⚠️ آقای صدا و سیما، حواسمان هست
🔹طلبه جهادگر #حجتالاسلام دانیال #سالاری در حین خدمت به مناطق محروم در اثر تصادف درگذشت
🔹نکته جالب در خبررسانی البته این است که با وجود آنکه اکثر تصاویر حجتالاسلام سالاری در اینترنت با لباس روحانیت است، در پرمخاطبترین بخش خبری #تلویزیون، #عکس_غیرمعمم وی منتشر میشود!
آقای صدا و سیما، حواسمان هست، حواست باشد!
@h_derang
تصویری از محل عروج حجت الاسلام دانیال سالاری
https://www.iribnews.ir/fa/news/3059800
🔹 محمد #مداح را یادتان هست؟
احتمالا خیلی از مردم یادشان رفته ...
🔹احمد #خسروی را یادتان هست؟
احتمالا خیلی از مردم یادشان رفته ...
🔹دانیال #سالاری را هم از فردا دیگر کسی نمیشناسد
🔹دشمن با سوژههای ساختگی علیه روحانیت شایعهسازی میکند و در کل کشور پخش میکند (مثل شایعه اخیر عیدی ۵ میلیونی بنیاد مستضعفان به طلاب!!!)؛ آن وقت روحانیت بیزبان حتی با #اخبار_واقعی هم عرضه دفاع کردن رسانهای از خودش را ندارد!
@h_derang
🔹هر چند برخی نظرات ایشان نقدهای جدی دارد؛ اما این حرف ایشان قابل تأمل است ... از باب اُنظر الی ما قال!
@h_derang
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تذکر مهم امام خمینی(ره) درباره #شکست_مکتب
🔹اگر در این نهضت #شکست بخوریم ...
🔹چهره امروز ما، چهره #مظلومیت نیست تا محبوب شویم ...
#تکلیف_اهلعلم
#شکست_مکتب
@Seyed_Alireza_Naghibpour
@h_derang
🔹امام از ما خواست که خودمان را فدای انقلاب کنیم
اما ما انقلاب را فدای خودمان و مصلحتهایمان میکنیم
@h_derang
🔴 هشدار امام #خمینی(ره): #مایوس باشید! دیگر نخواهد شد!
🔹اگر این نهضت خدای نخواسته بخوابد و به #خاموشی بگراید، چه کسی میتواند دیگر اسم اسلام را بیاورد؟
🔹اگر با این نهضت اسلام را محقق نکنید و اسلام را جاری نکنید، #مأیوس باشید، دیگر #نخواهد_شد
🔹آنهایی که به اسلام عقیده دارند، آنهایی که دلشان برای قرآن میتپد، #امروز باید فعالیت کنند
(صحیفه امام، ج ۸، ص ۵۷)
🔸کانال هنگام درنگ
@h_derang
🔴 #عکس_یادگاری با بیانیه #گام_دوم
🔹بسیاری از سازمان ها و نهادهای حوزوی و دانشگاهی با برگزاری نشست و همایش، با بیانیه گام دوم #عکس_یادگاری گرفتند
🔹اما سوال آن است که برای #عملیاتی کردن این بیانیه چه کردیم؟
☀️☀️☀️☀️
«در خود و دیگران نهال #امید به آینده را پرورش دهید؛ این #نخستین و ریشهایترین #جهاد شما است».
☀️☀️☀️☀️
🔹آقای حوزه، #سازمان تبلیغات، #دفتر تبلیغات، #پژوهشگاه، پژوهشکده، #دانشگاه، موسسه، مرکز، #انجمن ...
در این دو سال چند درصد به #امید مردم نسبت به نظام و روحانیت افزودید و این #نخستین و ریشهایترین جهاد را پیش بردید؟!
🔹حالا فهمیدید چرا اساسا شما هیچوقت مخاطب بیانیه گام دوم نبودید و نخواهید بود؟
🔸کانال هنگام درنگ
@h_derang
✳️ «با هر قدمی در راه استواری #انقلاب، یک قدم به #ظهور نزدیکتر میشوید»
🔹انقلاب چگونه استوارتر میشود؟
🔹«در خود و دیگران نهال #امید به آینده را پرورش دهید؛ این #نخستین و ریشهایترین #جهاد شما است» (بیانیه گام دوم)
🔹چگونه میتوان امید مردم به نظام و روحانیت را افزایش داد؟
🔸کانال هنگام درنگ
@h_derang
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ رمز موفقیت #روحانیت از نگاه امام #خمینی(ره)
🔹یکی از امور مهم این است که روحانیون باید #ساده زندگی کنند.
🔹 آن چیزی که روحانیت را #پیش_برده تا حالا و #حفظ کرده است این است که #ساده زندگی کردند.
🔹هر چه بروید سراغ این که یک قدم بردارید براى این که #خانه تان بهتر باشد، از معنویتتان به همین مقدار، از #ارزش تان به همین مقدار، #کاسته مىشود.
▫️ (صحیفه نور،ج۱۹،ص۱۵۷).
#سادهزیستی_روحانیت
🔸کانال هنگام درنگ
@h_derang
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸«جمهوری اسلامی»، از باب «عدم مخالفت قطعیه» است نه «موافقت قطعیه»🔸
خدا ما را از حکومت شاهنشاهی که #مخالفت_قطعیه با اسلام بود، نجات داد و آورد در جمهوری اسلامی که مخالفت قطعیه با اسلام نمیکند، اما #موافقت_قطعیه هم نمیکند! «حکومت اسلامی»، موافقت قطعیه است!
«جمهوری اسلامی»، مخالفت قطعیه با اسلام نمی کند اما موافقت قطعیه هم زورش نمیرسد، رسالتش همین حد است. موافقت قطعیه با اسلام، در حکومت اسلامی و تمدن اسلامی محقق می شود.
بعضی ها در «جمهوری اسلامی» دنبال «تمدن اسلامی» هستند! اشتباه می کنند. هی داد و بیداد می کنند و می گویند اسلام رفت و چطور شد! نخیر، «جمهوری اسلامی» نسبت به «حکومت شاهنشاهی»، بهشت است. جمهوری اسلامی «اَعراف» است، یعنی بین «جهنم» حکومت شاهنشاهی و «بهشت» تمدن اسلامی، این اَعراف است و در وسط قرار دارد.
فرق «موافقت قطعیه» و «عدم مخالفت قطعیه» چیست؟ فرض کنید ده لیوان داریم که یکی از آنها نجس است. من نمیدانم کدامش نجس است. «عدم مخالفت قطعیه» به این است که یک لیوانش را کنار بگذاری و بقیه اش (نه تای دیگر) را مصرف کنی. چرا مخالفت قطعیه نکرده ای؟ چون نمیتوانی قسم بخوری که این لیوانی که مصرف کردی، قطعاً نجس بوده است. جمهوری اسلامی، این است. یقین به مخالفت با اسلام نداری.
حکومت اسلامی، موافقت قطعیه با اسلام است. در حکومت اسلامی باید از همه اش اجتناب کنی. مثلاً ده تا سیم است. در یکیاش برق است. تو میتوانی یکیاش را بگذاری کنار و به بقیه دست بزنی؟ حکومت اسلامی این جوری است. دست به هیچ کدامش نمیتوانی بزنی. ورع هم یعنی همین.
@haerishirazi
🔹۱۸ فروردین یادآور کوچ استاد رضا #بابایی، نویسنده و رئیس پیشین انجمن قلم #حوزه است.
🔹مطلب ذیل یکی از #خواندنیترین یادداشتهای استاد است که خطاب به #جامعه_علمی به نگارش درآمده است
🔹مطالعه این یادداشت خواندنی را به شما توصیه میکنیم👇👇👇
✅به سوی #هرمنوتیک ترانسفورماتیو جاذبۀ #کوانتومی!
🔹نگارش: استاد رضا بابایی
🔹در بهار سال ۱۹۹۶ مقالۀ مفصلی (۴۰ صفحه) به دفتر مجلۀ Social Text (متن اجتماعی) میرسد که همۀ اعضای علمی مجله را خوشحال میکند. نویسندۀ مقاله، آلن #سوکال، یکی از سرشناسترین #فیزیکدان های فرانسه و عنوان مقاله «به سوی #هرمنوتیک ترانسفورماتیو جاذبه کوانتومی» بود
🔹مقاله چاپ شد و همه منتظر واکنش خوانندههای مجله بودند. ناگهان پستچی بستهای به دفتر مجله میآورد که همه را در بهت و حیرت فرو میبرد. درون بسته، مقالهای دیگر از سوکال بود که اینگونه آغاز میشد:
«جناب سردبیر، در مقالهای که بهار امسال برایتان فرستادم و شما چاپ کردید، حتی یک جملۀ #مفهوم و معنادار وجود نداشت؛ اما چون عبارات آن را #نفهمیدید، حتما گمان کردهاید که خیلی #عمیق و پیچیده است! خواهشمند است مقالۀ دوم بنده را که دربارۀ زبان گنگ و #نامفهوم عدهای از روشنفکران فرانسوی است، چاپ کنید تا خوانندگانتان بدانند که نباید #فریب نامها و جملههای پر #طمطراق را بخورند...» .
🔹مسئولان مجله که به شدت از چاپ مقالۀ پیشین سوکال، شرمنده و خشمگین شده بودند، نامه و مقالۀ دوم سوکال را چاپ نکردند. اما او هم بیکار ننشست و در اولین فرصت کتاب #روشنفکران_طرّار را نوشت. این کتاب دربارۀ کسانی است که #فقر_علمی خود را با توسل به اصطلاحات و عبارات #گنگ میپوشانند، و قصد دارند با جملههای چندپهلو و تاریک، خوانندۀ خود را خلع سلاح کنند یا بفریبند.
🔹سوکال، نویسندگان را به استفاده از #زبان_ساده مردمی سفارش میکند و به خوانندگان فرانسوی هشدار میدهد که
#پیچیدگی کلام، لزوما به دلیل ژرفای معانی و بلندای مفاهیم آن نیست؛ بلکه گاهی حکایت از #ذهنی_آشفته یا مقلد یا دغلباز میکند که قصد دارد نادانیهای خود را با بیان جملات به ظاهر عمیق و آکنده از #اصطلاحات_غریب بپوشاند.
🔹به قول مولانای خودمان: «#گرههای_سخت بر #کیسههای_خالی».
🔹آقايان! ما تا كى به سازمان تبليغات و وزارت ارشاد فشار بياوريم كه بنويسيد و بدهيد؟ آنها مىگويند: نمىتوانيم. راست هم مىگويند، كار آنها نيست؛ كار حوزه و طلبه است. اينگونه كارها بايد در آنجاها انجام بگيرد.
🔹من از آقايان سؤال مىكنم كه آيا مىدانيد امروز در درجهى اول، چند عنوان كتاب براى دنياى اسلام لازم است؟ گمان نمىكنم كسى از شما بداند. من شايد از بعضى از شما يكذره بيشتر بدانم؛ اما به طور دقيق نمىدانم. حوزه هم نمىداند. اگر من ندانم، عيب نيست؛ ولى اگر حوزه نداند، عيب است. حوزهى علميه بايد بداند كه مثلًا امروز پنجاه عنوان كتاب وجود دارد. در درجهى اول، ما بايد در پنجاه موضوع و در درجهى دوم، در صد و بيست موضوع كتاب نوشته باشيم يا بنويسيم.
🔹بايد به تناسب تهمتهايى كه به ما مىزنند و به تناسب فحشهايى كه به ما مىدهند و به تناسب كتابهايى كه عليه ما مىنويسند، نيازها را بدانيم. مركز و بانك اطلاعات حوزه كجاست كه اينها را نگاه كند و در بارهى آن موضوعات تحقيق نمايد و بنويسد. يكى از كارهايى كه حوزه بايد انجام بدهد، همين است. يعنى مركزى داشته باشد و كتابهايى را كه در دنيا راجع به انقلاب نوشتهاند، جمع كند؛ چه آنهايى كه مستقيماً در بارهى انقلاب است و چه آنهايى كه به خاطر انقلاب، به شيعه و يا اسلام فحش دادهاند و چه كتابهايى كه از ما تعريف كردهاند و نقاط قوّت ما را- كه بعضاً خودمان هم از آنها غافل بودهايم- يادآور شدهاند.
🔹در اين مركز، محققان حوزه بايد مشابه اين كتابها را نيز در داخل كشور جمعآورى كنند و مورد بررسى قرار دهند. وقتىكه محقق مىگوييم، فوراً ذهن به سمت پيرمردهاى از كار افتاده نرود. محققان جوان- مثل خود شما- بنشينند اينها را تقسيمبندى كنند و تفكر و ذهنيت انقلاب و به تعبير اروپايى آن، ايدئولوژى انقلاب را- كه متأسفانه هنوز معادل فارسى آن را پيدا نكردهايم- تدوين كنند و آن را- نه در يك جلد كتاب و نه با يك بيان- بيرون بدهند؛ كه اگر از ما پرسيدند: انقلابتان چيست؟ بگوييم اين است. اگر شما چنين كارى نكرديد، ديگرانى كه غالباً صلاحيت ندارند، خواهند كرد.
(1368/9/7 ديدار با مجمع نمايندگان طلاب و فضلاى حوزه علميه قم)
روحانی: آمریکا آمده توبه کند میگوید هل لی من توبه؟!
گر کافر و گبر و #گرگ و بتپرستی باز آ
این درگه ما درگه نومیدی نیست
پینوشت:
توبه کردن هیچ شرطی ندارد!
🔹اگر #صدا_و_سيما ميتوانست درست #وضع كشور را #منعكس كند، خيلي #شعف و بهجتِ بينندگان به مراتب بيشتر از آني ميشد كه امروز هست. خيلي از كارها دارد انجام ميگيرد كه مايه خوشوقتي است، مايه خشنودي است؛ نه فقط در زمينههاي علمي، در زمينههاي اجتماعي، در زمينههاي سياسي مايه سرافرازي است. اين را خيليها ـ اغلب ـ خبر ندارند.
(سخنان مقام معظم رهبري در ديدار با بسيجيان، 4/9/ 1388)
🔹ما بايد كاري كنيم كه اين #جوان ما بتواند #مغالطه را بشناسد، كما اينكه در فلسفه و منطق، شناخت مغالطه، يكي از هنرهاست. ما بتوانيم جوان خودمان را آشنا كنيم به اينكه مغالطه چيست، تا بتواند مُچ مغالطهكننده را بگيرد. بگويد اين قضيهاي كه درست كردي، اينجايش اختلال و اشكال دارد. قدرت تحليل سياسي اين است؛ بايستي اين را در جوان به وجود آورد.
(سخنان مقام معظم رهبري در ديدار با رؤساي دانشگاهها، 23/5/1385)
🔹#معرفتهاتان را بالا ببريد. عزيزان من! #سقف معرفت خودتان را، سايتهاي سياسي و اوراق روزنامهها و #پرسه زدن در #سايتهاي گوناگون قرار ندهيد؛ سقف معرفت شما اينها نيست ... هرچه ميتوانيد، اولاً در اين بخش كار كنيد. سطح معرفت را بالا ببريد. با قرآن، با نوشتجات مرحوم شهيد مطهري، با نوشتجات فضلاي بزرگي كه خوشبختانه امروز در حوزههاي علميه حضور دارند، آشنا شويد. امروز فضلاي جواني در حوزههاي علميه هستند كه ميتوانند در اين قسمت به مجموعه جوانهاي دانشگاهي ياري بدهند، كما اينكه كارهاي خوبي هم دارد انجام ميگيرد. سطح معرفت ديني بالا برود؛ اين يكي از كارهاست كه حتماً لازم است. به نظر من آن كاري كه مهم است انجام بگيرد، #مطالعات_اسلامي است.
(سخنان مقام معظم رهبري در ديدار با دانشجويان، 16/5/1391)
✳️دلنوشته یک دهه نودی:
🔹«من دوست دارم #شهید شوم و برای ایران بجنگم»
#مکتب_حاج_قاسم
#ملت_شهادت
@h_derang
🔹توقع از #اساتيد محترم اين است #جوان هايتان را توجيه كنيد. منظورم اين نيست كه بنشينيد زيد و عمرو سياسي را برايشان معرفي كنيد؛ نه، اصلاً من موافق هم خيلي نيستم #اسم آوردن از زيد و عمرو و بكر ... اين چيزها كمكي به حل مشكل نميكند؛ به اينها #قدرت_تحليل بدهيد.
(سخنان مقام معظم رهبري در ديدار با استادان دانشگاه، ۱۳۸۸/۶/۸)
@h_derang
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نام فرزندان یک خانواده آفریقایی: روح الله خمینی، علی خامنه ای، مرتضی مطهری و ...
@h_derang
واکاوی پدیده استثمار آکادمیک.pdf
334.5K
🔴 مقاله علمی پژوهشی
واکاوی پدیده #استثمار در #دانشگاهها
🔺نویسنده: دکتر سعید #صفایی موحد، استادیار دانشگاه #تهران
🔹 این تحقیق به روش #گرنددتئوری و مصاحبه با ۴۵ دانشجو و ۱۲ استاد انجام شده است
🔹بنا بر یافتههای این تحقیق، #استثمار_آکادمیک در نظام آموزش عالی ایران دارای ابعاد مالی، روانی، جنسی، #پژوهشی و آموزشی است و منجر به واکنشهایی همچون #انقیاد_ظاهری، اعتراض پنهان و گاه پذیرش و همدستی شده است. این امر در نهایت به #افول نهاد علم در جامعه منجر میشود.
http://www.icsajournal.ir/article_53538.html
🔸کانال هنگام درنگ
@h_derang