10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹تاثیر #عفّت مادران بر صالح شدن فرزندان
⛔️ رابطه فساد و فحشای برخی مادران با فساد امروز جامعه
#حضرت_معصومه
#عفاف
#حجاب
#زندگی_زهرایی
@H_Zahraei🦋
♨️سوال:
🔰دلیل مقام بالای حضرت فاطمه معصومه(س) چیست؟
✍️پاسخ:
✅دو نكته پيام آور درباره حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)
۱. آن همه مقام چرا؟
مي پرسند: آن همه مقام چرا؟ با اين كه حضرت معصومه(س) چندين خواهر داشت، چرا بر آنها برتري داشت؟
پاسخ: اين سؤال در مورد حضرت زهرا(س) نيز مطرح است، كه بايد در پاسخ گفت: اين دو بانو علاوه بر شرافت خانوادگي و ذاتي، در عرصه ها و ميدان هاي ايمان و عمل، ممتاز بودند و در اين راستا با گزينش خود، درجات عالي ارزش هاي والاي انساني را پيمودند، و با عرفان و عمل خود آن گونه درخشيدند.
حضرت معصومه(س) در صحنه هاي علم، عرفان، ايمان، سياست، و حمايت از مقام رهبري، بسيار ممتاز بود و سرانجام در اين راستا به شهادت رسيد.
او در اقامت هفده روزه خود در قم، به عبادت و راز و نياز با خدا اشتغال داشت، چنان كه عبادتگاه او كه آن را"بيت النور" گويند و اكنون در مدرسه ستيه قم در محله ميدان مير قرار گرفته، گواه نورانيت و صفاي ممتاز او در ارتباط با خداست.
"از پرباري عمر مبارك ۲۸ ساله حضرت معصومه(ع) همان بس كه در اقامت هفده روزه اش در قم، حوزه علميه قم را بقاي جادوانه بخشيد، و ده ها هزار فرهيخته و دانش پژوه را به جهان تشيع ارزاني داشت، بزرگاني بسان زكريا بن آدم از اصحاب امام رضا(ع) و احمد بن اسحاق وكيل امام حسن عسكري(ع) در قم تا وجود مراجع تقليد و انديشمندان متفكري چون:
ميرزاي قمي، آيت الله شيخ ابوالقاسم قمي، آيه الله حائري، آيه الله صدر، آيه الله سيد محمد تقي خوانساري، آيه الله حجت، آيه الله بروجردي، آيه الله سيد احمد خوانساري، آيه الله گلپايگاني، آيه الله مرعشي نجفي، آيه الله اراكي، علامه طباطبائي، استاد شهيد مرتضي مطهري و حضرت امام خميني(اعلي الله مقامهم الشريف) همه از بركت وجود عالمه آل عبا حضرت معصومه(ع) است كه به حوزه علميه مركزيت داه، و با پرتو افشاني خويش، آن را به مدينه فاضله اسلامي تبديل نموده است... انقلاب اسلامي ايران در حقيقت فرزند پاك اين سرزمين مطهر و فيضيه(فيض گرفته از درگاه بي بي فاطمه معصومه(ع)) است، كه اينكه با رهبري هاي حكيمانه ولي امر مسلمين، حضرت آيه الله خامنه اي مد ظله العالي، به مسير خود ادامه مي دهد.
رحمت خداي بزرگ و درود خالصانه همه پيامبران، امامان، اولياي خدا و مجاهدان راستين بر اين بانوي بزرگ باد، كه هماره مي درخشد و نور افشاني مي كند. و كوثر هميشه جوشان ولايت است.
كوتاه سخن اينكه: آنچه انسان را به مقامات ارجمند مي رساند، ايمان و عمل است، چنان كه امام باقر(ع) فرمود:
"فَوَ اللهِ ما شِيعَتُنا اِلا مَنْ اِتَقَي اللهَ وَ اَطاعَهُ؛ سوگند به خدا شيعه ما نيست مگر كسي كه پرهيزكار بوده و از خدا اطاعت كند."
نيز فرمود:
"لا تُنالُ وِلا يَتُنا اِلا بِالْعَمَلِ وَالْوَرَعِ؛ به ولايت و دوستي ما جز از راه انجام عمل نيك و پرهيزكاري نمي توان رسيد.
۲ـ توجه اسلام و مسلمانان به ارزش زن
👈در همه تاريخ و در تمام اديان، با افراط و تفريط، به زنان ظلم شده است؛ ولي اسلام حقوق زن را به طور كامل و عادلانه به آنها داده است، و آنها را از هر گونه انحطاط هاي ساختگي رهايي بخشيده است. يكي از نمونه هاي اين حقيقت اين كه: مسلمانان بانواني همچون: حضرت خديجه، حضرت فاطمه، حضرت زينب، حضرت معصومه ـ عليهن السلام ـ را به عنوان اينكه آنها داراي عالي ترين مقام ها هستند مي ستايند، و با بهترين و عميق ترين روش، از آنها تجليل و احترام و نسبت به آنها ابراز احساسات مي نمايند، و با اين روش خود اعلام مي دارند كه ميزان در رسيدن به مقامات عالي، تقوا و عمل است، نه زن و مرد، سياه و سفيد و ...
👈و اين عظمت و احترام كه در بارگاه نوراني حضرت فاطمه معصومه(ع) كه همچون نگين در شهر قم، جلوه دارد بهترين دليل و گواه به احترام اسلام به شخصيت زنان والامقام است، و همين نمونه عملي مي تواند جواب كوبنده اي باشد براي آنهايي كه مي گويند اسلام براي زن چندان ارزشي قائل نيست.
📚منبع: کتاب حضرت معصومه (س) فاطمه دوم – به قلم محمد محمدى اشتهاردى
#زندگی_زهرایی
@H_Zahraei🦋
📌 #آشنایی_با_سوره_های_قرآن
۲۹_العنکبوت
✍نام بیست ونهمین سوره قرآن مجیدکه ازآیه ۴۱آن گرفته شده است،پاره ای ازموضوعات این سوره عبارتنداز:امتحان شدن انسانها،وضعیت منافقان،مبارزات پیامبران الهی،توحیدوخداشناسی ونفی خدایان دروغگین وساختگی وضعف وناتوانی آنها.حدیثی ازامام صادق(ع)روایت شده:هرکس سوره عنکبوت وروم رادرماه رمضان شب بیست وسوم تلاوت کندبه خداسوگنداهل بهشت است،ومن هیچکس را ازاین مسائله استثناء نمی کنم ،ونمی ترسم که خداونددراین سوگندقاطع من گناهی برمن بنویسد،ومسلما این دوسوره درپیشگاه خدابسیار ارج دارد.
#مشخصات_سوره:
محل نزول؛ مکی
ترتیب نزول؛ ۸۵
تعدادآیه ها؛ ۶۹
تعدادکلمات؛ ۱۹۸۱
تعدادحروف؛ ۴۱۹۵
جزء ؛ ۲۱_۲۰
#معنی_سوره:
نام حشره
#خواص_سوره
⚜رفع گناهان
⚜اعطای حسنات
⚜رفع بیماری ها ودردها
⚜شادابی قلب
⚜خوش خوابیدن
❄️ زندگی_زهرایی
@H_Zahraei
8
رعایت حجاب احساسات را سالم نگه مىدارد و عاطفهها و محبتها را در کانون گرم خانواده، متمرکز مىسازد و نشاط کانون خانواده و اعتماد آنان را به یکدیگر، افزایش میدهد و زن و مرد را از گِرداب بىاعتنایی به همدیگر نجات مىدهد.
ازهم پاشیدگیِ نظام خانواده بحرانى است که هم اکنون دامنگیر جوامع غربى شده است: شکل گیریِ کانون خانواده باید بر اساس عشق و محبت باشد و مهمترین ابزار این امر، میل جنسى نسبت به یکدیگر است. در غرب، این میل رو به افول گذاشته و بنیان خانوادهها متزلزل شده است. همچنین، عشق و عاطفۀ همسران نسبت به یکدیگر، به دلیل روابط متعدد با دیگران، قبل و بعد از ازدواج، کاهش یافته است.
#زندگی_زهرایی
@H_Zahraei🦋
7
💠رعایت حجاب: نشاط و اعتماد بیشتر
👈احکام الهى بیش از آنکه به محدودیت لذتها منجر شوند، به ماندگارىِ لذتها و پایدارى نشاط و خوشى ها مىانجامند.
💢ازاین روست که حضرت على(ع) مىفرمایند: «پوشیدگى زن، برایش بهتر است و زیبایىاش را پایدارتر✨ مى سازد.»
#زندگی_زهرایی
@H_Zahraei🦋
9
دلایلِ برترىِ چادر مشکى
🔸 بالاترین رنگ
👈در بین رنگها، رنگ هاى تیره و مشکی در تأمین حجابِ حداکثرىِ بانوان در بیرون منزل، مؤثرتر است؛ زیرا، رنگ مشکى پوشانندۀ رنگهاى دیگر است و زیرِ آن، هر لباس رنگىِ دیگرى را که باشد، مى پوشاند. ضربال مثل معروفِ «بالاتر از سیاهى رنگى نیست»، اشاره به این واقعیت دارد که رنگ سیاه، رنگی است که تمام رنگهاى دیگر، در مقابل آن، رنگ مىبازند!
ادامه دارد...
#زندگی_زهرایی
@H_Zahraei🦋
☘چرا هجرت نکردید؟
☘در تفسیر منهج الصادقین می نویسد: جمعی از مسلمانان که به حسب ظاهر «لا اله الا اللّه» می گفتند مانند «قیس بن فاکهه» و «قیس بن ولید» و مانند آنها، با وجود قدرت، از مکّه به سوی مدینه هجرت ننمودند و چون رؤسای قریش به جانب بدر می آمدند همراه کفّار به حربگاه حاضر گشته و به شمشیر مسلمانان کشته شدند.
☘خداوند در شأن ایشان این آیه را نازل فرمود: «آنان که جان ایشان را ملائکه می ستانند درحالی که ستمکاران بودند بر نفس خود به ترک هجرت. گفتند ملائکه از روی سرزنش به ایشان در چه چیز بودید از کار دین خود و با کدام طایفه بودید از مشرکان و کافران؟ ایشان از روی عذرخواهی گفتند که بودیم ما ضعیفان و عاجزان در زمین مکّه و کفّار بر ما غالب بودند و نتوانستیم هجرت کنیم یا نتوانستیم اعلای کلمۀ اسلام نمائیم. فرشتگان گفتند از روی تکذیب ایشان: آیا نبود زمین خدا گشاده و بسیار که هجرت کنید در طرفی دیگر از آن-چنانچه جمعی از مسلمانان به حبشه هجرت کردند؟
☘ پس آن گروه تارک هجرت بدون عذر صحیح جایشان دوزخ است و بد بازگشتی است ایشان را دوزخ» .
☘و در این آیه دلیل است بر وجوب هجرت از موضعی که متمکّن نباشد در آن از اقامه دین باشعار شعائر اسلام. و از حضرت رسول« صلّی اللّه علیه و آله» مرویست که ٢: «هرکه فرار کند به سبب دین خود از زمینی به زمین دیگر، اگرچه به مقدار یک شبر باشد بهشت او را واجب شود و رفیق پدرش ابراهیم «علیه السّلام» و پیغمبرش محمّد «صلّی اللّه علیه و آله» خواهد بود» .
☘الّا المستضعفین. . . یعنی لیکن کسانی که واقعاً ضعیف و عاجزند از مردان و زنان و کودکان که توانائی ندارند بر چاره سازی و نمی شناسند راه مدینه و طریق بیرون آمدن را، پس آن گروه بیچارگان، شاید خداوند عفو فرماید از ایشان. و خداوند عفوکننده و آمرزنده است.
☘و از عکرمه روایت شده که در مکّه بسیاری اسلام آورده بودند و استطاعت هجرت نداشتند. چون آیه تهدید ترک هجرت نازل و به آنها رسید، «جندع بن ضمره» پسران خود را گفت: هرچند من پیر و بیمارم امّا از جمله مستضعفان نیستم که حقّ تعالی استثنای ایشان نموده، چه چارۀ رفتن می توانم و راه مدینه می دانم می ترسم ناگاه بمیرم و به سبب ترک هجرت، ایمان من خلل پذیرد. مرا بر همین سریر که خفته ام بیرون برید. فرزندانش اطاعت نموده او را حرکت دادند، چون به منزل تنعیم رسید آثار مرگ بر جندع ظاهر شد پس دست راست خود بر دست چپ گذاشت و گفت: خدایا این دست تو است و این دست رسول، تو را بیعت می کنم با تو بر آنچه بیعت کرده با تو رسول تو ۲. پس از دنیا رفت.
☘چون خبر او به مدینه رسید بعضی از صحابه گفتند: اگر جندع به مدینه رسیده بود برایش بهتر بود. چون به ثواب مهاجرت می رسید حق تعالی این آیه را نازل فرمود: ۳«و هرکه از خانه خود بیرون آید درحالی که هجرت کننده باشد به سوی خدا و رسولش پس در راه بمیرد پس ثابت باشد مزد او نزد خداوند و هست خداوند آمرزنده و مهربان»
📚پاورقی:
۱) -من فر بدینه من ارض الی ارض و ان کان شبرا من الارض استوجبت له الجنة و کان رفیق ابیه ابراهیم و نبیه محمد صلّی اللّه علیه و آله. ( #منهج_الصادقین ج ٣ ص ٩۵) .
۲) -اللهم هذه لک و هذه لرسولک بایعتک علی ما بایع علیه رسولک (منهج الصادقین ج ٣ ص ٩۶) .
۳) - وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهٰاجِراً إِلَی اَللّٰهِ وَ رَسُولِهِ ثُمَّ یُدْرِکْهُ اَلْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَی اَللّٰهِ وَ کٰانَ اَللّٰهُ غَفُوراً رَحِیماً. ( #سوره_نساء، آیه ١٠١) .
❄️ زندگی_زهرایی
@H_Zahraei
🍂🌿🍂🌿🍂🌿🍂🌿🍂🌿
بسم الله الرحمن الرحیم (۳۱)
💐 امروزیکشنبه هفدهمین روز از آذر ماه و یازدهمین روز از ماه ربیع الثانی، ان شاءالله همراه باشد با ذکر شریف "یا ذی الجلال و الاکرام".
"... وَلَا تَنسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيَا ..."
#سبک_زندگی_دینی
🌺#نکات_مهم_اخلاق_اقتصادی:
💐👌آنچه از مطالب روزهای گذشته استنباط گردید،موضوع رعایت #اخلاق_اقتصادی بیشتر متوجه منابع درآمدی و محل هزینه ها می گردد، فلذا لازم دانستم در ادامه این عنوان به صورت مستقیم وارد بحث #حلال و #حرام از منظر اسلام برای یک زندگی #شرافتمندانه و مورد عنایت حضرت ولی عصر(عج) با بهره گیری از منابع فقهی گردم و مطالبی را در این زمینه به نظر شریفتان برسانم.
امید است هدایت و رضایت خداوندی حاصل گردد.
💐💐💐 بارالها: بر محمد(ص) و آل محمد(ص) درود فرست و لذت مناجات با خودت را به ما بچشان.
التماس دعا
🌿🍂🌿🍂🌿🍂🌿🍂🌿🍂
❄️ زندگی_زهرایی
@H_Zahraei