هدایت شده از وحید یامین پور
دارم به این میاندیشم که این جنگ، امکان یک آشکارگی و تجلّی (disclosure) است. جنگ آنگاه که از زاویه موجود به آن مینگریم، تلخ و سیاه و گلوگیر است و آنگاه که از زاویه وجود آنرا میبینیم، به ظهور رسیدن و آشکارگی حقیقت است و حقیقت زیباست. جنگ، افشا میکند و از نسبتهای حقیقی پرده برمیدارد؛ آنچنان که گویی برادری گمشده را پس از سالها پیدا میکنیم یا به ناگاه خوابی خاطره انگیز را که پس از بیداری فراموش کردهایم، بهخاطر میآوریم. نسبتها و خاطرههای اصیل و حقیقی اغلب در لحظههای مردهی روزمره پنهان میشوند.
ما به استقبال جنگ نمیرویم و به آن اقبال نداریم، اما هنگامی که ناخواسته در معرکه میافتیم، آنچه را که گم کردهایم، مییابیم.
🔺️عکس: کودکی نجات یافته از بمباران؛ بعلبک/لبنان
#یادگاری
➕️ @yaminpour
تمام 60 سال تلاشی که جریان ابوسفیان و معاویه کردند و با بیش از هفتاد هزار رسانه متمرکز (منبرِ تاسیس شده) بر ضد امیرالمومنین علیه السلام و جریان ولایت، فعالیت کرد با یک #چهله در هم شکست. چهله ای که از دهم محرم شروع شد تا اربعین حسینی.
نمایشی که حسین علیه السلام اجرا و زینب سلام الله علیها روایت کرد.
و یک روایتِ زینبی توانست اسلام را زنده کند.
رهبر معظم انقلاب در تعریف "جهاد تبیین" فرمودند آن روایت زینبی تبیین است...
روایت زینبی روایت فتح بود نه روایت شکست.
آنچه ما از مقاتل می خوانیم بدون روایت زینب سلام الله علیها روایت لشکر ابن زیاد است.
روایت قاتلین است که برای خودشیرینی صحنه را روایت کرده بودند.
اما روایت آنها ذیل روایت زینب کبری سلام الله علیها یک معنای دیگر می گیرد.
یک روح دیگر و یک موجود دیگری می شود.
جنس روایت فتح آوینی از جنس روایت زینبی است...
جنس روایت ما در جهاد تبیین هم باید روایتی زینبی باشد...
روایت یحیی سنوار نیز روایتی زینبی بود...
روایتی از جنس ما رأیت الا جمیلا...
روایت مقاومت نیز...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
امروز بیمارستان نیکان غرب تهران بودم
عیادت یکی از اقوام
روی تخت بیمارستان یک پیرمردی دراز کشیده بود
گفت: اینا چرا از آتش بس حرف می زنند؟
76 ساله هر چی جنایت می تونستن انجام دادن صهیونیستا
ضمن اینکه مگه صهیونیستا به عهد و پیمانشون پایبند هستند؟!
#لا_ایمان_لهم
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
کی گفته باید صهیونیست ها را فقط در سرزمین های اشغالی زد؟!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
ایران "حق" ندارد پاسخ بدهد!
ایران "حق" و "تکلیف" دارد پاسخ بدهد.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
به بهانه هدیه سخاوتمندانه یک معلم واقعی
🔹امروز در خبرها خواندم که آقای اسدیان (عضو هیات علمی دانشگاه تبریز و جانباز دفاع مقدس) خانه ۲۷۵ متریاش (به ارزش ۱۲ میلیارد تومان) که حاصل دسترنج عمرش بوده است را به جبهه مقاومت هدیه داده است. جالب آنکه ایشان بعد از این هدیه سخاوتمندانه اینطور حس و حالش را توصیف کرده است: "امروز بهترین روز زندگی من است، یک بار وقتی پایم را در جبهه از دست دادم حال دلم اینقدر خوش بود زیرا میدانستم با خدا یک معامله قشنگی کردم و حالا بعد از سی و اندی سال دوباره حال دلم عین همان روز خیلی خوب است".
🔹ایشان که خانه شخصیاش را اینطور سخاوتمندانه هبه کرده مقایسه بفرمایید با آنهایی که چندین خانه خالی دارند و دائما هم در حال افزودن بر تعداد خانههای خالی خود هستند تا بلکه با سوداگری و ضربه زدن به اقتصاد جامعه و تنگ کردن معیشت دیگران، بر سرمایه خود بیافزایند:
وَمَا يَسْتَوِي الْأَعْمَىٰ وَالْبَصِير
وَلَا الظُّلُمَاتُ وَلَا النُّور
وَلَا الظِّلُّ وَلَا الْحَرُور
🔹نکتهای که به بهانه حرکت آموزنده و رشک برانگیز این معلم واقعی قصد دارم به آن اشاره کنم این است که روال فعلیِ ارزیابی و ارتقاء اساتید دانشگاه، فاقد دقت کافی برای ارزش گذاری بر فعالیتهای آنها است. برای مثال، چنین کار ارزشمند و آموزندهای که بیانگر حد اعلای مسئولیت پذیریِ اجتماعی است هیچ امتیاز فرهنگی و غیر فرهنگی در فرایند ارتقاء اساتید ندارد و حتی به اندازه چند ساعت شرکت در دورههای مرسوم فرهنگی که در دانشگاهها برای اساتید برگزار میشود هم ارزش ندارد! کما اینکه در دستورالعملهای انتخاب اساتید نمونه کشوری هم هیچ ارزشی ندارد! امید است مدیران محترم وزارت علوم، بحث بازنگری در انتخاب اساتید نمونه و همچنین فرایند ارتقاء اساتید (چه به لحاظ ابعاد فرهنگی و چه به لحاظ ابعاد پژوهشی و آموزشی و ...) را به صورت کاملا جدی با محوریت مسئولیت پذیریِ اجتماعی اساتید آغاز نمایند.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
آمار به دست آمده توسط Labour نشان می دهد که تقریباً 120,000 نفر در انگلیس در حالی که منتظر درمان بودند به دلیل کمبود تخت و پرسنل بیمارستانی جان خود را از دست دادند!
این انگلیس همون انگلیسی هست که غنی نژاد میگفت الگوی اقتصاد آزاده!
پ ن: البته گور بابای عدالت اجتماعی
پ ن 2: صد و بیست هزار نفر! یه وقت اشتباه نخونده باشی! یعنی بیش از دو برابر شهدای غزه در یکسال گذشته
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوگل کردم رشد غده سرطانی فیلم مراحل تشکیل رژیم صهیونیستی رو داده 😂😂
وژدانا خیلی شبیهه!
تازه متاستاز هم کرده!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلا نیاز نیست عربی بلد باشی تا بفهمی این سید نازنین داره چی میگه!
این کلیپ رو ببین و از ته قلبت عشق طلب کن که بشه اشک روی چشمات...
خدایا...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
نقدی بر نقدِ "غلط اندر غلط اندر غلط"
آقای علی مهدیان در یادداشتی به این سخنرانی استاد قنبریان نقدهایی وارد کرده است که برای من حکم یک کارگاه آموزشی مغالطات را داشت!
خوب است هم متن ایشان و هم سخنرانی استاد قنبریان را بخوانید و گوش دهید!
اما بعد...
آقای مهدویان!
1. منبرمجازی چیست؟ این تکرار عبارت "منبر مجازی" که طبیعتا مخاطب برداشت خوبی از آن در متنی که "منتقدانه" است ندارد کدام گوشه از نفستان را حال می آورد؟!
2. فرمودید اینکه خوف و امید عادی از خوف و امید ایمانی و توحیدی جدا نشده بود بالکل غلط بود!
به نظرم توجه ندارید وقتی در چنین مباحثاتی می گویید یک حرفی "بالکل" غلط است یعنی چه؟! این حرف را در هیچ "نقدی" استفاده نکنید. باعث ضعف استدلال شما می شود نه تقویت آن!
اما بالجزء هم غلط نبود! زیرا اولا ایشان نقل کردند از آیت الله شاه آبادی (استاد عرفان امام) در رابطه با در کنار هم بودن خوف و رجا. یعنی خوف و رجاء ایمانی و توحیدی باید در کنار هم باشند. روایات متعددی هم در این رابطه وجود دارد. اتفاقا دو آیه ای هم که استفاده کرده اید تایید نکته ایشان بود! عجیب است که می گویید بالکل غلط بود اما در ادامه می گویید اساسا خوف و رجا نمی توانند از هم جدا باشند اگر ایمانی باشند!
فلذا اگر دیدیم رجا داریم و خوف نداریم بهتر است به ایمانمان شک کنیم!
ثانیا اگر خوف و رجای عادی را در نظر بگیریم باز فرقی نمی کند! انسان باید همیشه و همه جا این خوف و رجا را داشته باشد. مثل ورزشکاری که قدرتش بیشتر است از حریف اما تا لحظه آخر ترس این را دارد که خودش خطایی کند یا حریفش غافلگیرش کند!
مغرور شدن انسان به حقانیت دقیقا جایی است که بگوید ما چون حقیم پس عیبی ندارد که تلاش نکنیم. عیبی ندارد که طراحی نکنیم. عیبی ندارد که کم کاری کنیم!
امیدی که همراه نگرانی نباشد قطعا رجاء کاذب است. مفهومش واضح و مصادیقش بسیار است. اینکه ما بگوییم اسلام پیروز است و نگران نباشیم که به علت سستی ما خداوند نصرت اسلام را از ما بگیرد و به دیگری بدهد قطعا خلاف عقلانیت اسلامی است.
3. فرمودید "بدتر اینکه جمله ای که در مقام توصیف جنگ و اهداف دو طرف آن است"! عجیب است! مگر استاد قنبریان گفتند که این جمله توصیف و بیان اهداف نیست؟ خب اساسا دقیقا موضوع جلسه و احتمالا کل نشست های این رویداد گفتگو در مورد همین توصیف بوده است. اینکه این شرایط مرگ و زندگی برای دو طرف یعنی چه!
ایشان کجا از ترس از دشمن سخن گفتند که شما آن را نقد میکنید؟ این پیش فرض غلط ذهنی شماست! ترس از شکست به واسطه سستی و کاهلی را طرح کردند که خب هر شنونده منصفی همین برداشت را دارد وگرنه که می توان هر نیتی را به هر عبارتی الصاق کرد! اتفاقا علت شکست می تواند ترس از دشمن باشد نه اینکه باید از دشمن بترسیم! چطور میتوانید چنین حرف غلطی را به کسی که می دانید توصیه به ترس از دشمن نمی کند نسبت دهید و بعد با یک آیه قرآن تیر نقد بر آن بیاندازید؟ اساسا چه نیازی به تفکیکی وجود دارد که هر شنونده ای متوجه آن می شود مگر اینکه تصمیم بر مخالفت داشته باشد. (حتما این صوت را دوباره و در کنار دیگران بشنوید و به چهره و فهم آنها دقت کنید)
5. "سپس آن بزرگوار بر منبر مجازی اش، خوف از دشمن را تطبیق میدهد به محصور شدن گروههای مقاومت در چنبره دولت_ملتها، گویا دولت_ملتها مانعی هستند که باید کنار باشند و دور بخورند"
این جملات را دوباره بخوانید و از خودتان بپرسید که چطور توانستید این جملات که "هیچ" ربطی به نکات مطرح شده توسط استاد ندارد را به عنوان نقد بنویسید. ایشان نه خوف از دشمن را طرح کردند. نه اساسا خوف را بر بحث دولت ملت تطبیق دادند. بحث دولت ملت یک بحث مجزایی در ارائه ایشان بود با عنوان "تفسر جنگ وجودی" و آن خوف و رجا حالت روحی و روانی ما در مواجهه با این وضعیت است. چطور این دو مطلب را سعی کرده اید به هم ربط دهید و نقدش کنید خدا می داند!
ادامه
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
بخش اول
ادامه:
6. هیچگاه ایشان از تلاش محور مقاومت بر دور زدن دولت ها نگفتند که شما بگویید "گویا" دولت _ملتها مانعی هستند که باید کنار باشند و دور بخورند!
برعکس! ایشان می گویند در وضعیت مرگ و زندگی دشمن تلاشش را کرده که بوسیله دولت های غربگرا دست جریان های مقاومت را ببندد. مثال هم زدند. اساسا خبر دادند و تحلیل نکردند! این یک تذکر است برای اینکه مراقب باشیم. اگر دولت لبنان به سمتی رفت که دست حزب الله را ببندد این یعنی نابودی حزب الله! به همین دلیل هم راهبرد هماهنگی با دولت ها مهم است. اما این تکلیف ماست نه اتفاق واقعی روی زمین که ممکن است باعث مرگ ما شود!
7. حضرت آقا از ائتلاف دولت ها سخن گفتند اما این یعنی از امت سازی و ائتلاف جریان های مقاومت و جریان های مردمی مسلمان بلکه از ائتلاف مردم دنیا در مقابل صهیونیست ها سخن نگفتند؟! اثبات لزوم همکاری دولت ها که نفی لزوم امت سازی نمی کند! اما نکته استاد قنبریان این بود که مرگ ما زمانی خواهد رسید که در این "دوگانه کاذب" اسیر شویم و دولت را انتخاب کنیم به جای امت. یا امت را انتخاب کنیم به جای دولت!
مگر انقلاب اسلامی از جمهوری اسلامی چنین تفکیکی دارد؟! جمهوری اسلامی در یک معنا فرزند و در یک معنا والد انقلاب اسلامی است.
جمهوری اسلامی انقلاب را رقم زد!
"جمهور"ی که به حکم امام به خیابان ها آمدند و جانشان را فدا کردند. جمهوری که "امام را قبول داشتند" و "به پشتوانه اینکه این ملت امام را قبول داشتند" امام توانست "دولت تعیین کند"!
یک ساختار دولتی هم دارد این جمهوری اسلامی که گاهی اوقات مسیری خلاف آرمان های انقلاب قدم برمیدارد که باید مراقب آنها بود!
وگرنه به تعبیر مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی می شود دندانی که از درون پوسیده است و ظاهرش باقی مانده!
جمله استاد قنبریان این است: اگر پروژه امت سازی "در عین" حفظ این دولت ملت ها شکل نگرفت این وجه نابودی ماست
8. اینکه کسی جزء قاعدین باشد و حرف آن کسی که وسط میدان است را فقط تکرار کند قطعا اشتباه است. ما باید خشم مقدس مردم را از خون شهید بجوشانیم... نه اینکه با امید کاذب به سراغ بی عملی برویم!
اگر بگوییم خب او به آرزویش رسید و دشمن هیچ ضربه ای به ما نزده است و .... مثل این است که نعوذ بالله وقتی اباالفضل العباس علیه السلام رجز می خواند که: والله ان قطعتموا یمینی ...انی احامی ابدا عن دینی! شما از دور فریاد بزنید: والله ان قطعتموا یساره!!!.... انه یحامی ابدا عن دینه! (خدا را شکر که وزنش خراب است)
مشخص است که وقتی سید مقاومت را شهید کردند باید فریاد خشم مردم مثل شهادت حاج قاسم بلند می شد!
مشخص است که ما برای سید مقاومت حتی عزاداری هم نکردیم چه برسد به مطالبه انتقام! یکی دو روز اول بعد از شهادت سید را به خاطر بیاورید.
مشخص است که ما با همین جملاتِ "خون شهید هدر نمی رود" و "شهیدان زنده اند الله اکبر"، نشستیم و کاری که باید می کردیم را نکردیم!
در مورد مهمانمان یعنی شهید هنیه که تا ابد ننگش بر چهره مان خواهد ماند که میهمان ما را در تهران ترور کردند اما انتقامش را نگرفتیم!
9. استاد قنبریان از 26 دقیقه بیش از 12 دقیقه در مورد مساله امت سازی که حضرت آقا روی آن تاکید کردند صحبت می کنند! اما شما در متن خود حتی یک اشاره کوچک به این مساله نکرده اید! چرا؟ چون باز هم خواستید فهم اشتباه خودتان را به حرف ایشان الصاق کنید و آن را نقد کنید!
10. بند آخر هم که تکرار مدعای غلط است و غلط اندر غلط اندر غلط!
کجای بحث ایشان به این ربط داشت که مردم از مسئولین ناامید شوند یا از دشمن بترسند؟!
امیدآفرینی که مقام معظم رهبری فرمودند با بیان واقعیت است نه پوشاندن آن!
11. یاد بگیریم تا مقام معظم رهبری یک کلمه را استفاده می کنند آن را تبدیل به فحش نکرده و به سمت دیگران پرتاب نکنیم!
#مرجفون توهین بسیار زشتی است آن هم با این سطح از مغالطه و بی اخلاقی!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar