سید حسن نصرالله: تمام جنبش های مقاومت مدیون جمهوری اسلامی ایران و رهبری امام خامنه ای هستند. اگر مقاومت در منطقه قدرت دارد بهخاطر پشتیبانی معنوی، سیاسی، نظامی، دیپلماتیک و مادی ایران است
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اندیشکده قصد
💢 سلسله نشست های یکشنبه های اندیشهورزی
🔹با موضوع: اصول جهاد تبیین اقتصادی
🔸با ارائه: استاد حسین عباسی فر
پژوهشگر اندیشکده قصد
⏰زمان: یکشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۸
🏢مکان: اندیشکده قصد
📌پخش زنده از طریق کانال اندیشکده قصد در پیامرسان ایتا
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
اقتصاد فرهنگی
💢 سلسله نشست های یکشنبه های اندیشهورزی 🔹با موضوع: اصول جهاد تبیین اقتصادی 🔸با ارائه: استاد حسین
ان شاءالله فردا با برادر عزیزم آقای حسینی (کانال افرا) یک تجربه نگاری حضوری و آنلاین داریم در خصوص بیش از 200 جلسه جهاد تبیین اقتصادی در یکسال گذشته...
به نظرم قابل استفاده است برای رفقا
از گفتگوی دو سه دقیقه ای در تاکسی تا جلسات و همایش های بزرگ در دانشگاه و ...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
جامعه یک تن واحد است.mp3
1.53M
انسانها برای ارتباط خلق شدهاند، دلها باید باهم مرتبط باشند، به هم محبّت بورزند، به یکدیگر کمک کنند. انسانها باید مثل یک تَنِ واحد در دنیا [باشند]؛ اصلاً بشر اینجوری ساخته شده، اینجوری تدبیر شده؛ امّا امروز شما نگاه کنید ببینید همهجا جنگ، همهجا ناامنی، همهجا ترس، همهجا گمراهی، همهجا دوری دلها از یکدیگر؛ خانوادهها متلاشی؛ اختلاف طبقاتی فاحش؛ عدّهای برخوردار و بهرهمند، عدّهای محروم؛ اینها همه بهخاطر این است که سؤالات زندگی درست جواب داده نشده، غلط فهمیده شده؛ آنوقت این نظامهای اقتصادی و سیاسی کجومعوج در دنیا به وجود آمده و بشریّت، مبتلا است؛ میلیاردها انسان، مبتلای این وضعیّتند؛ حتّی آنهایی که برخوردار هستند هم مبتلایند. اینجور نیست که وقتی ما میگوییم اختلاف طبقاتی هست، یعنی آنکسی که فرض بفرمایید به قول معروف جزو یک درصد جامعهی آمریکایی است، خیلی راحت و خیلی خوش است؛ نه، او هم بدبختیهایی، گرفتاریهایی، مشکلاتی -روحی، روانی- در زندگی خودش دارد که الیٰماشاءالله، گاهی از گرفتاریهای آدم فقیر بیشتر است؛ یعنی همه گرفتارند. جامعهای که راه درست را نشناسد، صراط مستقیم را نشناسد، با خدا مرتبط نباشد، این[طور] است. این جوامع بشری متأسّفانه امروز دچار یک چنین ضلالت و گمراهیای هستند.
#کاپیتالیسم #لیبرالیسم #فریب_بزرگ
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فَكُبْكِبُوا فِيها هُمْ وَ الْغاوُونَ
وَ جُنُودُ إِبْلِيسَ أَجْمَعُونَ
پس همهى معبودان و عابدان گمراه به دوزخ سرنگون شوند. و لشكريان ابليس نيز همگى (به دوزخ افكنده شوند).
در شأن نزول این آیات از امام صادق علیه السلام وارد شده: درباره قومى نازل شده که در مرحله نخست از عدل پیروى کرده و آن را مى ستودند سپس مخالفت ورزیده و از آن عدول نمودند. (تفسیر علی بن ابراهیم و تفسیر برهان)
این روایت را که دیدم ترس عجیبی در وجودم افتاد. نکند ما هم با بازگشتن از انقلاب جزء جنود ابلیس شویم؟
خدایا ما را در راه انقلاب ثابت قدم بدار...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از بیداری ملت
41.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم┋ یک خطبه در رسوایی تفکرات نئولیبرالی
حجت الاسلام سنجری امام جمعه چهاردانگه :
🔺 جهانیسازی و دلاریسازی بلای رشد تولید داخلی !!
🔺 اگر هزینه جهانی سازی می شود چرا در آمدها جهانی نشود !!
🔺 در دنیایی که ادعا می کنید بنزین ۳ دلاره ، حقوق کارگر هم ۳۰۰۰ دلاره ..!!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فقط یک کودک فلسطینی میدونه چطور میشه سیصد سال دروغ و فریب لیبرال سرمایه داری غرب رو در عرض یک ماه نابود کرد...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میروند چون جهانیسازی قیمتها دخل و خرجشان را #ناتراز کرده است...
@syebraily
وَمَا أُنْزِلَ عَلَى الْمَلَكَيْنِ بِبَابِلَ هَارُوتَ وَمَارُوتَ وَمَا يُعَلِّمَانِ مِنْ أَحَدٍ حَتَّى يَقُولَا إِنَّمَا نَحْنُ فِتْنَةٌ فَلَا تَكْفُرْ فَيَتَعَلَّمُونَ مِنْهُمَا مَا يُفَرِّقُونَ بِهِ بَيْنَ الْمَرْءِ وَزَوْجِهِ
با اينكه آن دو [فرشته] هيچ كس را تعليم [سحر] نمیکردند مگر آنكه [قبلا به او] مى گفتند ما [وسيله] آزمايشى [براى شما] هستيم پس زنهار كافر نشوى و[لى] آنها از آن دو [فرشته] چيزهايى مى آموختند كه به وسيله آن ميان مرد و همسرش جدايى بيفكنند
ماجرای عجیبی است. دو فرشته که تعلیم سحر نمی کردند مگر اینکه به طرف مقابل می گفتند ما وسیله آزمایش تو هستیم و به تو هشدار می دهیم که مراقب باش کافر نشوی! باز هم این کافران از آنچه می آموختند برای جدایی انداختن بین زن و شوهر و نابودی خانواده استفاده می کردند!
البته امروز دیگر نیازی به سحر نیست. لیبرالیسم با شعارهای زیبا و فریبنده و اقتصاد علم نما با #فریب_بزرگ این کار را انجام می دهد. نمونه اش را می توانید دنیای اقتصاد را بخوانید!
همه می دانیم که کشاندن زنها به بازار کار بیرون از خانه یعنی نابودی خانواده که البته این نابودی مثل انفجار در معدن طلاست برای صاحبان سرمایه!
درست است خانواده نابود می شود اما طلا و منفعتش برای عده ای باقی خواهد ماند...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
گفت چرا من حجابم رو رعایت کنم. تو چشمهاتو درویش کن!
گفتم چشمای من که درویشند! تویی که داری با این تبرّج و این نوع جلوه گری به چشمای من #تجاوز میکنی!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
سرتاپا اعتراض.mp3
204.3K
نگاه اسلام این است که زن و مرد از لحاظ ارزشهای انسانی برابرند: اِنَّ المُسلِمینَ وَالمُسلِماتِ وَالمُؤمِنینَ وَالمُـؤمِنٰتِ وَالقٰنِتینَ وَالقانِتٰتِ وَالصٰدِقینَ وَالصّادِقٰتِ وَالصٰبِرینَ وَالصّابِرٰت،(۹) تا آخر؛ مرد مسلمان و زن مسلمان در مورد ارزشهای الهی و انسانی هیچ تفاوتی با همدیگر ندارند. وظایف مشترکی هم هر دو دارند؛ وظیفهی امر به معروف مشترک است، وظیفهی خدمت مشترک است، وظیفهی جهاد فیسبیلالله [برای] هر کدام به نوعی مشترک است، مربوط به مرد یا مربوط به زن ویژه نیست. هر کدام هم وظایف ویژهای دارند؛ زن وظایفی دارد، مرد وظایف ویژهای دارد که خدای متعال به خاطر اداء همین وظایف ویژه، ترکیب ساختمان جسمی و روحی آنها را هم متناسب با آن وظیفه بنا کرده و خلق کرده. بنابراین این نگاه اسلام و نگاه جمهوری اسلامی به زن است، و ما به این نگاه افتخار میکنیم؛ ما سر تا پا اعتراض به منطق غربی و روش غربی و سبک زندگی غربی در مورد زنیم؛ معتقدیم آنها به زن دارند ظلم می کنند.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar