18.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید!
حتی دکتر متقی که در فضای دیپلماسی و مذاکره می اندیشد معتقد است حتی دولت فعلی با نحوه مذاکره به منوط کردن اقتصاد و معیشت به مذاکره دامن می زند!
واقعا چقدر دروغ و آدرس غلط به جامعه پمپاژ می شود!
🆔 @h_falahati
🔻به مناسبت سالگرد شهادت سیدحسن آیت:
زوایایی مغفول از ذهنیتِ التقاطیِ «میرحسین موسوی»
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/10/09/2170530/
🖋مخاطبین گرامی این یادداشت دکتر جمشیدی در جریان شناسی دهه شصت بسیار راه گشاست!
وضعیت مسیح مهاجری و روزنامه جمهوری اسلامی را هم روشن می کند.
🆔 @h_falahati
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر فواد ایزدی: بدعهدی آمریکاییها در طول تاریخ!
🆔 @h_falahati
آیت الله جوادی آملی.mp3
892.6K
«روز پُربرکت عرفه را در پیش داریم، روز عید قربان را در پیش داریم، اینها جزء «ایام الله» هستند. دعا همیشه مستجاب است، ولی در آن روزهای مخصوص، ذات اقدس الهی بعضی از زمانها بعضی از زمینها را برای دعا اختصاص داده است. روزه گرفتن در روز نهم ذی حجّه؛ یعنی روز عرفه بسیار فضیلت دارد ولی از بس دعای آن روز پُربرکت است گفتند اگر روزه گرفتن باعث ضعف میشود که انسان در آن دعا درست نمیتواند با خدا راز و نیاز و گفتگو کند، آن روز را روزه نگیرد. اساس آن روز بر دعا کردن است انسان مواظب باشد بعد از ظهر آن روز را به دعا بگذراند»
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی/درس اخلاق ۹۵/۶/١٨
🆔 @h_falahati
✅ دعای عرفه!
در روایات عظمت درک دعای عرفه و عظمت زمان و استغفار امروز معادل شبهای قدر است!
امید کسانی که از شب قدر جامانده اند به روز عرفه ارجاع شده است!
مضمون دعای شریف اباعبدالله ع که به احتمال چند سالی پیش از عاشورای 61 وارد شده است، معارف توحیدی و عجز عبودیت و بندگی است.
مناسب نیست مادحین و مرثیه خوانان بزرگوار در بین این مضامین مخاطب را درگیر روضه و مرثیه کنند ‼️
هرنکته جایی و هر نقطه مکانی دارد.
این کار در ابتدای و انتهای مراسم امکان پذیر و مطلوب است.
بسیاری توصیه های علمای اعلام و مراجع هم همین مساله است.
فرهنگ مناجات باید در بین ما شکل بگیرد.
التماس دعا
#عرفه
🆔 @h_falahati
💥نظر #علامه_طباطبایی درباره بخش پایانی دعای #عرفه
برخی ها می گویند بخش دوم دعای عرفه از «الهی أنا الفقیر» تا آخر دعا، از مشایخ صوفیه است نه امام حسین(ع). اما آیة اللّه حاج شیخ علی #سعادت_پرور (پهلوانی) از علّامه سید محمد حسین طباطبایی نقل کرده اند که ایشان گفته اند:
« کیست که بتواند این گونه حقایق را بیان کند؟ ما که عمری در مسائل فلسفی و عرفانی تلاش کرده ایم، دهنمان میچّاد* این طور حرف بزنیم!»
✍پ ن: ميچّاد ، ساخت عاميانه فعل «مى چايَد»، از مصدر «چاييدن» به معناى «سرما خوردن» است. در اين جا ، منظور اين است كه ما با صرف عمرى در فلسفه و عرفان، قادر به ساختن و پرداختن اين گونه عبارات با اين محتواى بلند و عميق نيستيم. بنا بر اين، چگونه مى توان آنها را به مشايخ صوفيّه نسبت داد؟
📚دانشنامه امام حسین(ع)، ج۱۴، ص ۴۴ـ۴۵
کشکول ناب حوزوی
🆔 @h_falahati
⚫ امتِ مرده و تنهایی مسلمبنعقیل
🔺 شايد انسان با خودش بگويد که مسلمبنعقیل چگونه توانست، يا چگونه اين اتفاق افتاد، که آن همه نيروی انبوه را که در خدمت داشت، بر باد بدهد؟ چگونه آن نيروهای مردمی را که در خدمت داشت بر باد داد؟ چگونه يک روز نشده تکوتنها شد و پرسهزنان در کوچهها به اینسو و آنسو میرفت؟ چگونه چنين نيروهايی را بر باد داد؟ چگونه از اين نيروها در کارزار خود با عبيداللهبنزياد بهره نبرد؟
🔺درواقع، اين نيروها فقط روی کاغذ نيرو بودند. اين نيروها فقط در فهرستِ ثبتنام نيرو بودند که وقتی نامها ثبت شد، به هجده هزار يا بيست هزار يا سي هزار نفر رسيد. آنان روی کاغذ نيرو بودند؛ زيرا آن هجده هزار يا بيست هزار نفر بخشی از همين امتِ مرده و اين امتِ فروپاشيده بودند.
🔺اين فروپاشیِ عجيب ناگهانی در يک لحظه، اين فروپاشی عجيب ناگهانی در يک ساعت، آن شکست پيشينهدار را بازتاب میدهد. اين شکست در پشت خود شکستی ديگر داشت: شکست روان، شکست وجدان، شکست درون. آن شکست روانی و وجدانی و درونی زيربنای اين شکست بود.
#شهید_صدر
📚 کتاب امامان اهلبیت علیهمالسلام، صفحه ۵٠۹
🆔 @h_falahati