🔥قالیباف؛ قربانی مشاوران علیل
🔻دکتر قالیباف به لحاظ فردی قطعا انسان سالم، انقلابی و خوش نیتی است.
در سطح عملیاتی نیز مدیری قوی و جهادی و منظم است.
🔻قالیباف جدای از نوع مسئولیتش، دارای گروههای تشکیلاتی است که او را در زمینه های مختلف مانند افکارسنجی، رسانه و... همراهی می کنند.
🔻اما اشکال اصلی قالیباف در ضعف وی در سطح #راهبردی نهفته است. به نظر میرسد وی اساسا شخصا اهل طراحی راهبردهای کلان که از شاخص های اصلی مورد نیاز مسئولان ارشد است، نیست.
🔻گویا این ضعف در راهبرد موجب میشود که وی هنگام مراجعه به تشکیلات مشاوره، در مواجهه با #پژوهشهای_مسأله_دار و جهت دار و مشاوره های ناقص دچار اشتباه محاسباتی شود.
🔻این اشتباهات محاسباتی و ضعف در راهبرد برای رقبای او نیز روشن است و تبدیل به چشم اسفندیار او شده است.
مثلا او در مناظرات انتخابات به راحتی با گازانبر و لوله حسن روحانی به گوشه رینگ پرتاب شد.
🔻یا ظاهرا تیم مشاور او تلاش کرده از مشکلات اقتصادی دولت نمدی برای کلاه او بسازد و او را در اوج مساله دلار، راهی قم کرد...
🔻یا اخیرا در موضوع پیام رسانهای خارجی و #حجاب، به جای اینکه مانند حاج قاسم وظیفه را خوب تشخیص دهد و به آن عمل کند و باری از دوش نظام اسلامی بردارد با سخنانی که بوی خوبی نمیداد این احساس را در مخاطب ایجاد کرد که گویا دنبال جلب توجه قشر خاکستری با افق انتخابات های بعدی از میانه دوقطبی سازی در مشکلات اجتماعی است.(مانند قضیه مترو...)
🔻بنابراین توصیه صمیمانه به این برادر عزیز و انقلابی این است که با اصلاح مشاوران پیرامون خود و نترسیدن از هزینه برای ارزش ها، همان مسیر عمل به وظیفه، همراه با محبت واقعی به مردم را بیش از پیش در پیش گیرد.
امثال قالیباف سرمایه این مملکتاند، نباید قربانی مشاوران علیل شوند.
✍حمیدرضا ابراهیمی
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
🔥قالیباف؛ قربانی مشاوران علیل 🔻دکتر قالیباف به لحاظ فردی قطعا انسان سالم، انقلابی و خوش نیتی است.
انتشار این مطلب به معنای تایید کامل آن نیست.
این حقیر سالهاست با برخی تیم های مشاوره ای و عملیاتی وی همکاری کرده است.
اینکه رئیس کنونی مجلس سرمایه است مورد قبول است لکن رویکرد جذب به هرقیمت در ایشان سابقه طولانی دارد و محصول صرفا مشاوران ایشان نیست.
ایشان در سطح نظری و فکری اساسا دچار ایراد کلان است.
اینها مساله ای نیست که بتوان به سادگی اصلاح نمود.
امید که در خدمت به انقلاب توفیق داشته باشد.
🆔 @h_falahati
🔴نگران زنان کشور خودت باش جناب سفیر!
🔹 این آقای سفیر وقتی سربازان آمریکایی برای وعده های مختلف تفریحات خود از پیاده رو شهرهای ژاپن، زنان و دختران را می ربایند و به مهمانی های اجباری پایگاه های نظامی خود می برند فقط می تواند کتبا از آمریکا به عنوان حاکم نظامی ژاپن گلایه مودبانه کند!
راستی چرا آمار خودکشی زنان ژاپنی در دنیا بالاست؟
بیداری ملت
🖋 رویکرد مقلدانه و اشمئزاز آور ژاپنی ها در این ایام به پیروی از غرب و بیان کلمات و ادبیات آنها نشان از مرگ استقلال سیاسی ژاپن و فقدان ادبیات مستقل از جانب آنها دارد.
اساسا شما یک ایالت از ایالت های آمریکا هستید بهتر است همان لکه که بایدن می گوید باشید!
وصله تابع همان شلوار است ببینید کجا می نشیند همانجا محترمانه یک لایه محافظ باقی بمانید.
مبادا صاحب شلوار اذیت شود!
🆔 @h_falahati
🔻واکنش وحید یامینپور نسبت به توهین سام درخشانی به سردار مدافع حرم
یامین پور:
🔹«تو چی داری جناب درخشانی؟ زبان دراز؟
خاک بر دهان تو که نمیفهمی داری درباره یک سردار جانباز مدافع حرم حرف میزنی. کسی که جوانی و سلامتیاش رو برای همیشه فدا کرده و قطع نخاع شده دنبال نان خوردن از ریش بلنده؟ ما معنای حمایتهای مافیایی شما بازیگر و بازیکن ها از همدیگرو میفهمیم. ولی "بازی" دیگه کافیه.»
#جنگ_رسانه_ای
#جهاد_تبیین
🆔 @h_falahati
۱. این سخن یعنی همان "حجاب اختیاری". روشن است که وقتی او "آموزش اجباری" را ملامت میکند، "حجاب اجباری" را نیز نفی میکند.
۲. و این برچسب "اجباری" را بیپروا از "جریان ضدّانقلاب" وام میگیرد برای تخریب "جریان انقلاب".
۳. یعنی شما بهعنوان یک مسلمان، میتوانید دیگران را به حجاب "توصیه" کنید، ولی نباید حجاب بهعنوان یک حکم شرعی – به تعبیر جدیدِ رهبر انقلاب - "قانون" باشد. حاکمیّت در این باره باید "بیطرف" و "تماشاچی" باشد. بنابراین، "دولت اسلامی"، همان "دولت سکولار" است که در ارزشها دخالت نمیکند و ارزشها را به "مردم" واگذار میکند و خودش فقطوفقط، سرگرم اقتصاد است. همین اندازه کافی است. تصوّر نیروهای قالیبافی از "دولت اسلامی"، اینچنین است. دولتِ ماهیّتاً سکولار و ظاهراً ریشدار.
۴. و تلخ و خطرناک اینکه چنین دیدگاه سکولاریستیای را به رهبر انقلاب نیز نسبت میدهند! این در حالی است که رهبر انقلاب، بارها تصریح کرده است که حکومت اسلامی نسبت به ارزشها و فرهنگ اسلامی و هویّت و سبک زندگی، "مسئولیّتِ مستقیمِ ایجابی و سلبی" دارد، بلکه مهمترین رسالت دولت اسلامی، همین است که در کنار فراهمآوردن معیشت، زمینه را برای "کمالِ معنوی" و "سعادت اُخرویِ" مردم فراهم کند.
۵. رهبر انقلاب به "ستاد احیای امربهمعروف و نهیازمنکر" میگوید که شما "ستاد" باشید و "مردم" بهعنوان عاملان عرصۀ عمومی و خودجوش، و "بسیج" بهعنوان عاملان عرصۀ رسمی و حاکمیّتی، در "صف" قرار بگیرند.
۶. جریان قالیباف و خود او در حال تفسیربهرأیِ تفکّرِ آیتالله خامنهای است.
دکتر جمشيدی
🆔 @h_falahati
توهین سایت آخرین خبر به مهدی ترابی لینک خبر
وقتی همه دستبهدست هم میدن به ترابی هجمه وارد کنن
من که اپلیکیشن آخرین خبرو پاک کردم از گوشیم✋
اگه نهادهای ذیربط صلاح میدوننیه برخورد کوچیکی با خبرگزاری های خودمون داشته باشیم. اینترنشنال نیست که دسترسی نداشته باشیم بهشون
#ترابی_تنها_نیست
حسین دارابی
🖋 ظاهرا خط خبری رسانه ای دنبال تخریب این بازیکن است که از چندی قبل خلاف جریان فضای ورزشی کشور رفتار کرده است!
روشن است در این فضا نمی توانید اندکی حتی اندکی ارزشی بمانید!
🆔 @h_falahati
💥خاطراتی جالب از شهید آیت الله مدرس
🎤 #امام خمینی (ره):
🔹«...شما ملاحظه کردهاید، تاریخ مرحوم مدرس را دیدهاید: یک سید خشکیده لاغرِ -عرض میکنم- لباس کرباسی -که یکی از فحشهایی که آن شاعر به او داده بود، همین بود که تنبان کرباسی پوشیده- یک همچو آدمی در مقابل آن قلدری که هر کس آن وقت را ادراک کرده میداند که زمان رضاشاه غیر زمان محمدرضاشاه بود. آن وقت یک قلدری بود که شاید تاریخ ما کم مطلع بود، در مقابل او همچو ایستاد، در مجلس، در خارج که یک وقت گفته بود: سید چه از جان من میخواهی؟ گفته بود که میخواهم که تو نباشی، میخواهم تو نباشی! این آدم که -من درس ایشان یک روز رفتم- میآمد در مدرسه سپهسالار -که مدرسه شهید مطهری است حالا- درس میگفت -من یک روز رفتم درس ایشان- مثل این که هیچ کاری ندارد، فقط طلبهای است دارد درس میدهد؛ این طور قدرت روحی داشت. در صورتی که آن وقت در کوران آن مسائل سیاسی بود که باید حالا بروند مجلس و آن بساط را درست کند. از آنجا -پیش ما- رفت مجلس. آن وقت هم که میرفت مجلس، یک نفری بود که همه از او حساب میبردند. من مجلس آن وقت را هم دیدهام. کأنَّهُ مجلس منتظر بود که مدرس بیاید؛ با این که با او بد بودند، ولی مجلس کأنَّهُ احساس نقص میکرد وقتی مدرس نبود. وقتی مدرس میآمد، مثل این که یک چیز تازهای واقع شده. این برای چه بود؟ برای این که یک آدمی بود که نه به مقام اعتنا میکرد و نه به دارایی و امثال ذلک؛ هیچ اعتنا نمیکرد؛ نه مقامی او را جذبش میکرد، [نه دارایی] ایشان وضعش این طور بود که -برای من نقل کردند این را که- داشت قلیان خودش را چاق میکرد. خودش این طور بود. فرمانفرمای آن روز -حالا که من میگویم «فرمانفرما»، شما به ذهنتان نمیآید که یعنی چه- فرمانفرمای آن روز وارد شده بود منزلش. گفته بود که به او، حضرت والا، من قلیان را آبش را میریزم، تو این را، آتش سرخکن را درست کن یا بعکس. از اینجا، همچو او را کوچک میکرد که دیگر نه، طمع دیگر نمیتوانست بکند. وقتی این طور با او رفتار کرد که بیا این آتش سرخکن را گردش بده، آن آدمی که همه برایش تعظیم میکردند، همه برایش چه میکردند، این وقتی این طوری میرسیده، این شخصیتها را این طوری از بین میبرد که مبادا طمع کند که از ایشان چیزی بخواهد. من بودم آنجا که یک کسی یک چیزی نوشته بود.
🔸زمان قدرت رضاشاه، زمانی که آن وقت باز شاه نبود -آن وقت یک قلدر نفهمی بود که هیچ چیز را ابقا نمیکرد- یک کسی آمد گفت: من یک چیزی نوشتم برای عدلیه، شما بدهید ببرند پیش حضرت اشرف که -یک همچو تعبیرهایی- که ببینند. گفت: رضاخان، که باز نمیداند اصلش عدلیه را با «الف» مینویسند یا با «ع» مینویسند؛ من بدهم این را او ببیند؟ نه این که این را در غیاب میگفت، در حضورشان هم میگفت. این جوری بود وضعش.
⁉️این چه بود؟ برای این که وارسته بود، وابسته به هواهای نفس نبود، اتَّخَذَ إِلَهَهُ هَوَاهُ نبود. این، هوای نفسانی خودش را اله خودش قرار نداده بود، این اله خودش را خدا قرار داده بود. این برای مقام و برای جاه و برای وضعیت کذا نمیرفت عمل بکند، او برای خدا عمل میکرد. کسی که برای خدا عمل میکند، وضع زندگیاش هم آن است، دیگر از آن وضع بدتر که دیگر نمیشود برایش. برای چه دیگر چه بکند؟ از هیچکس هم نمیترسید. وقتی که رضاشاه ریخت به مجلس که فریاد میزدند آن قلدرهای اطرافش که زندهباد کذا و زندهباد کذا، مدرس رفت ایستاد و گفت که مردهباد کذا، زندهباد خودم. خب، در مقابل او، شما نمیدانید حالا، در مقابل او ایستادن یعنی چه و او ایستاد. این برای این بود که از هواهای نفسانی آزاد بود، وارسته بود، وابسته نبود...».
📚مطالعه آنلاین کتاب تاریخ معاصر ایران از دیدگاه امام خمینی(ره)👉
#خاطرات_علما
#سیره_علما
کشکول ناب حوزوی
🆔 @h_falahati
🔴 امام جمعه موقت تهران: مراقب سخنان انتخاباتی که عملی نمیشوند، باشیم / سیاست بستری برای نقد حاکمان است
🔹 ابوترابی فرد:
سیاست ابزاری برای فراهم آوردن بستر تعالی انسان، توسعه انسانی، تامین نیازهای بشر، تامین نظارت انسانها بر حاکمان و نقد آنان و گوش سپردن به نقد آنان به حکمرانی است.
🔹 باید مراقب سخنان، جملات، توییتها و تحلیلهایی که در روزهای انتخابات شنیده میشود و بعدا مورد نقد و تحلیل قرار میگیرد و برای مردم مطالباتی ایجاد میکند که نه تنها برای مردم در کوتاهمدت دست یافتنی نیست، بلکه در میانمدت هم دست یافتنی نیست، باید باشیم.
🖋 این توصیه جناب ابوترابی حقیقتا توصیه بجا و دقیقی است. شخصیت ایشان در بین دو طیف سیاسی کشور بعنوان صلح کل شناخته می شود و به رعایت اخلاق مشهورند.
ایشان فرد معروفی از بین اصول گرایان مجلسی است که تمام قد از برجام دفاع کردند!!
سالهایی از آن دفاع ها و تقریبا تخریب جناب جلیلی گذشت!!
ایشان نائب رئیس مجلس بودند!!
تقریبا تمام پیش بینی های دکتر جلیلی تحقق یافت و دفاع های ایشان که بار انتظارات مردم را بیشتر کرد هیچ کدام تحقق نیافت ضمن اینکه سبب شد برخی مذهبیون برجام را ثمره نظام بدانند!!
از زمان امام جمعه شدن حضرتعالی ندیدیم ابراز کنید اشتباه بود آن مواضع!؟
مشکل اینهاست استاد محترم.
امیرالمؤمنین ع در عهدنامه مالک حکمرانان را از این مواضع دوگانه برحظر می دارند!
#برجام
🆔 @h_falahati
14011012 - نمودار کلان بیانات رهبرانقلاب درباره سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی.pdf
297.3K
نمودار کلان بیانات مقام معظم رهبری پیرامون #شهید_سلیمانی
🆔 @h_falahati