✅تاثیر مثبت حمله سپاه پاسدران بر مذاکرات وین
محسن صوفی به نقل از اسپوتنیک روسیه نوشت:
🔹پس از سنگاندازی آمریکاییها در گفتگوهای وین آنها تصور کردند چون به دلیل بحران اوکراین بر علیه روسیه تحریم وضع کردهاند حالا ایرانیها ممکن است ترسیده باشند و حاضر باشند از خواستههای خود در وین عقبنشینی کنند
🔹تیم ایرانی با اقتدار در مقابل آمریکاییها ایستاد و میز گفتگوها را روی سرشان برگرداند
🔹وقتی باقریکنی وین را ترک کرد، میدان وارد عمل شد، پایگاه اصلی رژیم صهیونسیتی در اربیل را زیر خاک نابود و دفن کرد و با حملات سایبری اسراییل را از نظر الکترونیکی فلج کرد
🔹ظرف کمتر از ۲۴ساعت آمریکاییها با دشمن اصلی خود روسیه تماس گرفتند ، تضمینهای مورد تقاضای روسیه و ایران را به صورت مکتوب روی میز گذاشتند از نوچههای اروپایی خود خواستند میز را جمع و جور و مرتب کنند تا همانکه ایرانیها میخواهند شود
🔹حالا است که میتوان امیدوار بود با همکاری میدان و دیپلماسی ایرانیها بتوانند حق و حقوق خود را از طرف آمریکایی بگیرند
گزیدهها gozideha1404@
کسری عجیب ذخایر آبی سدهای تهران 🔹سال آبی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ یکی از بدترین سالهای آبی تهران بود و درحالی که
با توجه به ساخت سد دو برابر ظرفیت بارندگی کشور و طراحی ۴ برابری آن، اگر حجم آب سدها نیمه نباشد، عجیب است.
میزانِ آب باران تقریباً ثابت است بنابراین، هرچه سد بیشتری ساخته شود، حجم آب هر سد، کمتر میشود.
قبلاً فاضلابِ خانه ها در چاههای جذبی، و با عبور از لایه های زمین، به رایگان تصفیه و قابل بازیافت میشد. زیرا هر چاه جذبی یک تصفیه خانه طبیعی، گسترده در کل شهر و رایگان بود.
کمبود آب تهران با شروع انتقال رودهای فاضلاب، با تونلهای عظیم به شکل رود به خارج از شهر، به اسم انجام تصفیه!! آغاز شد.
قبلاًً کل زمین شهر کار تصفیه خانه را به مدد هوش ایرانیان قدیم، انجان میداد و از پس تصفیه بر می آمد. در حالی که اکنون حتی دهها تصفیهخانه، جوابگوی پساب ۵ سد نبوده و با این کار، هم آلودگی خطرناک دامنگیر شهر شده،
و هم با خروج پساب، دیگر آب زیرزمینی تجدید نشده؛ و علاوه بر کم آبی، فرونشست بیش از ۱۰۰ برابر حد بحران گریبان شهر را گرفته است.
در حالی که کافی بود آب کمتری از سدها به تهران منتقل شده و از اب زیرزمینی پاک با کلر زنی استفاده بیشتر شود!!!
علت بحران شدید آب ایران از نظرِ کمیسیون توسعه پایدار سازمان ملل!!
کمیسیون توسعه پایدار سازمان ملل، میزان برداشت از منابع آب تجدیدپذیر هر کشور را به عنوان شاخصاندازهگیری بحران آب معرفی کرده است.
طبق این شاخص اگر کشوری سالیانه بیش از 40 درصد منابع آب تجدیدپذیر خود را برداشت کند، در وضعیت بحران شدید آب قرار خواهد داشت.
در کشور ایران در سال 2016 حدود 108 درصد از منابع آب تجدیدشونده، برداشت شده و در نتیجه کشور از نظر این شاخص در وضعیت تنش آبی شدید قرار دارد.
https://kayhan.ir/fa/news/237837
با توجه به ظرفیت دو برابری سدهای کشور، نسبت به میزان بارندگی و تبخیر 75 درصدی آب در سدهای ایران، وانتقال همه آب باقی مانده، برای مصارف شهری و شُرب و صنعت، نه تنها برای محیط زیست، که برای کشاورزی، هم آبی بر روی زمین یا زیرِزمین باقی نمانده است!!!!
روشن است که ادعای مصرف 90 درصدیِ کشاورزی، با توجه به تبخیر 75 درصدی، مصرف بالای شهرها و صنایع، فقط فرار به جلو ،برای ادامه ساخت سدهای بیهوده برای آبهای نداشته و نابودی بیشتر محیط زیست و کشاورزی ایران است.
دلیل نیمه خالی ماندن اغلب سدهای ایران، در فصل بارندگی و خالی ماندن آنها در فصل خشک، همین ظرفیت دو برابری سدها نسبت به میزان بارندگی، و تبخیر 75 درصدی آب آنها، در بهار و تابستان است!!! نه خشکسالی!! که ادعای خشکسالی، همراه با سیلاب، خود رسواکنندۀ ادعای خشکسالی و گواه بر ناتوانی یا خیانت مدیران و کارشناسان وزارت نیروست!!!!
در حقیقت، آبهای زیرزمینی ایران، به واسطه وجود همین سدها و صنایع و نیروگاههای به شدت، آب بر، خشک شده؛ و کشاورزی ایران اکنون به بارشهای آنیِ باران، و سیلابهایِ گاه به گاه، وابسته شده است.
عامل اصلیِ رکورد داریِ دشتهای ایران در فرونشست، با 100 برابر حد بحران، نیز همین سدها، صنایع نابجا و نیروگاههای به شدت تبخیرکنندۀ آب هستند؛ نه کشاورزانی که از آب شرب هم، محروم مانده اند!!!!
در حقیقت، مدیریت و بدنۀ کارشناسیِ ناکارآمد، درگیر تعارض منافع؛ یا حتی نفوذیِ محیط زیست، وزارت نیرو، صنایع و کشاورزی است!!
این مدیریت و کارشناسیِ فشل، توانست با طرحها و پروژه های بدون بررسی و کارشناسیِ واقعی، حتی تهرانِ غرق در آب را، گرفتاربی آّبی و فرونشست؛ و جنوب این شهر را غرق در رودها و دریاچۀ فاضلاب کند!!! آن هم با ادعای جلوگیری از آلودگی آبِ زیرزمینی، و تصفیۀ فاضلابِ این شهر، با چند تصفیه خانه، در مقابل ورودِ آب 5 سد عظیم!!!
در حالی که در این شهر با وجود خاک رسوبی، به یُمنِ هوش ایرانیان، در دورانِ قبل از غربزدگی، هر خانه با حفرِ چاه جذبی، مجهز به یک تصفیه خانۀ طبیعیِ فاضلاب بود!!! که امکانِ بازیافتِ آبِ تصفیه شده را فراهم میکرد!!!
در حالی که مشکل سرریز آب زیرزمینیِ این شهر، فقط با کم کردن ورود آب سدها و اختصاص آب اضافی به کشاورزی و محیط زیست؛ و استفاده از آب زیرزمینی با کلر زنی، به بهترین شکل چاره می شد!!!
البته در آن صورت، نه از پروژۀ نان و آب دار انتقال و تصفیۀ ادعایی آن برای شرکت خصولتی مهاب قدس وابسته به مدیران و کارشناسان وزارت نیرو و پیمانکارانِ وابسته!! خبری بود و نه از واسطگیِ وارداتِ مواد اساسی کشاورزی!! که هر دو، راه مهاجرتِ دو تابعیتی ها را هموار میکند!!!
⛽️ *واقعا سهم مردم از درآمدهای نفتی چقدر است؟*
🔍 *مصاحبه با قدیری ابیانه*
📆 یکشنبه / ۲۹ اسفند ۱۴۰۰
⛽️ *روز ملی صنعت نفت*
👈متن کامل مصاحبه👇
..http://ghadiri.ir/post/7264
ایسنا/قم یک استراتژیست به بررسی درآمدهای نفتی ایران پرداخت و گفت: میزان صادرات نفت کشور به نسبت اتباع دیگر کشورهای نفت خیز بسیار رقم پایینتری را در بر میگیرد.
دکتر محمدحسن قدیری ابیانه در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: *ایران قبل از انقلاب روزی ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه نفت با جمعیت ۳۵ میلیون نفری صادر میکرد، قبل از تحریم موقعی که جمعیت ایران ۸۰ میلیون نفر بود میزان صادرات نفت روزانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه بود، یک مقایسه ساده نشان میدهد که میزان صادرات نفت به ازای هر ایرانی قبلا از انقلاب بیش از ۵ برابر هر ایرانی قبل از تحریم بودهاست، لذا اگر قرار بر ارزیابی دستاوردها باشد باید بدان ضریب ۵ دهیم و با وجود یک پنجم شدن میزان صادرات آن را بررسی کنیم.*
وی افزود: *امید به زندگی در قبل از انقلاب ۵۲ سال بوده و الان ۷۶ سال است یعنی ۲۴ سال اضافه شده که اگر به آن ضریب دهیم اهمیت آن آشکار خواهد شد، در زمان قبل از انقلاب به حدی ایران ویرانه بوده و مردم در فقر به سر میبردند که ۴۳ سال تلاش برای محرومیت زدایی هنوز نتوانسته رضایت خود مسئولین را جلب کند، هرچند اصلا دوران کنونی قابل قیاس با قبل از انقلاب نیست و پیشرفتهای زیادی را شاهد بودیم.*
قدیری نمونه دیگر این پیشرفتها را در حوزه دانشگاهی بررسی کرد و گفت: *در قبل از انقلاب ظرفیت دانشگاهها حدود ۱۰۰ هزار نفر بوده درصورتی که اکنون ظرفیت حدود ۵ میلیون نفر را شاهد هستیم، به عبارتی در این ۴۳ سال هرسال ظرفیت دانشگاهها بیش از کل ظرفیت دانشگاهی قبل از انقلاب اضافه شده است، این در حالی است که قبل از انقلاب حدود ۲۰ درصد ازاین افراد را بانوان تشکیل میدادند اکنون بیش از ۶۰ درصد ورودیها خانوم هستند.*
وی کاهش تولید و صادرات نفت را تصمیم نظام برشمرد و خاطرنشان کرد: ما با لحاظ حق آیندگان و سهم آنها از این منابع تجدیدناپذیر، این میزان صادرات را کنترل کردیم ولی *اگر میخواستیم طریقه مصرف و صادرات را همچون قبل از انقلاب ادامه دهیم اکنون هیچ نفتی دیگر برای صادرات وجود نداشت.*
قدیری باور مردم درخصوص سکنای ایران بر روی دریاهای مملو از نفت را تایید و اظهار کرد: *مجموع ذخایر نفت و گاز ایران از هر کشوری در جهان بیشتر است، اما سهمیه اپک ایران برای تولید روزانه چیزی حدود ۴ میلیون بشکه بوده، یعنی ماهیانه ۱۲۰ میلیون بشکه که اگر تقسیم بر ۸۵ میلیون نفر جمعیت ایران شود میزان تولید نفت به ازای هر ایرانی حدود یک ونیم بشکه در ماه است.
وی صادرات ایران قبل از تحریم را حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز عنوان کرد و گفت: این رقم باتوجه به جمعیت قبل از تحریم ۸۰ میلیون نفر، ۰/۸۶ یک بشکه در ماه میشود که حتی به یک بشکه کامل هم نمیرسید که باید سهم ۱۴/۵ درصدی شرکت نفت برای هزینهها و پروژههای آن و همچنین سهم صندوق توسعه ملی نیز محاسبه و از این میزان مبلغ کم شود.
قدیری ادامه داد: اکنون ما حدود ۸۵ میلیون نفر جمعیت داریم که سال بعد به ۸۶ میلیون نفر خواهدرسید، اگر تحریمها لغو و ما بتوانیم همانند قبل از تحریمها نفت صادر کنیم رقم ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه به ازای هر ایرانی ماهیانه ۸۲ صدم یک بشکه خواهد بود.
وی افزود: در بودجه ۱۴۰۱ دولت پیشنهاد ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه را داد و مجلس این رقم را به ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه در روز تغییر داد که این رقم باتوجه به جمعیت ۸۶ میلیون نفری سال ۱۴۰۱ به ازای هر ایرانی حدود ۰/۴۸ یک بشکه یعنی کمتر از نصف یک بشکه کامل خواهد بود، درثانی این بودجه صرف کارهای مختلفی همچون درمان، رفاه و آموزش و ... میشود و لذا پولی نیست که پس انداز شود، دولت کسری بودجه نیز دارد.
🔍 *تامین نیازهای مردم با صادرات نفت امکان پذیر نیست.*
قدیری تصور مردم از درآمد حاصل از صادرات نفت را در حدی میدانند که تأمین هر آنچه نیازهای مردم است را ممکن میدانند و خاطرنشان کرد: با کمتر از یک بشکه در ماه با اینهمه هزینههایی که در امور مختلف میشود امکان ندارد که بتوان با صادرات نفت نیازهای مردم را تأمین کرد.
وی درخصوص پاسخ به سوال عامه مردم که وضع بهتر و رفاه بهتری برای مردم دیگر کشورهای نفت خیز مقایسه میکنند، تصریح کرد: یک مقایسه ساده با درنظر گرفتن جمعیت بومی این کشورها و میزان صادرات آنها با جمعیت ایران قبل از تحریم با فرض صادرات کامل نفت نشان میدهد که یک سال صادرات نفت به ازای یک عربستانی مساوی است با ۱۸ سال صادرات نفت به ازای هر ایرانی و همینطور یک کویتی ۵۳ سال، یک اماراتی ۶۰ سال و یک قطری ۱۳۵ سال یک ایرانی صادرات دارد چون جمعیت خیلی کمتری دارند.
این استراتژیست در مقایسه صادرات امارات با صادرات ایران...
👈ادامه در
Ghadiri.ir/post/7624
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید |باید در مقابل کارشکنیها در برابر خودکفایی کشاورزی ایستاد
🔺 گزیده بیانات رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | توقع من از مسئولان افزایش صد در صدی شرکتهای دانش بنیان است
🔺 گزیده بیانات رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | با ادعای حقوق بشر از کشورهای مستقل باج خواهی می کنند
🔺 گزیده بیانات رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبرانقلاب: ماجرای خرید هندوانه از کشور در یکی از سفرهای خارجی رییس جمهور
مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروزی:
🔸متاسفانه بخش کشاورزی ما جزو وابسته ترین بخش ها به واردات است.
🔸به یکی از وزرای کشاورزی گفتم مسئله(خودکفایی) کلزا را دنبال کنید، اما گفت عده ای نمیگذارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: افزایش درآمدهای نفتی باید در خدمت زیرساختهای اساسی کشور قرار گیرد
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
💢بایدن در کمال آرامش برای ما سفره هفتسین میچیند چون در اینجا جریان تحریف، هزاران تحریم و جنایت آمریکا را توجیه میکند
🔹مادام که شبکه مزدور و بدنه بیمُزدِ آمریکاپرست فعالند؛ پروژههای دیپلماسی عمومی آمریکا با همین وقاحت ادامه مییابد
«جواد نیکی ملکی»
🔹بایدن هم رو همین سطح دغدغه و شعور شما اصلاحطلبا حساب کرده براتون هفت سین میندازه خرکیف بشید
«آرمــا⅛»
🔹چه اهمیتی داره که چند نفر از ایرانیان بخاطر کمبود دارو و تحریم، به عالم ملکوت رفتند؟
مهم اینه که هفت سین امریکا، دقیقا هفت تا سین داره.
💢یمنیها به مناسبت سال نو عیدی فرستادن و از آبشیرین کن گرفته تا فرودگاه و تأسیسات نفتی سعودی، همه رو آبکش کردن. چه سکانس پایانی جذابی داشت این قرن..
《 عـــیّار 》
➕دروغ بزرگ جریان ضدانقلاب در شروع قرن جدید!
🔹درحالی که اولین لحظات سال جدید را آغاز میکنیم، جریان ضدانقلاب در اقدامی کاملا ناشیانه اعلام کرد سازمان زیباسازی شهر تهران سال نو چینی را بوسیله ویدیومپینگ روی میدان آزادی تبریک گفت ولی سال نو شمسی را تبریک نگفته است!
🔹این یک دروغ بزرگ است زیرا که زیباسازی شهر تهران با نمایان کردن تصاویر مختلف بر روی سازه میدان آزادی سال ۱۴۰۱ را به مردم ایران تبریک گفته است.
⁉️ *گناه شرابخوار بیشتر است یا تولید کننده شراب؟*
⁉️ *گناه جوانانی که فساد و فحشاء مرتکب میشوند بیشتر است یا گناه افراد ترویج کننده بی حجابی و بی حیایی؟*
چندین سال است که در جامعه ی ما بحث برخورد با افراد بدحجاب و بی حیا مطرح شده و کارهای ناتمامی برای مقابله با این دست افراد صورت گرفته است این درحالیست که هیچ برخوردی با عوامل ترویج بی حیایی و بدحجابی در جامعه انجام نمیگیرد.
یکی از حلقه های مفقوده در این مشکل ، نادیده گرفتن افراد مروج فساد و متصدیان تولید و عرضه پوشاک و ملزوماتی است که منجر به ترویج فحشاء در جامعه میشود.
چندین سال است که متاسفانه در بازار شاهدیم این افراد با تولید پوشاک های باز و زننده و عرضه آن تحت عنوان کالای روز یا مدرن به بازار ، در ترویج فرهنگهای پرخطر غربی سهم قابل ملاحظهای در جامعه داشته اند.
این وضعیت وحشتناک تا جایی پیشرفته است که اخیرا در بازار پوشاک ، عرضه مانتو و شلوار عادی و محجوب بسیار کم شده و اغلب مراکز عرضه پوشاک صرفا مانتو جلوباز یا شلوار دمپا تنگ و یا شلوار کوتاه برای فروش دارند.
از طرفی مارک ها و برچسب های بسیاری از لباس ها و شلوارهای کودکان و نوجوانان ایرانی، از فرهنگ ایرانی و اسلامی بهره ای نداشته و با تصاویر واژگان انگلیسی، زنان نیمه عریان یا علائم شیطان پرستی تزیین شده است.
این وضعیت اسفناک می تواند با وضع قوانین محکم و قاطعانه برای تولید و عرضه پوشاک و ملزومات عفت و حیا در جامعه ، و همچنین برخورد قاطعانه با عوامل تولید، عرضه یا قاچاق این دست کالاها از خارج از کشور به داخل ایران پیگیری و حل شود. همچنین ستاد امربه معروف میتواند با نظارت بر بازار پوشاک، فروش این وسایل را ممنوع ، جمع آوری و امها کنند.
بدیهی است این اقدامات اجتماعی خیلی بیشتر از تذکر فردی در گشت ارشاد، از اشاعه و ترویج فحشاء و فرهنگ غربی در جامعه جلوگیری میکند.
*همانطور که ماموران بهداشت محیط در وزارت بهداشت موظف به نظارت و جمع آوری غذای فاسد از فروشگاه ها هستند، جامعه ی اسلامی نیازمند آن است که مأمورانی برای بهداشت روان و ترویج فرهنگ سالم در سطح جامعه ، آموزش دیده و با عوامل فساد روحی مردم مقابله کنند* .
از تمامی اعضای گروه و خانواده هایشان خواهشمند است همکاری لازم را برای شرکت در پویش زیر انجام داده و به اشتراک گذاری آن در گروه ها دیگران را تشویق به حمایت از این پویش نمایند. ان شاالله با حمایت تمامی مردم تدبیری برای مقابله با این افراد صورت گیرد.
ثبت نام و حمایت از این پویش تنها یک دقیقه وقت لازم دارد. سهل انگاری نکنیم...👇👇
https://www.farsnews.ir/my/c/128751
💥من به شخصه از آقای رئیسی متشکرم.💥
💥من این رئیس جمهور را دوست دارم؛
به این دلیل که سال نو را کنار مردم ایران تبریک گفت؛👍
💢در مسجد جامع خرمشهر در کنار لر و عرب و بختیاری،👌
💢به این دلیل او را دوست دارم؛
که حتی روز عید هم از مرکز اورژانس و قرارگاه نوروزی پلیس بازدید می کند؛👍
تا روند خدمت به مردم در ایام عید را بررسی کند.👌
💚من از این رئیس جمهور متشکرم؛
کسی که از روزنامه نگار شکایت نکرد؛👌👍👌
کسی که تمسخر شد؛👍
ولی ناراحت نشد.👌
کسی که دغدغه ناهار کارمند را دارد؛👍
کسی که دغدغه آب اصفهان را دارد؛👌
کسی که دغدغه خوزستان و سیستان را دارد؛👍
حالا شما تمسخر کنید؛😭
حالا شما به او حمله کنید؛🙈
واقعیت ها که تغییر نمی کند؛👍
در جلسه آخر ستاد ملی مبارزه با کرونا چهره خسته رئیس جمهور را به وضوح دیدم. 💛
💥چند ماه تلاش شبانه روزی کرد؛
من رئیس جمهوری که روزهای آخر سال هم از کار دست نکشید؛
و جلسه شورای عالی جوان را بعد از یک دهه برگزارکردرادوست دارم.💚
💥من رئیس جمهوری که از روسیه بازگشت؛
و بلافاصله راهی کرمان شد؛👍
تا بگوید من نسبت به مصیبت شما بی تفاوت نیستم را دوست دارم.👌
💢ازمحیط زیست تا تورم و گرانی کالا،
💢از آب زاینده رود تا گرد و خاک خوزستان،
💢از ناهار کارمند تا خانه نم کشیده یک پیرزن در استان قزوین،
💢از کارخانه روغن نباتی غیر فعال تا کارخانه لوازم خانگی ارج،
💢از قیمت دلار تا کارخانه خودروسازی ایران خودرو،
همه و همه جزء دغدغه های او هستند؛
💥حسن روحانی هرآنچه درتوان داشت؛
برای نابودی انقلاب ومردم ونابودی اقتصاد،آرامش،عزت،اقتدار وامنیت ملت نجیب ایران اسلامی بکاربرد؛
ولی بزرگترین ضربه ای که حسن روحانی به ملت زد؛
ازبین بردن امیدواعتقادات مردم عزیزبود؛🙈😭🙈
ولی بزرگترین دغدغه آیت الله رئیسی ایجادامیدوآرامش به جامعه واطاعت پذیری ازولایت است؛👌
من به دغدغه مندی این مرد احترام می گذارم؛👍
و افتخار میکنم به چنین شخصی رای دادم.👌
وبرای موفقیت آن دعامی کنم.🌹
به امیدروزهای درخشانتر،🤲
وایرانی آبادتر،🤲
🤲💚🤲 امید وارم سال جدید سال ظهور مولا حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد.🤲💚🤲
🤲ان شاءالله🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
"مباهله، آخرین راه حل"
🌐🔏پیرو فرافکنیهای بیت آقای منتظری پس از پخش مستند قائم مقام از صدا و سیما این فیلم منتشرنشده از مصاحبه مرحوم آیت الله ریشهری منتشر شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بازگشت غربیها به قرون وسطی
سیاستمدار لهستانی و عضو پارلمان اروپا رسماً از نژادپرستی حمایت کرد و خودش رو یه نژادپرست معرفی کرد!
تعارف نکنید، بساط برده داری و این چیزا رو هم راه بندازید؛ یه سریا اینجا جون میدن برای شما و فرهنگتون !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان دکتر زرشناس درباره جنگ روسیه و اوکراین
32.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 سیزده دقیقه بسیار مفید با موضوع جریان شناسی منتظری و نهضت آزادی
🔺 و راز سکوت و انفعال سید حسن خمینی در برابر تحریف امام (ره)
🎥 برنامه حافظه تاریخی - امیرحسین ثابتی