✅ هاشمی و پیچیدگی های مبارزه!
حامدفلاحتی
——————————————————
انتشار به مناسبت ششمین سالروز فوت
🔻مرحوم #شهید_بهشتی در کتاب سه گونه اسلام مراحلی را برای شکل گیری نهضت بیان می کنند. ایشان در مقام توضیح این مراحل در خلال بحث تحلیلی فوق العاده خود به آسیب های نهضت نیز اشاره ای دارند که مرور آن با کارنامه آقای هاشمی خالی از درس نیست:
🔹اولا ایشان برای نهضت هسته فکری یا #هسته_طرفداران_اولیه معرفی می کنند که در این مرحله باید برای #نحوه_انتقال ایده اصلی به سایرین فکری کنند.
مرحوم #هاشمی_رفسنجانی در این مراحل در نهضت انقلابِ اسلامیِ امام ره، حتی با مجاهدینی ها و بعضا لیبرال ها معتقد به همکاری و به نوعی مسامحه برای پیروزی بود!!
🔹ثانیا شهید بهشتی در مرحله استقرار نهضت معتقد به #سازندگی_اثباتی برای #ساخت_جامعه بود ولی آقای هاشمی در این مرحله با جریان کارگزاران در یک چرخش ایدئولوژیک انگاره های عدالتخواهانه دهه شصت خود را کنار نهاد و به توسعه غربی روی آورد!!
🔹ثالثا شهید بهشتی در دوران استقرار نهضت اصرار کادر اولیه برای #ماندن در قدرت را یکی از آسیب های مهم نهضت تلقی می کند. آقای هاشمی تا روزهای آخر بر این مساله مصر بود!! می گفت کسی را نمی یابم!!
🔹رابعا شهید بهشتی معتقد بود نهضت های #ایدئولوژیک مرحله #صدور و گسترش دارند و #رسالت فراسرزمینی داشته لذا باید فکر #سطح_درگیری و منازعه داشته باشند. آقای هاشمی می گفت دوران مذاکره است!!
❗️ هاشمی به بهشتی شبیه نبود!!
#عبرت_انقلاب
🆔 @h_falahati
🔴 راهبرد جریان باطل کتمان یا کمرنگکردن ایامالله است/ میخواهند نگذارند اینجور حادثهها زنده بمانند و نورافشانی کنند
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مردم قم:
🔹راهبرد جریان باطل کتمان یا کمرنگکردن ایامالله است؛ راهبردش این است که نگذارد اینجور روزها، اینجور حادثهها زنده بمانند و نورافشانی کنند.
🔹از نظر جبههی باطل این ایام غالباً کتمان میشوند یا حتی به انکار هم میرسد. روز بیست و دوی بهمن کتمان میشود، روز سیزده آبان، روز نوزده دی، روز نه دی، روز بیست و نه بهمن قضیهی تبریز، روز تشییع شهید سلیمانی، روز تشییع شهید حججی، اینها همه ایاماللهاند. اینها را میخواهند کتمان کنند. اینها هر کدام یک مشعلی هستند که از نظر جریان باطل باید خاموش بشوند، جریان باطلی که در مقابل شما، در مقابل این ملت، در مقابل این انقلاب قرار دارد این مشعلها را بر نمیتابد، اینها را باید نابود کند، مشعلها را خاموش کند. ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
🆔 @h_falahati
اهم بیانات امروز رهبر انقلاب.
📩 زنده نگه داشتن حوادث تحولی تاریخ وظیفهی همه است/قیام ۱۹ دی مردم قم سرآغاز یک جهاد بزرگ و تحولآفرین بود برای بیرون کشیدن ایران از هاضمه غرب.
(در جای جای ایران) هویت اسلامی ما گم شده بود.
📩 راهبرد جریان باطل کتمان یا کمرنگکردن ایامالله است/ میخواهند نگذارند اینجور حادثهها زنده بمانند و نورافشانی کنند.
📩 کار را به لحظه و به هنگام باید انجام داد / نباید غفلت کنیم از وظیفهای که عقل و شرع به عهدهی ما گذاشته است.
📩 در زمان جنگ، همهی قدرتهای دنیا دست به دست هم دادند که ایران را تجزیه کنند اما نتوانستند / وقتی ما یک جوانی مثل جوانهای دورهی دفاع مقدس در میدان داریم که پشتشان گرم به آن ایمان است، نتیجهاش میشود پیروزی در جنگ احزاب علیه ایران.
وقتی حرکت میکنیم، احساس تکلیف میکنیم، خطر را قبول میکنیم، وارد میدان میشویم نتیجه این است دیگر(پیروزی ملت ایران) این تجربهی ماست دیگر. ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
#دیدار_مردم_قم
مشروح در:
💻 Farsi.Khamenei.ir
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | در قضیه اغتشاشات میخواستند نقاط قوت ما را از بین ببرند
🔺 رهبر انقلاب، صبح امروز: یک عدهای و خارجیها در تبلیغاتشان اینجور میخواستند وانمود بکنند که این اغتشاشات -که حالا یک تعدادی میآیند در خیابانها و فریاد میکشند و فحش میدهند و یک شیشهای را میشکنند و سطل زبالهای را آتش میزنند- مخالف با ضعفهای کشورند؛ ضعفهای مدیریتی، ضعفهای اقتصادی و... نه، بنده به شما عرض میکنم عکس این قضیه است. اینها میخواستند نقاط قوت ما را از بین ببرند.
🏷 #دیدار_مردم_قم
💻 Farsi.Khamenei.ir
🖋 مخاطبین گرامی این تحلیل رهبری صریحا با تحلیل برخی جریانات و مقامات در کشور متفاوت است!
🔻برخی جریانات سیاسی از جمله اصلاحات، اعتدالی ها، برخی اصولگرایان
🔻اساتید جامعه شناسی و علوم اجتماعی دانشگاه ها و برخی جنبش های دانشگاهی
🔻بخشی از حوزویان دگراندیش و اصطلاحا دارای دغدغه اجتماعی
🔻بخشی از رسانه ای ها و هنرمندان انقلابی.
🔻برخی مسوولین کشور که اصرار به حکمرانی نو و عذرخواهی دارند.
‼️مشخصا منظور کسانی نیست که داخل فتنه شدند و اغتشاش کردند آنها مخاطب نیستند آنها جرم انجام دادند.
❗️روشن است که کشور ایراد در حکمرانی دارد و هیچ انقلابی اصیلی منکر نیست.
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گریه و بی تابی شهید حاج قاسم سلیمانی در فراق شهید احمد کاظمی
به مناسبت ۱۹ دیماه سالروز شهادت سردار حاج احمد کاظمی
🖋 ستونی بود #حاج_احمد_کاظمی! عصاره ای از همت، باکری، خرازی و... بود.
آن لهجه اصفهانی معروف پشت بی سیم که هنگام فتح خرمشهر می گوید: آقا ما داخل شهریم!؟ حاج احمد کاظمی است!
مخلص، فدایی، جان برکف، مقدس، معنوی، مجاهد!
خیلی ارزشمند بود یادش بخیر و گرامی!
#شهدا
🆔 @h_falahati
🔥روی دنده عقب، گاز ندهید❗️
🔻وقتی کسی علاقه دارد روی صندلی های رسمی یک نظام سیاسی بنشیند، طبعا باید نسبت به ارزشهای آن نظام معتقد باشد.
🔻اگر صاحب منصبی، نه فکر و انگیزه لازم را برای تصدی مسئولیت دارد و نه می تواند از خیر پست بگذرد، حداقل نباید ارزشهای متعالی جامعه را آنقدر تضعیف کند تا بلکه آنها را همسطح اندیشه کوتاه و انگیزه بیرمق خود نماید.
🔻در دهههای اخیر برخی از مسئولان مناصب مختلف یا افراد برخوردار از مواهب جمهوری اسلامی، وقتی که دیدند کشش فکری و توان حرکت در مسیر پرشتاب انقلاب اسلامی را ندارند، به جای رویکرد قدرشناسانه و راهگشایی برای جوانترها، پشت فرمان نشسته و روی دنده عقب، پا روی گاز می گذارند!!
🔻صحبت های دنده عقبی این روزهای امثال آقای ضرغامی در موضوعات اجتماعی مانند حجاب که فاقد مبانی اندیشه و گفتمان واضحی است واقعا تاسف بار است.
به نظر میرسد، دولت محترم باید با روشن کردن خطوط گفتمان محوری خود، با قاطعیت عناصر غیر متعهد به آن گفتمان را که موجب اختلال و سردرگمی می شوند در بدنه اصلی اجرایی کشور تعیین تکلیف نماید.
🔻اگر امثال ضرغامی متعلق به جریان انقلابی هستند باید همت خود مصروف اقامه احکام الهی از روش های صحیح نمایند و گرنه دنده عقب رفتن به اسم واقع بینی در دامنه کوه و به سبک غربگرایان وطنی، هنر نیست و از عهده هر موجود افلیجی بر می آید.
✍حمیدرضا ابراهیمی
🆔 @h_falahati
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب: اغتشاشات اخیر بدون شک خیانت بود
🔹میخواستند مسئله تحصیل علم ما که از نقاط قوت است نباشد و مراکز تحصیلی را هدف قرار دادند.
🔹میخواستند رشد تولید داخلی نباشد و متوقف کنند.
🔹مسئله گردشگری که تازه داشت شروع میشد میخواستند متوقف کنند.
🔹والا آیا مشکل اقتصادی با آتش زدن سطل آشغال حل میشود؟ اینها نمیخواستند نقاط ضعف حل بشود.
🖋 صریح کلام رهبری از اغتشاشات خیانت است و می فرماید دستگاه های مسوول باید برخورد کنند.
عده ای غافل و بی تحلیل و متاسفانه اجتماعی زده ی بی مبنا و بعضا عمامه به سر انقلاب و مسوولین را نصیحت می کنند و بیانیه می دهند!!
وقتی رهبری می فرماید خیانت بود باز می گویند نه مردم را ببینید!! و انقلاب را به کناری می گذارند.
اینها یا نادان هستند که نباید از آنها در بحث تحلیل اجتماعی استفاده کرد یا خائنند.
🆔 @h_falahati
🔍 #عکس_نوشت | سعی کنید اول فرهنگ اسلامی تان را تقویت کنید و تصمیم بگیرید مبانی فکری و ارزشی خودتان را هرچه بیشتر تقویت کنید.
۱۳۸۱/۰۴/۲۴
📱 @mesbahyazdi_ir
🆔 @h_falahati
♻️ دلنگرانیهای قابل تأمل
من حقیقتاً نگران هستم. من نگران اسلام هستم. ما اسلام را از چنگ محمد رضا در آوردیم. و من خوف این را دارم که اسلام به چنگ ما مبتلا شده باشد، به طورى که ما هم مثل او یا بدتر از او بر سر اسلام بیاوریم. این نگرانى هست و زیاد است... اگر بنا باشد که هر جا آدم برود می بیند که [دائماً] مردم دارند شکایت می کنند. زن و بچه مردم می آیند گریه می کنند. می آیند [التماس] می کنند. من هم خسته دارم می شوم. خدا می داند که من در آن رژیم سابق هیچ وقت از هیچ چیز خسته نمی شدم، هر فشاری می آوردند بر من خسته نمی شدم، حالا دارم از خودمان خسته می شوم. آخر چرا باید این طور باشد. یک فکری بکنید. اگر دیر بجنبید اسلام را در خطر تضییع و رفتن آبرویش قرار دادهاید. مسئولیم همه ما.» «...در هر صورت برسید به داد اسلام. به دست ما خراب نشود اسلام. اگر یک وقت به دست دشمنهای ما می شد ما مسئول نبودیم. اگر حالایی که به دست ما رسیده، به دست ما خراب بشود اسلام، ما مسئولش هستیم ...
(امام خمینی (ره) صحیفه امام،ج11، ص312 تا 318)
#مدیران_ضعیف
#ایران_خودرو
#مسوولین_نابلد
#مسئول_بیخیال
حمید رسایی
🆔 @h_falahati
🔻قصّۀ غمانگیز شورایعالی انقلاب فرهنگی (۱):
وزانت آری، خاصیّت خیر
🖊 مهدی جمشیدی
۱. سرانجام پس از سه ماه که کشور دچار چالش گردید و اتّفاقات تلخِ فراوانی رخ دادند، شورایعالی انقلاب فرهنگی یک بیانیه صادر کرد. نخستین مسأله، «تعلل» و «تأخیر» این شورا در موضعگیری است که بههیچرو نباید به حاشیه رانده شود. حجاب و ضعف حجاب و کشف حجاب، «مسألههای فرهنگی» هستند و انتظار میرفت که بیش و پیش از همه، این شورا به میدان بیاید و «آب تبیینِ معرفتی» بر «آتش اغتشاشِ فرهنگی» بریزد و غبارها را فروبنشاند، امّا چنین نشد. این «خاموشی طولانی» به چه دلیل بوده است؟! چرا در هنگامۀ دشواری و تنگنا، شورا «سکوت» اختیار کرد و زبان در کام فرو برد؟! در انتظار نشسته بود که واقعیّت آشکار شود و مرزها نمایان شوند؟! یا خود باید «پرچم روشنگری» برمیافراشت و حقّ و باطل فرهنگی را از یکدیگر متمایز میساخت؟! اکنون که شعلههای خائنانۀ اغتشاش فرونشسته، «زمانۀ بهنگامِ» ورود این شوراست؟!
۲. و مگر این شورا تاکنون در هیچ واقعهای، «کنشِ بهنگام» داشته است؟! سالیان سال، سرگرم عزل و نصب این و آن بودند و جزئیّات را مشخص میکنند، تا اینکه نهیبی بر آنان زده شده که شما «قوّۀ عاقلۀ فرهنگیِ انقلاب» هستید و باید «مدینۀ فاضلۀ فرهنگیِ انقلاب» را رقم بزنید، نه اینکه در «روزمرّگی» غرق شوید. پس از این هم گرفتار مصائب و بلایای دیگر بودند و هیچگاه نتوانستند خویش را علاج کنند تا قابلیّت پرداختن به جامعه را بیابند. در همین دورۀ اخیر، بیش از یک سال است که از مسألۀ «بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگی» میگذرد، امّا آیا طرحی نگاشتهاند و منطقی را تولید کردهاند؟! تنها کاری که کردهاند این بوده است که بر اختیار خویش بیفزایند و مناسبات درونیِ خویش را صورتبندی کنند.
۳. و امّا متن بیانیه. در حیرتم از سبکی و بیمایگی و تهیدستی این متن. یعنی این متن، برآیند عقلِ جمعی شوراست؟! آنان که در این شورا نشستهاند و از نظر اجتماعی، وزانت دارند، در عالم فکر و معرفت و تحلیل، چنین وزنی دارند؟! قلۀ خّلاقیّت و اندیشهورزیاشان همین بوده است؟! اینکه بنویسند حجاب، حکم دین است و جامعۀ ما نیز متدیّن است و در برهنگی در غرب غوغا میکند و ... ؟! بیان این «کلّیّات»، چه حاصلی دارد؟! گرهی را گشودند و به پرسشی پاسخ گفتند؟! توضیح دادند که فلسفۀ گشت ارشاد چه بوده و از کجا پدید آمده و جنبۀ قانونیاش چه بوده و چه منافع و مضاری داشته است؟! استدلال کردهاند که ریشۀ این اغتشاش چه بوده است و چه ساختارهایی به طور مستقیم و غیرمستقیم، مولّد تغییر ساختار ذهنیِ بخشی از جامعه بودهاند؟! دربارۀ دهۀ هشتادیها و اینکه گسست نسلی واقعیّت دارد یا خیر، قضاوتی صورت گرفته است؟! مجموعهای از راهکارها برای گذار فرهنگی تعیین شدهاند؟! منطق و مبنای شورا دربارۀ دورۀ پسااغتشاش، در میان نهاده شده است؟! شرح دادهاند که چرا چنین شد؟ و چرا به این نقطه رسیدیم؟ و در کجا خطا کردیم؟ و چه باید کرد؟ و ... . ارزش این بیاینه از جزوههای کوچکِ تبلیغیِ حزب جمهوری اسلامی که در سالهای پنجاهوهشت و پنجاهونه منتشر میشد، کمتر است. هیچ افزودهای ندارد. متأسّفانه در این بیانیه، هیچ توضیحی ارائه نشده است و افکار عمومی در انبوهی از «اشکالها» و «ابهامها» و «پرسشها» و «دغدغهها»، رها شدهاند.
۴. این به آن معنی است در این شورا، «احساس مسئولیّتِ اسلامی و انقلابی» چه اندازه است و شورا خویش را نسبت به حوادث فرهنگیِ انقلاب، تا چه حدی مکلّف میشمارد. کاش چُرت شورا پاره نمیشد و همچنان میآسود. در شهر خبرهاست و شورا در خواب. و شاید هم خوابزده. از دگرگونیهای پنهانِ جامعه، بیخبر است، و یا ترجیح میدهد که تغافل کند. با «محافظهکاری» و «بیحسی» و «میدانگریزی» خو گرفته و آداب «وسطنشینی» را به نیکویی آموخته است. ضربههایی که بر پیکر نحیف آرمان و روحالله نشستند و جانشان را ستاندند، برخاسته از «بیعملیها» و «ندانمکاریها»ی همین شورا بوده است. محفل گزیدهاند و از میدان گریختهاند. بر خوان نشستهاند و از خون بیخبرند؛ وگرنه جرعهجرعه زهر از جام این حادثههای تلخ مینوشیدند و تاب نمیآوردند. دلبستن به این شورا، جُستن علاج عطش از سراب است. کنشگر اصلیِ میدانِ فرهنگ، همین «نیروها و گروههای خودجودش فرهنگی» هستند که بیادّعا و بیوزن، در حال جهاد تبیین هستند و تاکنون رنگ این شورا را ندیدهاند و حتّی اندکی هم حمایت نشدهاند.
دکتر جمشيدی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بخشش نابجا!
عفو و بخشش باید یک مصلحتی داشته باشد و با احساسات کنترل نشده هم آدم می کشیم هم از قاتل حمایت می کنیم!
🆔 @h_falahati