاری فنی و بسیار ممتاز محسوب میشد.
تحلیلی مختصر درباره تلاوتهای استاد بدرحسین
سبک تلاوت استاد محمد بدرحسین را میتوان سبکی تلفیقی از سبکهای قراء متقدم و متأخر مصر دانست، هرچند که وی از صدایی قوی برخوردار است اما به نظر میرسد همواره در پردههای اوج با احتیاط بسیار بیشتری به تلاوت قرآن میپردازد.
در تلاوتهای بدرحسین مقامهای بیات، رست و نهاوند را نسبت به دیگر مقامها میتوان به وفور یافت، وی همچنین تلاوتهای خود را در یک و نیم اکتاو صوتی اجرا میکند و از نفس تقریباً مناسبی برای اجرای فرازهایی طولانی از آیات قرآن کریم برخوردار است"
15_Abdolbaset_Mojawwad_S067_www.RASEKHOON.net (1).mp3
1.73M
قرائت مجوّد قرآن کریم، عبدالباسط / سوره ملک
🔰
🆔 👉 https://eitaa.com/gooorrrran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️
🖤برامون دعا کن.....
#شبتون_امام_رضایی
┄┅═✧❁✧═┅┄
15.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امشب قبل از خواب تلاوت تصویری سوره جمعه را با هم بشنویم ⚫️⚫️⚫️
🆔 👉 https://eitaa.com/gooorrrran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر شب قبل از خواب چند آیه قرآن کریم را گوش کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ ذکر روز جمعه .
🔸 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ .
🔹 خدایا بر محمد و آل محمد درود فرست و در فرج ایشان تعجیل فرما .
Fridey
▫️ 04 خرداد 1403
▫️ 15 ذی القعده🌙 1445
▫️ 24 مه 2024
_ روز مقاومت و پایداری
_روز دزفول
_سقوط شلمچه در منطقه شرق بصره توسط رژیم بعثی عراق سال 1367 شمسی
_ روز جهانی برادر
🆔 https://eitaa.com/canallgalasatghoran
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۰۴ خرداد ۱۴۰۳
میلادی: Friday - 24 May 2024
قمری: الجمعة، 15 ذو القعدة 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليه السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️15 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️22 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️24 روز تا روز عرفه
▪️25 روز تا عید سعید قربان
▪️30 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
🔗 ایتا: https://eitaa.com/gooorrrran
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
✅ سلام و عرض ادب
روز جمعه زیبایتان به خیر
💫اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ 💫
✅ اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
✅ آیات صفحه (۷۴)🌹را به نیت سلامتی آقا امام زمان(عج)، آمرزش اموات،برآورده شدن حاجات یاهر نیت دیگری که دارید تلاوت می کنیم :
✅ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
به جمع ما بپیوندید
🔰
🆔 👉 https://eitaa.com/gooorrrran
بسم الله الرحمن الرحیم
📗 #روزی_یک_صفحه_قرآن
🕙 هر روز ساعت : 00
#صفحه_74