حامد فلاحتی
🎥حرفهای گذشته جبرائیلی در مورد #دنیای_اقتصاد امروز شنیدنیتر شد! امروز دنیای اقتصاد با تیترهای تمسخ
🔰 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صراط، روزنامه اصلاحطلب دنیای اقتصاد در واکنش به تصمیم آمریکا در حمله به مواضع نیروهای مردمی یمن با تیتر «آمریکا نسخه یمن را پیچید» به استقبال این تصمیم رفت.
شاید این تیتر در نگاه اول عجیب باشد ولی شناخت افراد و جریان های اشرافی و قدرت طلب پشت این روزنامه که وابستگان فکری غرب هستند ابعاد جدیدی را رونمایی میکند!
کافیست نگاهی به جشن تولد #لاکچری این روزنامه در روزهای گذشته بیاندازید تا ببینید آبشخور فکری این رسانه دست چه کسانیست! افرادی که نمایندگی فکری غرب در ایران را به عهده دارند و از هیچ تلاشی برای غلبه تفکر لیبرالیسم آمریکایی در ایران دریغ نکرده اند.
🔸محمد جواد ظریف وزیر خارجه سابق، قبلا صرفا با یک تماس تلفنی جان کری وزیر خارجه وقت آمریکا کشتی حامل مواد دارویی و غذایی به یمن را از نیمه را برگرداند. او در هراس از قدرت غرب خالق نظریه فروپاشی کل سیستم دفاعی ایران با یک بمب آمریکایی شد و البته اکنون برایشان سخت است ببینند چگونه پابرهنگان یمنی تمام حیثیت پوشالی آمریکا و غرب را به باد داده اند.!
مهدی جهانگیری مفسد اقتصادی برادر اسحاق جهانگیری معاون اول دولت حسن روحانی از دیگر افراد حاضر در این مراسم بوده است.
باقی وزرا و معاونین اصلاحطلب دولت روحانی نیز در این جلسه حضور داشتند.
🔹 در واقع میتوان گفت تیتر روزنامه دنیای اقتصاد موضع تمام جریانات اصلاحطلب در مورد مساله یمن بود که البته از دستشان در رفت و بعدا تلاش کردند تیتر را اصلاح کنند.
روزنامه دنیای اقتصاد را میتوان خروجی نگاه اقتصاد سیاسی جریان غربگرا در ایران دانست که در آن حتی اگر مردم یک کشوری قربانی سیاست های آمریکا شوند نیز برایشان مایه خرسندی است! هرچند این جریان در ادبیات خود همیشه دم از صلح و دوستی میزند اما در بزنگاه ها درون خود را آشکارتر میکنند!
📌جشن تولد #لاکچری این روزنامه در شرایطی است که افراد حاضر در آن دائم دم از نگرانی برای مردم و وضعیت اقتصادی آن میزنند افرادی که فقط در دو دولت یازدهم و دوازدهم روحانی چنان کمر اقتصاد و ملت را شکستند که حتی دیانت را در جامعه متزلزل کرد.!
صراط
🆔 @h_falahati
روحانی که از رو نمی رود و وجود این فرد همیشه در تمام انتخاباتها حس می شود! او تکراری بر همه شکستهای مردم ایران در دهه اخیر است اما جهانگیری اندکی صداقت بخرج می دهد هرچند نمی گوید چرا سرمایه اجتماعی را از دست داده است!
#انتخابات
🆔 @h_falahati
امام باقر عليه السلام:
ما أوسَعَ العَدلَ! إنَّ النّاسَ يَستَغنُونَ إذا عُدِلَ عَلَيهِم؛
چه گسترده است دامنه عدالت! اگر عدالت در جامعه اجرا شود، مردم بى نياز مى شوند.
🌸 ولادت امام باقرالعلوم علیه السلام مبارک باد✨✨🎊🎉
🆔 @h_falahati
پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
💠رجَبٌ شَهْرُ اَلاِسْتِغْفَارِ لِأُمَّتِي أَكْثِرُوا فِيهِ اَلاِسْتِغْفَارَ فَإِنَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ
ماه رجب برای اُمّت من ماه استغفار است. در این ماه زیاد استغفار کنید که خداوند بخشنده و مهربان است
بحارالأنوار جلد94 صفحه38
#اخلاق
#ماهرجب
🆔 @h_falahati
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 دستور اکید رهبر انقلاب به کسانی که مخاطب دارند: دعوت به حضور مردم در انتخابات، توصیه به حق است.
#انتخابات
🆔 @h_falahati
💥اصلاح طلبان اعلام موضع کنند
⭕️مناظره آقایان زیدآبادی و الهی راد درباره اندیشههای سیاسی علامهمصباح حقیقت مهمی را آشکار کرد و آن اینکه بخشی از این جريان سیاسی اصلا ايمان به خدا و قرآن و اهل بیت ندارند!!
💥زیدآبادی می گوید مردم حق دارند در مقابل قانون خدا ،قانون وضع کنند! مطلبي که سالها پیش با ايمان و اشاره می گفتند وحالا به صراحت بیان می کنند!
✍️آیا همه اصلاح طلبان با صحبتهای زیدآبادی موافقند؟ آیا هدف اصلاح طلبان از تصرف مجلس، وضع قوانین ضد خداست؟
روانبخش
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
💥اصلاح طلبان اعلام موضع کنند ⭕️مناظره آقایان زیدآبادی و الهی راد درباره اندیشههای سیاسی علامهمصب
نقدی بر تحریفات اخیر زیدآبادی پیرامون اندیشه سیاسی امام خمینی
#اختصاصیروزنه|| بخش نخست
🔻🔻🔻
آقای زیدآبادی در مناظره شنبه 1402.10.23-شبکه چهار برنامه شیوه با سه کلیدواژه «تطور»، «مقتضیات زمان و مکان» و «فقه المصلحة» به تحریف اندیشه سیاسی امام خمینی پرداخت. وی در این زمینه ادعا کرد:
«آقای خمینی روند تطور داشت، تغییراتی در دیدگاهشان دادند که مشخصا از موقعی بود که گیرهای شرعی پیدا شد در کار حکومت. فقهای شورای نگهبان مشکل درست میکردند... انقدر گرفتاری شد که ایشان گفت اگر دو سوم نمایندگان به چیزی رای دادند تایید شورای نگهبان لازم نیست باشد آقای خمینی به افرادی که فقیه نیستند و موقعیت شرعی ندارند به رای اینها [اعتبار داد] بعد گفتند که سران قوا [یک چیزی تشکیل دهند] هرچه آنها مصلحت دیدند بعد هم دنبال این رفتند، نهایتا مصلحت را ، اگر مصلحت عمومی یا مصلحت حکومت بدهیم، ایشان اصالت را به مصلحت میدهد و شرع را در سایه این تفسیر میکند...»
آقای زیدآبادی، که ظاهرا هیچ نوع مطالعات فقهی نداشته، با خلط چند مبحث به این تحریف پرداخته است. که در ادامه به تبیین این تحریفات خواهیم پرداخت:
1. احکام ثانوی (همچون نفی ضرر نفی حرج، نفی اختلال نظام و...) از احکام مسلم در نظام فقه شیعی و اسلامی است امام خمینی نیز در چارچوب همین فقاهت، اجازه تشخیص موضوع را به مجلس شورای اسلامی، به صورت محدود و موقت دادهاند. به متن ذیل، که در پاسخ به نامه رئیس مجلس وقت صادر شده، توجه کنید:
«آنچه در حفظ نظام جمهوری اسلامی دخالت دارد که فعل یا ترک آن موجب اختلال نظام می شود و آنچه ضرورت دارد که ترک آن یا فعل آن مستلزم فساد است و آنچه فعل یا ترک آن مستلزم حَرَج است پس از تشخیص موضوع به وسیله اکثریت وکلای مجلس شورای اسلامی، با تصریح به موقت بودن آن مادام که موضوع محقق است، و پس از رفع موضوع خود به خود لغو می شود، مجازند در تصویب و اجرای آن؛...
19 مهرماه 1360»(صحیفه امام، ج15، ص297)
امام در این نامه تصریح میکنند که اولاً این اجازه صرفا از باب عروض عناوین ثانوی (همچون اختلال نظام و حرج و...) است ثانیا ورود مجلس صرفا از باب تشخیص موضوع و مصداق این عناوین ثانویه است، نه صدور حکم شرعی آنگونه که زیدآبادی تصور میکرد، ثالثا موقت است و با رفع موضوع، قانونِ مربوطه نیز خود به خود لغو میشود.
حدود 6 سال بعد در همین چارچوب نامه تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام را صادر میکنند. به این معنا که برای تشخیص مصداق عناوین ثانوی و شناخت مجرای حکم حکومتی مجمعی را تشکیل دادند اما این اقدام هیچگاه به معنای تغییر چارچوب فقاهت ایشان یا عدول از فقه جواهری نبوده و نیست.
نکته جالب توجه آنکه مسئولین وقت(رئیسجمهور، رئیس دیوان عالی کشور، رئیس مجلس و نخست وزیر و...) نیز که از امام درخواست تعجیل در تشکیل مجمع تشخیص مصلحت را داشتند و طی نامهای این مطلوب را به امام عرضه داشتند، چیزی فراتر از این امور را نمیخواستند. یعنی مسئولین وقت هم صرفا به دنبال راهی برای تشخیص مصداق عناوین ثانوی و مجرای حکم حکومتی، و نه ابداع حکم شرعی یا مخالفت با احکام مسلم شرعی، بودند. در نامه مسئولین وقت به امام آمده است:
«پس از تصویب نهایی، شورای نگهبان هم نظرات خود را در قالب احکام شرعی یا قانون اساسی اعلام می دارد که در مواردی مجلس نظر آنها را تأمین می نماید. و در مواردی از نظر مجلس قابل تأمین نیست، که در این صورت مجلس و شورای نگهبان نمی توانند توافق کنند. و همین جاست که نیاز به دخالت ولایت فقیه و تشخیص موضوع حکم حکومتی پیش می آید. »(صحیفه امام، ج20، صص464-463)
نکته تأسفانگیز آنکه آقای زیدآبادی در بخش دیگری از سخنانش ادعا کرد که امام خمینی قدس سره الشریف در دوران حکومت از فقه سنتی و جواهری عدول کرد:
«آقای خمینی میگوید اجتهاد مصطلح در حوزهها دیگر جواب نمیدهد یک دورهای گفت فقه جواهری و فقه شیخ انصاری بعد گفت آقا این اصلا جواب نمیدهد باید زمان و مکان را در احکام وارد کنیم. »
این در حالی است که آن فقیه و مرجع بزرگوار تا روزهای پایانی عمر شریف خود التزام به فقه جواهری را علنا و صراحتا بیان میداشت. بهطور مثال در «منشور روحانیت» که کمتر از چهار ماه مانده به ارتحالشان صادر شد، تصریح کردند:
«اینجانب معتقد به فقه سنتی و اجتهاد جواهری هستم و تخلف از آن را جایز نمیدانم.»(صحیفه امام، ج21، ص289) و ملاحظه عنصر مکان و زمان، که این طیف با تحریف ناجوانمردانه تفسیری سکولار از ان ارائه میکند، را جدا از فقه جواهری نمیدید:
«اجتهاد به همان سبک صحیح است ولی این بدان معنا نیست که فقه اسلام پویا نیست، زمان و مکان دو عنصر تعیین کننده در اجتهادند.»(صحیفه امام،ج21،ص289)
🔻جای تعجب آنکه مؤسسهی تنظیم و نشر آثار امام در مقابل همه این سنخ تحریفات آشکار #ساکت است!
روزنه
#تحریفامامره
🆔 @h_falahati
❗️نقد تنش با تنش
🔹 در مورد رویه جناب اکبرنژاد صحبت و نقد بسیار است، اما مسئله مهم اینکه وی تمام شهرت فعلیاش را از مسیر تنشآفرینی بهدست آورده است.
🔹 ایشان از ۱۰ سال قبل که به شکل جدی به کُنشگری پرداخت، چنان بر علیه ارکان و بزرگان حوزه شورید که از ایشان بهعنوان عنصر انتحاری حوزه علمیه یاد میشُد!
🔹 اکبرنژاد ملاحظه هیچکس را نکرد و تاکتیک او ادبیات خشن و نفی همگان بود. حتی برخی از بزرگان حوزه به او توصیه کردند که اگر حرفی دارید در فضای آرام و علمی بزنید، چرا این همه تند و بدون رعایت حرمت افراد آشوب میکنید؟! اما به خرجش نرفت که نرفت...
حتی همین الان که موضوع صحبتهایش تنشزادیی است آن را با جار و جنجال و شکستن خطوط قرمز و در اوج التهابآفرینی مطرح میکند.
🔹 حقیقتا ده برابر سنگینتر از این حرفهای آقای اکبرنژاد را میشود زد؛ اما این حجم از عصبانیت، جنجال و التهابآفرینی را نداشته باشد. کما اینکه حرفهای به مراتب جدیتر از این مباحث در فضاهای منطقی با ادبیات مدبرانه توسط اندیشمندان مطرح شده است.
تدبیر در مواجهه و کنشگری چیزی است که متأسفانه هرگز در ایشان وجود نداشته است.
🔹 حرف این است آقای اکبرنژاد! با تنشآفرینی و جنجالآفرینی نمیشود از استراتژی تنشزدایی پیامبران الهی حرف زد، چون اولین کسی که این را رعایت نکرده و نمیکند شخص شما هستید...؛ لم تقولون ما لا تفعلون؟!
#مذبذبین_حوزوی
احوال حوزه
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
✅ مستند صورتی برای به چالش کشیدن روحانیت! قصد کارگردان روشن نیست! چالش حاکمیت روحانیت! نشان دادن تح
📽 «عمامه صورتی» در جهت اثبات پیشفرضهای مستندساز
🌀با چشمپوشی از سطح پایین مستند در بُعد ساختاری، که گاها به شدت در ذوق مخاطب میزند، میتوان آن را یک فیلم کوتاه نامید تا مستند، زیرا مستند بر پایهی استنادهای واقعی، بهدنبال توصیف یا تبیین یک واقعه میرود، موضوعی که در این مستند غالبا به فراموشی سپرده شده بود.
🔹نهیازمنکر مکشفهها، تأثیری در بهبود وضعیت پوشش ندارد! پیشفرضیست که مستندساز آن را در روند داستانی خود با انتخاب آخوندی در طراز همین پیشفرض، به اثبات میرساند.
🔹روند داستانی مستند با حضور یک آخوند فعال در حیطه ورزش شکل میگیرد، آخوندی باصفا که سادگی و صفایش برای حضور در آزمایش اجتماعیای که مستندساز رقم زد، اصلا کافی نبود و فقدان زبان گویا سبب شد کفه نتیجهی آزمایش به سمت فرضیهی مستندساز سنگین شود.
🔹عدم توانمندی معرفتی_شناختی یا بروز بهجای آن، این آخوند باصفا را دارای لکنتی میکند که یارای پاسخگویی به شبهات و احساسات نامطلوب مطرح شده از طرف مکشفهها را ندارد!
🔹به عنوان مثال ترسی که آخوندها به عنوان دین به مردم میفروشند! دست داشتن طلاب در خون مردم! گذاشتن تمام بار فتنههای چهل ساله بر دوش آخوندها! و... سخنانی بود که دختران مکشفه چشم در چشم این آخوند زدند و یا جوابی داده نشد یا جواب در مستند آورده نشد! که هر دو حالت نشان از مداخله غیرعلمی مستندساز دارد.
🔹حتی گاهی در جایجای گفتوگوهای دختران با آخوند، مستندساز وارد میشد یا از پشت دوربین، کسی به مصاحبهشونده جهت میداد.
سوالات مهمی بیجواب گذاشته شد که تنها یک گزاره را بزرگ میکنند و آن این است:
🔹اگر با لحن مناسب از شما خواسته شود، پوشش خود را رعایت کنید، میکنید؟
جواب: خیر!
🔹پس نهیازمنکر و فشار مذهبیها برای بهبود وضعیت حجاب، تلاشی بینتیجه خواهد بود...
غلط مصطلحی که در باور برخی رایج شده است.
🔹یکی از مهمترین عوامل بازدارنگی در گناه اجتماعی، امربهمعروف و نهی از منکر است که با کاهش امنیت روانی در اجتماع، جرأت انجام گناه را در افرادی که عمل گناهی انجام میدهند کاهش میدهد.
ممکن است برخی افراد آنچنان گستاخ باشند که تغییر نکنند، اما عدم ایجاد امنیت روانی، سبب میشود برای افرادی که بین انجام ناهنجاری اجتماعی یا ترک آن ماندهاند، بازدارندگی ایجاد شود.
🔹همین موضوع رمز سخن گهربار مرجع عالیقدر است که میگویند؛ تذکر لسانی، وظیفهی همگانیست و در ادامه میفرمایند: بگید و رد شید. بنابراین اصل در نهی ازمنکر لسانی، تغییر فوری در عمل گناه فرد نیست بلکه عدم ایجاد حاشیه امن برای انجام گناه در اجتماع است.
📍عدم فهم روحانیت از کف میدان و عدم توانمندی در اولویتبندی مسائل اجتماعی، محصول مستند «عمامه صورتی»
🔹در مستند بارها به طعنه وظیفه آخوند را درس و بحث میشمردند و از کافه آمدن او یا ورزشکار بودن یا همصحبت شدن با جوانان...
🔔مطالعه مطالب کامل
http://roubesh.ir/post/1346
🔵عناوینی که در این مطلب مطرح شده است:
📍عدم حمایت مردم از مطالبات روحانیت در بعد از انقلاب، گزارهی دیگر در مستند «عمامه صورتی»
📍مقایسهی بین اختلاس و حجاب، مغلطهی آشکار در مستند «عمامه صورتی»
📍طبقاتی شدن امر به معروف و نهی از منکر و عدم اولویتِ امر به معروف کردن مسئولین، انتقاد درست در مستند «#عمامهصورتی»
📝زهرا خندان
🖋 در متن نقد، محترمانه نسبت به روحانی حاضر در مستند تعابیری بکار برده شده است لکن اینها نافی اعمال منافی شوون روحانیت و مطالبه به حق جامعه روحانیان از چنین طلابی که با رفتارهای زشت و زننده خود حیثیت این قشر را زیر سوال می برند، نیست. این فرد بارها چنین رفتارهایی را در مواضع گوناگون، مرتکب شده است و گویا به قبح رفتارهای خود آگاه نیست و کجراهه ای که در مسیر سلوکش پیش گرفته است را نمیداند ای کاش مراکز صیانت از روحانیت کمی این امور را جدیتر بگیرند!!
🆔 @h_falahati
یادداشت جالب آقای زیدآبادی پس از مناظره با آقای الهی راد و پاسخ ایشان
فایل صوتی این مناظره جذاب با موضوع اندیشه سیاسی #علامه_مصباح رو از اینجا گوش بدید
صراط
🆔 @h_falahati