eitaa logo
کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
4.4هزار دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
9.9هزار ویدیو
1.1هزار فایل
ارسال مطالب ناب آموزشی و اخلاقی و امام رضایی، تلاوت قاریان مصری و ایرانی #آموزش_تجوید #آموزش_صداسازی_سلفژ #آموزش_نغمات_قرآنی اینجاست 👇👇 👇 https://eitaa.com/gooorrrran به ما بپیوندید👌 ادمین @alirezazarearnan
مشاهده در ایتا
دانلود
🌼حافظانِ وحے🌼 آموزش حفظ قرآن 7. توجه به وقت و ابتدا مثال: وَجَعَلَ لَکُمُ السَّمْعَ وَالْأَبْصَارَ وَالْأَفْئِدَةَ لَعَلَّکُمْ تَشْکُرُونَ نحل/78 وَجَعَلَ لَکُمُ السَّمْعَ وَالْأَبْصَارَ وَالْأَفْئِدَةَ قَلِیلاً مَا تَشْکُرُونَ ملک/23 شاهد مثال: «لَعَلَّکُم» و «قَلِیلاً مّا». برای جابهجا نشدن این دو کلمه با هم توجه به علامت روی هر کدام میتواند راهگشا باشد، به این صورت که به ذهن میسپاریم ایهای که در آن علامت «لا» (وقف ممنوع) واقع شده: «لَعَلَّکُم»، و ایهای که علامت «صلی» (وصل بهتر است) دارد: «قَلِیلاً مّا»، تلاوت میشود. 8. مطابقت مشابهات و یادداشت موارد تفاوت مثال: کَذَلِکَ نَسْلُکُهُ فِی قُلُوبِ الْمُجْرِمِینَ حجر/12 کَذَلِکَ سَلَکْنَاهُ فِی قُلُوبِ الْمُجْرِمِینَ شعراء/200 شاهد مثال: «نَسلُکُهُ» و «سَلَکناهُ». میتوان با یادداشت این دو کلمه ـ که در این آیت با هم تفاوت دارند ـ و مرور آنها هر چند وقت یک بار، پس از مدتی بر این دو آیه تسلط پیدا کرد و اشتباه ایجاد شده میان آنها را رفع کرد آموزش حفظ قرآن 9. توجه به نام و ترتیب سورهها مثال: إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا ... وَالنَّصَارَی وَالصَّابِئِینَ ... بقره/62 إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا ... وَالصَّابِئُونَ وَالنَّصَارَی ... مائده/69 إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا ... وَالصَّابِئِینَ وَالنَّصَارَی ... حج/17 شاهد مثال: «وَالنَّصَارَی وَالصَّابِئِینَ»، «وَالصَّابِئُونَ وَالنَّصَارَی»، «وَالصَّابِئِینَ وَالنَّصَارَی». گاهی ایهای در یک سوره مشابهاتی در سورههای دیگر دارد. در این موارد یکی از روشهایی که میتواند مؤثر واقع شود، توجه به نام و ترتیب سورهها و تطابق آنها با آیت مربوطه در ذهن است. تذکر: در مواردی که آیت سور مختلف به صورت دستهای با یکدیگر شباهت داشته باشند ـ مثلاً داستان واحد با تعابیر مختلف بیان شده باشد ـ نیز به کار بردن همین شیوه مطلوب است. آموزش حفظ قرآن 10. ایجاد علامت اگر چه دارای مفهوم نباشد مثال: ... ثَوَاباً وَخَیرٌ عُقْباً کهف/44 ... ثَوَاباً وَخَیرٌ أَمَلاً کهف/46 ... ثَوَاباً وَخَیرٌ مَرَدّاً مریم/76 شاهد مثال: کلمات «عُقباً»، «أمَلاً»، «مَرَدّاً». برای عدم اشتباه و جابجایی در مورد این آیت، میتوان حرف ابتدایی این کلمات را ـ به ترتیب آنچه در قرآن آمده ـ در کنار هم قرار داده، از ترکیب آنها کلمه «عام» را ساخت. به این صورت میتوان همیشه به ذهن سپرد که آیه اول با حرف «ع»، آیه دوم با حرف «الف»، و آیه سوم با حرف «م» است و دیگر این کلمات جابجا نخواهند شد.
⚠️نکات کلیدی جزء هشتم قرآن کریم⚠️ 1️⃣ همیشه مسیر اکثریت ، مسیر هدایت نیست. (سوره انعام ، آیه ۱۱۶) 2️⃣ به پدر و مادر خود بی واسطه (پرستار ، خانه سالمندان و ...) احسان کنید. (سوره انعام ، آیه ۱۵۱) 3️⃣ فرزندان خود را از ترس فقر سقط نکنید و نکشید که روزی آنها با خداست. (سوره انعام ، آیه ۱۵۱) 4️⃣ به اموال یتیم نزدیک نشوید ، مگر برای حفظ و افزایش آن. (سوره انعام ، آیه ۱۵۲) 5️⃣ کم فروشی نکنید و پیمانه و ترازویتان را درست و دقیق تنظیم کنید. (سوره اعراف ، آیه ۸۵) 6️⃣ آراستگی ظاهری و باطنی تان را در هر نماز و مسجد رعایت کنید. (سوره اعراف ، آیه ۳۱) 7️⃣ خدا را با تواضع و در نهان صدا بزنید ، ولی (با خواسته های بیجا و داد و فریاد) زیاده روی نکنید. (سوره اعراف ، آیه ۵۵) 8️⃣ بعد از برقراری امنیت و آرامش در جامعه ، هرج و مرج راه نیندازید. (سوره اعراف ، آیه ۵۶) 9️⃣ با کسانی که به اعتقاد شما باور ندارند ، مسالمت آمیز زندگی کنید و صبور باشید تا خدا بین تان داوری کند. (سوره اعراف ، آیه ۸۷)