4_5814423285332444443.mp3
985.1K
🔸ترتیل صفحه ۲۵۰ با صدای استاد حامدولی زاده
🔸مقام : سه گاه
🛑 فایل بدون ترجمه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
4_5814423285332444444.mp3
1.95M
🔸ترتیل صفحه 250 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
قرآن ترجمه المیزان
سوره 13
سوره مبارکه الرعد
صفحه 250
وَيَسْتَعْجِلُونَكَ بِالسَّيِّئَةِ قَبْلَ الْحَسَنَةِ وَقَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِمُ الْمَثُلَاتُ ۗ وَإِنَّ رَبَّكَ لَذُو مَغْفِرَةٍ لِلنَّاسِ عَلَىٰ ظُلْمِهِمْ ۖ وَإِنَّ رَبَّكَ لَشَدِيدُ الْعِقَابِ (6)
و از تو پيش از [خواستن] امر نيک ، مى خواهند که برآوردن امر بد (عذاب) شتاب کنى ; حال آنکه قبل از ايشان آن عقوبتهاى عبرت آموز رفته است و همانا پروردگار تو مردم را با وجود ستم کارى شان ، صاحب آمرزش است و يقيناً پروردگارت سخت کيفر است. (6)
وَيَقُولُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوْلَا أُنْزِلَ عَلَيْهِ آيَةٌ مِنْ رَبِّهِ ۗ إِنَّمَا أَنْتَ مُنْذِرٌ ۖ وَلِكُلِّ قَوْمٍ هَادٍ (7)
و کسانى که کافر شدند مى گويند: <چرا از ناحيه پروردگارش نشانه اى (معجزه اى) بر او فرو فرستاده نشد. تو فقط اخطار کننده اى و براى هر گروهى هدايتگرى هست. (7)
اللَّهُ يَعْلَمُ مَا تَحْمِلُ كُلُّ أُنْثَىٰ وَمَا تَغِيضُ الْأَرْحَامُ وَمَا تَزْدَادُ ۖ وَكُلُّ شَيْءٍ عِنْدَهُ بِمِقْدَارٍ (8)
خداوند مى داند آنچه را هر زن و مادينه اى آبستن است و آنچه را رحمها جذب مى کنند و آنچه را مى افزايند و هر چيزى در نزد او داراى اندازه اى است. (8)
عَالِمُ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ الْكَبِيرُ الْمُتَعَالِ (9)
به نهان و آشکار داناست ; بزرگ و بلند مرتبه است. (9)
سَوَاءٌ مِنْكُمْ مَنْ أَسَرَّ الْقَوْلَ وَمَنْ جَهَرَ بِهِ وَمَنْ هُوَ مُسْتَخْفٍ بِاللَّيْلِ وَسَارِبٌ بِالنَّهَارِ (10)
يکسان است [در علم او] آن کس از شما که گفتارش را نهان ساخته و آن کس که آشکارش کرده است و آنکه در شب مخفى باشد و [آنکه] در روز راهپيماست. (10)
لَهُ مُعَقِّبَاتٌ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَمِنْ خَلْفِهِ يَحْفَظُونَهُ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّىٰ يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ ۗ وَإِذَا أَرَادَ اللَّهُ بِقَوْمٍ سُوءًا فَلَا مَرَدَّ لَهُ ۚ وَمَا لَهُمْ مِنْ دُونِهِ مِنْ وَالٍ (11)
وى(انسان) را از پيش رويش و از پشت سرش تعقيب کنندگانى است که به فرمان خداوند او را محافظت مى کنند. همانا خداوند آنچه را [از نعمتها يا نقمتها ]که بر گروهى است دگرگون نمى کند ، تا اينکه آنچه را در نفس خويش دارند ، دگرگون سازند و آن گاه که خداوند براى گروهى بدى بخواهد، آن را هيچ بازگشتى نيست و جز او هيچ ياورى ندارند. (11)
هُوَ الَّذِي يُرِيكُمُ الْبَرْقَ خَوْفًا وَطَمَعًا وَيُنْشِئُ السَّحَابَ الثِّقَالَ (12)
اوست که برق آسمانى را براى هراس و اميد به شما مى نماياند و ابرهاى گران بار را پديد مى آورد. (12)
وَيُسَبِّحُ الرَّعْدُ بِحَمْدِهِ وَالْمَلَائِكَةُ مِنْ خِيفَتِهِ وَيُرْسِلُ الصَّوَاعِقَ فَيُصِيبُ بِهَا مَنْ يَشَاءُ وَهُمْ يُجَادِلُونَ فِي اللَّهِ وَهُوَ شَدِيدُ الْمِحَالِ (13)
و غرّش آسمان با ستايش کردن از او ، به تسبيح و تنزيه مى پردازد و فرشتگان نيز از ترس وى [به تسبيح و تنزيه او مشغولند] و صاعقه ها را مى فرستد. پس آنها را به هر کس که بخواهد مى رساند و حال آنکه ايشان درباره خداوند به جرّ و بحث مى پردازند و او عقوبتش شديد است. (13)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۵۰🌷
دو عامل مهم در حفظ سلامت و سعادت انسان:
همه ی انسان ها به طور طبیعی در پی سلامت و سعادت خود هستند. دین اسلام كه مهم ترین و كامل ترین برنامه برای زندگی بشر است، برای این مطلب اهمیت فراوانی قائل شده و از راههای گوناگون، انسان را با عواملی كه در سلامت و سعادت واقعی او تأثیر دارند، آشنا کرده است. این آیه به دو عامل مهم از آن عوامل اشاره می كند كه یكی مربوط به خارج از وجود انسان و دیگری مربوط به خود اوست، و در عین حال كاملاً به هم مربوط هستند. نخستین عاملی كه این آیه برای سلامت انسان برشمرده، وجود عوامل نامرئی و نامحسوسی است كه از سوی خدا برای محافظت انسان از بلایا و حوادث ناگوار مأمور شده اند.
طبق آیات قرآن و روایات معصومین، گروهی از فرشتگان مأموریت دارند كه از انسان ها در برابر حوادث طبیعی محافظت کنند. بدون شك انسان در زندگی خود در محاصره ی انواع حوادث قرار گرفته است؛ مخصوصاً هنگام كودكی كه از اوضاعِ اطراف خود آگاهی كافی ندارد، با شگفتی تمام، از میان آن همه خطر و آسیب، جان سالم به در می برد. شاید همه ی ما حوادثی را تجربه كرده باشیم كه خودمان هم درست نمی دانیم چگونه از آن ها به سلامت گذر كرده ایم. البته بر اساس روایات معصومین، این حفظ و مراقبت تا زمانی ادامه دارد كه خداوند حادثه ای را برای انسان نخواسته باشد؛ كه در آنصورت، فرشتگانِ محافظ از میان می روند و انسان را به دست آن حادثه می سپارند. عامل دومی كه این آیه برای سعادت انسان برمی شمرد، عملكرد خود اوست. آری، بر اساس قرآن كریم، مهم ترین عامل خوشبختی بشر، رفتار خود اوست. این یكی از مهم ترین درس های قرآن به تمام مسلمانان و بلكه به تمام انسان هاست كه به جای جستجوی سعادت در حركت ستارگان و سعد و نحس روزها و سال ها، آن را به وسیله ی رفتار خود ایجاد كنند و بدانند كه هر انسان و هر ملّتی، سرنوشت خود را به دست خود رقم می زند. بر اساس تعالیم دین، این عامل با عامل قبل كاملاً در ارتباط است؛ بدین صورت که وجود ایمان و كارهای شایسته، باعث حفاظت بیشتر انسان از سوی خدا، و نبودن آن، باعث كم شدن محافظان انسان می شود. در روایتی از امیر مؤمنان می خوانیم:
«هر كس كه از درون خودش پنددهنده ای داشته باشد، [علاوه بر آن دو محافظ] از سوی خدا نگهبانی بر او گماشته می شود.»
در روایت دیگری از همان حضرت می خوانیم:
«هر كس از درون خودش پنددهنده ای نداشته باشد، از سوی خدا محافظی بر او گماشته نخواهد شد.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅تلاوت زیبای قرآن
💟مقام صبا
☢مقطع شماره 1
15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تلاوت مرحوم شحات محمد أنور
🌷سوره فجر🌷
مقام های 🌷صبا🌷حجاز🌷نهاوند🌷
14.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️مرحوم شحات محمد أنور
✅«سوره واقعه»
نام مقام تلاوت شده را بنویسید
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تلاوت (آیات ۱ تا ۸) سوره یس با صدای استاد مرحوم شحات محمد انور
(🎵) : مقام رست
🎬 : قسمت اول (آموزش مقامات)
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تلاوت (آیات ۹ تا ۱۴) سوره یس با صدای استاد مرحوم شحات محمد انور
(🎵) : مقام چهارگاه
🎬 : قسمت دوم (آموزش مقامات)