👓 این در حالی است که برای طلاب بسیار کمتر از سرانه دانشجویان خرج میشود!
سالهاست به شهریه طلاب حمله می شود و یا بودجه دولتی بخش هایی از سازمانهای مرتبط با حوزه مورد انتقاد قرار دارد!
در حالی که اگر اینها را مجموعا به سرانه تبدیل کنیم و هزینه خانواده های طلاب را اصلا حساب نکنیم و تقسیم آن بر افراد خانواده ی آنها را محاسبه نکنیم متوسط سرانه طلاب کمتر از سی میلیون تومان در سال خواهد شد!!
دانشجو مجرد است و طلاب عموما مجموعه زندگیشان همین است!!
با این وجود دستگاه های مرتبط به روحانیت و طلاب باید پاسخگوی بودجه ای که دریافت می کنند و اثرگذاری آنها باشند.
🆔 @h_falahati
حکم اعدام «محمدبروغنی» متوقف شد
🔹مدیر روابط عمومی دیوان عالی کشور: حکم اعدام محمدبروغنی یکی از متهمان اغتشاشات اخیر تا حصول نتیجه رسیدگی تقاضای اعاده دادرسی وکیلش متوقف شد.
@Farsna
این فرد 18 ساله و اهل پاکدشت است در مجازی معروف به ممد آلفا است. در صفحات اینستاگرام و دایرکتهای آن آموزش نارنجک و مواد آتش زا میداده و در واقعه حمله به فرمانداری لیدر جریان بوده است. وی همراه قمه یک مامور امنیتی را مجروح می کند و از این واقعه فیلم تهیه کرده است.
در اعترافات گفته است که جوگیر شده است!!
جوگیری "ممد آلفا" یک میلیارد و 500 میلیون تومان به فرمانداری پاکدشت، پنج میلیارد و 346 میلیون تومان به شهرداری، یک میلیارد و 574 میلیون تومان به ناحیه مقاومت بسیج، 800 میلیون تومان به پلیس و 400 میلیون تومان به اتاق اصناف خسارت وارد کرد و علاوه بر آن 4 دستگاه خودپرداز بانکها هم تخریب شدند.
این وحوش چرا باید بخشیده شوند!!؟
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
حکم اعدام اکبری جاسوس انگلستان در سیستم دفاعی و نظامی کشور تایید شد.
🆔 @h_falahati
بعضیا فکر کردن چون ما گاز داریم و گاز صادر میکنیم و اروپا به گاز ما محتاجه، دیگه نباید صرفهجویی کنیم و هیچوقت به کمبود گاز نمیخوریم
حتی اگه به کمبود هم نخوریم باید صرفه جویی کرد. بعضیا تا میگی صرفه جویی کن مسخره میکنن که چیشد زمستان سخت برای اروپا مگه نبود چرا میگی صرفه جویی کنیم؟ کلا یه سری آماده هستن برای خودتحقیری 😐
اسراف در هرصورتی حرام است، چه داشته باشی چه نداشته باشی، چه کمبود باشد چه نباشد
حسین دارابی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 چرا انسان متکبر میشود؟
➕ انسان نمیشناسد خودش را
#اخلاق
🆔 @h_falahati
🗨 #توییت | ارزشهای اجتماعی نمیتواند تنها به سلیقۀ افراد و نظرات مردم برگردد؛ نظرها و سلیقهها متغیر است و در شرایط مختلف زمانی و مکانی تغییر میکند. ارزشهای ثابت اجتماعی را نمیشود موکول به نظرسنجی مردم کرد که آیا افکار عمومی چنین چیزی را میپسندند یا نه.
📱 @mesbahyazdi_ir
🆔 @h_falahati
💥روایت استاد دینانی از سه فیلسوف اسلامی معاصر:
🔻 مرحوم [آیت الله سید ابوالحسن] #رفیعی_قزوینی بسیار محافظهکار بود و میخواست در چارچوب سنت [تاریخ فلاسفه] بماند.
من در مورد آقای [علامه سید محمدحسین] طباطبایی بارها گفتهام که او یک آزاداندیش به تمام معنای کلمه بود.
او ضمن احترامی که به سنت داشت، برایش اصلا مهم نبود که چیزی را که در گذشته بوده، حفظ کند.
البته تا آنجا که معقول بود، حفظ میکرد اما اگر خودش سخن تازهای داشت، میگفت.
🔸علامه [ #طباطبایی ] بالاخره اکتشافاتی نیز دارد؛ درست است که رژیم #ملاصدرا را نتوانسته است که دگرگون کند و نظام تازهای بیاورد اما حرفهای تازه زیاد دارد و از گفتن آنها هم ابا نکرده است.
این خیلی مهم است.
از همه این ها گذشته، آقای طباطبایی گوش شنوا داشت. ما هرچه میگفتیم گوش فرا میداد و برای حرفهای تازه گوش شنیدن داشت.
اما با سید ابوالحسن رفیعیقزوینی ما هیچ حرفی خلاف حرف ملاصدرا نمیتوانستیم بزنیم. اگر از غرب میگفتیم که ایشان به تندی برخورد میکرد. ما که شاگردش بودیم، نمیتوانستیم حرفی خلاف عقیدهاش بزنیم ولی آقای طباطبایی هرچه میخواهد، دل تنگت بگو؛ در او بود!
🔹آقای [سید جلالالدین] #آشتیانی هم حافظ سنت بود. او هم چیز تازه ندارد.
آشتیانی در احاطه به متون فلسفی خیلی قوی بود و شاید در اسفار کمنظیر بود.
آثار را دیده و خوانده بود و خوب میفهمید؛ در این شکی نیست ولی اصلاً اهل ابداع و ابتکار نبود و میل هم نداشت. روشاش درست مثل روش آقای رفیعیقزوینی بود تا روش آقای طباطبایی و به همین علت او [#علامه_طباطبایی] را نمیپسندید
💥ولی من با صراحت تمام آقای طباطبایی را بیشتر میپسندم.
📚 آفاق معرفت در سپهر معنویت؛ گفتگوی حامد زارع با غلامحسین ابراهیمی #دینانی، انتشارات ققنوس، سال ۱۳۹۶، چاپ اول، ص ۱۱۰- ۱۰۸
#نوآوری_ها
#تراجم_علما
#خاطرات_علما
کشکول ناب حوزوی
🆔 @h_falahati
33.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺نقدی کلی بر اندیشه ها و روش علمی استاد سید کمال حیدری
🎥استاد ابوالقاسم #علیدوست
مشاهده در آپارات👉
#نقد_سید_کمال_حیدری
🆔 @h_falahati
📩 احساسبرانگیزی مداحی در معرکههای حساس به داد کشور رسید/ در دفاع مقدس مداحها و شاعرها توانستند فضا را آماده حماسه بزرگ کنند
🔻 رهبر انقلاب: حُسن کار معرفتآموزی متون شیعی این است که در کنار برانگیختن احساس، عمق معرفتی را هم به انسان اهدا میکند. این خصوصیتی است که در غیر شیعه من ندیدهام.
همین حالت احساس در معرکههای حساس کشور به داد کشور رسید. یکیاش دفاعمقدس. در دفاعمقدس این مداحها بودند این شعرگوها بودند این شاعرهای خوب بودند که توانستند فضا را آماده کنند برای آن حماسهی بزرگ. واقعاً من این را بارها در مورد همین مسئله این بیت را تکرار کردم:
عشّاق را به تیغ زبان گرم میکنیم
چون شمع تازیانهی پروانهایم ما
وصف حال شماست. چون شمع تازیانهی پروانهایم؛ در مراسم اعزام، اعزام به جبهه، بسیجیها و دیگران، در شبهای عملیات، در صبحگاههای نظامی، در تشییع پیکر شهدا، در مراسم ختم شهدا، در مسجد، در حسینیه، در میدان جنگ، همه جا مداحی نقش بزرگ خودش را ایفا میکرد.
در سالهای بعد از جنگ هم تا امروز همین جور بود. مداحی نقشآفرینی کرده. در فتنهی هشتاد و هشت، در نه دی، در موارد گوناگون؛ مداحی نقش ایفا کرده.
الحمدللّه عدّه هم زیاد است. اوایل که ما این جلسه را تشکیل میدادیم با صد نفر دویست نفر این جلسه تشکیل میشد، امروز هزاران نفر در سراسر کشور با تسلط بر شگردهای جذب مخاطب مشغول کار مداحیاند. خب این یک پدیدهای است در کشور؛ این یک چیز کوچکی نیست. از این باید استفاده کرد.۱۴۰۱/۱۰/۲۲
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_مداحان
💻 Farsi.Khamenei.ir
🆔 @h_falahati
📩 در قضایای اخیر نقشه دشمن بینقص و جامع بود اما محاسباتشان درباره ایران اسلامی غلط بود و شکست خوردند
🔻 رهبر انقلاب: در این قضایای اخیر نقشهی دشمن، نقشهی جامعی بود، محاسبهی دشمن محاسبهی غلطی بود. نقشهی دشمن نقص نداشت، منتها محاسبهی دشمن برای پیاده کردن این نقشه محاسبهی غلطی بود.
نقشهی دشمن نقشهی جامعی بود یعنی همهی عوامل مسلطی که یک قدرت میتواند برای اخلال و تخریب در یک کشوری به کار ببرد همهی این عوامل را ردیف کردند.
عامل اقتصادی وجود داشت که البته خب وضعیت اقتصادی کشور هم خوب نبود و خوب نیست، مشکل معیشت مردم زمینهای بود که آنها بتوانند از این عامل استفاده کنند. عامل امنیتی، نفوذ، تیمهای جاسوسی از همه طرف، غوغای ایران هراسی در دنیا از چند ماه قبل شروع شد. همراه کردن بعضی عناصر داخلی با خودشان این هم از مدتی پیش شروع شد... از اینها استفاده کنند، اینها را آماده کنند، برای همراهی. عامل تبلیغات فراگیر؛ تلویزیونها، ماهوارهها، فضای مجازی، اینترنت، اینها همه عواملی است، دشمن همهی اینها را ردیف کرد.
بنده بعنوان یک آدمی که این مسائل را نگاه میکنم و زیر نظر دارم و میفهمم، در دلم به مهندسی خوب دشمن آفرین گفتم، خوب مهندسی کرده بود، همه چیز را در جای خود، به اندازهی خود آماده کرده. چرا موفق نشد؟ چون یک پایهی دیگر یعنی محاسبهاش غلط بود، بله این کارها همه کارهای مهمی است، کارهای مؤثری است در کشورهایی هم اثر میگذارد امّا اینجا نتوانست؛ چون محاسبهای که روی ایران اسلامی کرده بود محاسبهی درستی نبود.۱۴۰۱/۱۰/۲۲
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_مداحان
💻 Farsi.Khamenei.ir
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم اعترافات علیرضا اکبری؛ جاسوس انگلیسی
🔹قسمت ۴: ماموریتهای اکبری؛ از افشای نحوه دور زدن تحریمها تا شناساندن شهید فخریزاده
@TasnimNews
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جاسوسی با پیشانی پینهبسته - ۵
🔹علیرضا اکبری سال ۸۷ به اتهام جاسوسی بازداشت شده بود اما با وثیقه آزاد شد و بعد به انگلیس رفت. آنجا MI6 از ترس لو رفتن جاسوسش برای او سناریوی سکته ساختگی را طراحی کرد.
@Farsna
🆔 @h_falahati
روز محشر کار ما با فاطمه است
امام باقر عليهالسلام: به خدا سوگند، فاطمه سلاماللهعلیها شيعيان خويش را يكى پس از ديگرى انتخاب نموده و داخل بهشت مینمايد، همان طورى كه پرندهها دانهها را بر میگزينند.
📚 سفینه البحار، ج۲، ص ۳۷۵
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قشنگ بود؟ 😂، ولی.....
این حاشیه جالب دیدار امروز رهبر انقلاب با مداحان اهل بیت از باب اهمیت محتوا و مضمون اشعار در مداحیها رو ببینید که رهبر شعری میخونن و میپرسن قشنگ بود؟ بعد از تعریف و تمجید حاضران، میگن: قشنگ بود ولی...
🖋 این ولی خیلی مهم است مداحان بزرگوار دقت کنند.
🆔 @h_falahati
«علیرضا اکبری» به اعدام محکوم شد
.
اکبری معاون وزارت دفاع در دولت خاتمی و رئیس سازمان نظامی اجرای قطعنامه ۵۹۸ پس از پایان جنگ تحمیلی بود. او در زمان بازداشت پست مشاور دبیر شورای عالی امنیت (شمخانی) را بر عهده داشت.
برخی از مواضع اکبری در سالهای گذشته را مشاهده میکنید که نیاز به شرح و توضیح ندارد.
امیرحسین ثابتی
🆔 @h_falahati
⁉️چرا سلیمانبنصردخزاعی به کربلا نرسید؟
🖋 صالح رحمتی
🔸درباره شخصیت سلیمان بن صرد، که رهبر قیام توابین بود، بسیار باید اندیشید. و مهمترین مجال تأمل درباره عاقبت او، پاسخ به همین پرسش است که، با وجود اینکه او از دعوت کنندگان امام حسین(سلام الله علیه) بوده و اسم او در صدر نامه ها ثبت شده است، اما چرا به واقعه کربلا نرسید؟
🔹در تحقیقات مختلفی که صورت گرفته، احتمالات متعددی را مطرح کرده اند؛ برخی گفته اند، او در زندان عبیدالله بن زیاد بوده است. اما هیچ گزارش تاریخی مبنی بر زندانی شدن او وجود ندارد، علیرغم اینکه، درباره حبس مختارثقفی در زندان عبیدالله، نقل تاریخی وجود دارد.
🔹و برخی دیگر، احتمال داده اند که بعد از ورود عبیدالله به کوفه، امکان رسیدن به کربلا نبود. این احتمال نیز وجاهت ندارد، زیرا افراد دیگری مانند حبیب بن مظاهر و مسلم بن عوسجه در همان وضعیت اختناق شدید، خودشان را به کربلا رسانیدند.
🔹به نظر میرسد با توجه به شخصیت سلیمان و عملکرد او در برابر امیرالمؤمنین و امام حسن مجتبی (سلام الله علیهما) این گمانه تقویت می شود که عدم وصول او به کربلا، ریشه در شخصیت او دارد.
1⃣در برخی منابع تاریخی، از کوتاهی او در پیوستن به امیرالمؤمنین(سلام الله علیه) در جنگ جمل یاد کرده اند. نصر بن مزاحم در وقعة الصفین از عتاب حضرت نسبت به سلیمان چنین گزارش میدهد:
«أَنَّ سُلَيْمَانَ بْنُ صُرَدٍ الْخُزَاعِيَّ دَخَلَ عَلَى عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ بَعْدَ رَجْعَتِهِ مِنَ الْبَصْرَةِ فَعَاتَبَهُ وَ عَذَلَهُ وَ قَالَ لَهُ «ارْتَبْتَ وَ تَرَبَّصْتَ وَ رَاوَغْتَ وَ قَدْ كُنْتَ مِنْ أَوْثَقِ النَّاسِ فِي نَفْسِي وَ أَسْرَعِهِمْ فِيمَا أَظُنُّ إِلَى نُصْرَتِي فَمَا قَعَدَ بِكَ عَنْ أَهْلِ بَيْتِ نَبِيِّكَ وَ مَا زَهَدَكَ فِي نَصْرِهِمْ»(۱)
🔹عتاب حضرت به او با این سه واژه است: ارتیاب، تربص، مراوغه. ارتیاب، به معنای شک و تردید همراه با تهمة است، یا همان سوء ظن.(۲) تربص، به معنای در کمین نشستن برای پایان یافتن چیزی.(۳) مراوغه، به معنای چاره اندیشی کردن برای وصول به مقصود، از همین باب به روباه، روّاغ گفته می شود.(۴)
2⃣او در مواجهه با صلح امام حسن مجتبی(سلام لله علیه) نیز معترض بوده و با تندخویی با حضرت روبر شده است. بلاذری، سیدمرتضی علم الهدی، ابن شهرآشوب، این اعتراض را گزارش کرده اند.(۵)
⬅️شاید درباره شخصیت او به نقل ابن سعد در الطبقات الکبری نتوانیم اعتماد کنیم که می گوید: «کان کثیرالشک و الوقوف»(۶) اما این مقدار روشن است که او چندان هم روابط مطیعانه ای با امامان خود نداشته است. در جنگ جمل امام خود را یاری نمی کند، در صلح به امام خود اعتراض می کند. چنین شخصیتی، آماده است که به یاری امام خود در غربت کربلا هم نرود. واضح است که خود را تابع امام نمی بیند، بهانه جوست، معترض است و در نهایت هم در آنجا که باید حاضر شود، حاضر نمی شود و از این عملکرد نادم و پشیمان، دست به قیامی می زند که دیگر تأثیری ندارد.
🤲از سلیمانبنصردهای درونمان به خدا پناه میبریم.
-------
۱- وقعة الصفین، ص ۶/ انساب الأشراف بلاذری، ج۲ ص ۲۷۲
۲-العین، ج۸ص ۲۸۸
۳- المفردات، ص ۳۳۸
۴- مقائیس اللغة، ج۲ ص ۴۶۰
۵- انساب الاشراف بلاذری، ج۳ص ۱۴۸/ تنزیه الأنبیاء، ص۱۷۱/ مناقب ابن شهرآشوب، ج۴ص۳۵
۶- الطبقات الکبری، ج۴ ص۲۱۹
#اقدام_به_موقع
#جهاد_تبیین
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به یاد مادران با وفای این کشور.
#مادران_شهدا
🆔 @h_falahati