فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
29/09/1400
یادش بخیر 😢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر دیدن این زیبایی ها و نعمت های خدا , به چشم آرامش میده 🌊🫐🍎
👈 «لؤلؤ» به معناى مرواريدى هست كه درون صدف پرورش يافته و «مرجان» هم به مرواريدهاى كوچك گفته مىشه و هم نوعى حيوان دريايى كه شبيه شاخه درخته و صيّادان اون رو صيد مىكنند!
🎙️با صوت استاد عبدالباسط (ره) دیگه این زیبایی هارو چندین برابر میبینم و حس میکنیم ! در این پست , 4 فراز مختلف از شاهکارهای این اسطوره در کنار هم قرار دادم تا بیشتر لذت ببرید..👌
🆔 @gooorrrran
🌴🌸چرا حضرت یوسف 400 سال بعد توسط حضرت موسی مجددا تدفین شد؟
حضرت یوسف ـ علیه السلام ـ به قدری محبوبیت اجتماعی پیدا کرده و عزّت فوق العاده ای نزد مردم مصر داشت که پس از فوتش بر سر محل به خاک سپاریش نزاع شد. هر طایفه ای می خواست جنازه یوسف در محل آنها دفن شود، تا قبر او مایه برکت در زندگی شان باشد.
به گزارش کارگر آنلاین ، حضرت یوسف ـ علیه السلام ـ به قدری محبوبیت اجتماعی پیدا کرده و عزّت فوق العاده ای نزد مردم مصر داشت که پس از فوتش بر سر محل به خاک سپاریش نزاع شد. هر طایفه ای می خواست جنازه یوسف در محل آنها دفن شود، تا قبر او مایه برکت در زندگی شان باشد. بالاخره رأی بر این شد که جنازه یوسف را در رود نیل دفن کنند، زیرا آب رود که از روی قبر رد میشد مورد استفاده همه قرار میگرفت و با این ترتیب همه مردم به فیض و برکت وجود پاک حضرت یوسف ـ علیه السلام ـ میرسیدند.
حضرت یوسف ـ علیه السلام ـ را در میان رود نیل دفن کردند تا زمانی که حضرت موسی ـ علیه السلام ـ میخواست با بنی اسرائیل از مصر خارج شود.
در این هنگام جنازه را از قبر درآورده و به سوی فلسطین آورده و دفن کردند، تا به وصیت حضرت یوسف ـ علیه السلام ـ عمل شده باشد.
آرامگاه منتسب به حضرت یوسف
جالب توجه این که: مدتی ماه (بر اثر ابرهای متراکم) بر بنی اسرائیل طلوع نکرد (هرگاه میخواستند از مصر به طرف شام بروند احتیاج به نور ماه داشتند و گرنه راه را گم میکردند)
به حضرت موسی ـ علیه السلام ـ وحی شد که استخوانهای یوسف را از قبر بیرون آورد (تا وصیت او انجام گیرد) در این صورت، ماه را بر شما طالع خواهم کرد.
موسی ـ علیه السلام ـ پرسید که چه کسی از جایگاه قبر یوسف آگاه است؟ گفتند: پیرزنی آگاهی دارد. موسی ـ علیه السلام ـ دستور داد که آن پیرزن را که از پیری، فرتوت و نابینا شده بود، نزدش آوردند.
حضرت موسی ـ علیه السلام ـ به او فرمود: «آیا قبر یوسف را میشناسی؟» پیرزن عرض کرد: آری. حضرت موسی ـ علیه السلام ـ فرمود: ما را به آن اطّلاع بده.
او گفت: اطلاع نمیدهم مگر آن که چهار حاجتم را بر آوری: اول: این که پاهایم را درست کنی. دوم: اینکه از پیری برگردم و جوان شوم. سوم: آن که چشمم را بینا کنی . چهارم: آن که مرا با خود به بهشت ببری.
این مطلب بر موسی ـ علیه السلام ـ بزرگ و سنگین آمد. از طرف خدا به موسی ـ علیه السلام ـ وحی شد، حوائج او را برآور. حوائج پیر زن برآورده شد.
آن گاه او مکان قبر یوسف ـ علیه السلام ـ را نشان داد. موسی ـ علیه السلام ـ در میان رود نیل جنازه یوسف ـ علیه السلام ـ را که در میان تابوتی از مرمر بود بیرون آورد و به سوی شام برد. آن گاه ماه طلوع کرد.
از این رو، اهل کتاب، مردههای خود را به شام حمل کرده و در آن جا دفن میکنند.
جنازه یوسف ـ علیه السلام ـ را (بنابر مشهور) کنار قبر پدران خود دفن کردند.
اینک در شش فرسخی بیت المقدس، مکانی به نام قدس خلیل معروف است که قبر یوسف ـ علیه السلام ـ در آن جا است.
حُسن عمل و نیکوکاری این نتایج را دارد که خداوند پس از حدود چهار صد سال با این ترتیبی که خاطر نشان شد، طوری حوادث را ردیف کرد، تا وصیت حضرت یوسف ـ علیه السلام ـ به دست پیامبر بزرگ و اولوا العزمی چون حضرت موسی ـ علیه السلام ـ انجام شود، و به برکت معرّفی قبر یوسف ـ علیه السلام ـ به پیر زنی آن قدر لطف و عنایت گردد.
آری، یوسف ـ علیه السلام ـ بر اثر پرهیزکاری و خدا ترسی، آن چنان مقام ارجمندی در پیشگاه خدا پیدا کرد که در روایت آمده: هنگامی که پیامبر اسلام ـ صلّی الله علیه و آله ـ در شب معراج، به آسمان سوم رسید، یوسف ـ علیه السلام ـ را در آن جا به گونهای دید که: «کانَ فَضْلُ حُسْنِهِ عَلی سایرِ الْخَلْقِ کَفَضْلِ الْقَمَرِ لَیلَهِ الْبَدْرِ عَلی سایرِ النُّجُومِ؛ زیبائیش نسبت به سایر مخلوقات، همانند زیبایی ماه در شب چهارده نسبت به ستارگان بود.»
در بعضی از روایات نقل شده که پیامبر اسلام ـ صلّی الله علیه و آله ـ در سفری در بیابان به چادر نشینی برخورد، چادر نشین حضرت را شناخت، بسیار پذیرایی کرد. هنگام خداحافظی، رسول اکرم ـ صلّی الله علیه و آله ـ به او فرمود: هرگاه از ما چیزی بخواهی از خدا میخواهیم که به تو عنایت کند؛
او در جواب گفت: از خدا بخواه شتری به من بدهد که موقع حرکت، اثاثیه خود را بر آن بگذارم و چند گوسفند به من عطا کند که در این صحرا آنها را بچرانم، و از شیرشان استفاده کنم.
حضرت آنها را از خدا تقاضا نمود. خداوند هم تقاضای حضرت را برآورد. در این هنگام رسول خدا ـ صلّی الله علیه و آله ـ به اصحاب خود رو کرد و فرمود: ای کاش این مرد نظر و همتش بلند بود و مثل عجوزه بنی اسرائیل، خیر دنیا و آخرت را از ما میخواست تا آن را از خدا میخواستم، و خدا به او میداد،
اصحاب تقاضای بیان قصه عجوزه بنی اسرائیل را نمودند.
حضرت داستان عجوزه را به طور مشروح برای اصحاب شرح دادند. در این روایت است که آن عجوزه سه حاجت خواست و برآورده شد: 1. جوان شود 2. همسر موسی گردد 3. در بهشت هم همسر موسی باشد
حضرت یوسف علیه السلام فرزند یعقوب فرزند اسحاق فرزند ابراهیم علیهم السلام از پیامبران بزرگ الهی و اولین پیامبر بنی اسرائیل بود.
نام یوسف 25 بار در قرآن آمده و سوره ای نیز به نام او موجود است. این سوره داستان زندگی یوسف را به عنوان احسن القصص (بهترین قصهها) از آغاز تا پایان بیان کرده است. حضرت یعقوب علیه السلام 12 پسر داشت. یوسف و بنیامین از زنی به نام راحیل بودند که بسیار محبوب یعقوب بود و در جوانی درگذشت. از این رو یعقوب این یادگاران او را بیشتر از فرزندان دیگرش دوست میداشت.
🆔 @gooorrrran
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
✅ سلام و عرض ادب
روز یکشنبه زیبایتان به خیر
💫اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ 💫
✅ اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
✅ آیات صفحه (۱۸۳)🌹را به نیت سلامتی آقا امام زمان(عج)، آمرزش اموات،برآورده شدن حاجات یاهر نیت دیگری که دارید تلاوت می کنیم :
✅ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
به جمع ما بپیوندید
4_297669198144866529.MP3
869.8K
تلاوت با معنی ۱۸۳ جزء ۱۰
4_6014874301004514833.mp3
937.7K
ترتیل استاد محمود خلیل الحصری
صفحه 183
قرائت سوره فتح آیات 15 تا 35 - استاد احمد ابوالقاسمی.mp3
3.07M
قرائت سوره فتح آیات 15 ... - استاد احمد ابوالقاسمی.(آوایی)
✳️ یادگیری قواعد تجویدی ✳️
قرآن پژوهان گرامی، لطفاْ ضمن مطالعه متن درس از کتاب حلیة القرآن و بهره گیری از کلیپ تصویری مربوطه، با قاعده تجویدی این درس آشنایی پیدا کنید.
کانال«فنون قرائت قرآن»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کانال«فنون قرائت قرآن»
✳️ تـمـریـنــات عــمـلـی ✳️
🔹قرآن پژوهان گرامی، برای بهتر جا افتادن مطالب درسی، ضمن استماع تلاوت استاد خلیل الحصری، نحوه اجرای صحیح قواعدی که تا به حال یادگرفته اید را بصورت عملی بررسی و استماع نمایید.
🔹به شیوه تمرینی گفته شده زیر و با استفاده از تلاوت استاد خلیل الحصری تمرینات عملی خود را به شکل صحیح، انجام دهید.
🔹بهتر هست به استماع این یک صفحه تلاوت خلیل الحصری اکتفا نکنید و با تهیه یا دانلود کامل این تلاوت، هر روز این تمرین ارزشمند را انجام بدهید.
🔹برای دانلود تلاوت استاد خلیل الحصری از صفحات دیگر قرآن روی لینک زیر کلیک کنید.
@khalilhosari
💢شیوه صحیح تمرینات عملی💢
🔸استماع: همزمان با نگاه کردن به صفحه قرآن، تلاوت استاد خلیل الحصری را گوش کنید و به نحوه «تلفظ صحیح استاد» دقت نمایید.
🔸استماع و زمزمه: با نگاه کردن به صفحه قرآن، تلاوت استاد خلیل الحصری را گوش کرده و همزمان با تلاوت استاد شما نیز «زمزمه» کنید.
🔸تلاوت عملی: با خاموش کردن صوت استاد، سعی کنید با سرعت پایین و دقت بالا «شروع به تلاوت قرآن» نموده و سعی نمایید قواعد تجویدی که تا به حال یادگرفته اید را رعایت نمایید. گفتنی است به مرور و پس از مدتی تمرین، سرعت و تسلط شما در تلاوت قرآن افزایش پیدا کرده و به لهجه فصیح عربی و تلاوت استاد نزدیکتر می شود.
کانال«فنون قرائت قرآن»
❇️ تصویر و تلاوت صفحه٧٧ قرآن کریم
👇
🔴💢فهرست قواعد تجوید💢🔴
قواعدی که تاکنون بایستی یادگرفته و در تلاوت اجرا نمایید.
١—نحوه تلفظ صحیح«حرکت کسره»
٢—نحوه تلفظ صحیح«حرکت ضمه»
٣—نحوه تلفظ صحیح«حرف حاء»
۴—نحوه تلفظ صحیح«حرف ثاء»
۵—نحوه تلفظ صحیح«حرف ذال»
۶—نحوه تلفظ صحیح«حرف صاد»
٧—نحوه تلفظ صحیح«حرف ضاد»
٨—نحوه تلفظ صحیح«حرف طاء»
٩—نحوه تلفظ صحیح«حرف ظاء»
١٠—نحوه تلفظ صحیح«حرف عین»
١١—نحوه تلفظ صحیح«حرف غین»
١٢—نحوه تلفظ صحیح«حرف واو»
١٣—استعلاء
١۴—استفال
١۵—قلقله
١۶—لـیـن
١٧—تغلیظ و ترقیق لام
١٨—تفخیم حرف راء
١٩—ترقیق حرف راء
٢٠—تفخیم و ترقیق الف مدی
٢١—ادغام
٢٢—اظهار نون ساکن
٢٣—ادغام نون ساکن
٢۴—اقلاب نون ساکن
٢۵—اخفاء نون ساکن
٢۶—ادغام میم ساکن
٢٧—اخفاء میم ساکن
٢٨—اظهار میم ساکن
٢٩—غـنّـه
کانال«فنون قرائت قرآن»