🔰 کاش حاج قاسم بود، اگرچه هست و میبیند(۱)
👤 #حسین_شریعتمداری
🔻۱- آقای دکتر پزشکیان، رئیسجمهور محترم کشورمان در نشست با فعالان اقتصادی روسیه به نکتهای اشاره کردند که بیتردید میتواند یکی از مؤثرترین راهکارها برای مقابله با تحریمهای ظالمانه و غیرقانونی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران باشد. ایشان در این نشست با اشاره به اهرمها و ظرفیتهای فراوانی که ایران در اختیار دارد، تاکید کردند: «ایران، روسیه و چین با گسترش همکاریهای اقتصادی میتوانند آمریکا را تحریم کنند». چگونه؟بخوانید!
🔻۲- اواخر سال ۱۳۹۶ سفیر آلمان در تماس با کیهان خبر داد که مشاور وزیرخارجه آلمان به ایران میآید و ابراز تمایل کرده است که با مدیر مسئول کیهان گفتوگویي داشته باشد. از آنجا که همواره بر این باور بودهایم که وزارت خارجه کشورمان خط مقدم سیاست خارجی است و در اینگونه موارد از وزارت خارجه کسب تکلیف میکنیم، با آقای دکتر عراقچی که در آن هنگام معاون وزارت خارجه بود تماس گرفتیم و ایشان از این گفتوگو استقبال کرده و پیشنهادهایی را هم مطرح کردند. فردای آن روز مشاور وزیر خارجه آلمان به کیهان آمد. ضمن گفتوگو، از ایشان پرسیدیم؛ شما (آمریکا و اروپا) که دست به تحریم ایران و روسیه و چین زدهاید، نگران نیستید این کشورها با توجه به امکانات و اهرمهایي که دارند، یک قطب قدرتمند در مقابل شما ایجاد کنند و ضمن تامین نیازهای خود، عرصه را بر شما تنگ کنند؟ آقای مشاور گفت؛ اتفاقاً این نکته یکی از موضوعات مورد بحث در وزارت خارجه آلمان نیز هست.
🔻۳- « تنگه هرمز » یکی از اهرمهای قدرتمند ایران اسلامی برای مقابله با تحریمهای آمریکا و اروپاست و میتواند یکی از اصلیترین آوردههای جمهوری اسلامی ایران در هماهنگی مورد اشاره آقای پزشکیان با دو قدرت روسیه و چین برای مقابله با تحریمهای آمریکا و اروپا باشد. گفتنی است طی چند سال اخیر، بارها در کیهان به این اهرم قدرتمند و ضرورت بهرهگیری از آن اشاره کردهایم و توضیح دادهایم که «تنگه هرمز، دومین تنگه پرترافیک دنیاست که روزانه نزدیک به 18 میلیون بشکه نفت که معادل 42 درصد نفتخام حمل شده جهان توسط نفتکشهاست، از آن عبور میکند. جمهوری اسلامی ایران با استناد به کنوانسیونهای 1958 ژنو و 1982 جامائیکا که موضوع آن «نظام حقوقی آبراههای بینالمللی و حق عبور کشتیهاست» حق دارد و میتواند در صورتی که منافع ملی خود را در مخاطره ببیند، تنگه هرمز را به روی تمامی کشتیهای نفتکش و حتی کشتیهای حامل کالای تجاری و تسلیحاتی ببندد و دلیلی ندارد که کشورهای متخاصم از تنگهای که در آبهای سرزمینی کشورمان قرار دارد اجازه عبور داشته باشند. این حق مسلم و قانونی ایران است که به کشتیهای نفتکش و شناورهای حامل کالای تجاری متعلق به کشورهای متخاصم اجازه عبور از تنگه هرمز را ندهد».
🔻۴- نکته در خور توجه و مرموز این که، هر بار در کیهان به استفاده از این اهرم برای مقابله با تحریمها و زورگوئیهای آمریکا و اروپا پرداختیم شاهد دو واکنش همسو از داخل و خارج کشور بودیم. مقامات آمریکایی و اروپایی از این پیشنهاد به شدت عصبانی شده بودند و غربگراها و برخی از مدعیان اصلاحات که نمیتوانستند با استدلال و استناد حقوقی کیهان مقابله کنند، پیشنهاد یاد شده را به سخره گرفتند!
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 کاش حاج قاسم بود، اگرچه هست و میبیند(۲)
👤 #حسین_شریعتمداری
حالا به نکته دیگری در این خصوص توجه کنید:
🔻۵- در تیرماه ۱۳۹۷ آقای روحانی رئیسجمهور وقت خطاب به غربیها گفت «کسی که اندکی سیاست بفهمد، نمیگوید جلوی صادرات نفت ایران را میگیریم. تنگههای زیادی داریم؛ تنگه هرمز فقط یکی از آنهاست». بعد از این اظهار نظر آقای روحانی، رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ «سخنان رئیسجمهور در سفر اخیر به اروپا مبنی بر اینکه «اگر نفت ایران صادر نشود، نفت هیچ کشوری در منطقه صادر نخواهد شد» سخنانی مهم و حاکی از سیاست و رویکرد نظام است. وظیفه وزارت امور خارجه پیگیری جدی اینگونه مواضع رئیسجمهور است».
🔻۶- در همان هنگام شهید بزرگوار سپهبد قاسم سلیمانی در نامهای خطاب به آقای روحانی نوشت: «آنچه از فرمایشات حضرتعالی در رسانهها منعکس شد، مبنی بر اینکه اگر نفت جمهوری اسلامی ایران صادر نشود، تضمینی برای صدور نفت کل منطقه نمیباشد و بیانات بسیار ارزشمندی که در موضع جمهوری اسلامی ایران نسبت به رژیم صهیونیستی فرمودید، مایه مباهات و افتخار است... دست شما را برای ایراد این سخنان بموقع، حکیمانه و صحیح میبوسم و برای هر سیاستی که مصلحت نظام اسلامی باشد، در خدمت هستیم».
🔻۷- اظهارات آقای پزشکیان در نشست با فعالان اقتصادی روسیه «سمت سو» و «رنگ و بوی» همان اظهار نظر آقای روحانی را دارد که هرچند پیگیری ماجرا در بینش و منش آقای روحانی جایی نداشت(!) ولی استقبال حضرت آقا و شهید سلیمانی حاکی از آن بوده و هست که عملی کردن این دیدگاه نه فقط بلامانع، بلکه ضروری است و میتواند به عنوان یک اهرم قدرتمند و مؤثر در مقابل تحریمها، تهدیدها و باجخواهیهای آمریکا و اروپا به کار گرفته شود. استفاده از این اهرم حق قانونی ایران اسلامی است. توضیح آن که مواد ۱۴ تا ۲۳ از کنوانسیون ۱۹۵۸ ژنو و مواد ۱۷ تا ۳۷ از کنوانسیون ۱۹۸۲ جامائیکا به موضوع دریای ساحلی و حق عبور کشتیها اختصاص دارد. ماده ۱۴ کنوانسیون ۱۹۵۸ ژنو، ضمن آن که عبور و مرور کشتیهای تمامی کشورها اعم از کشورهای ساحلی یا غیر آن را در دریای ساحلی مجاز شمرده، تاکید صریح دارد که عبور و مرور شناورها نباید برای کشور ساحلی (در اینجا، ایران اسلامی) ضرر و زیانی درپی داشته باشد و در بند ۴ از همان ماده آمده است «عبور و مرور تا جایی بیضرر خواهد بود که به آرامش، نظم یا امنیت کشور ساحلی آسیب نرساند» و ماده ۱۶ کنوانسیون «تشخیص بیضرر بودن و یا خسارتبار بودن عبور کشتیها» را بر عهده کشور ساحلی آبراه گذاشته است.
🔻۸- و بالاخره، ضمن تشکر از موضع انقلابی و ضداستکباری رئيس جمهور محترم کشورمان، باید گفت که اگر شهید سلیمانی عزیز در میان ما بود -که شهیدان زندهاند و حاج قاسم هست و میبیند- در دفاع از موضع انقلابی دکتر پزشکیان نیز خطاب به ایشان مینوشت «مواضع شما مایه افتخار و مباهات است و...».
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 این اظهارات منافقانه است!
وقتی ایران به این بازوهای مقاومت کمک میکرد آقای مرعشی و حزب متبوعش با رسانههای خود تا توانستند به تضعیف #حاجقاسم و مقاومت پرداختند و آنرا ماجراجویی دانستند!
حال با ژست ما(یعنی انقلاب!) از نداریم؟! سخن میگویند این کار یک منافق است از پشت خنجر می زند و هنگامی که تضعیف رخ داد روضه می خواهند!!
این رفتار دوگانه و خائنانه این افراد است که سالها در افکار عمومی تناقضها را بوجود آورده است.
الان هم رسانه های کشورهای متخاصم این اظهارات را با خوشحالی نشر می دهند و آنرا التماس مذاکره از جانب ایران بیان می کنند.
هميشه این دوگانهها و دوچهرههای نابخرد دشمن شادکن هستند.
یک فروشنده، همیشه فروشنده است! گاه آنچه دیگران بدست آوردند را می فروشد و گاه آنچه خودش تخریبش کرده است! گاه چیزی دیگر.. آنقدر می فروشد تا کار به شرف و ناموس و... برسد.
#کارگزاران_سازندگی
#جریانشناسی
#مذاکره
🆔 @h_falahati
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اثر ماندگار «پایانِ فریب»
یک شاهکار بینالمللی در سه زبان:
فارسی، انگلیسی و عبری.
موضوع: تحریم همه برندهای حامی رژیم صهیونیستی.
این اثر با هوش مصنوعی ساخته شده است.
#غزه
#غرب
#اسرائیل
🆔 @h_falahati
🌷عالم مجاهد؛ قاضی شجاع🌷
✏️پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی
شهادت عالِم مجاهد جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ علی رازینی و همکار ایشان قاضی شجاع جناب آقای حاج شیخ محمد مقیسه رضوان الله علیهما
📥 دریافت نسخه باکیفیت
💻 Farsi.Khamenei.ir
⚠️ جبرتاریخی در انجمن حجتیه ⚠️
♨️ بعد از خبر درگذشت رهبر انجمن حجتیه، جناب آقای افتخارزاده، تحلیل فضای فکری انجمن، در بستر مجازی رونق گرفت.
یکی از مهمترین شاخصههای این تشکیلاتِ سکولار، نگاه متفاوتشان به ظهور حضرت مهدی (عج) است. نگاهی که شاید بتوان بوی «جبر تاریخی هگل» را از آن استشمام کرد...
جبر تاریخی بهعنوان یکی از مهمترین نظریات هگل شمرده میشود که در صدههای بعدی مارکسیستها از آن پیروی کرده و برخی آرا خود را با تکیهبر آن تبیین میکردند. یکی از ویژگیهای مهم این نظریه، تحمیل ارادهی تاریخ بر ارادهی انسان است. هگل با نفی نظم علی و معلولی در نظام جهانی، انسان را یک موجود صرفاً مادی و متأثر از شرایط متفاوت تاریخی میبیند که هر گاه شرایط مخصوص تاریخی تکرار شود، اتفاقات گذشته نیز برای او رقم خورده و تکرار میگردد.
💢با این تبیین هیچگاه ارادهی انسان بر شرایط جهان، تأثیر گذار نبوده و او تحت هر شرایطی محکوم به فعل و انفعالات تاریخی است. ناگفته نماند که تفاوت جبر تاریخی هگل با نظریهی سنتهای الهی، تفاوت در نوع نگاه به انسان است. خوانش اسلام از انسان، فردی صاحب اراده است که میتواند جامعه را با کنش متفاوتش، بهسمت نور و یا تاریکی رهنمون سازد. (اسلام و نیازهای زمان / مرتضی مطهری / ج 2 / ص 69)
بر اساس نگاه اسلام، ارادهی انسان، خود بخشی از نظام علی و معلولی طبیعت بوده و از آنجا که انسان به بُعد مادی صرف، تحلیل نمیشود، خواستگاه فطری و الهیِ کارهای او میتواند پنجرهی جدیدی از تحولات بشری را رقم بزند.
🔰 یکی از مهمترین مؤلفهها برای شناخت تفکر حجتیهای این است که آنها با نگاهی محاسبهگر، پنداشتهاند که اگر شرط ظهور، فراگیری ظلم و جور است، پس باید با انفعال این شرایط را فراهم کرده تا «خودبهخود» ظهور تحقق یابد و امام، زمین را پر از قسط و عدل کنند. به تعبیر دیگر، جبر فساد در عصر غیبت، عدالت در عصر ظهور را نتیجه میدهد، بدون آنکه ارادهای در این میان وجود داشتهباشد. از طرفی دیگر از آنجا که منطق دیالکتیک، اصلاح را مانع حرکت و دگرگونی دفعی میبیند، بنابراین شاید بتوان گفت که هر حرکت اصلاحی برای رسوایی نظام باطل در نگاه حجتیهایها، مردود است! بدین صورت میتوان میان نگاه حجتیهایها و جبر هگلی، تشابهی مهم را در نظر گرفت.
☑️ بر همین اساس اگر عدهای تحجر و سکولاریسم را روی دیگر تجدد و غربزدگی بخوانند، سخن گزافی نگفتهاند.
✍ آقای علی عسگری
🗂 دریافت متن کامل مطلب از سایت رحامدیا
#انجمن_حجتیه
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @h_falahati
📸 آغاز بازگشایی معابر شهر رفح در جنوب باریکه غزه پس از اعلام آتشبس
ـــــــــــــــــــــــ
صابرین نیوز
🆔 @h_falahati