فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اخراج با لنگه کفش
🔸تمام پول نفتی که عراق میفروشد در حسابهایی در آمریکا نگهداری میشود که پول یک میلیون بشکه از آن در روز سهم آمریکا است و دولت عراق بدون اجازه آمریکا اجازه برداشت مابقی را هم ندارد.
🔹عراق اختیار آسمان خودش را ندارد و پرواز جنگندههای عراقی در برخی از مناطق در عراق ممنوع است؛
این در حالی است که پهپادها و جنگندههای آمریکایی هیچ خط قرمزی در عراق ندارند و در هر منطقهای که بخواهند پرواز میکنند.
🔸به نام مبارزه با داعش و ایجاد پدافند هوایی برای عراق با این کشور قرارداد امضاء کردهاند، اما نه تنها خود حامی داعش هستند، بلکه از آسمان عراق برای حمله به نیروهای حشدالشعبی استفاده میکنند و هنگام حمله اسرائیل به خاک عراق هم کوچکترین ممانعتی در برابر این حملات ایجاد نمیکنند و رادارها و سامانههای پدافندی را به طور کامل خاموش میکنند.
🔹از تمام اینها که بگذریم نه به عراق اجازه خرید سامانههای پدافندی از کشورهای دیگر را میدهند و نه با وجود مصوبه مجلس عراق حاضر به خروج از این کشور میشوند.
این خلاصه دمکراسی آمریکا برای عراق است و برخی خواب همین نسخه را برای ایران میبینند!!
👤امیر صالحی
🖋این واقعیت عراق است که برخی هموطنان ساده اندیش و مسحور شده در چنبره رسانه گاه با دوسفر به عراق وضعیت آنرا آرزو می کنند و چشم بر بسیاری مواهب ایران انقلابی عزیز می پوشند!
البته نعمتها دائمی نیستند!
🆔 @h_falahati
آیتالله نمازی درگذشت
🔹آیت الله «عبدالنبی نمازی» عضو مجلس خبرگان رهبری و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دعوت حق را لبیک گفت.
@TasnimNews
🖋 ایشان سالها در مسندهای گوناگون در انقلاب سالها خدمت کرد و از عناصر خدوم، مومن به امام ره و فاضل حوزه علمیه بود.
خدای متعال ایشان را غریق رحمت خود قرار داده و با اولیائش محشور گرداند.
🆔 @h_falahati
🔻 بحران هویت؛ ام المسائل طلاب
🔸 حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری در جمع اساتید راه و رسم طلبگی:
🔹بحران هویت یعنی خلل در همین احساس ارزشمندی و کارآمدی و کمرنگ شدن احساس افتخار به عالم طلبگی.حتی گاهی کار به جایی میرسد که نه تنها شخص احساس ارزشمندی نمیکند بلکه احساس سرافکندگی و ندامت میکند.با خودش و با هویت خویش درگیر میشود و از اینکه طلبه شده رضایت ندارد. طلبگی خود را مخفی میکند.
🔹 یکی از مهمترین کارهای تربیتی این است که احساس تعلق طلبه را به طلبگی بالا ببریم یعنی به او هویت بدهیم.برای این منظور چند کار باید انجام داد یکی فعالیتهای معرفتی است. طلبگی را به طلبه معرفی کنیم تا بداند چه گوهر ارزشمندی دارد.
🖋 سالهایی که خدای متعال به بنده توفیق مباحث #هندسهطلبگی را داده است به شدت بر این مساله تاکید کردهام که مشکل حوزه کنونی، مشکل اجتماعی هویتی است تا اقتصادی!
این سخنان استاد عالم زاده یک مهر تایید بر این مطلب است.
🆔
کار عاقلانه.mp3
1.36M
💥تأیید صلاحیتی که میتوانست به اعتماد عمومی ضربه بزند؛ با درایت شورای نگهبان مهار و خنثی شد...
🎤حجت الاسلام عالی
🆔 @h_falahati
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 این ادعای مضحک که آمریکاییها یک هفته قبل از انفجار تروریستی کرمان مقامات ایران را مطلع کرده بودند، در حالی توسط اینترنشنال مطرح شد که مقامات آمریکا خودشان آن را تکذیب میکردند!
🆔 @h_falahati
اسرائیل درباره این غافلگیری
هیچ حرفی برای گفتن ندارد
🔹اسرائیل در این سه ماه به پشتوانه آمریکا، چند ده هزار بمب -از جمله آخرین بمب های بتن شکن- را در غزه ۳۶۰ کیلومتر مربعی منفجر کرد، پنج- شش برابر قدرت انفجار بمب اتمی منفجر شده هیروشیما. بعد از آن هم ارتش اسرائیل هر جای غزه نفوذ کرد، اقدام به بمبگذاری و انفجارات جدید کرد.
♦️اما حالا روزنامه وال استریت ژورنال از قول یک فرمانده ارشد نظامی (سرائیلی یا آمریکایی) تصریح می کند: ۸۰درصد تونلهای حماس همچنان سالم هستند.
🔹معنای این روند و خبر چیست؟ اگر ارتش و دستگاه های اطلاعاتی اسرائیل، نه به سران حماس دست یافته اند و نه به ردی از ۸۰ درصد تونل ها و یا اسرای خود رسیده اند، پس در این سه ماه، جز بر جا گذاشتن صدها کشته و صدها تانک و خودروی زرهی منهدم شده، چه چیزی عاید شان شده است؟!
♦️اسرائیل پس از دریافت ضربت تاریخی "طوفان الاقصی"، سرشکستگی را به جان خرید و گفت از نظر اطلاعاتی، جا مانده و غافلگیر شده است. بسیار خب! چهار ماه بعد، با این افتضاح بزرگی که در غزه به بار آورده و به هیچ چیزی جز بی آبرویی بیشتر نرسیده، چه حرفی برای گفتن می ماند؟!
🔹لاف اردوکشی به شمال برای جنگ با حزب الله، قطعا نخواهد توانست حجم سرشکستگی دوم و بزرگ تر اسرائیل در حمله نافرجام به غزه را بپوشاند.
محمد ایمانی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدف
🔺مجموعه «رشد»، مروری بر توصیه های کوتاه آیتالله مصباح یزدی(رحمت الله علیه)
#رشد
📱 @mesbahyazdi_ir
🆔 @h_falahati
🔰 دشمن چرا از انتخابات وحشتزده است؟!
#حسین_شریعتمداری
🔸انتخابات در ایران اسلامی به همان اندازه که تضمینکننده جمهوریت و اسلامیت نظام است، یکی از بزرگترین مشکلات پیشروی دشمنان برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران نیز هست و ماشین تبلیغاتی آنها در توهمپراکنی علیه مردمی بودن نظام اسلامی را از کار میاندازد و انداخته است.
🔸«جان کین» مسئول مرکز مطالعات دموکراسی لندن، استاد دانشگاه وست مینستر انگلیس و مشاور ارشد MI6 (شاخه خارجی سرویس اطلاعاتی انگلیس) که قبل از فتنه آمریکایی-اسرائيلی ۸۸ دو بار به دعوت مدعیان اصلاحات به ایران سفر کرده و با برخی از افرادی که قرار بود در فتنه یاد شده ایفای نقش کنند ملاقات داشته است، تصریح میکند که انقلابهای رنگی (بخوانید کودتاهای مخملی)، باید «انتخاباتمحور» باشند.
🔸دقیقاً به همین علت و در اجرای همین فرمول دیکته شده سیاستمداران کهنهکار غربی است که سران و اصحاب فتنه ۸۸، کودتای خود را با ادعای تقلب در انتخابات! کلید میزنند. چرا که حضور گسترده مردم در انتخابات نشانه اعتقاد و اعتماد آنها به نظام حاکم است و این، همان رخدادی است که ماشین تبلیغاتی و توهمپراکنی دشمن علیه مقبولیت نظام را ناکارآمد و فلج میکند.
🔸این که در انتخابات پیشروی مجلس شورای اسلامی و خبرگان چه کسانی انتخاب شده و بر کرسیهای تصمیمگیری و سیاستپردازی نظام بنشینند، از اهمیت ویژهای برخوردار است ولی حضور گسترده مردم در انتخابات نقش ویژه و کاربردی نه فقط حیاتی، بلکه از جهاتی حیاتیتر دارد چرا؟! برای آنکه توطئه دشمنان خارجی و دنبالههای داخلی آنها علیه مردمی بودن نظام را خنثی کرده و بر باد میدهد.
#نکته
ادامه مطلب
@Kayhan_online
kayhan.ir
@h_falahati
▪️زندگی طلبگی در قرن یازدهم
بخشهایی از زندگینامۀ خودنوشت سید نعمت الله جزائری (1)
🔹تولدم در سال 1050 بود و اینک که سال 1089 است 39 سال از عمرم میگذرد، عمر کوتاهی که سرشار از سختیها و تیرهبختیها بوده است. پنج سالم بود که با یکی از دوستانم نشسته بودیم و بازی میکردیم که مرحوم پدرم به نزد ما آمد و گفت: پسرم با من بیا تا نزد معلم برویم تا تعلیم خط و کتابت بیابی و به مقامی والا برسی. من از این سخن او گریستم و گفتم نمیآیم. من و دوستم را به مکتب برد. به خود گفتم بهتر است جدوجهد کنم و کار مکتب را زودتر به پایان رسانم تا به بازی مشغول شوم. دیری نگذشت که قرآن را ختم کردم و قصائد و اشعار بسیار فراگرفتم، حال آنکه از عمرم پنج سال و شش ماه بیشتر نگذشته بود. چون از قرائت قرآن فارغ شدم نزد پدرم رفتم و گفتم مرا رها کنید تا با کودکان بازی کنم. پدرم در جواب گفت: پسرم کتاب امثله را بگیر و بیا تا نزد مردی برویم که برای تو امثله درس بگوید و من گریستم و پدرم برای آنکه مرا خفیف سازد دستم را گرفت و نزد مرد کوری برد که امثله و بصرویه و قسمتهایی از تصریف زنجانی را خوب میدانست. او آنها را به من درس میداد و من هم در عوض عصاکشی او را میکردم.
🔹سپس نزد سیدی از اقارب خویش رفتم که در تدریس تصریف و کافیه استاد بود. در تمام مدتی که نزد او درس میخواندم هر روز مرا به باغ خودش میبرد و داسی به دستم میداد و میگفت پسرم این علفها را بچین تا بدهم گاو و گوسفندهایم بخورند. چون از کار درو فارغ میشدم از علفها پشتۀ بزرگ میبستم، بالای سرم میگذاشتم و به خانۀ او میبردم و او هم به من میگفت به کسانت از این بابت چیزی نگو.
📚زندگی طلبگی در قرن یازدهم، کامران فانی.
🔅دوستان خود را از طریق نشانی زیر به کانال مرکز پژوهشهای تاریخ اسلام دعوت کنید (بازنشر مطالب کانال فقط با ذکر نشانی کانال مرکز و ذکر منبع جایز است): ⬇️⬇️
@chsiqs
@h_falahati
امیرالمؤمنین على عليه السلام:
💠مَن أكثَرَ الفِكرَ فيما تَعَلَّمَ أتقَنَ عِلمَهُ، و فَهِمَ ما لم يَكُن يَفهَمُ
هر كه در آنچه آموخته است بسيار انديشه كند، دانش خود را استوار گرداند و آنچه را نمى فهميده است، بفهمد
غررالحكم حدیث8917
#اخلاقعلم
🆔 @h_falahati