⭕️ چرا برخی از بانوان چادر سر نمیکنند؟
این یادداشت بر اساس نظرسنجی و مصاحبه با تعدادی از خانمها در فضای مجازی نوشته شده است. ممکن است علت هایی وجود داشته باشد که در این یادداشت به آنها اشاره نشده است.
چادر سر نکردن دخترها چند دلیل دارد:
١. فضای عرفی جامعه محل زندگی و کار و تحصیل و... وقتی در یک منطقه به کسی که چادر سر میکند توهین میشود (حتی با نگاه کردن)، برای یک دختر بسیار سخت است که تحمل کند.
٢. سختی. طبیعی است که سر کردن چادر در سرما و گرما سخت است و نمیتوان از همه بانوان توقع داشت که این سختی را تحمل کنند.
٣. هزینه بالا! هزینه ی بالای خرید چادر قطعا یکی از دلائلی است که خانواده های طبقات پایین چادر را کنار بگذارند. اگر کسی موانع مالی و اقتصادی را منکر شود به نظر میرسد انگیزه ای برای فهم حقیقت ندارد.
۴. مد، رسانه و تبلیغات. اثر مد، تبلیغات و رسانه آنقدر هست که انسان را به تمام معنا مجبور به انجام یا ترک فعلی کند. وقتی تصویری که رسانه ها از یک زن موفق و زیبا میسازند، یک زن مانتوئی است و در مقابل یک زن چادری قطعا عقب مانده و فقیر است، طبیعی است که قدرت انتخاب و آزادی از یک دختر گرفته میشود و مجبور میشود به انجام آنچه دائما از طریق رسانه به او تزریق میشود.
۵. ایجاد شبهات از طریق رسانهها. وقتی صبح تا شب کنار گوشت نجوا کنند که سر کردن چادر یعنی عقب ماندگی. وقتی بگویند اصلا به ظاهر نیست. وقتی بگویند اصلا در قرآن هم نیست. وقتی بگویند رنگ مشکلی روی اعصاب اثر میگذارد. وقتی بگویند و بگویند و بگویند... چند دختر نوجوان میتوانند در مقابل این فشار مقاومت کنند؟
۶. بازار. شما وقتی به بازار می روید چه میبینید؟ مانکن های متعددی که چادر بر سر دارند؟ یا انواع و اقسام مانتوهای رنگارنگ و ...؟ آیا توقع است که همه زنان با دیدن این همه تنوع و رنگ و تبلیغ چشمان خود را ببندند و بگردند دنبال یک چادر مشکی گران؟
٧. برخورد بد یک مذهبی! گاهی اوقات برخورد بد یک فرد مذهبی باعث شده است یک دختر از چادر زده شود. البته تعداد این افراد بسیار کم است اما چون جزء پاسخها بود بیان میکنم.
٨. بی تفاوتی. برای بسیاری از دختران تفاوتی بین چادر و مانتو نیست. میگویند با هر دو حجاب رعایت می شود. دلیلی ندارد که زحمت اضافی به خودمان بدهیم و این استدلال درستی است اگر چه ممکن است در ادامه قدری حجابشان هم کم شود.
٩. بی اعتقادی. بالاخره برخی از زنان نیز به علل مختلف چه از گذشته چه در طول زمان اعتقادی به اسلام و احکام آن نداشته و ندارند. این افراد طبیعتا اگر بتوانند مانتو و روسری هم سر نمی کنند. به علت وجود اقوام و مذاهب مختلف در ایران این مساله تا حدی طبیعی است.
١٠. شغل. برخی به علت شغلی که دارند مجبورند چادر را کنار بگذارند و این از محل کارشان به جامعه هم کشیده میشود. مثل پرستاران و پزشکان و ...
١١. دیدگاه سیاسی. در یک دوره ای از تاریخ معاصر ما چادر تبدیل شد به یک پرچم سیاسی (حزبی). طوری که انگار هر چادری اصولگراست و هر غیر چادری اصلاحطلب. بعد از گذشت زمان آنقدر چادری های اصلاحطلب و غیرچادری های انقلابی زیاد شدند که این مساله کم رنگ شد اما اثرات آن باقی است. برخی زنان از ترس برچسب سیاسی حزب مخالف خوردن چادر سر نمیکنند (مثل محاسن داشتن برای مردان)
١٢. اعتراض. برخی به خاطر اعتراض به وضعیت اقتصادی و سیاسی و مشکلاتی که در کشور وجود دارد از چادر فراری هستند. انگار اگر چادر سر کنند باید پاسخگوی همه مشکلات در جمع خانواده و دوستان و دانشگاه و ...باشند
١٣. دشمنی. برای تعداد بسیار اندکی از افراد چادر، نماد و پرچم اسلام و انقلاب است و سر کردن چادر را به هیچ وجه برنمیتابند و حتی با آن مبارزه میکنند.
14. تمایل به جلوه گری و رقابت. در جامعه ای که برخی از زنان با جلوه گری سعی در جلب توجه مردان دارند، طبیعی است که برخی زنان برای حفظ مردان خود و یا جلب توجه مردان دیگر سعی کنند با آنها رقابت کنند
15. مردسالاری و جریانات فمنیستی. وقتی در جامعه فمنیستها فعالیت میکنند و اتفاقا اصالت را به مرد بودن میدهند زدودن هرگونه نماد زنانه برای برخی دختران ارزش می شود. از چادر گرفته تا موی سر که به شکل مردان اصلاح میکنند.
نتیجه آنکه اگر مسائل و پدیده های اجتماعی را تک عاملی دیدیم هیچ وقت به نتیجه نمیرسیم. حال اگر میخواهید دختران این سرزمین به حجاب فاطمی نزدیک شوند باید دانه دانه موانع بالا را رفع کنید. وگرنه با یک توصیه و یک بنر و یک پلیس و یک منبر مساله حل نمی شود. باید مورد به مورد مساله حل شود برای دختران بزرگوار و مومنه ایران زمین.
پینوشت: قطعا باید با نگرش سنجی دقیق مشخص شود که هر کدام از عوامل ذکرشده چند درصد در این ماجرا دخیل است.
#حسین_عباسی_فر
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
در گفتگو با خبرگزاری شبستان: زن ایرانی در خط مقدم جبهه ایرانیان در مقابل تمدن غرب ایستاده است.
http://shabestan.ir/detail/News/1227847
حسین عباسی فر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان قم با اشاره به اینکه در فتنه اخیر شاهد جنگ ترکیبی و پیچیده نظام سلطه علیه انقلاب اسلامی هستیم، گفت: در قضیه اخیر به بهانه دفاع از حقوق زن بحث حجاب مطرح شد و این در حالی است که به تعبیر رهبر عزیزمان، هدف دشمن و ایادی آن، نه بحث حجاب و بی حجابی بلکه تضعیف ایران است چرا که می دانند با وجود ایرانِ قوی راه به جایی نمی برند و نقشه هایشان خنثی می شود.
کارشناس و پژوهشگر رسانه افزود: در این میان حقیقتاً دلمان به حال آن یک درصدی که تحت تاثیر رسانهها و تهاجم فرهنگی، کشف حجاب کردند میسوزد؛ آن تعداد اندکی که از افراد ناچیز فاسد جدا هستند و فقط تحت فشار و پروپاگاندای تمدن غرب حجاب را کنار گذاشتهاند و این کنار گذاشتن حجاب سر مطلقاً به معنای بی دینی و لامذهبی و بی اعتقادی و کفر و شرک نیست، چه آن که عمل نکردن به یک حکم اسلامی است مثل خیلی از دیگر مسلمانان که به برخی احکام دیگر عمل نمی کنند.
وی همچنین گفت: آن ها خواهران عزیزی هستند که برخی به علت هجوم شبهات و عدم وجود استاد و راهنما، برخی به علت فضائی که در آن قرار گرفتهاند، برخی به علت رؤیایی که غرب برای آنها ساخته است، برخی به علت الگوسازیهای غلطی که در کودکی برایشان شده است و ... یک حکم ساده و کاملاً عقلانی خداوند متعال را رعایت نمی کنند و این رعایت نکردن لزوماً به معنای اعتقاد نداشتن نیست، مثل برخی از پزشکان که با علم به ضرر داشتن سیگار، خودشان سیگار می کشند.
این کارشناس و تحلیلگر در ادامه با طرح این نکته که پیش از هر چیز باید بدانیم که ترسیم درست صحنه به ما کمک می کند که بدانیم مساله چیست و راهکار آن کدام است، خاطرنشان کرد: ماجرا از آن قرار است که زنان ایرانی در مقابل هجمهی عظیم تمدن غرب به زن، ایستادهاند و اجازه ندادهاند مثل زن غربی تبدیل به کالا بشوند و لذا در تحلیل این مسایل باید صحنه را بین المللی دید نه داخلی.
وی گفت: زن در غرب حقیقتاً یک کالای جنسی است؛ کالایی که اگر خود را برهنه عرضه نکند هیچ جایگاهی در نظام اجتماعی و سیاسی و اقتصادی و رسانه ای و ... نخواهد داشت و این در حالی است که زن ها در ایران ثابت کردند که در مقابل تمام فشارها اتفاقاً آزاده و آزاد انتخاب کردهاند که انسان باشند نه کالای قابل خرید و فروش. انتخاب کردهاند که در تعامل با زنان و مردان جامعه، عقل و روح و قلبشان دیده شود نه جسمشان. انتخاب کرده اند که صحنه تعاملات اجتماعیشان بازار نباشد، رقابت نباشد، بی اخلاقی نباشد.
کارشناس و پژوهشگر رسانه بیان داشت: این حقیقت زن ایرانی است؛ چه قدری موهایش را از زیر روسری بیرون گذاشته باشد، چه شالش افتاده باشد و چه چادر بر سر داشته باشد، چرا که زن ایرانی در خط مقدم جبهه ایرانیان در مقابل تمدن غرب ایستاده است.
وی گفت: زن ایرانی در مقابل دشمنانی ایستاده که به هیچ کس در این مملکت رحم نمی کنند، همه را تحریم می کنند، حتی کودکان بیمار پروانه ای را. این دشمن قسم خورده به خیالش زنان ایران که چهار تار مویشان را بیرون گذاشته اند و لاک سرخ و سبز به ناخنهایشان زده اند دیگر از خدا و اسلام و انقلاب و شهدا و قرآن و اهل بیت(ع) و همه چیز دست کشیدهاند. علتش هم این است که دشمنان ما چشمشان رو به حقیقت کور است. یعنی چشم دارند اما نمی خواهند ببینند. گوش دارند نمی خواهند بشنوند. قلب دارند اما نمی خواهند بفهمند. لهم قلوب لایفقهون بها و لهم اعین لایبصرون بها و لهم آذان لایسمعون بها اولئک کالانعام بل هم اضل.
وی در خاتمه افزود: به راستی باید درود فرستاد بر قاطبه ی زنان سرزمین مان که نشان داده اند طمع شیاطین برای سوء استفاده از ایشان تیری است که به سخت ترین سنگ دنیا خورده است.
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخوندی که عمامهاش را زمین انداختی که بود؟
آنان که تو را پر از تنفر به همه کرده اند دشمنان همه ی ایران هستند
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
فرق می کنه که تولید کننده تو مکتب اقتصاد مقاومتی رشد کرده باشه یا تو مکتب لیبرال.
فرق می کنه که تولید کننده خودش رو حافظ پول ملی بدونه یا حافظ پول اجنبی
فرق می کنه که تولید کننده اینقدر به کالاش مطمئن باشه که برای اجنبی نرخ تعیین کنه یا اینقدر حقیر باشه که اجنبی براش نرخ تعیین کنه.
بله. فرق میکنه که تولید کننده، #میقان باشه یا ...
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات اخیر به فرصتی برای
١. جبران اشتباهات گذشته
٢. حرکت رو به جلو در راستای گام دوم انقلاب
٣. ضربه زدن به دشمن داخلی
۴. حمله به دشمن خارجی
برای بنده بفرستید. @h_abbasifar
به بهترین ایده جایزه تعلق میگیرد و مجموع ایدهها در طرحی با همین عنوان جمعآوری و به مسئولین ارائه میشود.
(لطفا در گروه ها و کانالهایتان بازنشر کنید)
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_١
آقا یا خانم میرزایی
سلام. به نظرم باید از فرصت ایجاد شده برای گفتگو در مدارس و دانشگاه ها استفاده کرد. الان بسیاری از نوجوانان و جوانان با سوالاتی رو به رو هستند که هیچ وقت فرصت نکرده بودند به آنها فکر کنند و هیچ کس به آنها پاسخی نداده بود.
امروز میتوان از این تهدید در راستای جهاد تبیین بهترین استفاده را کرد.
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_٢
آقای علی اکبر همدانی
سلام. شبتون به خیر. بهترین فرصته برای تصفیه صدا و سیما از لوث بهائی ها و ضدانقلاب و ...
خیلی ها در این آشوبها خودش رو نشون دادن
ممنون از کانال خوب و مطالب مفیدتون
+ تشکر از لطف و بزرگواری شما.
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_٣
amir eskandari
سلام آقای عباسیفر
اول بگم که این کار خیلی خوبه و کاش بشه ایده ها رو واقعا به دست مسئولین رسوند
دوم اینکه به نظرم الان وقتشه به تمام معنا ذات رسانههای غربی رو به مردم نشون بدیم. بی بی سی و سعودی اینترنشنال و منوتو و ... این رسانه ها خیلی رو بازی کردن توی این اتفاقات.
یه ایده ای هم داشتم در مورد مساله اشتغال در خانه که اگر دوست داشتید براتون میفرستم
+ سلام و ممنون. حتما بفرستید. خیلی هم خوشحال میشم
راستی اسمت رو هم فارسی بنویس 🙏❤️
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_۴
sara
سلام، به نظرم باید از این فرصت استفاده کرد و توجه بیشتری به آموزش و پرورش داشت، از جهاتی قبیل: افزایش روحیه مطالبهگری در دانش آموزان، تقویت سواد رسانه ای، افزایش حقوق و تسهیلات معلمان، و مهم تر از همه گزینش بهتر معلمان! دوست من کلا اعتقادی به حجاب نداره بعد تو گزینش میگه من چادر هم سرم میکنم گاهی! و به راحتی دانشگاه فرهنگیان قبول میشه! بنظرم باید گزینش معلمان رو بسپارن به سپاه و دست از این آزمون ها و گزینش های فرمالیته بردارن، تو این کشور معلم های با سواد و معتقد و متعهد کم نیستن! باید فضای کلاس ها بیشتر تعاملی بشه، بیشتر گفتگو محور بشه، این روزها خوب درک کردیم که خوب تست زدن و مساله حل کردن نشون دهنده ی نخبگی نیست!.. باید قدرت طرح مساله و مطالبه ی اون مساله تا رسیدن به جوابش رو در نوجوون ها تقویت کنیم، تا مثل جوانان امروز در دانشگاه ها، جامعه رو هتلی ندونن که اگر از امکاناتش راضی نبودن راحت عوضش کنن! یا ماشین براورده کردن ارزوهای شخصیشون که اگر براورده نکرد بهش لگد بزنن!... جوان باید بدونه که نسبت به جامعه مسئوله و از همون سنین پایین قدرت حل مساله پیدا کنه و درگیر مسائل جامعه بشه تا انقد نگاهش به کشور فانتزی نباشه، اساسا این نوجوان دیگه مجال وقت تلف کردن رو هم نخواهد داشت و سراغ آرزوهای پوچ نمیره!
+ ممنونم. خیلی نکته مهمی هست بحث معلم و آموزش و پرورش. اسمتون رو هم فارسی بنویسید قشنگ تره وا🙏☘️
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_۵
سلام علیکم صابری هستم
به نظر الان بهترین فرصت اتحاد مجموعه های فرهنگی و رفتن به سمت تخصصی سازی مجموعه ها و تجمیعی و هم افزاینه کار کردن که الحمدالله در حد خودمون داریم این کار را انجام می دهیم و این طرح را پیاده سازی می کنیم که بسیار برکات دارد...
یاعلی
+ سلام علیکم. این نکته خیلی دقیق است. در این ایام دیدیم که چقدر نیاز به تجمیع قوا داشتیم و چقدر دشمن متحد و منسجم بود. تاکیدات آقا در مورد این مساله بسیار است.
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_۶
سمیعی
آقا حداقل فرصتی که این تهدید باید برای ما داشته باشه ایجاد تهدید برای سعودی و رژیم صهیونیستیه... به نظرم دوستان باید یه مقدار بزرگتر فکر کنند. حداقل کاری که ما باید بکنیم مقابله به مثل هست در مقابل دشمن. الان فرصت پاسخ داریم. باید برنامه ریزی کنیم برای حمله...
+ آقا من اصلا دلم ضعف میره برای این نوع تفکر استراتژیک. حرف حقی است بدون تعارف. هر چند لزوما نابودی سعودی بزرگتر از تربیت درست یک جوان نیست.
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_٧
خانم ف. محمدی
به ترتیب اگه بخوام بگم
١. کنار گذاشتن مدیران ناکارآمد و خسته
٢. تشویق و حمایت جوانان و نوجوانان متعهد انقلابی به خصوص دختران با حجاب
٣. نشان دادن ذات خبیث رسانه های اصلاحطلب و غربگرا به مردم
۴. حمله به مبانی حقوق زن در غرب که اتفاقا به قول آقا زن رو تبدیل به کالا کرده (قبلا خودتون توی کانال به این مساله اشاره کردید)
+ ممنونم. چقدر خوب که در هر چهار مورد ایده دادید. بله در مورد حقوق زن ما واقعا طلبکاریم #برهنگی_اجباری
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_٧
شهبازی
به نظر بنده این آشوب ها به خوبی نقاط ضعف ما را به خودمان نشان داد
رفع بعضی مستلزم زمان و هزینه و مطالعات و عزم جدی است اما بعضی را به راحتی می توان برطرف کرد و ثمره آن را چید که به گروه دوم اشاره می کنم؛
1. در نظر گرفتن مکانهای امن و مشخص و مناسب برای اعتراضات شهروندی و اعطای مصونیت های قانونی برای کسانیکه در این مکان ها دست به اعتراضی بزنند و هم چنین الزاماتی برای مسئولین در حضور و شنیدن و پیگیری
در اینصورت می توان قوانین سختگیرانه ای برای کسانیکه در مکانهای دیگری دست به آشوب و هنجار شکنی بزنند وضع کرد.
بدیهی است که مکانی که برای اعتراض تعیین میشود علاوه بر تامین امنیت و عدم اخلال در وضع زندگی مردم، باید قابلیت دیده شدن و شنیده شدن هم داشته باشد و در معرض دید مسئولین و رسانه ها باشد...
2. احیا و تاسیس کرسی های آزاد اندیشی واقعی با حضور متخصصین مطلع در دانشگاهها به طور مداوم و در ادارات و ارگانها و ... به صورت ادواری ، با تعیین ضوابط و قوانینی که قابلیت دروغ و فریب به حداقل برسد و فریب قابل پیگرد قانونی باشد. در چنین مکانهایی نظرات مختلف می توانند رودسر رو مناظره کنند و مردم سوالات و شبهات خود را ارجاع دهند و پاسخ درخور دریافت کنند.
از ملزومات این کرسی ها، تربیت نیروی ورزیده اعتقادی، سیاسی، تاریخی، شناخت ادیان و فرقه ها و ... به تعداد کافی است.
3. بازنگری در تربیت و آموزش کودک و نوجوان و جوان به نحوی که به جای تربیت محفوظاتی ، تربیت اندیشه روز و عقل محور پیدا کنند و با مبانی اسلامی ، تفکر منطقی، انتقادی، انتزاعی و را بیاموزند ... و نیز محدود کردن بازیهای مخرب رایانه ای که مخل تربیت عقلانی هستند
4. بازنگری در متون دینی مدرسه و دانشگاه و آموزش حکمت و مبانی و کلیات به زبان ساده و کم حجم و کارگاهی و جذاب به جای جزئیات پرحجم و محفوظاتی
5. قانونگذاری پیشگیرانه برای جلوگیری از نشر دروغ و شایعات و ایجاد هزینه برای تولید یا بازنشر مطالب کذب در فضای مجازی
6. پاکسازی فضای مجازی از ابتذال و مسائل غیر اخلاقی و کذب و ... و صیانت واقعی از فضای مجازی با قطع دستان بیگانه از این فضا
7. حل معضل خرخوان و کنکوری بار آوردن بچه ها و زمینه سازی برای تربیت های شعور محور و مهارت محور
8. بازنگری در روش های کلیشه ای و نمایشی کار فرهنگی، شعارها و نحوه حضور و تعامل قشر انقلابی در فضای مجازی و حقیقی جامعه ، کنار گذاشتن لشکر کشی های شعار محور و بیانیه خوان با شعارهایی که بعضا نابجا به کار گرفته می شوند و اهتمام به آزادی اندیشه این قشر و نجات آنها از دنباله روی صرف و خو کردن به روش های یکسان تکراری در مواضع کاملا متفاوت (سازمان تبلیغات اسلامی دست از روش های نخ نما و لشکر کشی بردارد و کار عمیق و پر مغز انجام دهد)
و بسیاری کارهای دیگری که گفته اند و نوشته اند اما متاسفانه انجماد در روش های تکراری و روزمرگی مانع از تحول قابل توجه است.
+ به نظرم علاوه بر هشت موردی که اشاره کردید جمله آخر بسیار راهگشاست. دوری از انجماد در روشهای تکراری و روزمرگی... ممنون از لطفی که کردید و وقتی که گذاشتید.
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_٨
بدون نام
سلام
کنترل فضای سایبری کشور تحت نظر فرمانده کل قوا
و ایجاد یک شبکه اجتماعی اسلامی بینالمللی
کانالتون و خودتون رو دوست دارم 🌹
+ منم ایدهتون و خودتون رو دوست میدارم مثل همه دوستان انقلابی و خوش فکر. سالهاست این شبکه اجتماعی رو طراحی کردم و متاسفانه انگیزه ای ندیدم برای اجرا
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_٩
حمیدرضا
سلام استاد. من از جمله حاج قاسم در مورد تهدید و فرصت، اینو می فهمم که دقیقا از همونجایی که دشمن برامون تهدید ایجاد کرده باید دنبال فرصتها بگردیم.
اولین تهدید امنیت بود. باید اقتدار نیروی انتظامی رو چند برابر کنیم و در مقابل ایجاد ناامنی در رژیم صهیونیستی رو جدی بگیریم.
دومین تهدید نوجوونها بودند. باید دقیقا از همین نیروی آزاد شده نوجوونها در جهت حرکت انقلاب استفاده کرد. مثلا از روحیه آزادی خواهی آنها برای راه اندازی جنبش های آزادی خواهی منطقه ای و بین المللی استفاده کنیم. #راشل_کوری به نظرم الگوی بدی نباشه در این زمینه برای نوجوونها
سومین تهدید ایجاد دوقطبی در کشوره که باید از خون شهدا روح بگیریم برای دمیدن در کالبد وحدت و جامعه را متحدتر کنیم.
چهارمین تهدید بحث تجزیه طلبی بود که باید جزای خیانتهاشون رو بگیرن. یا به قول رائفیپور قصه رستم و قابله بشه :)))
پنجمین تهدید حجابه که باید با شدت با جریانهای اصلی نفوذ فرهنگی و اشاعه فحشا مقابله کنیم.
ذهنم پر از ایده است. ولی چون طولانی میشه فردا بقیه ش رو می نویسم
+ سلام برادر. استاد که ابوی بزرگوارتون هستند 😉
آقا دم شما و ذهنتون گرم. خیلی خوب بود. مخصوصا اونجا که فرمودید از خون شهدا روح بگیریم برای دمیدن در کالبد وحدت. خیلی لذت بردم.
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_١٠
علیرضا شاه بندری. کارشناسی ارشد تصویر سازی از اصفهان
عرض ادب و احترام
وقت بخیر
در مورد ایده پردازی که فرمودید . به نظر این حقیر در حال حاظر و با توجه به روز ۱۳ آبان ، بهترین موقعیت برای استفاده از یک فرصت استثنائی جهت روشنگری برای دانشجویان و دانش آموزان است .
در این روز میتوانید در بین جمعیت راهپیمایی مکان هایی را در نظر بگیرید ، و تمامی شبهات دانش آموزان و دانشجویان را جمع آوری کنید . اعم از شبهات اقتصادی ، سیاسی ، علمی ، هنری ، دینی و ....... .
به این صورت که در برگه هایی نوع شبهه را مشخص کرده ، سپس از مخاطب بخواهید تا مشخصاتش را به اختصار نام و نام خانوادگی و شماره همراه آنها بنویسند و سپس سوال خود را بنویسند .
در این صورت شما با یک جامعه هدف مشخص با شبهات مشخص و دسته بندی شده روبرو هستید .
سپس سوالات را بررسی و پاسخ هر نفر را بصورت کامل با جزییات و سند معتبر حتی سایت های منبع خارجی مانند سازمان ملل برای آنها ارسال کنید .
همچنین با توجه به دسته بندی شبهات میتوانید به تولید محتوا بپردازید در حالی که میدانید برای چه جامعه هدفی کار میکنید .
+ سلام و احترام. خیلی خوبه این ایده. حتما باید از ١٣ آبان امسال بهترین استفاده ها رو کرد. برای ١٣ آبان امسال آتش به اختیار باید هر کاری از دستمون برمیاد انجام بدیم
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
#ایده_١١
دکتر مرتضی صالحی
بهترین زمان برای تغییر به وضعیت جمهوری اسلامی پلاس
به دست گرفتن شبکه های مجازی؛ کوچ دادن کاربران به شبکه های داخلی؛ تعیین حد و مرز پوشش و حمایت قاطع از پلیس برای مقابله سخت با خاطیان؛تعیین حدود برای سلبریتی ها؛ممنوعیت تصویر برداری از پلیس و تعیین مجازات شدید؛ تصفیه نفوذی ها در صدا و سیما، دانشگاهها، شبکه های تجار ایرانی در پوشاک و...
در یک کلام؛ گام دوم انقلاب
+ در یک کلام: ختم کلام
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_١٢
دکتر معصومی
افزایش اقتدار حاکمیت و مقابله شدید با معارضین و بازداشت های گسترده عوامل مستقیم و غیرمستقیم دشمن
+ قطعا باید کاری کرد که جلوی تکرار این اتفاقات و هزینه های زیاد آن را گرفت. مخصوصا در مورد مهرههایی که سوزاندند
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_١٣
سید رضا
سلام
تقویت پیامرسان های داخلی مثل ایتا
پاکسازی دانشگاه هااز اساتید و دانشجویان منحرف
بیش از پیش باید روی دهه هشتادی و نودیا کار فرهنگی کرد
کشیدن جنگ داخلی ب عربستان و آمریکا
+ سلام. مختصر و مفید. مخصوصا کشیدن جنگ داخلی به آمریکا جزء ایدههای نابی است که خودم خیلی طرفدارشم
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_١۴
حسن جوانشیر
سلام و ارادت و عرض خسته نباشید و دست مریزاد خدمت جنابعالی بعنوان یکی از اساتید گرانقدر و پر تلاش و زحمت کش در حوزه جهاد تبیین -جنگ ترکیبی و سواد رسانه ...
+ انجام سخنرانی
+ برگزاری میزگردها
+ اجرای تحلیل های موثر پیرامون رخدادها و حوادث جاری و پیرامون و...
+ انتشار نشریات متنوع فیزیکی و مجازی با رویکرد اطلاع رسانی / آموزش سواد رسانه / آگاهی رسانی با هدف تبیین در همه حوزه ها و برای همه اقشار و صنوف و به تفکیک گروهای سنی و جنسیتی مختلف و ... در راستای جهاد تبیین...
در این راستا با تشکیل جبهه ها و تشکل های جهادی تبیین #محله_محور و در سطح جوامع و اقشار موثر از جمله دبستان -دبیرستان - دانشگاهها و چه بسی دستگاههای دولتی و کارخانجات و ... برای تحقق امر جهاد تبیین، آنهم بصورت تشکیلاتی و تحت هدایت ستاد های برنامه ریز #مردمی_نه_دولتی و حاکمیتی و بویژه بصورت افتخاری و همراهی و کمک جامعه مردمی حرکتی جهادی اقدام مستمر و مرتب صورت داد .یعنی اقدام به آغاز یک حرکت نهضت گفتگوی فراگیر و مستمر در جامعه بصورت مردم نهاد.
+ سلام علیکم. بسیار ممنون از لطفتون. تاکید بر مردمی بودن این حرکت و محله محور بودن آن بسیار به جا بود
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_١۵
مسعود سلیمانی
۱.پالایش گسترده در بدنه دولت با انتصاب مدیران انقلابی و حذف مدیران و کارمندان نالایق حتی قردادهای رسمی
۲.سیستم گزینشی به روز ، با جذب گزینشگران انقلابی ،مومن،متدین و سیستم جذب از مساجد،پایگاه ها،مراکز فرهنگی فعال
۳.دادن امتیازات اجتماعی به کسانی که در پایگاه ها،مساجد و... فعالیت فرهنگی دارند. که الآن هیچ چیز نیست.
۴. و یک موضوع دیگر که اصلا به این موضوع ربطی نداره ،تخته کردن درب بانک مرکزی که میگه برای وام ازدواج یک نفر ضامن کافیه و ده روز بعد از تکمیل مدارک وام میدیم که کلا دروغه!
با تشکر🌹
+ اتفاقا فهم من از تبدیل تهدید به فرصت از جنس همین مورد ۴ هست. یعنی وقتی اون اومده سر حجاب حرف بزنه و چهارتا تار موی دخترها رو بریزه بیرون، من برم سراغ بیرون کشیدن غده سرطانی به اسم بانک خصوصی!
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_١۶
دکتر حمیدرضا مقصودی
نسل دهه هشتادی، هویتش در یک فضای تنفس دیگر تعریف شده است. باید آموزش ببیند که در همان فضای هویتی خودش برای خدا قیام کند.
تا وقتی این را درک نکنی که گرفتن مجازستان از نسل جدید، به معنای امهاء هویت این نسل است، نمی توانی رفتار خشونت آمیزش را زمانی که به دروغ به او می گویند نظام میخواهد هویتت را از تو بگیرد درک کنی.
اگر دهه هشتادیهایی که در متاورسند، در متاورس قیام لله کنند، نقشه شیطان برای هبوط بعدی بشر، نقش بر آب میشود و همان متاورس میشود حسینیه. و سخر لکم ما فی السموات و الارض.
اگر متاورس را شیطان برای هبوط ساخته، ما سربازانی به قدرت دهه هشتادی ها داریم برای تسخیر این فضا.
#بچه_های_متاورسی_بچه_های_ما_هستن. همانها همت و باکری هستند
شاید اشتباه باشد که این نسل را روی زمین قضاوت کنیم. چون زمین برای این نسل، ناشناخته است. شاید رفتار نسل نو بر روی زمین، مشمول رفع القلم است. یعنی ندانسته و نشناخته را نمی توان مجازات کرد.
این نسل، سرباز الله است در جنگ سرزمینی جدید...
باید سازماندهی شود.
حسن باقری باید ابعاد سرزمین جدید را استخراج کند. باید همت ها و باکری ها و زین الدین های رزم جدید شناسایی شوند.
این جنگ، قرارگاه گلف می خواهد.
باید دشمن را در سرزمین خودش زمینگیر کرد.
پ ن: منظور دکتر از متاورس همه مجازستانه...
+ در طول سالیان درازی که با برادر عزیزم، دکتر مقصودی آشنایی دارم این اتفاق بارها برایم افتاده که در برخورد با یک مساله، پاسخی از او شنیدم که شگفت زده شدم. اینبار نیز پاسخ ایشان بسیار جلوتر از تصور من بود. خیلی جلوتر از تبدیل تهدید به فرصت!
الحمدلله...
از برکت وجود استادانی چون پرفسور درخشان و آیت الله میرباقری باید هم چنین شاگردی هم تقدیم انقلاب شود. (حفظهم الله)
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
اقتصاد فرهنگی
بر اساس استراتژی حاج قاسم عزیز یعنی «فرصت دیدن تهدیدها» اگر ایدهای دارید برای تبدیل تهدیدِ اغتشاشات
#ایده_١٧
بهزاد رنجبران
باسلام
از آنجا که سالهاست ملت اغلب حرافی و گفتاردرمانی از مسئولان دیدهاند بهتر است به این توصیه مهم رهبر انقلاب عمل شود که اخیرا گفتند:
«مراقب باشید این مسائل حواس شما را پرت نکند و از کارهای اصلی و اساسی باز نمانید».
یکی از کارهای جالب آقای قالیباف در دوران شهردار بودنش، نصب زمانسنج در پروژههای مهم شهری بود. دولت باید تایمر نهضت ملی مسکن را به تفکیک استان فعال کند. فکر نمیکنم از ارائه آمار روزانه مرگ و میر کرونا در هر بخش خبری سختتر باشد. اینطوری شاید آقای رئیسی هم آمار دستش بیاید.
+ قطعا سخت تر نیست...قطعا باید نهضت ملی مسکن به عنوان یک ایده موردنیاز به شدت پیگیری و اجرا بشه...
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
ماها ولی به پستیتان شک نداشتیم!
💠 @h_abasifar
(در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)