شرق: گره زدن اقتصاد به تحریم
دروغ بزرگی بود
🔹روزنامه شرق با پس گرفتن و ابطال ادعای همیشگی محافل غربگرا تأکید کرد: تحریم و رابطه با آمریکا، عامل تعیین کننده در پسرفت و پیشرفت اقتصادی نیست و اقتصاد کشور با وجود تحریمها، توقف برجام و عدم رابطه با آمریکا، روند رو به رشدی را طی کرده است.
♦️شرق در پژوهشی به قلم سعید لیلاز (عضو مرکزیت حزب کارگزاران) نوشت: آیا اقتصاد ایران در حال پسرفتن است؟ آیا با برقراری رابطه با آمریکا، مسائل اقتصادی حل خواهد شد؟
🔹بهویژه پس از موج دوم تحریمها، تلاش برای انجام مصالحه، عملا معنایی جز دستشستن از برنامه هستهای ایران و کوتاهآمدن آن از موضع یک قدرت منطقهای مستقل در جنگل خاورمیانه ندارد.
♦️صرف نظر از آمار شگفتانگیز بانک جهانی که رشد اقتصادی پیوسته را نشان می دهد، اطلاعات و آمار بانک مرکزی نیز نشان میدهد که اقتصاد ایران از زمستان سال 1398 (به «قیمت ثابت» و نه «جاری» مدنظر بانک جهانی)، بیوقفه در منطقه رشد قرار دارد و از نیمه سال 1400 به بعد، رکورد تاریخی حجم تولید ناخالص داخلی به قیمت ثابت در سال 1396 را پشت سر گذاشته است.
🔹رشد اقتصادی دو سال 1399 و 1400، کاهش حجم اقتصاد ایران در دو سال قبل را پشت سر گذاشت و حجم اقتصاد در سال 1400 معادل 3.2 درصد بزرگتر از بالاترین عملکرد ماقبل آن، یعنی سال 1396 بود.
♦️شرق میافزاید: در این فرازوفرودهای درخور توجه در یک دوره 21ساله، فقط ایران تحریمزده نیست، بلکه کشورهایی با مسائل و منافع و روابط خارجی کاملا متفاوت با ایران مانند ترکیه، مالزی، مصر، روسیه (قبل از حمله به اوکراین)، آرژانتین، افغانستان، اسرائیل، مراکش و بسیاری دیگر نیز با مسئله نوسانات شدید یا نسبتا شدید در رشد اقتصادی، بدون کمترین درگیری با مسئله تحریم، روبهرو بودهاند.
🔹آنها که سالها هرگونه بهبود بنیادین در اوضاع اقتصادی را در گرو حل مسئله هستهای ، رفع تحریمها و برقراری روابط با آمریکا دانستهاند، در همه این سالها و به مدد شواهد متقن، بر سر قبری گریستهاند که مردهای در آن دفن نشده است.
♦️من نمیگویم تحریم اهمیت ندارد یا حتی کماهمیت است؛ اما تعیینکننده نیست. بر پایه شواهد موجود، درجه مقاومت اقتصاد ایران در برابر تحریمها به روشنی در حال افزایش است و به موازات کاهش سهم نفت در تولید ملی ، آسیبپذیری اقتصاد در برابر تحریمها نیز کاهش یافته است.
🔹سعید لیلاز، ادعای تعیینکننده بودن تحریمها را "تکرار یک اشتباه علمی و یک دروغ سیاسی بزرگ" عنوان، و تأکید کرد مخالفان جمهوری اسلامی، دنبال مصالحه یکجانبه و از سر وادادگی با آمریکا هستند.
محمد ایمانی
🆔 @h_falahati
تمجید رئیسجمهور ونزوئلا از شهید سلیمانی
🔹مادورو: همواره به یاد ژنرال سلیمانی هستم. سال ۲۰۱۸ حملۀ وحشیانهای از آمریکا به زیرساختهایِ انرژی ما شده بود که او به همراه گروهی حمله سایبری را کشف کردند.
🔹به ژنرال سلیمانی ادای احترام میکنم و سردیس او را در مقبره سیمون بولیوار نصب خواهیم کرد.
@Farsna - Link
🖋 عالم جذب و دفع در فضای انقلاب عالم عجیبی است بدون مرز جغرافیایی و دارای مرز عقیدتی، اندیشه و نظر!!
مادورو از #شهید_سلیمانی خاطره می گوید!
عده ای شرور هرصبح و شام از بچه های این کشور شهید می گیرند!
بوقچی های یاغی آنها بهمراه اوباش سلبریتی در داخل کشور حمایت می کنند!
غصه داریم از مماشات و ترک فعل مسوولین ولی میدان انقلاب، میدان ظهور حق و باطل شده است.
🆔 @h_falahati
💥معنای لا اکراه فی الدین
✍شهید آیتالله سید محمد باقر صدر:
🔸«لاَ إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ» ؛ در دين، اجبارى نيست؛ [زیرا] راه درست از راه انحرافى، روشن شده است.
🔹برخی افراد در فهم این آیه شریف به خطا میروند و گمان میکنند که اسلام، آزادی در پذیرفتن و نپذیرفتن دین را برای انسان تضمین کرده و بر پایه اصل آزادی فردی که تمدنهای نو به آن معتقدند، هرگونه اجبار بر دینداری را منع نموده است، اما این کاملاً خطا است.
🔻... مقصود اسلام از نفی اجبار در دین، این است که راه هدایت و انحراف روشن شده است و حق و گمراهی از هم متمایز هستند و ازآنجاکه نشانهها روشن و برهان آشکار و تفاوت بین تاریکی و روشنایی بر همه هویدا است، دیگر نیازی به اجبار نیست و اساساً امکان اجبار بر پذیرش دین وجود ندارد؛ زیرا دین فقط کلماتی بیروح که بر زبان جاری شوند یا آداب و رسومی سنتی که اعضا و جوارح انسان انجام دهند نیست، بلکه دین یک باور، یک نظام و یک شیوه برای اندیشیدن است.
📚پژوهشهای قرآنی، ص ۳۸۰
#شهید_صدر
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 محسن میلانی، برنامه ضدایرانی بیبیسی را به هم ریخت:
🔹 آهنگ صدای آمریکا و غرب در برابر ایران عوض شده است. تحرکات ایران در منطقه به نفع صلح است. باید قبول کنیم که جمهوری اسلامی اکنون نماینده ملت ایران در جوامع بینالمللی است.چرا فقط باید به کله ایران بزنیم؟
ـــــــــــــــــــــــ
🖋 هرکس کمی عقل داشته باشد تحلیل نسبتا خوبی از این سخنان میلانی نسبت به جنبش براندازانه مهسا، رویکرد خیانت آلود غربی ها و خصوصا آمریکایی ها و اوباش و بی شخصیت های داخلی سیاسی و رسانه ای این جریان، بدست می آورد!
با این حجم از اطلاعات و تحلیل های روشن چرا برخی عناصر دانشگاهی و حوزوی هنوز بر شنیدن صدای مردم و سخنانی از این دست که در ایران مخالفی ندارد تاکید دارند؟!
این دیگر خطای تحلیل نیست!
#خیانت_خواص
🆔 @h_falahati
بیبیسی: آمریکا
هیچ گزینهای مقابل ایران ندارد
♦️شبکه دولتی انگلیس تصریح کرد: هیچ گزینهای روی میز دولت آمریکا برای فشار علیه ایران باقی نمانده است.
🔹وبسایت بیبیسی نوشت: بسیاری از رسانهها، هر روز خبر توافق منتشر میکنند. در آمریکا، با نزدیک شدن موسم انتخابات و آرامتر شدن خیابانهای ایران، دولت بایدن، میخواهد با توافق موقت، «مشکل ایران» را به بعد موکول کند.
♦️جمهوری اسلامی، همواره برای رؤسایجمهوری آمریکا یک چالش محسوب شد. در حال حاضر عدم دستیابی ایران به سلاح هستهای نهتنها اولویت استراتژیک آمریکا، که موضوعی مهم برای بحث در انتخابات نیز هست.
🔹حال که جمهوری اسلامی، به لطف خروج یکجانبه ترامپ از برجام، در مسیر رسیدن به مرز بازدارندگی هستهای است، بایدن چه راهکارهایی برای مهار مشکل در اختیار دارد؟ گزینههای روی میز بایدن چیست؟
🔸۱- تحریم اقتصادی؛ به نظر نمیرسد دیگر چیزی برای تحریم باقیمانده باشد.
🔸۲- فشار سیاسی؛ در دوران اوباما، آمریکا توانست اغلب کشورها، از جمله چین و روسیه را در اعمال فشار با خود همراه کند. این روزها نه آمریکا، نه هیچ کشور دیگری توان ایجاد اجماع علیه کشور دیگری را ندارد.
حتی در جنگ روسیه علیه اوکراین هم، چنین اجماعی به دست نیامد. فشار اروپا و آمریکا هم تاثیر چندانی بر جمهوری اسلامی ندارد، چراکه روابط چندانی بینشان نیست.
🔸۳- مشوق اقتصادیِ میتواند آزاد کردن داراییهای ایران، تعلیق یا رفع تحریمها باشد. هرگونه تعلیق تحریمهاُ پای کنگره آمریکا را به موضوع باز میکند و با اینکه احتمالا بایدن میتواند اعتراض کنگره را وتو کند، اما دردسری که برایش در انتخابات ایجاد میشود، زیاد خواهد بود.
لغو تحریمها هم که کلاف پرگره دیگری است. بنابراین، کمترین و سادهترین مشوق در ازای نوعی توافق با ایران، آزاد کردن داراییهای مسدودشده است که نیازی به گزارش به کنگره هم نخواهد داشت.
🔸۴- حمله سایبری؛ سالهاست در پس پرده بین ایران و آمریکا در جریان است و گاهی هم فروکش میکند؛ اما کاری از پیش نبرده. تنها چند ماه پس از استاکسنت، ایران توانست قابلیتهای غنیسازیاش را بازسازی کند.
🔸۵- حملات پهپادی؛ شبیه حملات سایبری است. به عقب راندن چند هفتهای یا چند ماهه قابلیتهای هستهای ایران.
🔸۶- حمله نظامی؛ آخرین گزینه همیشه روی میز است که روی میز تمام رؤسایجمهور آمریکا بوده، اما هزینه آن، بیشتر از فوایدش است. در صورت وقوع درگیری حتی محدود، اولویتهای مهمتر یعنی حمایت از اوکراین در جنگ با روسیه و کنترل چین، تحتتاثیر قرار میگیرند.
🔹کم هزینهترین راه بایدن، کنترل سطح تنشها از طریق دیپلماسی و نوعی توافق محدود است که منابعی هرچند محدود در اختیار دولت ایران قرار میدهد و در عین حال ترمزی هم بر پیشرفتهای هستهای، توان موشکی و قابلیتهای پهپادیاش نمیکشد.
محمد ایمانی
🖋همه ی اینها یعنی جمله (همه گزینه ها روی میز است) حالا دیگر از بلوف سیاسی تبدیل به یک فانتزی روانشناسانه شده است و گزینه ای دیگر وجود ندارد.
مستی یانکی ها نمی گذارد واقعیتی به اسم جمهوری اسلامی را بپذیرند از طرفی دیگر گلوله ای برای هفت تیرکش های غرب وحشی باقی نمانده است.
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ چرا نوجوونا در اغتشاش پارسال حضور داشتن؟
کلیپی پارسال منتشر شد از دختران نوجوانی که برای یک بازیگر(گلزار) گریه میکنند!
راه محمد رضا گلزار چه راهیست که بخشی از جوانان دهه هشتادی می خواهند آن را ادامه دهند؟ جنگ برای عدالت است؟ دفاع از مظلوم است ؟ تلاش برای دموکراسیست؟ نه
راه محمد رضا گلزار ، بی ام دبیلیو اِی هشت و بنز افسانه ایست که مخاطب باید برای داشتنش تمام عمر حسرت بخورد ؛ راه گلزار مصرف و مصرف بیشتر است ، راه گلزار تبلیغات و رویاهای لاکچری جلو مردم گرسنه رژه بردن است !
حالا این جمعیت عظیم👆 که به مشایعت گلزار الگو می روند ، مگر دهه هشتادی هستند؟
انگار می خواهیم این نظم مصرف و لاکچریسم را گردن دهه هشتادی ها بیاندازیم ، در حالیکه همه ما هستیم که گلزار را الگوی بچه هایمان کردیم و [الگوهای مناسب] را ، بی ارزش تلقی کردیم !
روزی باشد که این مملکت دفاع بخواهد، این مملکت غیرت و عزت بخواهد ، این مملکت علم بخواهد، این مملکت ارزشهای والای انسانی بخواهد، ولی راه گلزار و نسل طرفدار گلزار بگویند: ما مملکت نمی خواهیم ، وطن آنجاییست که بتوانیم خوب مصرف کنیم!
جوانانی که می خواهند راه گلزار را روی بیلبوردهای شهری دنبال کنند، بر خرابه های اقتصادی مملکت بی تولید و دلالی و مصرف گرایی ، راه او را نمی توانند بروند، بلکه آینده را از دست خواهند داد ؛ بیایید یک رویای جدید تعریف کنیم ، رویای یک مملکت مولّد، دانش محور، عدالت جو و آزاد که راه قهرمانان عدالت و ازادی و استقلال را می رود نه اسطوره های زیبایی و مصرف. و گرنه این راه به ترکستان است.
✍دکتر سیدمجید حسینی
🆔 @h_falahati
22.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یک_نکته | دحو الارض
🔖 دحو الارض یعنی گسترده شدن زمین از زیر کعبه که اطلاق زمین گاهی بر بدن ماست که با این نگاه، کمال و گسترده شدن ما در ارتباط با کعبه است.
🎬 برشی از برنامه تلویزیونی سمت خدا ۱۴۰۲/۰۳/۰۲۳
#حج_ابراهیمی | #اربعین_موسوی
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
🆔 @h_falahati
🔺ادبیات متفرعنانه محسن پیرهادی خطاب به میرسلیم که هم سن پدرش است را ببینید، اما نکته اینجاست که این دو باهم در یک لیست بودند!
🔹یعنی وحدت کردند که در یک لیست باشند تا وارد مجلس شوند اما حالا سر چهار تا طرح جزیی هم وحدت ندارند.
مشکل اینجاست که وحدت واقعی نبود، دکان کسب قدرت بود.
✍ امیرحسین ثابتی
🆔 @h_falahati
♻️ برای تخلف در یه آزمون نه چندان مهم، چه بگیر و ببندهایی گذاشتند با تهدیدات جدی، اونم برای چیزی که نه حرام شرعیه و نه حرام سیاسی!
فقط سؤالم اینه که وقتی این پیامک را میفرستین، چطوری روتون میشه برای کشف حجاب که حرام شرعی و حرام سیاسیه، پیامک قربون صدقهای میفرستین و توقع تاثیر هم دارین؟!
حمید رسایی
🖋 این نشان می دهد که معاونت پیشگیری و مشاورین قوه قضائیه نه معنی حرام سیاسی رهبری را درک می کنند نه معنای حرمت شرعی بی حجابی را در مختصات فعلی؟!
اینها یعنی اراده ای برای برخورد نداریم.
🆔 @h_falahati
💥 آیتالله میرباقری در گفتوشنود با مدیران تلویزیون:
🔍 مأموریت رسانه، تربیت انسانِ عصر ظهور است، نه انسانِ توسعۀ غربی.
🔍 انقلاب اسلامی طنین مجدّد نبأ نبیاکرم(ص) و نبأ عظیم در عالَم است. رسالت انقلاب اسلامی مقابله با نبأ فاسقی که در جهان امروز، در مقابل نبأ عظیم قرار گرفته است.
🔗 https://jamejamdaily.ir/Newspaper/item/181807
📜 گزیدۀ گفتوشنود:
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/5473
☑️ @mirbaqeri_ir
🆔 @h_falahati
این وضعیت دارد روزها و ساعت ها در خیابانها و وسایل نقلیه عمومی تکرار می شود!
نمی توان بیان کرد که چه بلایی بر سر مردان خصوصا نوجوانان و جوانان خواهد آمد، که آمده است!
ساده اندیشی است که جنبشی که سالها به صورت نرم انگاره های خود را به رگهای جامعه نوشانده است و یک سالی است با خشونت در حال فتح سنگر به سنگر است را با بیان لطیف و زیبا و به اصطلاح کار فرهنگی بتوان متوقف کرد.
باید در یک برنامه تدوین شده
ابتدا برخورد قانونی را بدون پرده پوشی اجرا کرد.
سپس برای نسل جدید برنامه فرهنگی منسجم و هماهنگ داشت، جسته و گریخته و جزیره ای فایده ای ندارد.
ضمنا این نسل تقریبا از دست رفت. فکر نسل بعدی باشیم یعنی کمتر از 15 ساله ها!
🆔 @h_falahati