تشکیل حکومت توسط غیر امام معصوم
💯برخی بر این باورند که تشکیل حکومت دینی، تنها یک مؤلفه دارد و آن حضور امام معصوم بر مسند حاکمیت است.
نه تنها چنین باوری بدون پشتوانه حدیثی است، بلکه شاخصه ای که حضرات معصومین علیهمالسلام برای تشکیل حکومت دینی بیان فرموده اند؛ مسأله «عدالت و عقلانیت و اخلاق و فقاهت» و عدم انحصار آن به حضور امام معصوم بر مسند حاکمیت است.
🛑این چهار روایت را ملاحظه کنید:
1⃣در روایتی از امیرالمؤمنین (علیه السلام) آمده است: «دَوْلَةُ #اَلْعَادِلِ مِنَ اَلْوَاجِبَاتِ؛ تشکیل دولت توسط انسان عادل از واجبات است» .عیون الحکم و المواعظ ج ۱، ص ۲۴۹
2⃣و نیز فرموده است: «مِنْ أَعْوَدِ اَلْغَنَائِمِ دَوْلَةُ #اَلْأَكَارِمِ اَلْمَكَارِم؛ سودآورترین غنیمتها، دولتمردى نیک رفتاران است». غرر الحكم: ۹۳۸۱.
3⃣و نیز فرموده است: «دولة #العاقل كالنّسيب يحنّ إلى الوصلة؛ دولت عاقل مانند خويشاوندى است كه اشتياق به پيوند دارد». عیون الحکم و المواعظ ج ۱، ص ۲۵۰.
4⃣و نیز فرموده است: «مَجَارِیَ الْأُمُورِ وَ الْأَحْكَامِ عَلَی أَيْدِی #الْعُلَمآء بِاللَهِ، الْأُمَنآء عَلَی حَلاَلِهِ وَ حَرَامِهِ؛ محلّ و مجرای اُمور و أحكام، بدست علماء بالله است، كه بر حلال و حرام او أمين هستند». تُحف العقول، ص 237.
با دقت در این چهار روایت متوجه آن میشویم که تشکیل حکومت برای کسی که دارای این چهار شرط باشد، که ما از آن به ولی فقیه یاد میکنیم، واجب است.
✍علی محمدی هوشیار
🆔 @h_falahati
✅بیانیه توهین آمیز #طالبان در پاسخ به اخطار #رئیس_جمهوری ایران در مورد حقابه هیرمند
گروهک طالبان خود را در موضوع حق آبه هیرمند، صاحب حق می داند و بر ادعاهای خود پافشاری می کند.
✍️کانال روزنه ؛
حمایت یکطرفه و بیش از حد طیفی از سیاسیون داخلی از گروهک طالبان موجب #توهم_سیاسی برای آنان شده است.
آنان امروز آب را بر مردم سیستان بستهاند و بدین وسیله زمینه تولید فشار سیاسی مردم به نظام را فراهم کردهاند.
از دیگر سو #عبدالحمید علنا از طالبان حمایت میکند. این در حالیست که عبدالحمید نیز به طرزی مشکوک و بدون وجه، مورد حمایت طیفی از سیاسیون تهراننشین است.
این همه کمتدبیری واقعا نوبر است.
کارکزاران دولتی قبل از هر تصمیم مهم در مورد سیستان باید نظر نیروهای محلی وفادار نظام (اعم از سنی و شیعه) را لحاظ کنند. وارد کردن این شبکه فراگیر محلی، مناسبات سیستان را به طور قاطع به نفع مردم و نظام اسلامی عوض میکند و عناصر مرموز را بر سر جای خویش می نشاند.
روزنه
🆔 @h_falahati
💠از سال ۱۳۹۶ تا سال ۱۴۰۲
🔸رشد نقدینگی ، ۴ برابر
🔸رشد قیمت دلار ۱۴ برابر
🔸رشد شاخص قیمت ها ۱۰ برابر
بازهم عده ایی مدعی هستند که تورم فقط مولود رشد نقدینگی است . از این همه انکار بدنبال چه هستید ؟ تضمین ازادی ارز برای جایگزینی پول ملی ، نابودی قدرت خرید صاحبان درآمد ثابت بی ثباتی اقتصادی ، قاچاق و سهولت فرار سرمایه ، امکان فساد مالی و فرار مالیاتی ، آسیب پذیری کشور در جنگ اقتصادی ، چپاوول این ملت تحت عنوان صادرات و یا …
از روی جهل ⁉️
🗣محمدرضا یزدی زاده
🆔 @h_falahati
🌀 منطقۀ ما جای درگیری نیست
👤 بن سلمان
🔸 از حضور بشار اسد در نشست سران کشورهای عربی خرسندیم. امیدواریم بازگشت سوریه به اتحادیۀ عرب به امنیت این کشور کمک کند.
🔹 فلسطین مسئله محوری جهان عرب است و ما باهم برای یافتن راهحلی برای آن تلاش میکنیم.
🔹 ما سالها درگیری داشتهایم که مردم از آن آسیب دیدند. به طرفهای یمنی در یافتن راهحلی برای حل بحران در کشورشان کمک خواهیم کرد.
📌 مناهج:
ترامپ هم روزی گفت: #احمقانه ۷ تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کردیم.
این هم از صحبتهای امروز بن سلمان!
در صورتیکه روزی سران جهان عرب، عزم فروپاشی سوریه را داشتند و جهانخواران هم از هیچ مکر و خدعه و جنگی فروگذاری نکردند.
پیروزی جمهوری اسلامی در حفظ منطقه در برابر چنگال خبیث استکبار چیزی نیست جز استعلای توحید و اسلام ناب محمدی؛
اسلامی که رهبری آن در دست با کفایت آیت الله العظمی سید علی خامنهای است.
انشاءالله دیری نگذرد که این انقلاب ختم به ظهور مولایمان حضرت حجت ارواحنا فداه شود.
#پیروزی
#جمهوری_اسلامی
#امام_خامنهای
مناهج
🆔 @h_falahati
🔺اول شما را تحریک میکنند
🔹بعد برایتان کفوصوت میزنند و پرتتان میکنند وسط معرکه وقتی گرفتار شدید برایتان هشتگ میزنند و بودجهاش را میگیرند
🔹شما میمانید و پیامد کارهایی که اصلا نمیدانستید چه عقوبتی در انتظارتان است اما آنها از ابتدا ته داستان را میدانند!
💬 محمد فراهانی
🖋 ببخشید که شما را الاغ فرض کردیم و به کشتن دادیم؟!
ببخشید که راه رسم تروریست پروری همین است!
سلبریتی ها هم مانند این خانم تروریست همینطوریند!
🆔 @h_falahati
آیتاللهمیرباقری.mp3
1.7M
✍ مطالبه حجاب از زنان جامعه، مطالبه از آخرین بخش زنجیره و پرداختن به معلول است. در کنار آن و با اولویت بیشتر، باید به ابتدای زنجیره پرداخت و مطالبه را از چرایی دولت مدرن و تناقضاتش با حکومت اسلامی آغاز کرد.
#حجاب_الزامی
#دولت_سازی
🆔 @h_falahati
تبیین سه کلید واژه عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی توسط رهبر انقلاب در دیدار صبح امروز
رهبر انقلاب:
🔹در سیاست خارجی وقتی میگوییم عزت، یعنی نفی دیپلماسی التماسی. ما در طول این سالها داشتیم مواردی را که دیپلماسی ما، تعبیر درست در قبالش همین تعبیر «التماسی» است، «دیپلماسی التماسی». ممکن است لحنمان هم التماسآمیز نبوده اما باطن قضیه التماس بوده. عزت یعنی نفی اینجور دیپلماسی، نفی چشم دوختن به دست و زبانِ این و آن. این شخصیت پختهی سیاسی قدیمی فلان کشور اینجوری گفت، اینجوری قضاوت کرد، آن یکی اینجوری گفت، اینجوری اقدام میکنند. عزت یعنی ما چشممان و نگاهمان به این چیزها نباشد، تکیهمان به اصول خودمان باشد.
🔹حکمت یعنی در همهی تعاملهای دو جانبه و چند جانبه خردمندانه عمل کنیم. اندیشیده عمل کنیم. محاسبهشده عمل کنیم. از اظهار نظرهای دفعی و ارتجاعی و حسابنشده پرهیز کنیم. حکمت یعنی هر کاری که میکنیم، پشتوانه فکری و عقلانی داشته باشد. اندیشیده باشد، محاسبهشده باشد.
🔹مصلحت یعنی شناختن موارد انعطاف. یک جاهایی باید انعطاف داشت. انعطاف منافات با اصول ندارد. حفظ اصول با امکان انعطاف با هم میسازند، میتوان یک جاهایی انعطاف به خرج داد. بنده یک وقتی چند سال قبل از این گفتم: «نرمش قهرمانانه»؛ بد فهمیده شد، هم بعضیها در خارج بد فهمیدند، یک محاسبهی دیگر کردند، در داخل هم بعضی از خودهایمان بد فهمیدند معنای این را. انعطاف یک جاهایی لازم است، بایستی انجام بگیرد.
🆔 @h_falahati
این انتظار از دولت محترم وجود دارد که مفاد لایحه برنامه هفتم را ذیل تکالیف سیاستی ابلاغ شده توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی، تقدیم مجلس نماید. باید دقیقا مشخص باشد که کدام ماده لایحه، برای عمل به کدام تکلیف در سیاستهای کلی برنامه هفتم تدوین شده است.
متن سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب برای برنامه هفتم را در اینجا مطالعه فرمائید.
جبرائیلی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس جمهور: در کمتر از دو سال اخیر به اندازه کل دولت روحانی نیروگاه ساختیم.
#گزارش
#عملکرد_دولت
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیت الله العظمی جوادی آملی
«اما مطلب اول كه از فردا شروع ميشود يعنی ذيقعده اين چهل روز كه اربعين كليمی معروف است، فرصت مناسبی است برای تهذيب نفس و خودسازی و چله گيری و مانند آن.چله گيری معنايش اين نيست كه انسان از جامعه جدا بشود، دست از كسب و كار و تحصيل بكشد و منزوی بشود و به خيال اربعين به جايی برسد؛ چله گيری آن است كه انسان ...»
#اربعین_کلیمی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
🆔 @h_falahati
📮 #توییت
⭕️ عبدالله گنجی:
🔹هم سفیر قبلی هم فعلی ایران در افغانستان تاکید دارند که با توجه به میزان بارندگیها امکان ورود آب به ایران از هیرمند نیست.قمی می گوید سد کجکی ٧٠٠کلیومتر با مرز ما فاصله دارد همه سد هم تخلیه شود به ما نمی رسد.لذا تا تیم فنی ایران بازدید و اعلام نظر نکند توقع سازی این عارضه را دارد که نبود آب را اقتدار و بی توجهی طالبان معنا کنیم و قدرت پوشالی برایشان تولید کنیم.نبود آب به جای خود باشد، تنش سیاسی نیز بی جهت اضافه شود.حل و روشن شدن این موضوع نیاز به فشار رسانه ای ندارد.کارشناسان ایرانی باید ببینند و نظر دهند.
🆔 @h_falahati
✅ لایحه حجاب و عفاف!
متأسفانه پس از مدتها که دولت لایحه حجاب و عفاف را آماده کرد برخی خبرگزاری ها آنرا منعکس کردند که البته به صورت گزینشی و کمی روتوش شده ارائه کردند.
این لایحه اشکالات فراوانی دارد و علاوه بر جرم زدایی از بدحجابی و بی حجابی، فرایند پیچیده ای برای نیروی انتظامی تعریف کرده است و مجازات ها هم تقریبا به صفر رسیده است از طرفی در این لایحه برای برخورد معترضین به بدحجابی به شدت و سخت مجازات تعیین شده است!!
🆔 @h_falahati
❇️شفاف درباره لیبرالیسم
🔹در مناظره دیشب، آقای غنی نژاد اصرار بر معنای مدرسی و نظری لیبرالیسم داشته و تأکید داشت که هیچ مصداقی از لیبرالیسم در اقتصاد ایران وجود ندارد و اقتصاد ایران رفاقتی و خصولتی است. هرچند این سخن، از صواب هم بدور نیست، اما تأکید ایشان بر «هیچ» محل ابهام و پرسش است. در مقابل، آقای علیزاده با تأکید بر همان مبنای «فردیت»ی که جناب غنی نژاد در توضیح اندیشه لیبرال آن را گشود، بر ضعیف شدن امر اجتماعی بعد از سال 68 در ایران و گسترش دامنه لیبرالیسم تأکید میکرد.
🔹با تمرکز بر همین دو نقطه ای که طرفین مناظره تأکید داشتند، میتوان گفت؛ مناظره دیشب نقطه تلاقی خوبی پیدا کرده بود و آن نقطه همان، تعیین موضع درباره امر ملی، امر اجتماعی، مسئولیت دولت در برابر اقتصاد بود. هرچند، این سخن نیز دور از آبادی نیست که آنچه در اقتصاد ایران میگذرد لیبرالیسم نیست، اما نمیتوان انکار نمود که، آنچه در بنیان همین اقتصاد قرار گرفته و بسط پیدا کرده، همان «فردیت» لیبرال است که در برابر «امر ملی» و «امر اجتماعی» قرار میگیرد؛ چه این فردیت، در قالب یک شرکت خصوصی به معنای واقعی کلمه تحقق یافته باشد چه در شرکتهای دولتی خصوصی شده (خصولتیها). و آقای غنینژاد نمیتواند از این واقعیت فرار کند که، در کنه و عمق روابط اقتصادی ایرانیان، فردیت لیبرالیتی خانه گزیده و آنچه که مانع از فروپاشی اجتماعی میگردد، دین و مذهب و ملیت است که همچنان این پیوند میان مردم را محکم نگاه داشته است.
منیرالدین
🆔 @h_falahati
افزایش شهدای حادثه مرزی سراوان به ۶ نفر
🔹مرکز اطلاع رسانی و ارتباطات فراجا: تعداد شهدای حادثه برجک «مزه سر» هنگ مرزی سراوان به ۶ نفر افزایش یافت.
🔹اسامی شهدا عبارتند از: گروهبانیکم شهید «حسین بادامکی»، گروهبانیکم شهید «علی غنی با تدبیر»، گروهبانیکم شهید «رضا برجی»، سرباز وظیفه شهید «محمد جمالزاده»، سرباز وظیفه شهید «یونس سیفی نژاد»، سرباز وظیفه شهید «ناصر حیدری».
@TasnimNews
اللهم اغفرهم و احشرهم مع الابرار
🆔 @h_falahati
حرف #لیبرالیسم!
اگر نظم طبیعی جامعه را برهم نزنیم!! و بگذاریم که افراد بر طبق خواسته های خود عمل کنند!!
هم برابری در جامعه ایجاد خواهد شد و هم برادری!
اخلاق و عدالت در اندیشه لیبرال تابعی از امیال و خواسته های نفسانی آنهاست!
گفتمان مدرنیته-عبدالله نصری
#نقد_لیبرالیسم
🆔 @h_falahati
به تأخیرها خاتمه دهیم
درنگی در کارنامه اقتصادی دولت دکتر رئیسی
سعدالله زارعی
🔻🔻🔻
این عبارت را زیاد شنیدهایم «مردم باید بهبود اقتصادی را در سفره خود ببینند». این عبارت عامیانه باشد یا علمی تبدیل به فرهنگ عمومی شده و بهبود وضعیت در سفرهها به مهمترین شاخص در ارزیابی سطح موفقیت دولت تبدیل شده است. این قلم در اینجا نمیخواهد در این خصوص مناقشه کند و به بحث از روایی یا عدم روایی این عبارت و نگاه بپردازد، اما به نظر میآید جدای از این بحث، بهبود سفره مردم موضوعی است که با اهداف انقلاب اسلامی و سیاستهای آن انطباق دارد و به همین جهت میتوانیم بگوییم آنچه در ده سال اخیر در عرصه اقتصادی کشور و به ویژه «معیشت مردم» شاهد بودهایم با اهداف انقلاب و سیاستهای نظام همخوانی ندارد. در این ده سال بدون تردید وضعیت معیشت مردم دچار تنگناهای جدی بوده است و این در حالی است که ظرفیت اقتصادی کشوری با جغرافیای ایران و تنوع منابع آن، بسیار فراتر از احتیاجاتی است که رفع آنها برعهده دولت میباشد.
درست است که اقتصاد فرمول خود را دارد و این هم درست است که اقتصاد دارای مناظر و مکاتب مختلفی میباشد، اما واقعیت این است که جمهوری اسلامی به عنوان یک نظام دینی و مردمسالار نمیتواند مثل نظامهای سیاسی اجبارگرای غربی یا شرقی بر اعمال روشهایی صحه بگذارد که سبب افزایش نارضایتی تودههای مردمی که مهمترین پشتوانه قوام بخش نظام و انقلاب اسلامی میباشند، میشود. گرفتاریهای اقتصادی دهکهای پایین جامعه یک موضوع فانتزی نیست، یک واقعیت است. انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی، اندیشههای حضرت امام خمینی - قدسسره - افکار و اندیشههای حضرت امام خامنهای - دامت برکاته - و نیروهای انقلابی کشور، برگرداندن روند اقتصادی به نفع اقشار کمدرآمد را مطالبه میکنند و این البته به معنای بازگشت بعضی از سیاستهای غیربومی به ظاهر مردمی که در عمل منجر به حذف نقشآفرینی مردم در عرصه اقتصادی کشور میشود، نیست. الان اقتصاد کشور یا در چنبره بنگاههای دولتی است و یا در تیول باندها و «سلاطین» اقتصادی است. یکی از سرمایه کشور و دولت میخورد و بودجه زیرساختها و امور عمرانی را میبلعد و دیگری با اقدامات زنجیرهای با قیمتها بازی میکند و اجازه اصلاح یا تثبیت قیمتها را نمیدهد. اصلاح امور اقتصادی کشور به نفع طبقات محروم، تعهد انقلاب اسلامی است و انجام این تعهد تأخیربردار نیست.
متن کامل یادداشت
👇
اینجا
🆔 @h_falahati
✍ موضع نگارنده!
🔰 تبعا از دولت مستقر حمایت می کنم چرا که تلاش در آن دیده می شود و می خواهد مشکلات را برطرف کند. عناصر مومنی در دولت هستند که برای رفع مشکلات مردم کار را به دست گرفتند. همیشه دولت ها برای تصمیمات و کارهایشان کارنامه ی تماما رد یا تماما تایید ندارند.
جناب رئیسی با نیت صحیح و غرض درست به انتخابات ورود کرد و تبعا ماجور است!
اما!!
این دولت درس عبرتی است برای مخلصینی که گمان سهل و یسیری به مناسبات قدرت و خدمت در انقلابی دارند که با مستکبرین درگیر است.
دولت نگاه صحیحی به حل مشکلات ندارد و نگاه محافظه کارانه و لیبرال منش در آن دیده می شود.
اصول گرایان بی برنامه آنرا شکل دادند!
در عرصه اقتصاد، فرهنگ تقریبا هیچ شاخصی برای تعریف دولت وجود ندارد!
معیشت عمومی به مراتب بدتر شده و دیگر نمی توان آنها را به گردن دولت قبل انداخت!
وضعیت ارزاق عمومی با تصمیمات عجیب دولت بسیار بی تاثیر شد و حتی آن افزایش خوب یارانه بی اثر شد!
امید که تکرار نکنید و اجازه دهید دولت تلاشگر با نگاه صحیح حاکم شود و این عبرت برای همیشه باقی بماند.
تا فرصت باقی است برخی ایراداتی که می توان با برنامه های کوتاه رفع کرد رفع کنید واقعا فشار بر مردم مشهود است.
#نقد_دولت
🆔 @h_falahati
لایحه عفاف یا گسترش بیحجابی؟!
[صفحه ۱ از ۲]
حسین شریعتمداری
🔻🔻🔻
۱- میگویند؛ در یکی از روزهای زمستان، شخصی از همسایه خود شکایت کرده بود که برف پشت بامش را جلوی در خانه ما ریخته و تردد ما را با دشواری روبهرو کرده است. دادگاه بعد از بررسی ماجرا، شکایت را وارد دانسته و طی حکمی همسایه را ملزم کرد که برفها را از جلوی خانه شاکی پاک کند. حکم دادگاه اما، در اواسط مرداد ماه و در اوج گرمای هوا صادر و ابلاغ شده بود!... شاکی ضمن تشکر از سرعت عمل(!) دادگاه، اعلام کرد که شکایت خود را پس گرفته است و اصلاً شتر دیدی؟! ندیدی!
۲- اخیراً لایحهای با عنوان «لایحه عفاف و حجاب» از سوی دستگاه قضایی تهیه شده و توسط دولت به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است. نگاهی به مفاد این لایحه و مقایسه مواد پیشنهادی آن با قوانین موجود، این تلقی را به دنبال دارد که انگار لایحه یاد شده نه برای مقابله با بیحجابی، بلکه با هدف (ولو ناخواسته) حذف موانع قانونی موجود و زمینهسازی برای گسترش این پدیده زشت و پلشت تهیه شده است!
۳- به عنوان نمونه -و فقط یک نمونه از دهها نمونه دیگر- در ماده یک لایحه آمده است:
«فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (فراجا) مکلف است به زنانی که مرتکب رفتار موضوع ماده(۲) این قانون میشوند در مرتبه اول از طریق مقتضی با استفاده از فناوریهای نوین و سامانههای هوشمند مانند ارسال پیامک تذکر دهد. در صورت تکرار این رفتار در مرتبه دوم از طریق سامانههای مذکور معادل یکدهم جزای نقدی درجه هشت و در مرتبه سوم معادل یک پنجم جزای نقدی درجه هشت جریمه نماید و در مرتبه چهارم مرتکب را جهت تعقیب کیفری و اعمال مجازات موضوع ماده(۲) به مراجع قضایی ذیصلاح معرفی کند. اعلام تذکر، جریمه و معرفی به مراجع قضایی باید مستند به ادله با قراین کافی باشد»!
لطفاً دقت کنید. بر اساس قوانین موجود، کشف حجاب در اماکن عمومی «جرم مشهود» است و مقابله با آن وظیفه قانونی و تعریف شده ضابطان قضایی (اعم از نیروی انتظامی و بسیج و...) است. توضیح آن که جرم مشهود به جرایمی گفته میشود که در آن عمل مجرمانه (در اینجا کشف حجاب) در مکان عمومی رخ بدهد یا بهگونهای باشد که وقوع جرم توسط نیروی انتظامی یا مردم دیده شود و یا وقوع جرم و متهم آن، محرز و آشکار باشد. مطابق قوانین موجود (که بدیهی نیز هست) مأمورین انتظامی به محض اطلاع از وقوع یک جرم مشهود باید به مقابله با آن برخیزند و از وقوع آن جلوگیری کرده و در صورت لزوم، مجرم را همراه با مستندات جرم به مراجع قضایی تحویل بدهند.
حالا به مفاد ماده یک لایحه عفاف و حجاب توجه کنید. در آن آمده است که ماموران نیروی انتظامی در صورت مشاهده کسانی که کشف حجاب (جرم مشهود) کردهاند «در مرتبه اول از طریق مقتضی با استفاده از فناوریهای نوین و سامانههای هوشمند مانند ارسال پیامک تذکر دهد. در صورت تکرار این رفتار در مرتبه دوم از طریق سامانههای مذکور معادل یک دهم جزای نقدی درجه هشت و در مرتبه سوم معادل یک پنجم جزای نقدی درجه هشت جریمه نماید و در مرتبه چهارم مرتکب را جهت تعقیب کیفری و اعمال مجازات موضوع ماده(۲) به مراجع قضایی ذیصلاح معرفی کند»! به بیان دیگر، اولاً؛ وظیفه تصریح شده مقابله با جرم مشهود از ماموران سلب شده است! ثانیاً؛ مجازات کشف حجاب، از دایره جرایم کیفری حذف شده و به جرایمی از نوع «تخلف»! آنهم با مجازات نقدی تقریباً ناچیز تبدیل شده است! ثالثاً؛ امکان برخورد با این پدیده عفتسوز از سایر نهادهای ضابط قضایی مانند بسیج و سپاه گرفته شده و حال آنکه برخورد آنان با جرایم مشهود یک ماموریت قانونی و مصوب مجلس و فرماندهی کل قواست! رابعاً مردم از انجام تکلیف دینی و قانونی امر به معروف و نهی از منکر نه فقط منع شدهاند، بلکه اقدام آنها در این زمینه بهگونهای یک اقدام مجرمانه نیز تلقی شده است! و مثلاً حق ندارند از تردد کشفحجابکنندگان در معابر عمومی و انظار عامه جلوگیری کنند!
۴- و اما، حالا به شاه بیت! ماده یک این لایحه نظری بیندازید! چه میبینید؟! مطابق این ماده، نیروی انتظامی در صورت مشاهده جرم مشهود کشف حجاب، حق کمترین برخورد و ممانعتی ندارد! خُب، باید چه کند؟ باید برای کشفحجابکننده پیامک بفرستد و به او تذکر بدهد! اگر مراعات نکرد چه؟ پیامک دوم! اگر بازهم... پیامک سوم! و... خودتان قضاوت کنید. آیا این فرمول پیشنهادی در لایحه یادشده غیر از رها کردن پدیده خانمانبرانداز و عفتسوز کشف حجاب و تشویق دشمن به بهرهگیری از زنان فریبخورده برای ادامه این راه پلشت، مفهوم و معنای دیگری دارد؟! آیا این ماده خندهدار نیست؟! البته که خندهدار نیست، بلکه بر احوال ملت و خون شهدا و شهید و شهادت و مجاهدتهای ۴۴ ساله ملت و... بایدگریست!
🆔 @h_falahati
لایحه عفاف یا گسترش بیحجابی؟!
[صفحه ۲ از ۲]
حسین شریعتمداری
🔻🔻🔻
۵- در تبصره یک از ماده یک آمده است «چنانچه رفتار موضوع ماده ۲ در وسیله نقلیه توسط راننده ارتکاب یابد در مرتبه سوم علاوهبر اعمال مقررات مذکور در این ماده وسیله نقلیه به مدت یک هفته توقیف الکترونیکی میشود و در مرتبه چهارم به موجب حکم دادگاه تا مدت یک ماه توقیف میشود». سؤال این است که آیا راننده خودرو نسبت به کشفحجاب سرنشینان خودرو مسئولیتی ندارد؟! اگر سرنشینان کشفحجاب کرده نیز مورد بازخواست قرار خواهند گرفت، چرا در تبصره مزبور به آن اشارهای نشده است؟ و اگر پاسخ منفی باشد! به مفهوم آن است که خانمهای بیحجاب در صورتی که راننده خودرو نباشند، میتوانند به کشف حجاب خود ادامه دهند! در این حالت تبصره یاد شده چه فایده و کاربردی دارد؟!... هیچ!
۶- در جای جای این لایحه، مجازاتهایی که برای کشف حجاب در قوانین جاری کشور پیشبینی شده، تخفیف یافته و به جزای نقدی تبدیل شده است. جزای نقدی پیشبینی شده در لایحه نیز اگرچه بسیار اندک و ناچیز است ولی حتی اگر مبالغ کلانی هم باشد، بازهم بیاثر است و بازدارنده نیست! چرا؟! ظاهراً تهیهکنندگان محترم این لایحه نمیدانند که دشمن از پدیده بیحجابی به عنوان یک اهرم موثر برای مقابله با عفت عمومی، فروپاشی نهاد خانواده و نهایتاً مقابله با اساس نظام و هویت اسلامی مردم این مرز و بوم استفاده میکند. به بیان دیگر، بیحجابی زنان و پوششهای زننده مردان بخشی از یک جنگ ترکیبی است و بدیهی است که دشمن برای پرداخت هزینه آن، حتی در مقیاس کلان نیز کمترین تردیدی به خود راه نمیدهد. چند تن از زنان بیحجاب دستگیر شده که از اجیرشدگان دستچندم و بیاهمیت بودهاند، اعتراف کردهاند که برای هر یک ساعت حضور در خیابان مبلغ سه دلار دستمزد میگرفتهاند و یکی از آنها میزان درآمد یک ماه خود را ۵۰ میلیون تومان اعلام کرده بود. حالا حساب کنید که عوامل اصلی و سرنخها چه میزان کلانی دریافت میکنند؟! اگر تهیهکنندگان محترم لایحه تصور میکنند که با جریمه نقدی میتوانند از ادامه بیحجابی جلوگیری کنند، به جرأت میتوان گفت که از الفبای ترفندهای دشمن نیز چیزی نمیدانند!
۷- همین جا باید اذعان کرد که بیشتر زنان و دختران کشف حجابکننده افراد پاکدلی هستند که از عمق ماجرا بیخبرند. به قول حکیمانه حضرت آقا: «کشف حجاب، حرام شرعی و حرام سیاسی است؛ هم حرام شرعی است، هم حرام سیاسی است. خیلی از کسانی که کشفحجاب میکنند نمیدانند این را؛ اگر بدانند که پشت این کاری که اینها دارند میکنند چه کسانی هستند، قطعاً نمیکنند؛ من میدانم. خیلی از اینها کسانی هستند که اهل دینند، اهل تضرّعند، اهل ماه رمضانند، اهلگریه و دعایند، [منتها] توجّه ندارند که چه کسی پشت این سیاستِ رفعِ حجاب و مبارزه با حجاب است. جاسوسهای دشمن، دستگاههای جاسوسی دشمن، دنبال این قضیّه هستند. اگر بدانند، حتماً نمیکنند».
نجات این طیف از زنان و دختران که بازهم به قول رهبر معظم انقلاب «دختران خود ما هستند» وظیفه قطعی نظام مقدس جمهوری اسلامی است. بنابراین لایحهای که به جای پیشگیری از کشفحجاب، انجام این اقدام ناپسند و زیانبار را تسهیل کرده و آسان میسازد، جفایی بزرگ و نابخشودنی در حق این طیف از فرزندان فریبخورده خودمان است. وقتی دشمن از آنها سوءاستفاده میکند بدیهی است که پیشگیری از سوءاستفاده دشمن وظیفه بیچون و چرای نظام و همه مردم است.
۸- درباره خسارتبار بودن لایحه یاد شده، گفتنیهای دیگری نیز هست، که برای پیشگیری از اطاله کلام، میگذاریم و به فرصت دیگری موکول میکنیم. اما در این میان دو نکته حائز اهمیت و سرنوشتساز را نمیتوان و نباید ناگفته گذاشت؛
اول: این لایحه از سوی قوه قضائیه ارائه شده است و با شناختی که از شخصیت برجسته، متقی، انقلابی و هوشمند جناب آقای اژهای، ریاست محترم و فداکار قوه قضائیه در دست است و کارنامه سراسر افتخار ایشان نیز بهترین گواه آن است، بسیار بعید میدانیم که از متن لایحه مورد اشاره با خبر باشند. از این روی استدعا داریم لایحه را به دقت مطالعه فرمایند و -با عرض پوزش- به نظر مشاوران بسنده نکنند.
دوم: نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی از هر سلیقه سیاسی که برخوردار باشند، به یقین در پایبندی به اسلام عزیز و حفظ عفت و سلامت جامعه و خانواده اشتراک نظر دارند. مطالعه لایحه یادشده به وضوح و بدون کمترین تردیدی میتواند طرد قطعی آن از سوی نمایندگان ملت را به دنبال داشته باشد.
🆔 @h_falahati
✅ سردار احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی شد.
رئیسجمهور طی حکمی ضمن تقدیر از زحمات و تلاشهای ده ساله آقای شمخانی، سردار احمدیان را به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب کرد.
احمدیان، رئیس مرکز راهبردی سپاه پاسداران و یکی از 5عضو جدیدی است که رهبرانقلاب اخیرا در ترکیب مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کردند.
🆔 @h_falahati