این وضعیت، نوعی بیماری است که بخشی از آن معلول روحیه خودکمبینی و بخشی دیگر از آن، پیامد تبلیغات سنگین و فریبنده رسانههای غربی، در مدینه فاضله جلوه دادن غرب و مفلوک و ناتوان نمایاندن رقیبان و مخالفان غرب است.
و به نظر میرسد برای این بیماری «ذلیلپرور» در حال حاضر هیچ درمان فوری و قطعیای وجود نداشته باشد.
احمدحسین شریفی
🆔 @h_falahati
آقایان کمی جدی باشید گاه گاف های شما یا به قول آقای رئیس مجلس غلط دیکته های شما جبرانی ندارد؟!
گاه این غلط ها را دیگران قبلا مرتکب شده اند لزومی ندارد دوباره مرتکب شوید!
امضای آمریکا ٩۴ تضمین بود دیگر تضمین نیست!
🆔 @h_falahati
"شرحاسم" بهبودی؛ از انتشار بدون مجوز تا ۲۴۰ غلط تاریخی و اغلاط متعدد استنباطی!
بازخوانی نامه مهم دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری(۱۳۹۱/۰۵/۱۴) پیرامون محتوای کتاب #شرحاسم
▫️اشاره
بعد از جمعآوری کتاب شرح اسم از نمایشگاه کتاب تهران در سال ۹۱، اطلاعیهای از طرف دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری صادر شد و بر اغلاط متکثر و بیاعتباری علمی کتاب تاکید نمود.
بعد از آن بود که ناشر بعد از رفع برخی اشکالات ظاهری کتاب، درخواست مجوز نمود و دفتر نشر آثار نیز طی نامهای به وزارت ارشاد، بارائه توضیحاتی مهم، با نشر کتاب برای یک چاپ موافقت نمود و چاپهای بعدی را منوط به اخذ تائیدیه مجدد نمود!
نکته مهم این نامه، تفکیک اغلاط ظاهری تاریخی، از اشکالات محتوایی_استنباطی است و جالب آنکه دفتر نشر آثار رهبری در اقدامی نجیبانه و البته حساب شده، از ابلاغ و نقد اشکالات محتوایی استنکاف ورزیده و این مهم را به محافل علمی و متخصصان فن واگذار نمودهاند.
اکنون این تکلیف بر عهده همه تاریخپژوهان متعهد قرار دارد که در این جهت اقدام نموده، نقدهای روششناختی، استنباطی و محتوایی کتاب شرح اسم را متذکر شوند.
نامه دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب به وزارت ارشاد درباره وضعیت کتاب «شرح اسم»
بسمهتعالی
مدیرکل محترم امور کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
با سلام
بازگشت به نامهی شمارهی دم/۱۲۰۳ تاریخ ۱۳۹۱/۴/۱۷ مؤسسهی «مطالعات و پژوهشهای سیاسی» مبنی بر درخواست مجوز برای کتاب «شرح اسم» و با توجه به اطلاعیهی قبلی این مؤسسه دربارهی وجود اغلاط متعدد تاریخی و غیر تاریخی در کتاب مذکور که بدون مجوز انتشار یافته، به اطلاع میرساند نظر به اهمیت اصلاح اغلاط تاریخی، #صرفاً #اغلاط_و_نکات_لفظی_تاریخی (۲۴۰ نکته) به ناشر اطلاع داده شد و از ابلاغ نسبت به اصلاح #اغلاط_و_نقایص_محتوایی از قبیل #تحلیلها، #برداشتها و #روش_استنباط_از_اسناد خودداری و نقد و تحلیل و بررسی این نوع اشکالات به جامعهی علمی و تحقیقی کشور واگذار شد.
با توجه به اصلاح اشکالات مذکور، انتشار کتاب «شرح اسم» بلامانع است. برای تجدید چاپ، أخذ تأییدیهی مجدد از این مؤسسه الزامی است.
سرپرست مؤسسه
رونوشت:
حجتالاسلاموالمسلمین جناب آقای خزائی؛ ریاست محترم مؤسسهی مطالعات و پژوهشهای سیاسی جهت اطلاع و اقدام مقتضی
https://khl.ink/f/20623
روزنه
🖋خوانندگان عزیز بدانند چون در بسیاری موارد این کتاب و کتاب الف لام خمینی مورد استناد قرار می گیرد! هردو کتاب نه مورد تایید است و نه قابل بحث! اشکالات جناب بهبودی و تحریف هایی که در این دو کتاب صورت گرفته بسیار زیاد است. متاسفانه موسسه تنظیم نشر این کتاب را تایید کرده است در حالی که شخصیت و وقایع دوران امام ره را تحریف کرده است.
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزرگترین امتحان!
از اولیاء الهی نقل است که یکی از آخرین منازل امتحان الهی که بسیار سخت است مساله آبرو و اعتبار افراد است!
شهید بزرگوار بهشتی عزیز در این اواخر اینگونه بود!
وَسَلَامٌ عَلَيْهِ يَوْمَ وُلِدَ وَيَوْمَ يَمُوتُ وَيَوْمَ يُبْعَثُ حَيًّا
#شهید_بهشتی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایشان از ابرار بودند!
🔹تو همه کس ما هستی!
اساسا اسلام عزیز اگر در محیط تربیتی خود چنین اشخاصی را نپروراند، مایه تعجب است!
برای همین ما له تو شعار می دهیم و سرمان را بالا می گیریم!
هم برای صلابتت
هم برای معرفتت
هم برای شهادتت
#درود_بر_بهشتی
امروز چون تویی را می خواهیم و بهشتی شدن اکسیر است!
ای کاش اندکی از عمر شریفت را درک می کردیم!
غبطه ما انقلابی های مکتبی شدی!
ای کاش اندکی رهرو تو باشیم.
#شهید_بهشتی
🆔 @h_falahati
23.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | بهشتی، استوار بر اصول
🔻 رهبر انقلاب: حقاً مرحوم آقای بهشتی؛ انقلابی بود، ... گاهی بعضیها به نام بعضی از بزرگان و چهرههای خوشنام یک چیزهایی را نقل میکنند، لکن حقیقت همینی است که عرض میکنم، آقای مرحوم شهید بهشتی به معنای واقعی کلمه پایبند به مبانی انقلاب و مبانی امام (رضوانالله علیه) بود. ۱۴۰۰/۴/۷
📥 سایر کیفیتها👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=48214
🆔 @h_falahati
زمانشناسی از شاخصههای شهید دیالمه
🔸عمل صالح باید در زمان خود انجام بگیرد و اگر با تاخیر باشد نمی تواند یک عمل مطلوب باشد. از اقتضائات جهاد تبیین، تبیین در زمان خود است مثال تاریخی آن حرکت توابین است که گرچه حرکتی در جهت قیام حسینی بود اما در زمان خود صورت نگرفت و بعد از عاشورا بود اگر این حرکت در زمان جناب مسلم بود چه بسا که مسیر تاریخ عوض می شد. یکی از ویژگی های ارزنده شهید دیالمه این بود که تبیین را به موقع انجام می داد این که امروز بشینیم در برابر انحرافات بنی صدر دهها کتاب بنویسیم و انحرافات او را نقد کنیم گرچه بد نیست اما این کار در زمانی ارزش و تاثیر داشت که بنیصدر روزنامه انقلاب اسلامی را منتشر و خود را نظریه پرداز این انقلاب معرفی میکرد آنجاست که کسی باید این را سایه به سایه دنبال میکرد و انحرافاتی که وجود داشت را بیان میکرد
در یکی از شبهای قبل از شروع انتخابات دور اول ریاستجمهوری وقتی در جمع مخالفین و موافقین از ایشان سوال شد که چه کسی را مناسب ریاستجمهوری میدانید بیان داشت که هنوز اسامی نهایی عنوان نشده است اما در بین اسامی مطرحی در ارتباط با چند نفر صحبت خواهم کرد که اتفاقا یکی از آنها بنی صدر بود و ایشان فرمود که انتخاب او بعنوان ریاستجمهوری فاجعهبار خواهد بود و بعد دلیل آن را عدم اعتقاد بنی صدر به ولایت فقیه عنوان کرد، صحبتهای ایشان صرفا گمانه زنی نبود بلکه مستند به یک سری ضوابط و مطالعه عمیق بود
امروز نیازمند یک حرکت مستمر و جهادی برای تبیین مثل حرکت دیالمه هستیم
🔸اگر امروز پس از 40سال کماکان دشمن مشغول شبههپراکنی است و این بار از تجهیزات و امپراطوری رسانه خود استفاده میکند نیازمند یک حرکت مستمر و مجاهدانه و جهادی مثل حرکت شهید دیالمه هستیم، دیالمه نمونه برجسته جهادتبیین بود که در زمان خود حرکت انحرافی دشمن را رصد میکرد و به موقع و بهخوبی آن را پاسخ میداد و از همان روز اول انحراف و خطر انحراف بنی صدر و گروهکها را بیان میکرد. در آن فضا که گروهکها مثل قارچ رشد میکردند گرچه فضای مجازی نبود از طریق چاپ اعلامیهها بیانیه صادر میکردندحرکتها روشنگری و برمبنای صحیح شهید دیالمه و شهید هاشمینژاد بود که ذهن جوانان انقلابی را روشن میکرد. شهید دیالمه در دانشگاهها حاضر میشد و در آن فضای چپگرایی شدید بدون ترس از توهین ها و طعنه ها همه ازجمله بنی صدر رابه مناظره دعوت میکرد.
اگر امروز به کمک فضای مجازی با شبههپراکنی و انتشار شایعات که میتواند ذهن نوجوان ما را درگیر کند روبرو هستیم این از الزمات زمان است که کسانی پای کار و بحث بیایند و حقیقت را روشن کنند. باب ایجابی این مباحثات از باب سلبی آن مهمتر است، اینکه میگوییم لازمه حیاتطیبه و گوارا ایمان و عمل صالح است نیاز به تبیین دارد.
قیام همه افراد برای اقامه حق
🔸حق در جامعهای شکل میگیرد که همه افراد برای اقامه آن قیام کنند، اگر از حق صحبت میکنیم باید همه آحاد جامعه حق دیگران را ادا کنند و اگر این اتفاق صورت نگیرد جامعه درون بستهای شکل میگیرد که هرکس بهدنبال استیفای حق خود است. امروز جامعه ما نیاز دارد که وقتی بیان میشود که انقلاب اسلامی لبیک به دعوت خدا و رسول بود، موفقیتهای این انقلاب را تبیین کنیم و در آنجاهایی که ناکام بودیم بررسی کنیم و انحرافات از اسلام ناب را در این موارد به جامعه نشان دهیم، کاستیهایی که وجود دارد در زمینه فساد و دیگر مبانی زمانی اتفاق افتاده است که ما مبانی انقلاب اسلامی را کنار گذاشتیم و به آن عمل نکردیم، این کار بزرگ نیازمند یک کار جبههای است.
شهید بهشتی و مقام معظم رهبری از سردمداران جهادتبیین
🔸در سال های 58تا 60 فقط شهید دیالمه نبود شما میبینید که در این سالها شهید آیتالله بهشتی جلسات متعددی داشتند و آن کتابی که تحت عنوان «مواضع ما» منتشر شد خیلی از بیانات ایشان در تبیین موضوعات ومواضع بود، مقام معظم رهبری که دیروز سالگرد ترور نافرجام ایشان بود در دانشگاهها، در بین جوانان و در مساجد حضور مییافتند و مسائل را تبیین میکردند چنان که ترور ایشان در یکی از مساجد و در حین تبیین و پاسخگویی به سوالات بود. شهید بهشتی و مقام معظم رهبری از سردمداران جهادتبیین در آن سالها بودند
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
🆔 @h_falahati
❇️ ضرورت انقلاب اسلامی از دیدگاه آیت الله خوئی
📝 جلوگیری از اندراس دین در ایران
🔸 حجت الاسلام ربانی بیرجندی در کتاب شرف صحبت جانان، ص ۵۵ به نقل از استاد رجبعلی رضازاده آوردهاند:
🔹 سال ۱۳۵۴ش با چند نفر دیگر به همراه آقای عبادی، امام جمعه مشهد، عازم نجف اشرف شدیم.
آقای عبادی بین راه نماز را جمع میخواند! نفهمیدم چرا نمازش را جمع میخواند.
بعد از رسیدن به نجف، یک شب بعد از درس از آقای خوئی این مسأله را سؤال کردم که اگر کسی قاچاق به کربلا و عراق بیاید در بین راه باید نمازش را تمام بخواند؟
ایشان فرمودند: «بله»
🔹 آن وقت ما فهمیدیم که آقای عبادی توجه به فتوای ایشان داشته است که اگر خوف جان یا مال یا ناموس داشته باشد، سفر معصیت هست و در سفر معصیت باید نماز تمام باشد.
❗️یکی از آقایانی که آنجا نشسته بود و مرد مسنی هم بود، فوری به آقای خوئی اعتراض کرد و گفت: آقا در زمان علمای سابق حتی در زمان ائمه علیهم السلام مردم میآمدند کربلا، خلفای وقت هم از چند نفر یکی را با قید قرعه میکشتند. مردم کشته میشدند، دستشان قطع میشد اما به کربلا میرفتند.
ائمه علیهم السلام و علما زیارت را منع نکردند، حالا شما میگویید اگر کسی خوف داشته باشد و قاچاقی بیاید، سفرش معصیت است؟
♨️ آقای خوئی فرمودند: «بله، آنجا باید آن کار میشد و حالا باید این کار بشود. آنجا اساس کربلا در خطر بود و میخواستند اسم امام حسین علیه السلام را از بین ببرند. باید مردم میآمدند، حتی اگر کسی کشته شود یا دستش قطع شود.
اما حالا این چراغ روشن شده و کسی نمیتواند اسم امام حسین علیهالسلام را از بین ببرد. حالا باید قواعد فقهی کاملا رعایت شود. در سفری که خوف جان، مال یا ناموس باشد، نماز تمام است».
✅ بعد بلافاصله ایشان به ایران گریز زدند، فرمودند:
«چون اساس اسلام در ایران در خطر است. باید مردم علیه این نظام، قیام و تظاهرات کنند؛ ولو بلغ ما بلغ و هرچه کشته شوند».
کانال تنبیه الامة
#سکولاریم
#حکومت_اسلامی
🆔 @h_falahati
🌀 متفکر نظام امامت و امت
📝 چهره انقلابی و اسلامی شهید بهشتی
🔸 شهیدبهشتی، متفکر بزرگ انقلاب اسلامی، از آن دسته اندیشمندانی است که برخی از جریانات با سوگیری خاصی، بخشی از اندیشهاش را برگزیده و چهرهای غیرکامل از او ارائه میدهند.
در این پروژه تحریف، سعی بر آن است که تصویری حقوق بشریِ صرف از او ارائه شود که همه مفاهیم اصیل اسلامی و انقلابی را به پای «حقوق ملت» میریزد. و این تصویر، جفایی بزرگ در حق آن بزرگمرد انقلاب اسلامی ایران است.
🔹 در این متن تلاش میشود، با نقل بخشی از سخنرانی ایشان که در تاریخ ۹ آذر ۱۳۵۸ در حسینیه ارشاد به مناسبت رأی به قانون اساسی برگزار شده بود، تصویری کامل از نظام فکری آن اندیشمند مجاهد ارائه گردد:
«نام نظام سیاسی در قانون اساسی جمهوری اسلامی چیست؟ اسم آن را چه نوع نظامی بگذاریم؟ در این نوعبندیها و ردهبندیها، مقولات سیاسی دنیا کداماند؟
حقیقت این است که برداشت تشیع راستین از اسلام مناسبترین نام را برای این نظام قبلاً پیشبینی کرده است. میتوانید با این اشارهای که کردم خودتان بگویید تشیع راستین برای نظام سیاسی اسلام چه عنوان گویایی را انتخاب کرده است؟ "نظام امت و امامت."
نظام سیاسی اجتماعی جمهوری اسلامی، نظام امت و امامت است و حق این است که با هیچ یک از این عناوینی که در کتابهای حقوق سیاسی یا حقوق اساسی آمده قابل تطبیق نیست.
اتفاقاً یک بار انقلابیون ایران این تجربه را کردند و پای چشمشان خورد. برای رهایی از استبداد، انقلاب کردند. بعد گفتند حالا میدانید چه جایش بگذارید؟ "مشروطه"
چون این عنوانی که برای نظام جدید انتخاب شده بود عاریهای بود و مربوط به فرهنگ اسلام نبود، حتی آن تأثیری را که در صاحبان اصلی این فکر عاریتی میتوانست داشته باشد برای ما نداشت. خاصیت چیز عاریتی همین است.
به همین دلیل، ما فکر میکنیم عنوان نظام ما باید نظام امت و امامت باشد. منتها، در اثنای انقلاب، چون این عنوان هنوز برای توده مردم روشن نبود، به عنوان شعار اول "حکومت اسلامی" انتخاب شد که بسیار هم خوب و گویا بود و سپس وقتی معلوم شد این نظام حکومتی رئیس جمهور هم دارد، آن وقت گفته شد: "جمهوری اسلامی"
ولی نام راستین و کامل این نظام، نظام امامت و امت است. در رأس این نظام، اصول عقیدتی و عملی اسلام براساس کتاب و سنت است. همه چیز باید از این قله سرازیر شود.
برطبق این اصول عقیدتی و عملی، حاملان مسئولیت و صاحبان اصلی حق در این ایدئولوژی، در این نظام عقیده و عمل، "ناس" و مردماند.
براساس کتاب و سنت، تمام نظر مکتب به عامه مردم است و در میان عامه مردم آنها که بر محور این مکتب جمع میشوند و شکل میگیرند از تقدم و اولویت خاص برخوردارند. آنها میشوند "امت."
امت غیر از ناس است. اسلام در خدمت همهی ناس است؛ صلاح همه را میخواهد نه فقط صلاح مسلمانان را.
نظام اسلامی به سعادت کل بشر میاندیشد. ولی در میان ناس و کل بشر، آنها که برپایه اعتقاد به اسلام و التزام به اسلام یک مجموعه به وجود میآورند میشوند "امت".
امت، از نظر ایدئولوژی اسلامی و مبانی عقیده و عمل اسلام، حتماً نیاز دارد به "امامت".»
📗 مبانی نظری قانون اساسی، ص ۱۵
#شهید_بهشتی
#امت_و_امامت
#انقلاب_اسلامی
تنبیه الامة
🆔 @h_falahati
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنایت بزرگ
❇️ سالروز شهادت مظلومانه آیت الله سید محمد بهشتی و ۷۲ تن از یاران انقلاب گرامیباد.
#حقوق_بشر_آمریکایی
🆔 @h_falahati
25.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«...بعد از رحلت و شهادت او[شهید آیت الله بهشتی] همه دوستان خیلی مضطرب و نگران بودند، غمگین بودند، من در آن اتاق شورای عالی قضایی كه محل كار ما بود، یك روز بیش از حدّ معمول برای ایشان قرآن خواندم، بعد خوابم برد و خوابیدم، دیدم در كمال جلال و شكوه دارد می رود، گفتم كجا؟! اشاره كرد به قصرِ مُجلّلی، گفت آنجا؛ این #بهشتی بود!»
#شهید_بهشتی
🆔 @h_falahati