📩 در برخی مسئولین گذشته فکری وجود داشته که آموزش و پرورش را از دولت جدا کنیم بدهیم دست بخشهای خصوصی؛ این برای نابود کردن کشور فکر خوبی است! / تعلیم و تربیت شأن دستگاه حاکم است و قابل واگذاری نیست
✏️ رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار معلمان: این فکر وجود داشته در بعضی از مسئولین کشور در گذشته که ما بیاییم آموزش و پرورش را از دولت جدا کنیم. بدهیم دست بخشهای خصوصی بروند، این خرج سنگین و این بودجهی سنگین را از دوش آموزش و پرورش برداریم. دستشان درد نکند، برای نابود کردن کشور فکر خوبی است این. شأن تعلیم و تربیت شأن دولتی است. هیچ نظامی نمیتواند این شأن را از خودش دور کند، قابل تفکیک نیست از نظام. تربیت و تعلیم کشور به عهدهی نظام حاکم بر این کشور است. در همهی دنیا همین جور است. یک مواردی یک استثناهایی دارد مثل همین مدارس به اصطلاح غیرانتفاعی که حالا در کشور وجود دارد. اینها موارد استثنایی است. قانون اساسی ما هم که این را به صراحت بیان کرده. بنابراین مسئلهی برونسپاری معنیای ندارد. این شأن دستگاه حاکم قابل واگذاری نیست. ۱۴۰۲/۲/۱۲
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_معلمان
💻 Farsi.Khamenei.ir
🆔 @h_falahati
19.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لزوم بهروزرسانی سند تحول و تهیه نقشه راه اجرا
رهبر انقلاب:
🔹اول، سند تحول به صورت مستمر تکمیل و به روزرسانی شود. دوم، از سند تحول حمایت قاطع و به اجرای آن کمک شود. سوم، برای سند تحول که سندی متقن و خوب است بدیل و رقیبی درست نشود.
🔹چهارم، نقشه راه دقیق اجرای سند تحول از ستاد تا مدارس تهیه و در دولت و مجلس از آن حمایت شود و پنجم، در نقشه راه، شاخصهای قابل اندازهگیری معین شود که بر اساس آنها پیشرفت اجرای سند دائماً رصد شود.
🆔 @h_falahati
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امام (ره) و معلمين و اساتید!
بچه هامون رو غربی تربیت نکنید!
🔺ما مخالف صنعت غربی و تمدن نیستیم ما مخالفت غربی شدن تفکر هستیم.
#روز_معلم
🆔 @h_falahati
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا تندروهای منحرف #شهید_مطهری را ترور کردند؟
#فرقان
اکبر گودرزی رهبر جریان مذهبی فرقان در اعترافاتش گفته بود ما تحت تاثیر کتب شریعتی بودیم خصوصا از تحلیل های شریعت علوی و شریعت صفوی و تز مذهب علیه مذهب او بسیار الهام گرفتند!!
انتقادات او به روحانیت را بر مصادیق تطبیق می کردند!
عباس عسكری نفر دوم فرقان، در نخستين بازجویی خود، مرتباً تاكيد میكرد كه «از صفويه به بعد روحانيت همواره در كنار رژيم فاسد حاكم، بر گرده مردم سوار بوده و به تحميق آنها پرداخته است و اكثريت روحانيت... در مقابل ظلم و ستم و بدعتهای رژيم سكوت میكردهاند!»
علاوه بر این جریان حزب آرمان مستضعفین هم تحت تاثیر اندیشه های شریعتی بودند!
🆔 @h_falahati
🇮🇷 گزارشی از مراودات علمی آیتالله خامنهای و شهید مرتضی مطهری
🔹هردو مبارز بودند و در مسیر معیّن امام (رضواناللهعلیه). «علامه مرتضی مطهری»، مبلغ بزرگ و مدرس مشهور دانشگاه بود و «استاد سیدعلی خامنهای» عالم مبارز و محقق حوزه علمیه مشهد و جمعهای مشتاق دانشجویی. در این مسیر از خرداد ۱۳۴۲، جهاد فکری بخشی از مبارزه و پردهای از قیام یاران امام برای یک تجدیدنظرطلبی بزرگ بود. #شهید_مطهری و آیتالله خامنهای، اگرچه جزئی از این جمع بودند و هر کدام در سنگر انقلابی خود مجدانه فعالیت میکردند، مراودات «صمیمانه و مهربانانهای» هم با یکدیگر داشتند. بخش اعظم این مراودات، روابط علمی آنها بود که تا واپسین روزهای حیات استاد شهید ادامه یافت.
🔍 بخوانید👇
https://khl.ink/f/29541
خبرگزاری رسا
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
لزوم بهروزرسانی سند تحول و تهیه نقشه راه اجرا رهبر انقلاب: 🔹اول، سند تحول به صورت مستمر تکمیل و به
✅ شأن تعلیم و تربیت شأن دولتی است. هیچ نظامی نمیتواند این شأن را از خودش دور کند.
رهبر انقلاب، صبح امروز: این فکر وجود داشته در بعضی از مسئولین کشور در گذشته که ما بیاییم آموزش و پرورش را از دولت جدا کنیم. بدهیم دست بخشهای خصوصی بروند، این خرج سنگین و این بودجهی سنگین را از دوش آموزش و پرورش برداریم. دستشان درد نکند، برای نابود کردن کشور فکر خوبی است این. ۱۴۰۲/۲/۱۲
🖋 روحانی با افتخار اعلام می کرد باید تعلیم و تربیت به خود مردم واگذار شود!!
در دوران تصدی گری خاتمی بر کشور بیشترین واگذاری و تولید مجوز برای مدارس غیرانتفاعی انجام شد!
این عناصر تا توانستند نسل ها را از بین بردند و عدالت آموزشی و فرهنگی را با افکاری لیبرالی تر از غربی ها، به چالش کشیدند!
روشن است که سالها پس از این خیانتها می توانند میوه ی آن اسناد، تصمیمات و اقدامات را بچینند! نسل زن زندگی آزادی تولید کردند که هیچ کس آنها را فهم نمی کند!
گام بعدی این افراد در نشریات و پژوهشکده هاست تا با این جامعه ی تولیدی به آمار روی بیاورند که بپذیریم نسلها عوض شده اند و انقلاب را نمی خواهند!
اگر نشود خشونت تولید می کنند و تکفیر برداشت می کنند تا قشر مذهبی پاپس بکشد و به اصطلاح تفوق پیدا کنند!
از اینها خائن تر در کشور نیست!
🆔 @h_falahati
معرفی مکتب تربیتی نجف.mp3
23.49M
🔰#بازخوانی دستورالعمل های #مراقبتی بزرگان اخلاقی-تربیتی
💢سلسله گفتارهای #اخبات
معرفی نظام تربیتی عرفانی نجف #مراقبه و #دستورالعمل
🆔 @h_falahati
قهرمان مبارزه با تحریف
پرونده ویژه بنیاد تاریخپژوهی بهمناسبت سالروز شهادت آیتالله مطهری
جریانشناسی تحریفات قوم یهود از نگاه شهید مطهری
اسناد اختصاصی فصلنامه تخصصی پانزده خرداد از شهید مطهری
تحلیل شهید مطهری از دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی
رویش انقلاب اسلامی در بستر فرهنگ اسلامی در اندیشه علامه مطهری
نسبت «عمار» و «مالک» ؛ «مطهریها»، «مصباحها» و «سلیمانیها» در عصر انقلاب اسلامی
نقد تشکیلاتی حوزویان به شریعتی با راهنمایی شهید مطهری
سند: اطلاعیه مشترک شهید آیتالله مرتضی مطهری و مهدی بازرگان در مورد آثار دکتر علی شریعتی
اطلاعیه مشترک شهید آیتالله مرتضی مطهری و مهدی بازرگان در مورد آثار دکتر علی شریعتی
پیام امام خمینی به مناسبت شهادت آیتالله مطهری
قطعه شعری که شهید مطهری در وصف امام خمینی سرود
شهید مطهری از تقابل با انحراف، تا مصادره از سوی منحرفین
بررسی تفاوت اندیشههای شهید مطهری و مهندس بازرگان
تحریف؛ بزرگترین ضربه بر پیکره اسلام
مصاحبه کمتر دیده شده مقام معظم رهبری در مورد شخصیت شناسی شهید مطهری/بخش اول
بخش دوم
بخش سوم
مطهری پیش قراول مبارزه با تفکر مادی و التقاط/بخش اول
بخش دوم
شهید مطهری؛ مبارزه با خط التقاط و نفوذ
روش مبارزه شهید مطهری با التقاط
وقتی شهید مطهری از کتابی به ظاهر اسلامی 300 غلط کشف میکند!
خاطره شهید مفتح از دغدغه کمنظیر شهید مطهری نسبت به آثار التقاطی
مخالفان مطهری، از مادیون تا ملیگراها
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
🆔 @h_falahati
❇️ غنینژاد و علوی بروجردی، دو روی یک سکه!
♨️ هر دو با یک ادبیات، اما از دو پایگاه؛
یکی از پایگاه حوزه و دیگری از پایگاه دانشگاه، به یک #اتحاد_نامبارک رسیدهاند؛ که فقاهت را از حضور در عینیترین صحنه زندگی انسان مسلمان دور نگاه داشته، دست اسلام را از مدیریت عرصه اجتماعی و برپایی عدالت اجتماعی کوتاه کنند.
📌 متن کامل یادداشت در کانال نخبگانی تنبیهالأمة:
https://eitaa.com/joinchat/3310420148Ca673c3add8
🆔 @h_falahati
⭕️منظور برخی از همهپرسی براندازی نرم جمهوری اسلامی است/مجلس خودش اختیار تصمیمگیری خصوص همهپرسی را دارد
👤 محمد دهقان، معاون حقوقی رئیسجمهور
🔹مجلس خودش این اختیار را دارد که اگر دو سوم کل نمایندگان در هر موضوعی تشخیص دادند که باید به همهپرسی گذاشته شود، بهصورت استثنایی مردم به جای مجلس تصمیمگیری کرده و قانون وضع کنند. البته مصوبه مردم مثل مصوبه مجلس شورای اسلامی نیاز به تایید شورای نگهبان دارد.
🔹 خوب است از افرادی که در دولت قبل مسئولیت داشتهاند و اکنون با أغراض سیاسی مدعی همهپرسی هستند این سوال پرسیده شود که این طیف چرا حتی یکبار مطابق قانون اساسی و قانون عادی تقاضای برگزاری همهپرسی از طریق مجلس شورای اسلامی را نکردهاند؟
🔹 برخی افرادی که مساله همهپرسی را طرح میکنند، از همهپرسی نوعی براندازی نرم جمهوری اسلامی را مد نظر دارند و هیچ کدام از همهپرسی تقنینی و همهپرسی قانون اساسی را مد نظر ندارند.
🔹 مساله حجاب از جنسی نیست که بخواهد به توده مردم واگذار شود و با اصلاح قوانین عمومی قابل حل است. همهپرسی یعنی اینکه مجلس بار خودش را روی دوش مردم بیندازد./ همشهری
🆔 @h_falahati
💠خاطرهای درباره شهید مطهری
اولین بار که خبر شهادت ایشان (شهید مطهری) را شنیدم، گذشته از الم و رنج و دردی که یک دوست چندین ده ساله در خودش احساس میکند، این خاطره قبل از هر خاطرهی دیگری در ذهنم زنده شد.
آقای مطهری مکرر میفرمود: «من طرفدار سر سخت اصلاح روحانیت و مخالف سر سخت اسلام منهای روحانیت هستم». ایشان غالبا مقید بود این دو را از نظر تأکید هموزن بیان کند و نشان بدهد به همان اندازه که به بقای روحانیت و دوام نقش روحانیت در جامعه معتقد و علاقهمند است، به همان اندازه هم به اصلاح روحانیت معتقد و علاقهمند است. و این از تکیه کلامهای این برادر عزیز فقید عالیقدر در بحثها بود.
📚سخنرانیها و مصاحبههای شهید آیتالله بهشتی، ج۱، ص۵۵۵
﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋
❞موسسه مطالعات اسلامی و علوم انسانی اندیشه بهشتی❝
🖋 از جمله جریان ها و اشخاصی که این تئوری(اسلام منهای روحانیت) را دنبال می کردند ابتدا جریان علمگرا در دانشگاه بود که رهبری آن با بازرگان، سحابی و سایر ملی مذهبی ها و نهضت آزادی ها بود و پس از آن شریعتی در نوشته ها و آثار خود در قالب نقد روحانیت دست به این کار زد.
در دوران کنونی جریانی که پلورالیسم دینی و هرمنوتیک معرفتی را دنبال می کند به دنبال این تفکر است و البته متأسفانه در دولت دکتر احمدی نژاد آرام آرام چنین تفکری ترویج شد و بیشتر به دنبال تئوری انسان کامل راه افتادند و ترویج کردند!
#اسلام_منهای_روحانیت
🆔 @h_falahati
🌀 نقدی بر سخنان آقای غنینژاد در مورد نظرات ولی فقیه و تخصص اقتصادی
🖋 صادق علیپور؛ #یادداشت_مهمان
🔸 آقای غنینژاد در بخشهای پایانی مناظرهاش در برنامه جهانآرا گفت اساسا چرا باید به سخنان امام و مقام معظم رهبری در بخش اقتصادی توجه کرد؟! مگر آنها در اقتصاد متخصص هستند؟!
1⃣ اولا اظهار نظرهای ولی فقیه در رسمیترین شکل خود در جمهوری اسلامی، بدین گونه است که پس از دریافت و مطالعه نظرات و گزارشهای مسئولین و متخصصین(از جمله اقتصادی) در فرآیندی استیشاری با برخی از نهادها مانند مجمع تشخیص مصلحت نظام، نظریه «فقه حکومتی» خود را در مورد رویکرد و جهتگیری سیاستهای کلان کشور (به عبارت دیگر ریلگذاری و تعیین راهبرد) بیان و ابلاغ میکنند.
چنین امری صرفاً در شأن یک فقیه در مقام رهبری و نه فرد دیگر خصوصاً کسی همچون غنینژاد است!
زیرا وی نه از باب به اصطلاح تخصص خود، شأنیت سیاستگذاری کلان برای یک کشور را دارد و نه علی الخصوص به لحاظ سابقه استیشاری خود و همفکرانش در تشدید اوضاع اقتصادی ایران، صلاحیت آن را داراست!
🔺 صد البته فارغ از روند رسمی ابلاغی ذکر شده در سیاستگذاریهای کلان توسط ولی فقیه، باز هم انتقاد آقای غنینژاد بیربط و بیوجه است؛ زیرا اگر یک فقیه حق اظهار نظر در مورد انطباق یک مکتب اقتصادی با اسلام و معیارها و موازین فقهی را نداشته باشد آنگاه چه کسی چنین حقی دارد؟!
2⃣ این نظریه فقهی و اسلامشناسانه بنا بر اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که دو بار از طریق آرای عمومی، مشروعیت مردمسالارانه را نیز کسب کرده، از سوی مسئولین کشور لازم الاجرا و لازم الاتباع میباشد. جالب است که کشور آرمانی این لیبرالها یعنی ایالات متحده آمریکا، هیچ گاه قانون اساسی خود را به رفراندوم نگذاشته است!
3⃣ مخالفت با این ساختار قانونی چیزی جز عیان کردن دیکتاتورمآبی لیبرالهای ایرانی و لگدزدن به آرمانهای مثلا دموکراتیک مورد ادعای خود آنان نیست. همچنان که در رخدادهای گوناگون در تاریخ جمهوری اسلامی از جمله سال ۱۳۸۸ آن را از خود نشان دادهاند.
این مطلب به وضوح نشان میدهد که عدم اجرای نظرات ولی فقیه در اصلاح امور اقتصادی کشور به نحو مطلوب از کجا آب میخورد و چه کسانی علیرغم مشارکت و مساهمت در تدوین برنامههای اقتصادی، مسبب مشکلات و نارضایتیها در چند دهه گذشته تاکنون هستند.
4⃣ چنین چیزی علاوه بر دیکتاتورمآبی آنان، بیانگر تزویر و دورویی نیز میباشد زیرا غنینژاد در همین مناظره و در مورد پیشنویس قانون اساسی این چنین گفته بود که دیدگاه اسلامی یعنی فقهیِ مربوط به بخش معاملات (به صورت خاص احترام به مالکیت خصوصی) در آن لحاظ نگردیده و از همین رو مورد مخالفت فقها واقع شد.
او اساساً در نقد تأثیرپذیری نگارش قانون اساسی از دیدگاههای چپ، با لحنی سرزنشگرانه میگفت «پس نقش اسلام و فقه شیعه در اقتصاد چه شد؟!» و خود نیز با اعتماد به نفس کامل، آن را نه مطابق با موازین فقهی که منطبق بر راه رشد غیر سرمایهداریِ اولیانوفسکی عنوان کرد. بلکه بالاتر، حتی این چنین گفت که اساساً حضرت امام با دریافت فقهی خود از مسائل اقتصادی، مملکت را از دست چپیها نجات دادند!
⁉️ حقیقتا چگونه میتوان بر نقش فقه و دریافتهای فقهی یک فقیه در مبارزه و مرزبندی با کمونیسم و چپگرایی تأکید کرد و در عین حال تقابل آن با ایدههای سرمایهداری و لیبرالیسم را به چالش کشید؟!!
🔺 شاید مهمترین دستاورد دکتر درخشان در این مناظره را باید عیانکردن این تناقض منفعتطلبانه لیبرالهای ایرانی دانست.
#اقتصاد
#اقتصاد_اسلامی
مناهج
🆔 @h_falahati