جلسه آموزش قرائت قرآن کریم مسجد امام الهادی علیه السلام
بلوار توس 28 نبش خیابان امام هادی 14
یکشنبه شبها
با مدیریت : علیرضازارع 🎋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب قبل از خواب چند آیه قرآن کریم را با صدای اسـتاد عبدالباسط گوش کنیم
🍃 🌸 🍃 🌸 🍃 🌸 🍃 🌸 🍃
هدایت شده از کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب قبل از خواب چند آیه قرآن کریم را با صدای اسـتاد عبدالباسط گوش کنیم
🍃 🌸 🍃 🌸 🍃 🌸 🍃 🌸 🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 یا قاضی الحاجات .
🔹 ای برآورنده حاجتها .
♦️ ذکر روز دوشنبه .
Mondey
▫️ 19 مرداد 1403
▫️ 05 ربیع الاول 🌙 1446
▫️ 09 سپتامبر 2024
_-__-___-___-____-____-____-____
_وفات سکینه خاتون دختر امام حسین علیه السلام سال 117 قمری
_وفات آیت الله سید محمود طالقانی اولین امام جمعه تهران سال 1358 شمسی
_روز جهانی روز بدون صدا
_ روز جهانی پیشگیری از خودکشی
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🆔کانال بین المللی آموزش قرآن کریم 💕
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
سلام و عرض ادب
روز دوشنبه زیبایتان به خیر
💫اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ 💫
✅ اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
✅ آیات صفحه🌹(۱۸۲)🌹را به نیت سلامتی آقا امام زمان(عج)، آمرزش اموات،برآورده شدن حاجات یاهر نیت دیگری که دارید تلاوت می کنیم :
✅ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
به جمع ما بپیوندید
🆔 🕊 https://eitaa.com/gooorrrran
4_5902074677261502273.mp3
874.5K
🔸ترتیل صفحه ۱۸۲ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : بیات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
قرآن ترجمه المیزان
سوره 8
سوره مبارکه الانفال
صفحه 182
۞ وَاعْلَمُوا أَنَّمَا غَنِمْتُمْ مِنْ شَيْءٍ فَأَنَّ لِلَّهِ خُمُسَهُ وَلِلرَّسُولِ وَلِذِي الْقُرْبَىٰ وَالْيَتَامَىٰ وَالْمَسَاكِينِ وَابْنِ السَّبِيلِ إِنْ كُنْتُمْ آمَنْتُمْ بِاللَّهِ وَمَا أَنْزَلْنَا عَلَىٰ عَبْدِنَا يَوْمَ الْفُرْقَانِ يَوْمَ الْتَقَى الْجَمْعَانِ ۗ وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ (41)
و بدانيد که هر چه را به دست آورديد، يک پنجم آن براى خدا و براى رسول او و براى خويشاوندان و يتيمان و مسکينان و در راه ماندگان است، اگر به خدا و آنچه بر بنده خود در روز جدايى [حق از باطل ]ـ روزى که آن دو گروه [کافر و مسلمان ]به يکديگر برخورد کردند ـ نازل کرديم، ايمان آورده ايد. و خدا بر هر چيزى تواناست. (41)
إِذْ أَنْتُمْ بِالْعُدْوَةِ الدُّنْيَا وَهُمْ بِالْعُدْوَةِ الْقُصْوَىٰ وَالرَّكْبُ أَسْفَلَ مِنْكُمْ ۚ وَلَوْ تَوَاعَدْتُمْ لَاخْتَلَفْتُمْ فِي الْمِيعَادِ ۙ وَلَٰكِنْ لِيَقْضِيَ اللَّهُ أَمْرًا كَانَ مَفْعُولًا لِيَهْلِكَ مَنْ هَلَكَ عَنْ بَيِّنَةٍ وَيَحْيَىٰ مَنْ حَيَّ عَنْ بَيِّنَةٍ ۗ وَإِنَّ اللَّهَ لَسَمِيعٌ عَلِيمٌ (42)
آنگاه که شما در کرانه نزديک تر [به مدينه ]بوديد و آنان در کرانه دورتر، و آن کاروان پايين تر از شما بود. و اگر با هم وعده گذاشته بوديد در وعده خود اختلاف مى کرديد، ولى [بدون وعده قبلى درگير شديد ]تا خدا کارى را که انجام شدنى بود به انجام برساند، تا هر کسى هلاک مى شود از روى دليلى روشن هلاک شود، و هر کسى زندگى مى يابد از روى دليلى روشن زندگى بيابد. و همانا خدا شنوا و داناست. (42)
إِذْ يُرِيكَهُمُ اللَّهُ فِي مَنَامِكَ قَلِيلًا ۖ وَلَوْ أَرَاكَهُمْ كَثِيرًا لَفَشِلْتُمْ وَلَتَنَازَعْتُمْ فِي الْأَمْرِ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ سَلَّمَ ۗ إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ (43)
هنگامى که خدا آنان را در خواب به تو اندک نشان مى داد، و اگر آنان را به تو زياد نشان مى داد سست مى شديد و در کار [دفاع ]کشمک مى کرديد، ولى خدا [شما را ]سالم نگاه داشت. همانا خدا به آنچه در درون سينه هاست آگاه است. (43)
وَإِذْ يُرِيكُمُوهُمْ إِذِ الْتَقَيْتُمْ فِي أَعْيُنِكُمْ قَلِيلًا وَيُقَلِّلُكُمْ فِي أَعْيُنِهِمْ لِيَقْضِيَ اللَّهُ أَمْرًا كَانَ مَفْعُولًا ۗ وَإِلَى اللَّهِ تُرْجَعُ الْأُمُورُ (44)
و هنگامى که [خدا ]آنان را چون با هم برخورد کرديد، در چشم شما کم نشان مى داد، و شما را نيز در چشم آنان کم نشان مى داد تا کارى را که انجام شدنى بود به انجام رساند. و کارها فقط به خدا بازگردانده مى شود. (44)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا لَقِيتُمْ فِئَةً فَاثْبُتُوا وَاذْكُرُوا اللَّهَ كَثِيرًا لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ (45)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! هنگامى که با گروهى [مهاجم ]برخورد کرديد استوار باشيد و خدا را بسيار ياد کنيد، باشد که ظفر يابيد. (45)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۸۲🌷
خمس:
در قرآن کریم، احکام و مقرّرات فراوانی ذکر شده است. البتّه بیشتر این احکام در قرآن به صورتی کلّی آمده و توضیح جزئیات آن به پیامبر و امامان معصوم واگذار شده است. عالمان دینی و مجتهدان، جزئیّات این احکام را از آیات و روایات استخراج کرده، برای مردم بیان می کنند. یکی از این احکام، «خمس» است. بر اساس این آیه و روایات معصومین، هر مسلمانی باید یک پنجم هر گونه فایده و درآمدی را که از هر کار و فعّالیّتی به دست می آورد، به عنوان خمس بپردازد. البته این در صورتی است که آن درآمد و مالی که در دست دارد، تا سال خمسی او مورد استفاده قرار نگیرد و بیشتر از هزینه های جاری زندگی خود و خانواده اش باشد. سال خمسی، یک سال شمسی یا قمری است که آغاز آن را هر کس با اختیار خودش در سال معّین می کند و در آن روز، اموال خود را محاسبه می کند و اگر چیزی از آن ها مورد استفاده قرار نگرفته و از مخارج سال خود و خانواده اش باقی مانده باشد، یک پنجم از آن ها یا مبلغی معادل آن را به عنوان خمس می پردازد. برای مثال، اگر کسی در حساب بانکی خود مبلغ50,000 تومان داشته باشد و تا سال خمسی از آن استفاده نکند، باید یک پنجم آن یعنی مبلغ 10,000 تومان را به عنوان خمس بپردازد. نکته ی دیگر این که مبلغ خمس به دو قسمت تقسیم شده، هر یک در جهت خاصّی هزینه می شود. بخش یکم، «سهم امام» است.
توضیح این که نیمی از خمس، در زمان حضور امام معصوم، به ایشان داده می شود تا آن را بر اساس مصلحتی که خود می داند، در راه پیشرفت دین و سعادت جامعه ی اسلامی صرف کند؛ امّا در دوران غیبت امام معصوم، این مبلغ به مراجع تقلید داده می شود تا آن را در مواردی که میدانند امام زمان راضی است، هزینه کنند؛ مواردی مانند پرورش عالمان دینی و مبارزه با عقاید کفرآمیز و منحرفانه. بخش دوّم خمس، «سهم سادات فقیر» است. علّت این پرداخت این است که عموم فقرای جامعه، از زکات و صدقات مردمی که درآمد عمومی حکومت اسلامی است و در اختیار حاکم مسلمانان قرار دارد، استفاده میكنند. چون پیامبر و امامان معصوم که از خاندان پاک ایشان هستند رهبران و حاکمان جامعه ی اسلامی هستند، خداوند استفاده ی ایشان و بستگانشان از این درآمد فراوان(زکات و صدقات) را ممنوع کرده تا کسی ایشان را به استفاده ی شخصی از آن درآمد، متهم نکند. به همین سبب لازم است بینوایانی که از نسل خاندان پیامبر هستند، از راه دیگری کمک شوند. بخش دوّم خمس، به همین منظور اختصاص یافته است. هر مسلمانی برای آشنایی بیشتر با احكام خمس باید به رساله ی توضیح المسائل مرجع تقلید خود رجوع کند .
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊