فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ رهبرانقلاب به افرادی که میگویند مگر بهشت زوی است؟
بله بخشی زور هم هست.
#زور_حکیمانه
🆔 @h_falahati
بعنوان یک مخالف آقای پزشکیان این رفتار زننده و پروپاگاندای زشت راجع به رفع فیلتر گوگل پلی را توهین میدانم!
اساسا گوگل پلی برخی خدماتش تحریم است و با رفع فیلتر حل نمیشود.
بخش گفتگوی این پلتفرم بسته شد چون در ایام اغتشاشات محلی برای قرار و توطئه بود.
بس است این چه خدمتی است که ذیل آن می نویسید «ذمتی بمااقول رهینة»!!
خجالت بکشید و با کلام امیر ع بازی نکنید.
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احمد طه مجری الجزیره:
چرا دست از حمله به عمق اسرائیل نمیکشید؟
محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی انصارالله:
آنچه برای ما مهم میباشد کلام خداوند است، حتی اگر بخواهیم در مقابل اسرائیل سکوت کنیم این رژیم ما را به حال خود رها نخواهد کرد، احمد الشرع صراحتا اعلام کرد اجازه نخواهد داد سوریه به پایگاهی برای حمله به رژیم صهیونیستی تبدیل شود اما باز سوریه را هدف قرار دادند و بخشهایی از این کشور را اشغال کردند.
🖊 دیگر واقعا باید گفت: از ادبیات مواجهه یمن باید آموخت!
این میزان از اعتماد و اتکال الی الله حتما احدی الحسنیین(یکی از دو سعادت) است!
یا شهید می شوید یا پیروز لکن امر و دستور خدا را زمین نگذاشته ایم.
🆔 @h_falahati
🔰از نظر انتخاب سرقت و حجم زیاد سارقان هم تقصیر انقلاب و استکبار ستیزی است!
❗️ متنی مشحون از آسمان و ریسمان بافته شده برای لگد زدن به انقلاب!
🔻یعنی این حجم از سرقت را به مقابله اسلام انقلابی با استکبار و نتیجتا گرانی و فقر و.. نسبت بدهید تا بگویید انقلاب بس است!؟
چطوری انتخاب باید بگوید ضدانقلاب است و اسرائیل را در ایران نمایندگی میکند؟
بعد این حجم از مدیران مورد پسند انتخاب که این چهل سال همه امور دستشان بودن مترسک سرجالیز بودند و همه تقصیر مرگ بر آمریکاست؟
این سطح از هوچی گری و نفهمی نوبر است!
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خانعلی زاده در واکنش به مقاله جدید محمد جواد ظریف در مجله اکونومیست این کلیپ رو توییت کرد
ـــــــــــــــــــــــ
#صابرین نیوز اخبار جبهه مقاومت👇
🆘https://eitaa.com/joinchat/3446145028C5debdd19a3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻سپهر خلجی: از مسیر خسارتبار دهه ۹۰ عبرت نگرفتیم!
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم:
🔹وقتی به جای حل مسأله و تلاش برای کاهش مشکلات مزمن کشور، به صورت پیوسته از تریبونهای رسمی نتوانستن، نشدن و ارائه تصویری سیاه و ناامید کننده از کشور بیان شود نتیجه همین گزارش رسانه بیگانه و جری شدن دشمن برای فشار بیشتر به مردم خواهد شد.
✍پالس هایی که رییس جمهور و تیم اقتصادی ایشان به دشمنان دادهاند این گونه دشمنان را نسبت به نظام اسلامی و مردم ایران جری تر کرده است!!
روانبخش
🖊 موافقم آقای خلجی اما شما و همکارانتان در دولت سابق هم کم بیتقصیر نیستید!
وقتی برجام پرخسارت را چک قابل نقد خواندید!؟
وقتی مذاکرات بیهدف در قطر و جاهای گوناگون را دکتر باقری ادامه داد؟
وقتی به مردم نرساندید که مذاکره آبی را گرم نمی کند؟
شما هم در این تصور و عبرت نشدن آن مقصر هستید.
افسوس
🆔 @h_falahati
.
♨️ هزاران میلیارد تومان از جیب مردم فقیر به جیب اقلیت رانتخوار ریخته شد!
🔹صمصامی، نماینده مجلس نوشت: وزیر اقتصاد گفته: هر روز یک خبر جعلی و فیک درست کردند تا ارادۀ ما در حذف رانتها را کاهش دهند
🔹هر بار با رمز «حذف رانت» قیمت ارز را افزایش دادند، به دنبال آن کالاها گران شدند، هزاران میلیارد تومان از جیب مردم فقیر به جیب اقلیت رانتخوار ریخته شد و همچنان رانت ادعایی باقی مانده است!
روانبخش
🆔 @h_falahati
🌀 نظر رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره رفع فیلتر اخیر
بین #نظرات_کارشناسی موجود و راه حلهای پیشنهادی عملیاتی، مصوبهی ۳۲ بندی امروز شورای عالی فضای مجازی، هرچند با اشکالات ملاحظات و تعهداتی، گامی روبه جلو در مدیریت قاعدهمند فضای مجازی بود؛ راهکاری عملی که نهاد مجری هم حاضر به انجام آن است.
وقتی مدیریت، قانونمدار و قاعدهمند باشد، #آزادی معنا دارد.
📌 مناهج:
جریان اصلاحات این اقدام را به نفع پزشکیان مصادره میکند؛ برخی عناصر انقلابی هم آن را ترکنمچای قلمداد کردند؛ اما برداشت جامعه و تحلیل درست چیست؟
این اقدام، اقدام نهاد حاکمیتی نظام بوده یا فقط دولت؟
❇️ برای اهل دقت و مطلعین از قانون واضح است که شورای عالی فضای مجازی، فقط دولت نیست و تصمیمات این شورا، با توجه به اعضای رده بالای آن اعم از فرمانده کل سپاه، رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس سازمان صدا و سیما و... تصمیم حاکمیت است نه صرفا قوه مجریه.
⁉️ حال، واکنش درست نسبت به اتخاذ این تصمیم حاکمیتی چیست؟!
القای ترکمانچای؟
القای شکست اسلام؟
القای دوگانگی خواست عامه مردم و جریان انقلابی؟
#فضای_مجازی
#رفع_فیلتر
#وظیفه_ما
@Manahejj
حامد فلاحتی
اگر این تصمیم همراه با تعهداتی از جانب مرجع رفع کننده فیلتر(وزارت ارتباطات) بوده است.
اولا جشن ندارد دولت تعهداتی داده است
ثانیا هنر دولت نیست صرفا یک تصمیم حاکمیتی است
ثالثا به معیشت مردم برسید و لشکر سایبری را تعطیل نمایید.
🆔 @h_falahati
یه رسانهی عربی این عکسو منتشر کرده و نوشته:
کشورهایی که ایران توشون دخالت میکنه و کشورهایی که اجازه ندادن ایران توشون دخالت کنه!
🖊 در جنگ رسانهای هستیم.
دقیق این مطلب است
👇👇👇👇👇👇
دولتهایی که اطراف رژیم صهیونیستی نیستند و با او بخاطر زورگوییش درگیر نشدهاند!
دولتهایی که استقلال و تمامیت ارضی آنها توسط آمریکا و اسرائیل مورد تعرض قرار گرفته است.
بله امارات و سعودی و کویت و بحرین ایالتهایی از آمریکا هستند و گاوشیرده او محسوب میشوند در حقیقت دولت نیست یک کارگزار است روشن است که تخریب نمیشود.
جالب است تمام این دولتها چیزی به اسم آزادی و دموکراسی و... ندارند یک قبیله آنها را اداره میکند ولی دولتهای محور مقاومت انتخابات دارند و مردم آنها را انتخاب کرده اند!
احمق نبودن سخت نیست.
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️
بیدارباش و هشدار شهید حاج قاسم سلیمانی خطاب به یکایک اعضای حقوقی و حقیقی «شورایعالی فضای مجازی»:«کوچه دادن به دشمن بدترین نوع خیانت است.» خصوصاً کسانی که در این منصبها و جایگاهها قرار گرفتهاند اگر آدرس غلط بدهند به جامعۀ ما و در جامعه دوصدایی پیرامون دشمن به وجود بیاورند خیانت کردهاند؛ اینها مرتکب خیانت شدهاند. ♦️ترویج فهم غلط از دشمن در جامعه، حساسیت جامعه را از بین بردن، سرد کردن، در درونش تفرقه ایجاد کردن این خیانت است. ♦️کوچه دادن به دشمن بدترین نوع خیانت است. حمید رسایی 🆔 @h_falahati
📚ابعاد دینی نبرد با اسرائیل
✔️ کتاب ابعاد دینی نبرد با اسرائیل شامل سه گفتار از امام موسی صدر درباره ابعاد دینی مسئله فلسطین و اسرائیل است. این کتاب حاوی یک سخنرانی و دو گفتوگوی مطبوعاتی است در سال 1970: بُعد دینی مسئله فلسطین، (سخنرانی در تلویزیون کویت) ابعاد دینی نبرد با اسرائیل، (گفتوگوی مطبوعاتی در پنجمین همایش مجمع البحوث الاسلامیه در مصر)، روابط با آلمان و ریشه های مسئله فلسطین، (سخنرانی در جمع روزنامه نگاران در دفتر اتحادیه عرب در بُن آلمان)
🔗از اینجا بخرید: http://imamsadr.ir/21614
🆔 @h_falahati
🔻افشاگری صمصامی از پشت پرده گرانی ارز/ چطور ۱۰۰ همت عاید دولت شد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹هدف دولت از گران کردن ارز رسمی این بود که پنج میلیارد دلاری که از صندوق توسعۀ ملی گرفته را به بالاترین قیمت بفروشد و از این محل حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان و از جیب مردم درآمد کسب کند.
🔹سیاست تک نرخی کردن ارز بدون اجرای الزامات آن مثل اجرای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مبارزه با پولشویی و فرار سرمایه موفق نخواهد بود.
🔹ادعای اصابت نکردن ارز اشتباه است. کالای وارداتی مثل روغن که کامل ارز ۲۸۵۰۰ میگیرد، قیمتش ثابت مانده ولی مرغ تولید داخل که یک سوم هزینهاش با ارز ۲۸۵۰۰ و دو سوم با ارز نیمایی و آزاد، در صورت گران شدن ارز نیما و آزاد (حتی به فرض ثابت بودن ارز ترجیحی) هزینۀ تولیدش افزایش خواهد یافت.
🔹ابتدای سال با حذف و گران کردن کالاهای مشمول ارز ۲۸۵۰۰، قیمتشان افزایش یافت. پس ادعای رانت در مورد آنها دروغ بود. هر هفته قیمت پایۀ محصولات بورس کالا با نرخ جدید نیما به روز میشوند. با جهش ارز رسمی توسط دولت، تا دو سه ماه آینده شاهد موج تورمی خواهیم بود.
✅ @Rajanews_com
🔰 هشدار حامی انتخاباتی پزشکیان درباره شوکدرمانی اقتصادی
🔸دکتر فرشاد مؤمنی کارشناس اقتصادی میگوید بسیار متاسفم که آقای پزشکیان برخلاف وعده قبل از انتخابات، از اولین روزهایی که بر مسند نشست، دم از ضرورت شوک درمانی زد.
🔸استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی که دانشکده اقتصاد دانشگاه علوم رضوی سخن میگفت، اظهار کرد: من که در ایام انتخابات ریاست جمهوری، تا آخرین روزها به صورت عمومی از هیچ کاندیدایی حمایت نکرده بودم، از آقای پزشکیان حمایت کردم چرا که ایشان شرافتش را گرو گذاشت و گفت اگر من مسئولیت بپذیرم هرگز شوک درمانی نخواهم کرد. من به این اعتبار که خود این فهم و التزام عملی به آن چقدر میتواند برای ایران نجات دهنده باشد، یک روز مانده به آخرین مهلت تبلیغات گفتم فقط به اعتبار این تعهد و تعهد ایشان به رفع گرسنگی و عدالت آموزشی و عدالت در سلامت داشته است، به ایشان رای میدهم. بسیار متاسفم که ایشان از اولین روزهایی که بر مسند نشست، دم از ضرورت شوک درمانی زد.
🔸وی اظهارداشت: صفحات ۱۱۰ تا ۱۱۵ کتاب «چرا ملتها شکست میخورند » را بخوانید، در آنجا به صراحت گفته میشود که ملتها زمانی شکست میخورند که رفتارهای دولتها در عمل از ملت اعتمادزدایی میکند. کاش این توان را داشتیم که حکومتگران گرامیمان را متوجه کنیم که حرکت به سمت دلاری کردن اقتصاد و تحمیل بیثباتی و ناامنی و حس بیآینده بودن به مردم و تولیدکنندگان در اثر شوک درمانی چه خواهد کرد.
🔸مؤمنی گفت: هرکس دل در گرو دین خدا و مردم و آینده کشورش دارد، باید تلاش کند آثار سوء شوکدرمانی را بر همه عرصههای حیات جمعی ایرانیان آشکار کند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GgK
@Kayhan_online
🔰 متن کامل پیام رهبر انقلاب اسلامی به سیویکمین اجلاس سراسری نماز
🔸حضرت آیتالله خامنهای در پیامی به سیویکمین اجلاس سراسری نماز، ضمن تقدیر از اقدامات مخلصانهی حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی، نمازگزاران را به اقامه نماز اوّل وقت و حفظ توجه و حضور قلب برای اثرگذاری نماز در دل و جان و عمل فردی و اجتماعی آنان توصیه کردند و جوانان را بیش از سایرین مخاطب این سخن دانستند.
🔻متن کامل پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔸خدا را شکر که سلسلهی مبارک اجلاسهای نماز در طول سالیان ادامه یافت و این اقدام مخلصانهی جناب آقای قرائتی (دامت افاضاته) برکت کرد و چنان که انتظار میرفت، ادامه یافت و امید است برکات آن همچنان ادامه داشته باشد.
🔸توصیهی موکّد اینجانب، اوّلاً اقامهی نماز در اوّل وقت است، و ثانیاً سعی در حفظ توجّه و حضور قلب؛ نمازگزار بداند با مخاطبی سخن میگوید که مالک همهی عالم وجود و ملِک روز رستاخیز است. نماز با این دو خصوصیّت در دل و جان نمازگزار و آنگاه در عمل فردی و اجتماعی او اثر میگذارد. جوانان بیش از دیگران مخاطب این توصیهاند. امید است توفیق الهی شامل حال آنان باشد.
والسّلامعلیکمورحمةالله
📝سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۱۰/۵
🆔 @h_falahati
🔰 پیشنهاد استعفای پزشکیان را مدعیان اصلاحات مطرح کردند
🔸عوامل رسانهای دولت در واکنش به موضوع استعفای مسعود پزشکیان به خط شدهاند و با انتقاد از انتشار چنین گمانهزنیهایی؛ آن را به منتقدان دولت نسبت داده و زبان به ناسزا گشودهاند، این در شرایطی است که یکی از چهرههای حامی پزشکیان و عضو شورای راهبری دولت این حرف را پیش کشید.
🔸علی ربیعی به عنوان دستیار اجتماعی رئیسجمهور حتی سرنخ ماجرا را در خارج از کشور پیدا کرده است! اما نیازی نبود که آقای ربیعی تا خارج کشور برود؛ فقط کافی بود نگاهی به اطرافیان خود بیندازد.
🔸پیشتر، عباس عبدی یکی از چهرههای حامی پزشکیان و عضو شورای راهبری دولت در ۱۹ آذر ۱۴۰۳ اولین بار حرف از استعفای مسعود پزشکیان را پیش کشید. عبدی در گفتوگو با تارنمای حامی دولت خبرآنلاین با توجه به عدم رفع فیلترینگ به عنوان یکی از وعدههای پزشکیان گفته بود: وعدهای فراتر از قدرت خود دادهاند از مردم عذرخواهی کنند و راه را برای برگشت قبلیها باز نمایند. مردم رای ندادهاند که فقط صندلی نشینان تغییر کنند بلکه دنبال تغییر سیاستها و بهبود شرایط هستند. لطفا صداقت در برابر مردم را فراموش نکنند.
🔸مدتی پیش نیز فیاض زاهد یکی دیگر از چهرههای حامی دولت پیشنهاد استعفای مسعود پزشکیان را داد و گفت: پزشکیان شرایط موجود را میدانست و چنین مسئولیتی را پذیرفت. اگر ظرف چند ماه آینده نتواند به قولهایش درخصوص فیلترینگ یا حجاب عمل کند، باید استعفا بدهد. حالا معلوم نیست عوامل رسانهای دولت از چه کسی طلبکارند؟!
🔻آنها از حرفی آشفته شدهاند که پیشتر خودشان در رسانههای خودشان مطرح کرده بودند. این اتفاق یک بار دیگر بههمریختگی در نهاد ریاستجمهوری و عوامل رسانهای آن را نشان میدهد. پیشتر نیز در حالی که رسانه وابسته به یکی از اعضای شورای اطلاعرسانی دولت؛ دولت پزشکیان را به دلیل انتصابهایش به باد انتقاد گرفته بود؛ روزنامه رئیس شورای اطلاعرسانی دولت علیه منتقدان به انتصابهای دولت مطلب مینوشت.
🔸ظاهرا خود درگیری در داخل دولت همچنان ادامه دارد و کسی نیست که این جریان را مدیریت کرده و جلوی گافهای رسانهای آن را بگیرد.
کیهان
#دولت_کارشناسان
🆔 @h_falahati
🔶پیام رهبر معظم انقلاب بمناسبت میلاد حضرت مسیح(ع)
🔹اگر عیسی(ع) امروز در میان ما بود، حتی لحظهای در مبارزه با سران ظلم و استکبار جهانی درنگ نمیکرد و گرسنگی و آوارگی میلیاردها نفر را که توسط قدرت های سلطهگر به جنگ سوق داده شدهاند را تحمل نمیکرد.
.............................................
🆔 @h_falahati
✅خطای راهبردی در تحلیل سوریه🔻
سعدالله زارعی
چه چیزی بیش از دولت اسد در دمشق میتواند اسرائیل را تهدید کند؟ این چیزی غیر از سر برآوردن نهائی یک جریان مقاومت مردمی از نوع حزبالله لبنان یا از نوع حشدالشعبی یا از نوع انصارالله یمن در سوریه نیست.
به گزارش مشرق، سعدالله زارعی طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت: گرفتن سرپل از مقاومت و سپس توسعه آن، حکایت تلاش ۴۶ سال است اما بعضی بدون توجه به تاریخ، وقوع یک اتفاق را محور قرار داده و بقیه مسائل را با آن تحلیل کرده و افق تحولات را هم بر اساس آن تبیین مینمایند. از اینرو در زمانهای مختلف شاهد انتشار تحلیلهای فراوان مبتنی بر تعمیم نتایج یک پدیده بر سایر پدیدهها بودهایم و اینک میتوانیم با قاطعیت بگوییم خطا بوده است. الان در صحنه تحولات، با سقوط یک دولت مقاومت در منطقه مواجه شدهایم و باید اعتراف کنیم که دشمنان یک سرپل مهم از محور مقاومت گرفتهاند. اما خطاست اگر گمان کنیم روند منطقه و تحولات در منطقه به سمت غلبه مخالفان بر مقاومت تغییر مسیر داده است. مرور تحولات این ۴۶ سال خطا بودن چنین نگاهی را نشان میدهد.
در سال ۱۳۶۱ حدود دو هفته پس از بازپسگیری خرمشهر توسط قوای نظامی ایران، رژیم صهیونیستی از فضای درگیریهای داخلی لبنان استفاده و به این کشور حمله کرد و چند برابر مساحت خرمشهر را - که عمدتاً به شیعیان لبنان تعلق داشت - به تصرف خود درآورد. فضای رعب ناشی از اقدام سریع ارتش اسرائیل و ضعف شدید نظامی لبنان، این تصور را رقم میزد که اشغال لبنان دائمی خواهد بود. در آن زمان تحلیلهای زیادی در رسانههای عربی و غیرعربی نوشته میشد که از تهاجم قریبالوقوع ارتش اسرائیل به سوریه حکایت میکرد. اما برخلاف این تحلیلها، ارتش متجاوز اسرائیل چهار سال پس از تجاوز، در سال ۱۳۶۵ استان بیروت و مناطق شمالی و شرقی آن را ترک کرد و اولین عقبنشینی ارتش اسرائیل رقم خورد. در آن زمان شهید سیدحسن نصرالله فرمانده نظامی حزبالله در استان بیروت بود.
یک واقعه دیگر مذاکرات مادرید و توافق اسلو بود که در سال ۱۳۷۲ صورت گرفت. در آن زمان دولتهای غربی، عربی، روسیه، چین، اسرائیل و سازمان آزادیبخش فلسطین که مهمترین سازمان نظامی فلسطین بود، توافقی را شکل دادند که ظاهر آن حل و فصل نهائی مسئله فلسطین و حل منازعه بین اسرائیل و فلسطینیها اما باطن آن، تثبیت اسرائیل و حذف فلسطین از معادله منطقه بود. در آن زمان جو آنقدر به نفع توافق اسلو غلیظ بود که بعضی دوستان منطقهای به مسئولان ما میگفتند، «مسئله تمام شده و نادیده گرفتن یک توافق جهانی، دیوانگی است.» اما برخلاف آنچه تصور میشد مذاکرات و توافق و درواقع طرح اسلو، به حل مسئله منجر نشد، به انتفاضه سال ۲۰۰۰ ختم شد که طی آن هم درگیری نظامی میان طرفین، جای سازش را گرفت و هم سازمان آزادیبخش فلسطین جای خود را به گروههای جدید جهادی داد. این در حالی بود که همانطور که گفته شد، برای تحقق اهداف اسلو، همه دولتهای اروپایی، آمریکایی، عربی، اسرائیل، روسیه، چین، سازمان ملل و مهمترین سازمان فلسطینی همداستان شده بودند.
یک رخداد دیگر، اشغال نظامی عراق از سوی آمریکا و انگلیس در روزهای آخر سال ۱۳۸۲/ اول بهار ۲۰۰۳ بود. در این ماجرا همه تحلیلها و تصورها این بود که کار جمهوری اسلامی هم تمام است، بنابراین ایران یا همه سیاستهای داخلی و خارجی خود را تغییر میدهد و یا اینکه مانند دولتهای افغانستان و عراق از بین میرود.
در آن زمان هنوز «جبهه مقاومت» وجود نداشت و دولتهایی در سوریه، سودان و حزبالله در لبنان با جمهوری اسلامی همراهی داشتند. جو آنقدر غلیظ بود که یکی از معاونان وقت وزارت امور خارجه ایران در اقدامی عجیب، از طریق سفارت سوئیس - بهعنوان حافظ منافع آمریکا در ایران - با تقدیم یک فکس به وزارت خارجه آمریکا اطلاع داد «ایران آمادگی دارد همه اختلاف خود با آمریکا را به گونهای که منجر به رضایت ایالات متحده شود، حل کند.» براثر این جو، یک جمع ۱۲۳ نفری از نمایندگان وقت مجلس ایران، طی بیانیهای خطاب به رهبر معظم انقلاب، تغییر اساسی در سیاست خارجی نظام را خواستار شدند!
در همان زمان نخستوزیر وقت انگلیس، تونیبلر در جمع نظامیان انگلیسی مستقر در بصره اعلام کرده بود «آنچه بر افغانستان و عراق گذشت یک پیام آشکار به ایران بود تا سیاستهای خود را تغییر دهد.» اما برخلاف آنچه تصور و بیان میشد صحنه به شکل دیگری رقم خورد و آمریکا سه سال پس از اشغال نظامی عراق به بنبست نظامی گرفتار شد و زمزمه خارج شدن از عراق آغاز کرد و جرج بوش در سال ۱۳۸۶/ ۲۰۰۷ ناگزیر شد توافق امنیتی خروج از عراق را با نوری المالکی نخستوزیر وقت عراق امضا نموده و دو سال بعد، خروج از این کشور را آغاز نماید.
ادامه دارد...
#تحلیل_سیاسی
🆔 @h_falahati
البته پیش از این و آنچه در اولین سالگرد اشغال عراق پیش آمد یعنی تن دادن آمریکا به تشکیل شورای عراقی حکم، اولین
نشانههای بنبست آمریکا را بروز داده بود.
با شکست برنامه نظامی آمریکا در عراق و افغانستان، خیزشهای عربی شکل گرفت که رژیمهای سنتی عربی وابسته به آمریکا را هدف قرار داد و منجر به تغییر وضعیت در پنج کشور عربی شد. غربیها درصدد برآمدند با بدل زدن به این خیزشها، مسیر تحولات را برگردانند. از اینرو گروههای تکفیری با نامهای مختلف شکل گرفتند و با سرعت زیاد منطقه را تحت تأثیر خود قرار دادند.
این گروهها، آشکار و پنهان از سوی آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی، ترکیه و اکثر دولتهای عرب حاشیه خلیجفارس حمایت میشدند اما این پروژه هم چندان دوام نیاورد و تا سال ۱۳۹۷ / ۲۰۱۸ عملاً تحت کنترل درآمد. شکست پروژه گروههای تکفیری، سبب تقویت بیشتر جریانات مقاومتی و جبهه مقاومت شد.
پس از این تحولات، غربیها پیمان ابراهیم ناظر بر عادیسازی عربی - اسرائیلی را روی میز گذاشته و چند دولت عرب با خود همراه کردند. در این زمان وقتی فضای توافق اسلو برگشت، خیلیها گمان کردند از این پس این اسرائیل است که آینده منطقه را رقم میزند و دیگر جایی برای اندیشهها و راهکارهای معارض نظیر «جریان مقاومت» باقی نمیماند. اما بهزودی در این کار هم گره افتاد و این روند پس از پیوستن لرزان سودان و مراکش متوقف گردید.
کمی بعد، جهان با عملیات حیرتانگیز فلسطینیهای ساکن در غزه - طوفان الاقصی - مواجه گردید. اقدام فلسطینیها آنقدر مؤثر بود که صحنه منطقه را دگرگون کرد. اسرائیل که تا قبل از آن خود را در موقعیت «حکمران منطقه» میدید، به یک باره به موقعیتی نزول کرد که به گفته نتانیاهو مابین مرگ و حیات قرار گرفت. با واکنش خشن اسرائیل و شروع جنگ علیه غزه، جهان علیه اسرائیل به پاخاست، دولتهای غربی شکلگیری دولتی فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ را مطرح کردند تا بر جراحات ناشی از حملات وحشیانه رژیم، مرهم گذارند. دادگاه لاهه به بازداشت سران اسرائیل رأی داد. ارتباطات عربی - اسرائیلی از هم گسیخته شد و مقاومت در سطح جهان بهعنوان تنها گزینه ممکن، مورد تمجید قرار گرفت. پس در اینجا هم یک بار دیگر ورق برگشت.
پس از این صحنه، آمریکا، اسرائیل و ترکیه به ابتکار جدیدی دست زدند؛ این ابتکار، تغییر دولت در دمشق بود. وضع داخلی سوریه طی ده سال گذشته به گونهای بود که شکلدهی به یک جبهه کوچک هم میتوانست به تغییر حاکمیت سیاسی منجر شود اما آمریکاییها و اسرائیلیها به دلیل نگرانیهایی که داشتند، تغییر دولت را اجرائی نکردند تا اینکه مشکلات شدید در مدیریت تحولات منطقه، آنان را بهشدت به آن نیازمند کرد.
نخستوزیر اسرائیل در سخنرانی مرداد ماه گذشته در سازمان ملل، از ضرورت همکاری همگان برای تغییر در خاورمیانه صحبت کرد و گفت «اگر خاورمیانه تغییر نکند، ایران نقشه آینده آن را ترسیم خواهد کرد». این عبارات بیانگر آن بود که از نظر آنان باید کاری صورت گیرد تا همگان تغییر در خاورمیانه را لمس کرده و با اسرائیل در این مسیر همراه شوند.
این کار نمادین، «تغییر نظام سیاسی سوریه» بود. در ایجا اسرائیل برای رها شدن از نگرانیهای امنیتی قبلی خود، به عملیات نظامی و تصرف بخشهایی از سوریه دست زد. از نظر رژیم اسرائیل سقوط یک دولت متعارف در دمشق در حالی که ماهیت دولت جایگزین آن مبهم و مخاطرهآمیز میباشد، ریسک بزرگ دارد چرا که رژیم غاصب هیچگاه از سمت جریانهای تکفیری از جمله «تحریرالشام» نگرانی نداشته است کما اینکه اظهارات اخیر مقامات این گروه هم نشان داد جایی برای نگران شدن اسرائیل وجود ندارد.
پس نگرانی اسرائیل - و آمریکا، ترکیه و حوزه عربی - طبعاً چیزی دیگری است. چه چیزی بیش از دولت اسد در دمشق میتواند اسرائیل را تهدید کند؟ این چیزی غیر از سر برآوردن نهائی یک جریان مقاومت مردمی از نوع حزبالله لبنان یا از نوع حشدالشعبی عراق یا از نوع انصارالله یمن در سوریه نیست.
#تحلیل_سیاسی
🆔 @h_falahati
21.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 حضور معترضان در منطقهٔ «المزه» در دمشق
▫️گفته میشود شورشیان حاکم بر سوریه در حال سرکوبکردن تظاهرات در المزه و دیگر شهرهای این کشور به روشهای خشن و شدید از جمله تیراندازی و کشتار مردم هستند.
عبدالله گنجی:
🔹اعتراضات علوی های سوریه در شهرهای مختلف این کشور بعد از حمله عناصر مسلح طرفدار جولانی به مرقد الحسين بن حمدان الخصيبي مرجع اول علویهای جهان آغاز شد.
🔹مرقدش را در شهر حلب آتش زدند و اقدام به کشتن خادمان آنجا کردند و ویدئو اش را پخش کردند.
🔹بعد نگران ایجاد هرج و مرج توسط ایرانند!
🆔 @h_falahati
جلسه توجیهی طرح صالحین ١.mp3
9.57M
#طرح_صالحین
🔻برنامه تربیتی برای تولید #کادر_انقلاب
▫️چرا صالحین راه افتاد؟
▫️در انقلاب چرا نیرو سازی ضروری است؟
▫️کار تربیتی به مانایی کار فرهنگی کمک میکند.
▫️اشکالات و چالشهای صالحین کجاها بود؟
▫️الزامات مربیان تربیتی در پایگاهها چیست؟
🆔 @h_falahati
جلسه توجیهی طرح صالحین ٢.mp3
8.34M
#طرح_صالحین
🔻برنامه تربیتی برای تولید #کادر_انقلاب
▫️صالحین دیگر طرح نیست یک فعالیت الزامی فراگیر برای تربیت نیرو است
▫️در دهه قبل تمرکز بروی حلقه داری بود اما در دوران کنونی تمرکز بر فعالیت میدانی و مهارت آموزی است
▫️هنر مربی انتقال تربیتی از طریق این فعالیتهاست
▫️باید مختصات ذهنی مخاطب را بدانیم چرا که به راحتی مخاطب به دست ما نمیآید.
▫️مهم در انتقال معرفتی روایت اسلام انقلاب اسلامی است نه التقاط و غربگرایی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 مردم میرن کانادا و آلمان، شهبازی چرا ناراحته؟
#حرف_حساب
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چادر اصلا مال اسلام نیست! مال زرتشتی هاست...
🖊این حرف تا حدود زیادی مبتنی بر واقعیت تاریخی است.
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ضعف در پاسخگویی و نبود استحکام در جواب نشان از خلق الساعه بودن تصمیم و کارشناسی نبودن این کار دارد.
وقتی جواب سوالات به این سادگی را مسوول ضعیفی که اتفاقا منصوب دولت قبل است ندارد؟!!
واقعا انسان متاسف میشود.
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تصمیم گیران فضای مجازی به امنیت روانی جامعه توجه کنند
🆔 @h_falahati
آخرین اخبار از استیضاح وزرا تا این لحظه:
استیضاح وزرای اقتصاد و نفت که رسما در مجلس کلید خورده و به طور جدی مدنظر برخی نمایندگان است
زمزمه استیضاح وزیر راهوشهرسازی نیز به گوش میرسدو در روزهای آینده تعیین تکلیف میشود
وزیر صمت نیز در نوک پیکان نمایندگان برای استیضاح قرار دارد
🗣 سيده زهرا عبداللهی
🖊مجلس در پیشگاه ملت باید پاسخگو باشد که در شکل گیری چنین دولت ضعیفی سهیم بوده است.
در پیشگاه خدای متعال هم بخاطر ضربه زدن به آرمان انقلاب باید پاسخگو باشد.
امید که زودتر این بحران ایجاد شده را تدبیر کند و از این به بعد نام کمکاری و مسامحه و بیتدبیری را وفاق نگذارد.
🆔 @h_falahati