📮 #توییت
⭕️ سید یاسر جبرائیلی، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹نظرسنجی اخیر دانشگاه هاروارد نشان میدهد ۷۱٪ مردم آمریکا مخالف کاندیداتوری مجدد بایدن در انتخابات ۲۰۲۴ هستند. اخذ تضمین معتبر در توافق با رئیسجمهوری چنین سستموقعیت، شرط عقل نیست؟
🔹البته آنجا که عشق فرمان میدهد، عقل چشم میبندد و سر تسلیم فرود میآورد!
🖋 بایدن رفتنی است و احتمالا کسی مانند اوبامای شیک و با اخلاق!! مسوول کشور یانکی ها نخواهد بود!
احتمالا یک #ترامپ_طور بر مسند می نشیند!
عشاق البته محاسبه نمی کنند ولی عقلای اهل حساب و کتاب کمی محتاط باشند و چاه ویل برجام را دوباره کاوش نکنند، سیب و گلابی حتی از نوع زمینی و زیرزمینی آن در این چاه نیست!
خود کَنَنْده این چاه هم با ظرافت کنار رفت، دیگر کُنَنده ای نیست. زور نزنید!
آبی اگر هست در افق دیگری است.
در زمین انقلاب است.
آن تفکر که می گفت آب ما هم از برجام حل می شود، رفت!
نابود کرد و رفت...
🆔 @h_falahati
⭕️ رسالت بیسوادی
🔹روزنامه رسالت:
بدحجابی مسئلهای نوپدید و جدید نیست؛ وقتی چند قرن در پهنای جهان، برهنگی در سطح فرهنگی و رسانهای ترویج شده است و نیمقرن در ایران قبل از انقلاب، اقدامات نرم و سخت برای مبارزه با حجاب رخ داده، نمیتوان توقع داشت با پیروزی انقلاب اسلامی، ناگهان شمایلی متفاوت از حجاب در کشور ایجاد کنیم.
اینکه ما گشت ارشاد را لازمالارشاد میدانیم از این باب است که گویی تلاش دارد یکتنه جور همه کمکاریهای دستگاههای متولی حجاب را بکشد.
❇️ خوشبختانه روزنامه مذکور خوانندهای ندارد که نگران تاثیر منفی این قبیل نوشتهها باشیم! اما از باب اثبات این که نویسنده این مطلب و متولیان روزنامه مذکور به شدت نیازمند مطالعه و جبران کمبود معلومات خویش هستند چند نکته را عرض میکنیم:
▪️بر اساس اسناد و منابع معتبر غربی و برخلاف نظر نویسنده رسالت، قدمت برهنگی و بیحجابی در جهان چند قرن نیست و این حرکت از ابتدای قرن بیستم در اروپا و آمریکا (و نه در پهنه جهان) آغاز شده و اصولا رسانهها از ابتدای قرن بیستم وجود خارجی پیدا کردهاند!! در ضمن ترویج بیحجابی در ایران در سطح محدود از سال ۱۳۱۶ آغاز شد و به اعتراف مقامات رژیم پهلوی از سال ۱۳۴۰ به بعد گسترش پیدا کرد و به همین دلیل ادعای نویسنده فوق درباره نیم قرن ترویج بیحجابی قبل از انقلاب اسلامی، خطا و غلط فاحش تاریخی است!
▪️ بر خلاف نظر نویسنده رسالت، حضرت امام از اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۰ به صورت جدی خواستار ممانعت از بیحجابی شدند و البته که الان ۴۲ سال از تاسیس نظام اسلامی در کشور میگذرد و تلاش برای مقابله با بیحجابی دیگر "ناگهانی" نیست! (مگر این که نویسنده محترم معنای واژه " ناگهانی" را ندانند!)
▪️در این که نیروی انتظامی یکتنه جور سایر دستگاهها در مسیر مقابله با بیحجابی را میکشد شکی نیست اما به نظر عقلا (و برخلاف نظر نویسنده رسالت!!) این احساس مسئولیت، قابل تشویق است و نه مستحق تخریب!
❇️ در چنین وضعیتی، آدم عاقل و مومن، سایر دستگاههای کمکار در حوزه حجاب را بازخواست میکند نه این که همراه با مصی علینژاد و بیبیسی فارسی و شبکههای من و تو و سعودی اینترنشنال و اصلاحطلبان و براندازان و عاشقان فحشا، به صورت گشت ارشاد چنگ بزند و این حرکت قانونی را مسخره کند!
▪️ نمایش بیسوادی و پز روشنفکری آن هم در روزنامه قرضی و اجارهای کاری است که فقط به مقدار هنگفتی پول مفت نیاز دارد و ... دیگر هیچ!
دکتر کوشکی
🆔 @h_falahati
💠 حدیث روز 💠
💎 این همنشین را از دست ندهید
🔻رسول خدا صلیاللهعلیهوآله:
جـالِسِ الأبْرارَ، فإنّكَ إنْ فَعَلتَ خَيرا حَمِدوكَ، و إنْ أخْطَأتَ لَم يُعَنِّفوك.
❇️ با نيكوكاران بنشين؛ زيرا اگر كار خوبى انجام دهى، تو را میستايند و اگر خطايى كنى، سرزنشت نمیكنند.
📚 ميزان الحکمه، ج ۲، ص ۶۱
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠نگاهی به سیره امام باقر علیه السلام
بیاناتی از آیت الله سید احمد مددی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید!
حتی دکتر متقی که در فضای دیپلماسی و مذاکره می اندیشد معتقد است حتی دولت فعلی با نحوه مذاکره به منوط کردن اقتصاد و معیشت به مذاکره دامن می زند!
واقعا چقدر دروغ و آدرس غلط به جامعه پمپاژ می شود!
🆔 @h_falahati
🔻به مناسبت سالگرد شهادت سیدحسن آیت:
زوایایی مغفول از ذهنیتِ التقاطیِ «میرحسین موسوی»
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/10/09/2170530/
🖋مخاطبین گرامی این یادداشت دکتر جمشیدی در جریان شناسی دهه شصت بسیار راه گشاست!
وضعیت مسیح مهاجری و روزنامه جمهوری اسلامی را هم روشن می کند.
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر فواد ایزدی: بدعهدی آمریکاییها در طول تاریخ!
🆔 @h_falahati
آیت الله جوادی آملی.mp3
892.6K
«روز پُربرکت عرفه را در پیش داریم، روز عید قربان را در پیش داریم، اینها جزء «ایام الله» هستند. دعا همیشه مستجاب است، ولی در آن روزهای مخصوص، ذات اقدس الهی بعضی از زمانها بعضی از زمینها را برای دعا اختصاص داده است. روزه گرفتن در روز نهم ذی حجّه؛ یعنی روز عرفه بسیار فضیلت دارد ولی از بس دعای آن روز پُربرکت است گفتند اگر روزه گرفتن باعث ضعف میشود که انسان در آن دعا درست نمیتواند با خدا راز و نیاز و گفتگو کند، آن روز را روزه نگیرد. اساس آن روز بر دعا کردن است انسان مواظب باشد بعد از ظهر آن روز را به دعا بگذراند»
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی/درس اخلاق ۹۵/۶/١٨
🆔 @h_falahati
✅ دعای عرفه!
در روایات عظمت درک دعای عرفه و عظمت زمان و استغفار امروز معادل شبهای قدر است!
امید کسانی که از شب قدر جامانده اند به روز عرفه ارجاع شده است!
مضمون دعای شریف اباعبدالله ع که به احتمال چند سالی پیش از عاشورای 61 وارد شده است، معارف توحیدی و عجز عبودیت و بندگی است.
مناسب نیست مادحین و مرثیه خوانان بزرگوار در بین این مضامین مخاطب را درگیر روضه و مرثیه کنند ‼️
هرنکته جایی و هر نقطه مکانی دارد.
این کار در ابتدای و انتهای مراسم امکان پذیر و مطلوب است.
بسیاری توصیه های علمای اعلام و مراجع هم همین مساله است.
فرهنگ مناجات باید در بین ما شکل بگیرد.
التماس دعا
#عرفه
🆔 @h_falahati
💥نظر #علامه_طباطبایی درباره بخش پایانی دعای #عرفه
برخی ها می گویند بخش دوم دعای عرفه از «الهی أنا الفقیر» تا آخر دعا، از مشایخ صوفیه است نه امام حسین(ع). اما آیة اللّه حاج شیخ علی #سعادت_پرور (پهلوانی) از علّامه سید محمد حسین طباطبایی نقل کرده اند که ایشان گفته اند:
« کیست که بتواند این گونه حقایق را بیان کند؟ ما که عمری در مسائل فلسفی و عرفانی تلاش کرده ایم، دهنمان میچّاد* این طور حرف بزنیم!»
✍پ ن: ميچّاد ، ساخت عاميانه فعل «مى چايَد»، از مصدر «چاييدن» به معناى «سرما خوردن» است. در اين جا ، منظور اين است كه ما با صرف عمرى در فلسفه و عرفان، قادر به ساختن و پرداختن اين گونه عبارات با اين محتواى بلند و عميق نيستيم. بنا بر اين، چگونه مى توان آنها را به مشايخ صوفيّه نسبت داد؟
📚دانشنامه امام حسین(ع)، ج۱۴، ص ۴۴ـ۴۵
کشکول ناب حوزوی
🆔 @h_falahati
⚫ امتِ مرده و تنهایی مسلمبنعقیل
🔺 شايد انسان با خودش بگويد که مسلمبنعقیل چگونه توانست، يا چگونه اين اتفاق افتاد، که آن همه نيروی انبوه را که در خدمت داشت، بر باد بدهد؟ چگونه آن نيروهای مردمی را که در خدمت داشت بر باد داد؟ چگونه يک روز نشده تکوتنها شد و پرسهزنان در کوچهها به اینسو و آنسو میرفت؟ چگونه چنين نيروهايی را بر باد داد؟ چگونه از اين نيروها در کارزار خود با عبيداللهبنزياد بهره نبرد؟
🔺درواقع، اين نيروها فقط روی کاغذ نيرو بودند. اين نيروها فقط در فهرستِ ثبتنام نيرو بودند که وقتی نامها ثبت شد، به هجده هزار يا بيست هزار يا سي هزار نفر رسيد. آنان روی کاغذ نيرو بودند؛ زيرا آن هجده هزار يا بيست هزار نفر بخشی از همين امتِ مرده و اين امتِ فروپاشيده بودند.
🔺اين فروپاشیِ عجيب ناگهانی در يک لحظه، اين فروپاشی عجيب ناگهانی در يک ساعت، آن شکست پيشينهدار را بازتاب میدهد. اين شکست در پشت خود شکستی ديگر داشت: شکست روان، شکست وجدان، شکست درون. آن شکست روانی و وجدانی و درونی زيربنای اين شکست بود.
#شهید_صدر
📚 کتاب امامان اهلبیت علیهمالسلام، صفحه ۵٠۹
🆔 @h_falahati
🖋 ترامپ و بایدن مثل هم هستند همانطور که پمپئو و بلینکن مانند همند! اوباما هم عاقل و مودب نبود مانند همه اینها!
🔴مدتها گفتند ترامپ و بایدن فرق دارند اما حالا بلینکن دقیقا مثل پمپئو میگوید آنقدر تحریم میکنیم تا «ایران» به توافق «برگردد». واقعا ترامپ و پمپئو در آمریکا استثناء بودند یا روحانی و ظریف در ایران؟
🔹علیرضا سلیمانی
🆔 @h_falahati
32.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻هرکس از توافق استعماری برجام دفاع کرد این فیلم را نشانش دهید.
حرفهایی که طرفداران برجام حتی آن را نمیدانند، چه برسد به آنکه پاسخی برایش داشته باشند.
در قسمت ۲۴ برنامه حافظه تاریخی ایرانی به صورت خلاصه و مستند نشان داده شده که متن برجام در حوزه رفع تحریم ها و اقتصاد چه مشکلات بزرگی دارد و احیای آن نیز نمیتواند تاثیر خاصی در معیشت مردم داشته باشد.
🖋نه امامزاده ای بود که شفا دهد، نه فتح الفتوح بود، نه حتی سیب و گلابی داشت!
توهم فانتزی ظریف الوزراء و روحانی بود افرادی که در عالم سیاست خیال پردازی زیادی داشتند!
🆔 @h_falahati
#حدیث_روز
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله
💠إنَّما جَعَلَ اللّه ُ الأضحى لِشبَعِ مَساكِينِكُم مِنَ اللَّحمِ فَأطعِمُوهُم ؛
خداوند عيد قربان را برنهاد تا مستمندان از گوشت سير شوند ؛ پس از گوشت قربانى به ايشان بخورانيد.
📙ثواب الأعمال، ص 59
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ عدالت به مثابه بار اضافی در چارچوب سیاست تعدیل ساختاری دهه هفتاد
❇️ دکتر محمد جواد لاریجانی، نماینده وقت مجلس در جلسه گفتگو با دکتر حداد عادل و مرحوم هاشمی رفسنجانی نگرش به عدالت در برنامه دوم توسعه در چارچوب نظریه تعدیل ساختاری را به روشنی تبیین میکند.
✳️ لاریجانی رویکرد #یارانه_به_مثابه_بار_اضافی_آویزان_به_هواپیمای در حال صعود را مطرح می کند.از نظر او، باید این وزنههای اضافی را کم کرد تا هواپیما اوج بگیرد، تا پس از آن به تعادل برسد ( بخوانید تقدم رشد بر عدالت و نظریه نشت از بالای آثار رشد به سمت فقرا)
❇️ مرحوم هاشمی دیدگاه #یارانه_به_مثابه_بار_اضافی_همراه_مسافر هواپیما را ارایه می کند که تا حدی باید به آن تن داد. وی با اتخاذ رویکردی عملگرایانه، پرداخت یارانه در مسیر عدالت را به عنوان تصمیمی اضطراری و از سر اجبار مطرح می کند.
✍️ توکلی
🖋در بحبوحه اجرای سیاست های تعدیل اقتصادی که زمینه به اصطلاح رشد و در عمل له کردن مستضعفین را فراهم کرد این فیلم را با دقت ببینید!
عجیب صحبت های جناب محمد جواد لاریجانی است!
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم_نوشت | قربانی شگفتیساز در تاریخ
🔻 رهبر انقلاب: نوبت میرسد به روز عید قربان، این قربانی شگفتانگیز و شگفتیساز در تاریخ که بینظیر است. #حضرت_ابراهیم مأمور میشود که نوجوان خودش را به دست خودش به قتل برساند -امر الهی است، آزمایش الهی است- آن هم فرزندی که سالهای متمادی از وجود او محروم بوده و در پیری اَلحَمدُ لِلَّهِ الَّذی وَهَبَ لی عَلَى الکِبَرِ إِسماعیلَ وَإِسحاق؛خدای متعال این بچّه را به حضرت ابراهیم داده بود و خب پیدا است چقدر انسان به فرزندِ اواخر عمر و دوران پیری دلبسته است.
🔺️ به این فرزند که حالا «فَلَمَّا بَلَغَ مَعَهُ السَّعْیَ» -یک جوانی و یا نوجوانی شده- گفت میخواهم تو را به قتل برسانم، این دستور خدا است. آن جوان هم گفت: یا أَبَتِ افْعَلْ ما تُؤْمَرُ سَتَجِدُنی إِنْ شاءَ اللَهُ مِنَ الصَّابِرین. ببینید اینها حوادث عجیب تاریخ دین، تاریخ دینداری، تاریخ ایمان، تاریخ اسلام است. ۱۳۹۹/۵/۱۰
🌷 #عید_قربان
🆔 @h_falahati
✅ سیاتل بهشت برین یا جهنم زیرین!
🔻تصویری از بیخانمانهای سیاتل آمریکا که هر روز نیز بر تعدادشان افزوده میشود.
🔻این تصویر یادآور حلبی آبادهای ایران پیش از انقلاب اسلامی است؛ که البته نسل جوان هرگز ندیده است.
و گمان می کند بهشت موعود غرب خصوصا آمریکاست؟!
🆔 @h_falahati
🌀 سلام فرمانده و راهبرد حضور تمدنی
🖋 سید مهدی موسوی
🔸 سرود سلام فرمانده و ترجمههای مختلف آن به زبانهای مختلف، پیامهای مختلفی دارد که یکی از آنها پیبردن به شیوههای نوین حضور تمدنی و گسترش فرهنگ اسلامی است.
🔹 از سویی توجه به فرهنگ مهدویت و مقاومت و از سوی دیگر زبان ساده و معصومانه کودکی در قالب سرود از جمله ویژگیهای این اثر هنری است که توانست در میان ملتها جاگیر شود.
🔹 سلام فرمانده یک سرود تنها نیست بلکه نمادی از حکمت انقلاب اسلامی و فرهنگ متعالی برآمده از آن است که سالیان متمادی متفکران و اندیشمندان انقلاب اسلامی به صورتبندی آن پرداختهاند و توسط امام خمینی و امام خامنهای به یک گفتمان تبدیل شده است و توسط مجاهدان جبهه مقاومت، به عنوان الگوی موفق عملیاتی معرفی شده است.
امروز سلام فرمانده با این عقبه تئوریک و زمینه فرهنگی توانست مرزهای جغرافیایی را در نوردد و نمادی از آن فرهنگ و عمل باشد.
♨️ ندیدن این عقبه تئوریک و عدم توجه به حکمت انقلاب اسلامی، موجب میشود که نتوان تحلیلی واقعبینانه از موفقیت سلام فرمانده داشت و صرفا آن را در سطح یک سرود و شعر و آهنگ فهم کرد و به تحلیل نشست. در این صورت، نقدهای هنری برجسته میشود که شاید بسیاری هم وارد باشد.
🔹 اما آنچه سلام فرمانده را از سایر آثار همانند متمایز کرد تجلّی فرهنگ متعالی انقلاب اسلامی با محوریت گفتگو با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) در زبانی ساده و سرشار از احساسات پاک آن هم از زبان کودکان و نوجوانانی است که آینده متعلق به آنهاست.
🔹 لذا می توان آنرا نمونه یک اثر تمدنی دانست. #اثر_تمدنی اثری است که اولا قابلیت درنوردیدن مرزهای جغرافیایی را داشته باشد و پیامی نو را به ملتها منتقل کند و ثانیا از آنچنان عمق معنایی برخوردار باشد که قابلیت انعطاف محتوایی با اقتضائات فرهنگی، زبانی و سیاسی جوامع مختلف را داشته باشد و لازمه آن امکان شکل گیری جهشهای مضمونی در چارچوب شبکه مفهومی و نظام معنایی بنیادین آن است به نحوی که اصل پیام محفوظ باشد.
🔹 سلام فرمانده نمونه یک اثر تمدنی است چراکه آغازی بر یک جریان پاک و طيب و خودجوش انقلابی است که خود مسیرش را در داخل و خارج پیدا کرد و به سرعت نسخه های متنوع آن بدون هرگونه دخالت دولتها در میان ملت ها تولید شد. نکته جالب توجه دیگر، جهش های مضمونی آن در نسخه های ملتهای دیگر است که کاملا موجب سازگاری آن سرود با فرهنگها و اقتضائات زبانی و سیاسی ملتهاست. ارتقا #سلام_فرمانده به #سلام_یا_مهدی یکی از جهشهای محتوایی این اثر است که در آینده جهشهای دیگری را هم در پی خواهد داشت.
#فرهنگ_سازی
#مقاومت
#مهدویت
#حکمت_انقلاب_اسلامی
🆔 @h_falahati